Vind witgoed monteurs in Sint-Oedenrode

Op zoek naar witgoed monteurs in Sint-Oedenrode? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Sint-Oedenrode

 • Cools Holding B.V.
  Cools Holding B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7538 reviews
  Witgoed monteur in Sint-Oedenrode

  Chris Witgoed . kan je helpen met je Witgoed reparaties Ik sta klaar om al je vragen over Reparatie witgoed te beantwoorden. Neem direct contact op met Chris Witgoed reparatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Is uw wasmachine, vaatwasser, koelkast of ander witgoed apparaat defect? kennis van alle merken witgoed, altijd 3 maanden garantie op de reparatie. Na onderzoek zal er een prijsopgaaf gemaakt worden, na overleg zal het probleem verholpen worden. 20 jaar ervaring in reparatie van huishoudelijke apparaten. onder andere reparatie van de volgende witgoed aparaten: -Vaatwasser -Droger -Wasmachine -Oven -Koelkast -Vriezer -kookplaat en alle overige witgoed apparaten.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Goede vakman, wel prijzig.
 • Welten's Bazar
  Welten's Bazar
  Beoordeling: 4.8 van 54.85194 reviews
  Witgoed monteur in Sint-Oedenrode

  Na jarenlange ervaring in de utiliteit,industrie en onderhoudstechniek ben ik mij meer gaan richten op de publieke sector. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding gecombineerd met vakmanschap zijn de sleutel tot mijn sucses geweest. Een goed onderbouwd advies of ontwerp is daarnaast een van de andere pluspunten om te voldoen aan uw wensen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Super vriendelijke man, goed geholpen, tegen schappelijk tarief.
 • At your service allround klusbedrijf
  At your service allround klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Witgoed monteur in Sint-Oedenrode

  At your service allround klusbedrijf is zoals de naam al zegt tot uw dienst voor alle klussen in en rondom u huis. Ook kan ik na jarenlang ervaring advies geven waar nodig.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
 • K & R Electro en Installatietechniek + K & R Welding
  K & R Electro en Installatietechniek + K & R Welding
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Witgoed monteur in Sint-Oedenrode

  2 mans bedrijf in electra en installatietechniek. Wij zijn gediplomeerd en werken volgens de norm NEN 3140VP.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Manchet van de wasmachine vervangen. Ze konden dezelfde dag zelfs al komen. Erg tevreden!
 • Industrial Technology AO
  Industrial Technology AO
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Witgoed monteur in Sint-Oedenrode

  Ik repareer, onderhoud en moderniseer elektrische installaties zowel thuis als in de industriële sector, elektrische installatie, reparatie van storingen in huishoudelijke apparaten en elektronica, reparatie en installatie van verlichting en alle kleine mechanische reparaties. Ik installeer een alarmbedieningspaneel, een elektrische verwarming, spoor de storing van uw elektronische apparaten op, installeer een nieuwe toegangshekbediening voor u of repareer de oude. Ik heb jarenlange ervaring in de elektrische, mechanische en procesbesturingsindustrie. Allereerst benader ik mijn werk en opdrachtgevers zeer betrouwbaar en voer ik mijn werk met de grootste zorg uit, omdat jouw tevredenheid over de dienstverlening voor mij het allerbelangrijkste is.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Although he wasn't able to fix the dishwasher, Adam spent a lot of time trying to find and diagnose the problem. In the end there was nothing more he could do, but I do appreciate all the effort he went through. (Turns out the dishwasher was really old and the pump had stopped working).I would recommend him!
 • Norma Elektro & Bouw Service
  Norma Elektro & Bouw Service
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Witgoed monteur in Sint-Oedenrode

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Norbert Csulik en ik ben de eigenaar van Norma Elektro & Bouw Service. Ik ben een gecertificeerd elektromonteur met ruim 15 jaar ervaring. Vanaf april 2018 ben ik als zelfstandig elektromonteur begonnen. Graag focus ik me zoals; -plaatsen van chargers voor elektrische auto's. -Groepenkast. -verlichtingen,schakelaar en WCD(stopcontact). -Elektriche installatie. Ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Norbert Csulik Norma Elektro & Bouw Service

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Fijne vent. Net werk zoals afgesproken. Indien nodig bel ik hem opnieuw.
 • smits

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Sint-Oedenrode

  Mijn naam is Marc Smits en ik heb een installatiebedrijf voor zowel electro als loodgieterswerk. Jaren heb ik ervaring opgedaan bij een paar grote installatiebedrijven. Ik werk voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Mijn werkzaamheden variëren van bijvoorbeeld het maken van een aansluiting t.b.v een vaatwasser of vervangen van een schakelaar, tot aan een complete huis installatie. Ik geef garantie en dit termijn is afhankelijk van de werkzaamheden. Ik kom vrijblijvend bij U langs voor advies en om een prijsopgave ( offerte ) te maken.

 • Klusbedrijf ido
  Klusbedrijf ido

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Sint-Oedenrode

  Bouwbedrijf IDO, is van alle markten thuis. Voor al uw kleine klussen maar ook grote klussen kunt u bij ons terecht.

 • Hamond Montage
  Hamond Montage

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Sint-Oedenrode

  Mijn naam is Patrick ,ik ben 48 jaar en woonachtig in Schijndel. Ik ben in 1995 begonnen als ZZP-er in het verwerken en lassen van betonstaal. dit heb ik 20 jaar gedaan. later ben ik in loondienst gegaan bij B&G hekwerk als assemblagemedewerker en Lasser.. Dit heb ik 5 jaar gedaan. Momenteel ben ik al 2 jaar werkzaam in de installatietechniek en werk met waterleidingen en installaties. Door de jaren heen heb ik verschillende werk gedaan waar ik veel ervaring mee heb opgedaan.

 • Oscar Installatie

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Sint-Oedenrode

  Hallo Ik ben reeds 7 jaar al zzp-er . Mijn specialiteit is storing zoeken , renovatie en vervangen van groepenkast . Mijn pluspunten zijn : meedenken met de opdrachtgever , creatief en flexibel . Ik ontzorg de klant

4.7

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Sint-Oedenrode, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 34 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Sint-Oedenrode

Andere vakmensen in Sint-Oedenrode

Vind vakmensen bij jou in de buurt