Vind ontwerpers in Sint-Oedenrode

Op zoek naar ontwerpers in Sint-Oedenrode? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Sint-Oedenrode

 • Verhagen Bouwadviesbureau
  Verhagen Bouwadviesbureau
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Ontwerper in Sint-Oedenrode

  Verhagen Bouwadviesbureau Voor al uw bouwtekeningen, constructieberekeningen en constructietekeningen. Ook voor volledige vergunningsaanvraag van A tot Z.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Hadden snel onze bouw berekeningen binnen. Bram luisterde naar onze wensen en het we zijn blij dat we met Bram in zee gegaan!
 • Bouwservice Kara Eindhoven
  Bouwservice Kara Eindhoven
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Ontwerper in Sint-Oedenrode

  Bouwservice Kara Eindhoven Bouwkundig ingenieur Verwijderen van draagmuren (onderstutten, slopen, plaatsen staalconstructie,...) Bouwkundig advies, ontwerptekeningen, constructie-tekeningen en berekeningen Aannemer renovatie, aanbouw, badkamers. Uitgebreide offerte met specifiek beschreven werkzaamheden. Voor meer informatie en kennismaking kom ik graag langs. Ing. K. Kara (Kamil)

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Kamil heeft bij ons een draagmuur verwijderd en onze deurposten verhoogd. We zijn erg blij met het eindresultaat en met kamil. Hij is erg kundig en heeft heel goed geholpen met adviezen voor de vervolgstappen voor ons. De communicatie was fijn en de werkzaamheden zijn op zeer korte tijd uitgevoerd. Al met al een hele goede ervaring met bouwservice kara!
 • Mijn Constructeur
  Mijn Constructeur
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Ontwerper in Sint-Oedenrode

  Heeft u een constructeur nodig voor uw bouwaanvraag voor een verbouwing of nieuwbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast een master diploma bouwkunde, zijn wij in bezit van de diverse certificaten van BmS, zoals hallenbouw en staal verbindingen. Wij leveren voor u graag de constructieve stukken. Deze kunt u bij de gemeente indienen voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning. U kunt ons benaderen voor o.a.: • Muurdoorbraken; • Uitbouwen; • Opbouwen; • Aanbouwen; • Dakkapellen; • Funderingsberekeningen; • Paalberekeningen; • Staalconstructies; • Betonconstructies; • Houtconstructies; • Haalbaarheidsonderzoek dakconstructie voor zonnepanelen (t.b.v. scope 12); • etc. LET OP: Vanwege een volle werkvoorraad reageren wij niet meer op de projecten op dit platform. Wilt u dat wij toch een offerte uitbrengen? Dan kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website: www. mijnconstructeur. nl U ontvangt dan binnen één dag een offerte. Na akkoord op onze offerte en bij het compleet aanleveren van alle relevante informatie, de meeste berekeningen leveren wij binnen 1 dag!

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Very quick and good service for an affordable price. Can recommend them to anyone.
 • Groen Ontworpen
  Groen Ontworpen
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Ontwerper in Sint-Oedenrode

  Op zoek naar een nieuw ontwerp voor de tuin?  Met mijn ontwerpstudio Groen Ontworpen maak ik tuinontwerpen voor zowel particulieren als bedrijven. Mijn uitgangspunt is een groene toekomstbestendige tuin die voor iedereen te onderhouden is en het gehele jaar aantrekkelijk is. Een mooie groene oase waar je je fijn voelt. Of je nu van modern en strak houdt of van natuurlijk en organisch (of een leuke mix daarvan), ik vertaal jullie wensen naar en mooi ontwerp die helemaal op jullie is afgestemd. Wanneer het ontwerp gedeelte is afgerond kan ik je ook helpen bij het vinden van een fijne hovenier om alles aan te leggen mocht dat nodig zijn. Maar ook als je al een fijne tuin hebt maar je bent niet helemaal tevreden over de beplanting kan ik je helpen. Ik maak dan een nieuw fris beplantingsplan die helemaal toekomstbestendig is en die helemaal bij jouw smaak past. Waarom een tuinontwerper inschakelen? Ik als tuinontwerper creëer tuinen met in het achterhoofd de wensen van de opdrachtgever en geef er mijn eigen creatieve draai aan. Ik kijk met een frisse blik naar jouw tuin en de wensen die je hebt. Doordat ik allerlei aspecten laat meewegen in het creatieve proces, zoals de omgeving, interesses van de opdrachtgever, zicht en looplijnen krijg je een uniek tuinontwerp wat er uitspringt en waar je het verschilt ziet met een Ontwerp en een Tekening. Kijk voor meer informatie en referenties op de website. groenontworpen punt nl

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Het was erg fijn om met Linda te werken. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en we gaan de komende tijd aan de slag om alles te realiseren. We hebben haar al aan meerdere vrienden en bekenden aanbevolen.
 • Studio Fèmme

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Sint-Oedenrode

  Zou jij willen zien hoe jouw droomindeling werkelijkheid kan worden? Laat mij je helpen! Naast advies in kleur, materiaal en meubels ontwerp ik ook 3D visualisaties van jouw ruimte, hierdoor krijg je een realistisch beeld van jouw droom indeling, of word je misschien wel verrast van een indeling waar je zelf nog niet over na had gedacht!

 • K23 Architecten
  K23 Architecten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Ontwerper in Sint-Oedenrode

  K23 Architecten is een jong, creatief en dynamisch architectenbureau, dat geen opdracht uit de weg gaat. Van schets tot oplevering, van verkooptekening tot bouwbegeleiding, wij bieden een breed spectrum van werkzaamheden aan. Om een passend en goed ontwerp tot stand te brengen inventariseert K23 Architecten allereerst de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hierbij speelt het luisterend oor, ruimtelijk inzicht en de ervaring van de architect een grote rol. Persoonlijk contact met de architect is door de kleinschalige opzet van K23 Architecten gegarandeerd. Deze persoonlijke aandacht resulteert in flexibiliteit en snel kunnen handelen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Prima samenwerking. Het plan zoals ik dat in mijn hoofd had is uitgevoerd. Flexibele instelling van Jaap, hij komt afspraken na en na versie 3, was tekening klaar. Enige ‘out-of-the-box’ ideeën heb ik gemist en had ik daarnaast kunnen waarderen.
 • SAYAS

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Sint-Oedenrode

  Heb je een Ontwerper nodig in Sint-Oedenrode of omgeving? SAYAS kan je helpen met alle klussen die een Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Meierij Architecten
  Meierij Architecten

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Sint-Oedenrode

  Meierij Architecten heeft een praktische benadering en zet de klant centraal.

 • Nooijtgedacht - Interieuradvies & Styling
  Nooijtgedacht - Interieuradvies & Styling

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Sint-Oedenrode

  Nooijtgedacht is opgericht door mij, Lieke Nooijen. Een enthousiaste interieurgek die haar hart volgt om zo veel mogelijk mensen blij te maken met een prachtig interieur. Mijn roots liggen in Brabant in omgeving Eindhoven. Ga je verhuizen of een juist een huis bouwen? Wil je een interieuradvies op maat? Wil je wel eens iets anders je huidige huis? Of ontbreekt net dat ene aspect van een bepaalde kleur, indeling of sfeer? Ik help je graag! Graag kom ik voor een eerste gesprek bij je thuis of kan een beeldbel afspraak inplannen, gratis en vrijblijvend. We maken kennis, bespreken je woonwens en je budget. Het samenstellen van een interieur is immers erg persoonlijk. Hebben jij en je partner een totaal verschillende smaak? Geen nood! Met mijn tools komen we tot een plan wat jullie beide aan zal spreken. Mijn uitgangspunten met Nooijtgedacht zijn; Eigen - Na mijn interieuradvies voelt jouw huis weer als eigen Eigentijds - Inzicht vanuit een andere hoek kan zorgen voor een eigentijds interieur Eigenzinnig - Ik creeer een eigenzinnig interieur door net even een andere visie te geven Eigenwijs - Per opdracht pas ik me aan de wensen van de bewoners aan, maar ben ook een tikkeltje eigenwijs Eigenhandig - Ik tover meubels eigenhandig om naar een prachtig pronkstuk met een verhaal Mijn doel is om je weer thuis in je eigen huis te laten voelen! Heel veel inspiratie gewenst! Inmiddels heb ik door middel van ervaring al vele projecten mogen ontwerpen, begeleiden en tot een succes gemaakt.

 • Designed by Lans
  Designed by Lans
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Ontwerper in Sint-Oedenrode

  Voor direct contact kunt u onze website www.designedbylans .com raadplegen of contact opnemen via info@designedbylans. nl. Als bouwkundig ingenieur en jurist Omgevingsrecht zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten in heel Nederland. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het opstellen van ontwerp/bouw- dan wel constructietekeningen (zowel 2D als 3D), advisering omtrent benodigde omgevingsvergunningen evenals planologische mogelijkheden, juridische advisering en ondersteuning en het aanvragen van omgevingsvergunningen dan wel concept-aanvragen. Tevens voeren wij opdrachten uit in het kader van interieur design. U kunt op ons profiel enkele voorbeelden van tekeningen terugvinden, maar u kunt hiervoor ook onze website raadplegen. Via de website kunt u rechtstreeks met ons in contact komen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Top!

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Sint-Oedenrode, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 37 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Sint-Oedenrode

Andere vakmensen in Sint-Oedenrode

Vind vakmensen bij jou in de buurt