Vind ontwerpers in Veldhoven

Op zoek naar ontwerpers in Veldhoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Veldhoven

 • Verhagen Bouwadviesbureau
  Verhagen Bouwadviesbureau
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Ontwerper in Veldhoven

  Verhagen Bouwadviesbureau Voor al uw bouwtekeningen, constructieberekeningen en constructietekeningen. Ook voor volledige vergunningsaanvraag van A tot Z.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  kon snel langskomen en vlug ook de tekening klaar. heel vriendelijk en gaf graag advies met de algemene constructie. alles precies goed
 • Mijn Constructeur
  Mijn Constructeur
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Ontwerper in Veldhoven

  Heeft u een constructeur nodig voor uw bouwaanvraag voor een verbouwing of nieuwbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast een master diploma bouwkunde, zijn wij in bezit van de diverse certificaten van BmS, zoals hallenbouw en staal verbindingen. Wij leveren voor u graag de constructieve stukken. Deze kunt u bij de gemeente indienen voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning. U kunt ons benaderen voor o.a.: • Muurdoorbraken; • Uitbouwen; • Opbouwen; • Aanbouwen; • Dakkapellen; • Funderingsberekeningen; • Paalberekeningen; • Staalconstructies; • Betonconstructies; • Houtconstructies; • Haalbaarheidsonderzoek dakconstructie voor zonnepanelen (t.b.v. scope 12); • etc. U ontvangt binnen enkele minuten een offerte. Na akkoord op onze offerte en bij het compleet aanleveren van alle relevante informatie, de meeste berekeningen leveren wij binnen 1 dag! Bekijk onze website voor meer informatie (of om direct een offerte aan te vragen). www. mijnconstructeur. nl

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Professioneel, uitgebreide constructie binnen 1 dag! Contact verloopt via alle kanalen zeer makkelijk en snel (ook buiten kantoortijden) Hij denkt mee en is flexibel. Prijs ook schappelijk. Zou hem zeker aanbevelen.
 • Bouwservice Kara Eindhoven
  Bouwservice Kara Eindhoven
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Ontwerper in Veldhoven

  Bouwservice Kara Eindhoven Bouwkundig ingenieur Verwijderen van draagmuren (onderstutten, slopen, plaatsen staalconstructie,...) Bouwkundig advies, ontwerptekeningen, constructie-tekeningen en berekeningen Aannemer renovatie, aanbouw, badkamers. Uitgebreide offerte met specifiek beschreven werkzaamheden. Voor meer informatie en kennismaking kom ik graag langs. Ing. K. Kara (Kamil)

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Kamiel, Kerem and Kamil were simply amazing. The old kitchen was removed and the room prepared with the necessary elements in electricity, water and walls. Kamil led the communications before, during and after the work and he was always accessible and communicative. They are hard workers with a flexible and willingness to help mindset. It was a real pleasure and I will contact them again if anything is needed in the future.
 • Bouwadvies van Gerven
  Bouwadvies van Gerven

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Veldhoven

  Bouwadvies van Gerven is opgericht in 2018 door Danny van Gerven. Sinds 2005 ben ik werkzaam als bouwkundig tekenaar/projectleider. Wij kunnen voor u de volgende werkzaamheden verzorgen: - Bouwkundig tekenwerk voor verbouw of nieuwbouw woning en utiliteitsgebouw. - Verzorgen stukken voor omgevingsvergunning. - Uitvoeringstekeningen - Bouwbesluit toetsing - Energieprestatie berekeningen (EPG) - Energielabels - Milieuprestatie berekeningen (MPG) - NEN2580 oppervlakte berekeningen - gebruiksmelding/vergunning, vluchtwegplattegronden Een goede voorbereiding van een verbouw/nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand bespaart kosten in de uitvoering. Laat goede bouwtekeningen maken voor uw plannen ook al zijn deze niet vergunningsplichtig. Wij helpen uw graag!

 • KLC Design
  KLC Design
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Ontwerper in Veldhoven

  KLC Design helpt stijlvolle, hardwerkende mensen met een eigen woning bij het luxe en comfortabel inrichten van hun woning, zodat deze woning persoonlijk en functioneel wordt en zij er de rust ervaren die nodig is in hun actieve leven. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Wij zijn via WS in contact gekomen met KLC. Via TEAMS een uitgebreid intake gesprek gehad, gevolgd door een presentatie aan huis. Lichtplan keurig opgesteld, compleet met materiaal lijst en bedrading overzicht/schema. Helemaal tevreden!
 • AHOME
  AHOME

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Veldhoven

  Als huiseigenaar wil je natuurlijk dat je huis voldoet aan je wensen en behoeften. Maar het verbouwen van een huis kan een uitdagend en tijdrovend proces zijn. Met de nodige 3D visualisatie, (bouw)tekenigen en bouwbegeleiding help ik particulieren huiseigenaren bij het realiseren van hun wensen. Het beoogde eindresultaat wordt duidelijk uitgewerkt en voldoende technisch onderbouwd zodat alle betrokkenen weten wat er moet gebeuren.

 • Gebroeders Smits B.V.
  Gebroeders Smits B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Ontwerper in Veldhoven

  Gebr. Smits Keuken en Interieurbouw maakt o.a. keukens op maat, keuken renovaties, badkamermeubels op maat, schuifdeurkasten, inbouwkasten en spanplafonds. Hierbij zijn inlevingsvermogen, flexibiliteit en persoonlijke benadering de kernwaarden van de Gebr. Smits Keuken en Interieurbouw. Dit staat bij ons aan de basis voor een succesvolle samenwerking. Uw ideeën laten wij versmelten met onze ervaring tot een gedetailleerde 3D tekening. Aan de hand hiervan kunnen wij uw wensen tot in het kleinste detail bespreken en daarna realiseren.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Er is maatwerk geleverd met een goede communicatie en planning
 • Droomstijl
  Droomstijl

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Veldhoven

  Droomstijl interieur & styling Interieur, ontwerp en advies op maat te Eindhoven. Hallo, mijn naam is Natasha en ik ben gespecialiseerd in interieurontwerp, -styling en -advies op maat. Mijn bedrijf heb ik opgericht in februari 2017. De drive om voor mijzelf te beginnen is ontstaan tijdens mijn twee interieuropleidingen: Manager wonen/interieurstylist te 's-Hertogenbosch en Interieurvormgeving te Gent, België. Ik heb in 7 jaar dat ik gestudeerd heb, heel erg veel geleerd over interieur, design, styling, kleur, materiaal en de technische facetten van mijn vakgebied. Ook al wist ik na mijn studies niet hoe ik me verder zou ontwikkelen op het gebied van werk, twee dingen manifesteerden zich al snel: de liefde voor de mens en de liefde voor interieur. Droomstijl is ontstaan nadat ik bewust werd van mijn missie op deze planeet en dat is zoveel mogelijk mensen gelukkig maken door voor hen een droomhuis te creëren. Een veilige, warme, authentieke en persoonlijke thuishaven, die ook bijdraagt aan de positieve gemoedstoestand en het welzijn van de mens.

 • Bouwkundig Adviesburo Nijs
  Bouwkundig Adviesburo Nijs
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Ontwerper in Veldhoven

  Bouwkundig Adviesburo Nijs, vanaf 1995 zijn wij reeds actief om voor particulieren bouwkundig tekenwerk uit te werken voor het verkrijgen van een bouwvergunning. Ook de vergunningsaanvraag kunnen wij voor u verzorgen. Of het nou een kleine uitbouw is, of een geheel woonhuis, wij ontzorgen u voor het gehele traject. Ook de bijbehorende constructieberekeningen kunnen wij voor u verzorgen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Ik heb Mari benaderd voor het maken van een bouwtekening en constructieberekening. Ik ben erg tevreden. Snelle communicatie en doet wat hij belooft. Ik beveel hem dan ook van harte aan.
 • Architect24
  Architect24
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Veldhoven

  Architect24 is dé architect voor je verbouwing aan je woning of je nieuwbouw woning. Wij zorgen ervoor dat: - je zorgeloos een prachtig 3D ontwerp krijgt, passend binnen je budget - we vlekkeloos je vergunningaanvraag regelen - je perfecte tekeningen voor je aannemer hebt. Onze architecten hebben minimaal 5 jaar werkervaring met woningen. Je krijgt bij Architect24 altijd je eigen projectarchitect toegewezen. Onze architecten staan allen officieel geregistreerd in het architectenregister.

  Laatste review:
  Via een kennis ben ik terechtgekomen bij Architect24 om een ontwerp en bouwtekening te laten maken voor een aanbouw en het verbouwen van de bestaande plattegrond van mijn tussenwoning. De samenwerking was zeer professioneel. Met name mijn complimenten voor de transparante en heldere communicatie. Prijs-kwaliteit is prima. Al met al zeer tevreden!

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Veldhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 21 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Veldhoven

Andere vakmensen in Veldhoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt