Vind Alarmsysteem installateurs in Veldhoven

Op zoek naar Alarmsysteem installateurs in Veldhoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Alarmsysteem installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde alarmsysteem installateurs in Veldhoven

 • Tvl projecten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Alarmsysteem installateur in Veldhoven

  Tvl projecten is een bedrijf wat zich richt op de aanleg van data netwerken voor bedrijven en particulieren

 • BBE Techniek
  BBE Techniek
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Alarmsysteem installateur in Veldhoven

  Ik ben bram, ruim 7 jaar ervaring in de Elektro en beveiligingstechniek. Sinds kort ben ik voor mezelf begonnen onder de naam BBE Techniek. BBE Techniek streeft voor 100% tevredenheid van de klant. Ook eventuele storingen zullen zo snel mogelijk verholpen zijn. Verder bied ik ook 24/7 service aan. Wat BBE Techniek allemaal doet: -Elektrotechniek -Laadpalen -Camera systemen -Toegangscontrole systemen -Inbraak systemen -Intercom systemen -Data netwerk -Noodverlichting -Onderhoud en Service

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  super netjes! komt eerst kijken geeft daarna een normale prijsopgaaf
 • Kuijpens Techniek
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Alarmsysteem installateur in Veldhoven

  Kuijpens Techniek kan je helpen met je Installatiebedrijf, Elektricien klus in Veldhoven en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Stopcontacten en schakelaars installeren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Kuijpens Techniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Diagnose van elektrische systemen-
  Excellent service and good customer after care
 • ABRIXSOUND
  ABRIXSOUND

  Nieuw op Werkspot

  Alarmsysteem installateur in Veldhoven

  Hallo , Ik ben een elektricien met 4 jaar ervaring, ik heb gewerkt voor bedrijven zoals: Van hees De wit En anderen Ik heb Vca Nen 3140 Gereedschap Auto

 • Elektro Brabant
  Elektro Brabant

  Nieuw op Werkspot

  Alarmsysteem installateur in Veldhoven

  Wij zijn Elektro Brabant. Bij ons staan kwaliteit en vakmanschap vooraan. Wij denken graag met u mee en zorgen voor de beste oplossing die bij u past.

 • World of Entrance

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Veldhoven

  Gespecialiseerd in installeren/ onderhoud van Toegangscontrole, camera's, parkeertechniek, intercoms parkeertechniek, en toebehoren.

 • Phoneprotect

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Veldhoven

  Goede dag, wij zijn klusbedrijf van den broek. onze collega's staan voor u klaar om snel en met kwaliteit voor u de klus af te ronden. Mocht u een klus hebben hopen wij u te ontmoeten en verder kunnen helpen. Met ons team is (bijna) alles binnen en buiten huis mogelijk. Op korte termijn beschikbaar. Met vriendelijke groet Team Klusbedrijf van den Broek.

 • LT elektrotechniek
  LT elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Veldhoven

  Meer informatie over LT Elektrotechniek op google. Groeten luc teeuwen. LT elektrotechniek

 • AB4elektra

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Veldhoven

  Beste lezer, Mijn naam is Anass Belali en ik ben 25 jaar oud. Ik ben recent gestart als ZZPer omdat ik mijn horizon graag wil verbreden op het gebied van elektra. Ik ben woonachtig te Eindhoven en dit is ook meteen mijn werkregio. Ik ben 8 jaar werkzaam geweest bij MDB TBI. Hier heb ik verschillende werkzaamheden verricht waaronder het keuren van elektrische installaties. Dit is ook meteen mijn specialisatie. Hierop volgend ben ik een korte tijd werkzaam geweest bij Hazenberg TBI. Ik ben bij hen werkzaam geweest op de afdeling technische dienst waarbij er onder andere klein gereedschap werd gekeurd en waarbij bouwketen werden voorzien van stroom en water. Ook beschik ik over verschillende certificaten en een diploma. Zie onderstaande opsomming: - Diploma: MBO niveau2, servicemedewerker gebouwen - Certificaten: - Basisveiligheid VCA - Zorgsysteem Elektrische Bedrijfsvoering NEN-EN 50110/NEN 3140 - Laagspanning NEN 3140 - Veilig werken met een heftruck - Hoogwerker - KOMAT-Basis elektrotechniek - Keuringsbegeleiding - Generieke poortinstructie GPI B&U Uiteraard is mijn eenmanszaak verzekerd. Tot slot wil ik graag mededelen dat ik voorzien ben van eigen PBM en handgereedschap. Ook heb ik machinegereedschap ter beschikking. Ik kijk er naar uit om samen te werken in de toekomst! Hartelijk dank

 • Veldhuis Elektroservice V.O.F.
  Veldhuis Elektroservice V.O.F.

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Veldhoven

  Elektricien met 22 jaar ervaring, in bezit van diploma’s Elektrotechniek, up to date dmv aanvullende cursussen, VCA certificaat (voor leidinggevende) Bekend met duurzaamheid oa led verlichting maar ook voor het plaatsen van laadpalen, aanpassen of vernieuwen groepenkast. Nieuwe of bestaande Keuken installaties aanpassen/realiseren. Tuinverlichting/data-netwerken/geluidsinstallaties/beveiliging & brandmeld.

5

Top beoordelingen Alarmsysteem installateurs

Onze Alarmsysteem installateurs in Veldhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 5 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Alarmsysteem installateurs in Veldhoven

Andere vakmensen in Veldhoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt