Vind Alarmsysteem installateurs in Nuenen

Op zoek naar Alarmsysteem installateurs in Nuenen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Alarmsysteem installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde alarmsysteem installateurs in Nuenen

 • Tvl projecten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Alarmsysteem installateur in Nuenen

  Tvl projecten is een bedrijf wat zich richt op de aanleg van data netwerken voor bedrijven en particulieren

 • MDV Beveiligingstechniek
  MDV Beveiligingstechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Alarmsysteem installateur in Nuenen

  MDV Beveiligingstechniek

 • Kippersluis Montage
  Kippersluis Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Alarmsysteem installateur in Nuenen

  Kippersluis Montage is een bedrijf voor al uw elektrotechnische werkzaamheden. Mijn naam is Michael, ik ben in 1984 geboren en woon in Wijchen. Ik ben nu 16 jaar werkzaam in de elektro techniek Naast mijn werk als zzper ben ik werkzaam in loondienst als beveiligingsmonteur Voor al uw elektrotechnische werkzaamheden in en om het huis. Waaronder: - Aanleggen elektrische leidingen en aansluitpunten voor een keuken - Aanleggen wandcontactdozen en verlichting - Aanleg krachtgroepen - Vervangen en uitbreiden van de groepenkast - Leidingen in de muur frezen - Vervangen verlichting - Aanleggen netwerkbekabeling

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Vakman 1ste klas! Werkt netjes en secuur, komt afspraken na, prijs/kwaliteit is prima en indien er naderhand dingen zijn, helpt hij je. Echte aanrader!
 • Home Watch Security
  Home Watch Security
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Alarmsysteem installateur in Nuenen

  Home Watch Security kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf / installateur voor je kan uitvoeren, Zoals Camera’s en Alarmsystemen plaatsen en installeren, Netwerk UTP kabels trekken, Televisies ophangen en aansluiten, Stopcontacten en schakelaars installeren, En ook overige werkzaamheden zoals: Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Toilet repareren en nog veel meer diensten. Goude handjes en een meedenkend brein! We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Vakbekwaam, reageert snel!
 • svv-verhuur

  Nieuw op Werkspot

  Alarmsysteem installateur in Nuenen

  svv-verhuur, het bedrijf voor al uw hand en spandiensten, even een klein klusje waar je zelf niet aan uitkomt? Bel ons!, wij komen altijd gratis voor u kijken

 • DomoticaHouse
  DomoticaHouse
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Alarmsysteem installateur in Nuenen

  Mijn naam is Willem-Jan Verberne en ben eigenaar van Geodox waar Domoticahouse onderdeel van is. Wij verkopen domotica producten via onze website en helpen we ook klanten met de installatie en configuratie van domotica, camera en (UniFi) wifi systemen. Van verlichting en verwarming tot camera en video deurbel systemen. Daarnaast installeren en configureren wij ook Unifi netwerk systemen, inclusief camera's. Heb je een idee wat je wilt en kom je niet uit de details, neem dan contact op, zodat we samen een oplossing kunnen bedenken. Of heb je een bestaand systeem Wij hebben kennis van o.a. de volgende systemen: Fibaro/zwave, Casambi, KNX, Klikaanklikuit, Unifi, Doorbird, Dahua, Hikvision.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Prima werk geleverd! Netjes en correct uitgevoerd!
 • Jon Wijtmans
  Jon Wijtmans

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Nuenen

  Opleiding lts Electra Certificaat voor het installeren en aanpassen van meterkasten voor zonnepanelen

 • Duma Bouw & Installatie
  Duma Bouw & Installatie
  Beoordeling: 4.3 van 54.3517 reviews
  Alarmsysteem installateur in Nuenen

  Duma Bouw & Installatie is een allround bouwbedrijf opgericht in 2012. De oprichter heeft 24 jaar aan kennis en ervaring in zijn rugzak waardoor we inmiddels zijn uitgegroeid tot een totaal aannemer. We beperken ons niet tot 1 tak van de bouwwereld, maar op het complete proces. Van de ontwikkeling tot de bouw zelf tot het beheer van uw bouwproject. Bij al deze processen staat één ding voor ons voorop: EEN TEVREDEN KLANT, DIE WE GRAAG ONTZORGEN! Een aantal van onze krachten: creativiteit nauwkeurigheid brede kennis en ervaring laagdrempeligheid betrokkenheid sparringspartner Dus of u nu een uitbouw, aanbouw of dakkapel wil, iemand nodig heeft die met u meedenkt over wat de mogelijkheden zijn in uw woning. Uw woning wilt renoveren, een keuken wilt plaatsen of een alarminstallatie aan wil laten leggen. Duma Bouw & Installatie staat voor u klaar. Wij zijn een goede en betrouwbare bouwpartner voor u.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Dik tevreden over het werk van Pim en collega's Denkt goed en realistisch mee over de mogelijkheden om samen tot een goed plan te komen, dat vervolgens naar wens wordt uitgevoerd. We zijn erg blij met de uitgevoerde verbouwing, die zich heeft uitgebreid tot de complete woonkamer en ook nog een deel op zolder. We zitten er nu lekker warm en ruimtelijk bij. Ook aan de kleine details is gedacht door Pim. Kort om, een aanrader!
 • Gerard Klussen, Elektra & Verhuizingcentrale
  Gerard Klussen, Elektra & Verhuizingcentrale
  Beoordeling: 4.4 van 54.4527 reviews
  Alarmsysteem installateur in Nuenen

  Gerard Klus Onderhoud en Elektra is een onderdeel van Global Network & Kos Engineering projecten Gerard Klus Onderhoud en Elektra staat klaar ! voor grote en kleine klussen staat Gerard klus Onderhoud & Elektra services voor u paraat. Of het nu om een storing gaat of een complete verbouwing en/of schilderwerk ,wij helpen u verder. Tevens hebben we ook een 24 uurs service voor de regio brabant . - elektrotechniek - data / telecom - intercom - cctv - inbraak alarm systemen - brandmeld systemen .. of voor welke spoed geval dan ook. Naast alle klussen kunt u ook bij ons voor al uw klussen op het gebied van verhuizing of transport. Onze expertise en verhuis bus staat voor u klaar.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Geachte mensen, Ik schrijf deze review uit respect voor het harde werk wat Gerard heeft geleverd bij mij op zolder. Dit is een persoon die eerlijke prijzen hanteert. Niet zoals vele andere die u zien als bankpas. I raad hem u echt aan !! Gerard , super bedankt voor alles !
 • E. Vreven
  E. Vreven
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Alarmsysteem installateur in Nuenen

  Wij zijn een jong en dynamisch elektrotechnisch bedrijf, waarbij we graag het verschil maken. Daarom staan wij voor een persoonlijke benadering. Wij staan voor goed overleg, waarbij we u graag helpen van begin tot het einde. Het eindresultaat staat bij ons centraal. Wij maken voor iedereen installaties op maat en adviseren u om zo samen het beste eindresultaat te creëren. Hierbij zorgen we dat al onze werkzaamheden oplossingen zijn voor langer termijn. Een samenwerking met Vreven Global Electricity heeft verschillende voordelen. Wij zijn een kleine onderneming met oog voor onze opdrachtgever en het eindresultaat. Een aantal voordelen zijn: -U heeft te maken met één aanspreekpunt. -Wij denken mee met het maken van de juiste -oplossing passend bij uw onderneming. -Wij blijven innoveren, wij blijven actief op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. -Wij bieden 24/7 service. Bij storingen staan wij altijd voor u klaar, maar ook bij een spoedklus denken we met u mee. Wat doen we Bij ons kunt u terecht voor: -Aanleggen en aanpassen van elektrotechnische installaties. -Verkoop en installeren van led verlichting. -Aanleggen van data netwerken . -Installaties aanleggen voor noodverlichting. -Aanleggen van beveiligingsinstallaties , denk hierbij aan alarminstallaties, -inbraakinstallaties en brandmeldinstallaties. -Installeren en aanpassen van groepenkasten. -Inspecties volgens NEN1010 en NEN3140. -Service en onderhoud. Ook verzorgen wij installaties voor licht, beeld en geluid en rigging voor beurzen, evenementen en congressen. Dit verzorgen we zowel nationaal als internationaal. Ruime ervaring Wij hebben ruim 20 jaar kennis en ervaring in huis met de juiste papieren. Wij weten alles met betrekking tot het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties. Vreven Global Electricity.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Erwin executed the electrical renovation of our kitchen (adding 2 new groups, new wiring, installing sockets and new wires for extra lamps). He was very professional, gave good advice and executed the work as agreed. He worked very hard to meet our deadline. We were overall satisfied. He also speaks English well.

5

Top beoordelingen Alarmsysteem installateurs

Onze Alarmsysteem installateurs in Nuenen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Alarmsysteem installateurs in Nuenen

Andere vakmensen in Nuenen

Vind vakmensen bij jou in de buurt