Vind Tuinmannen in Nuenen

Op zoek naar Tuinmannen in Nuenen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Nuenen

 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75131 reviews
  Tuinman in Nuenen

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Really nice and professionally done.
 • PL Tuin & Terrein
  PL Tuin & Terrein
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinman in Nuenen

  Betrouwbaar en vriendelijke hovenier, gespecialiseerd in onderhoud en aanleg van vaste planten borders en daarbij behorende beregening.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Erg prettig, goed werk en advies. Klus snel en goed uitgevoerd
 • J.P.M. Stukadoorsbedrijf
  J.P.M. Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Tuinman in Nuenen

  Drywall finisher met ruim 2 jaar ervaring. Ook als schilder en tuinman. Doe ook graag diverse werkzaamheden rondom het huis. Schoon en kwaliteitsvol werk verzekerd. Im your first hand handyman. Dutch/venezuelan. Speak English, Spanish and spreek een beetje Nederlands. 24 y/o. Don’t hesitate to call if you need anything!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Alles naar wens gedaan in de tuin en netjes opgeruimd achteraf.
 • MvdM Hoveniersbedrijf
  MvdM Hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Tuinman in Nuenen

  Mike van de Moosdijk, eigenaar van MvdM Hoveniersbedrijf. Vakbekwaam Hovenier voor: - Onderhoud borders met bemesting , maaien en onderhoud gazon - Renovatie van uw tuin - Aanleg nieuwe tuin - Boomverzorging/verwijderen Ook kunnen wij u een jaarcontract aanbieden , geheel naar uw eigen wensen Al onze beplanting komt rechtstreeks van de kwekerij, om top kwaliteit te leveren in het werk. Ik ga graag voor u aan de slag en zorg voor een optimaal resultaat. Een erkend leerbedrijf, die een stagiaire kan opleiden tot een kundig hovenier Vriendelijke groet, Mike MvdM hoveniersbedrijf

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zoals het hoort. Komt afspraken na, communiceert netjes en to the point. Tot zover zeer tevreden
 • J.Cuppen grond- tuin- & sierstraatwerk
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Nuenen

  Een goede dag Je kunt me bellen of mailen voor, grondwerk, beregening, straatwerk, Machine verhuur, kunststof rijplaten verhuur tijdelijke verharding, Het rooien en snoeien van hagen, struiken en bomen. Uitgraven van bouwput of aanbouw. Het aanleggen, repareren van rioolstelsel En nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden. M.v.g. Jeroen Cuppen J.Cuppen Grond-Tuin- & Sierstraatwerk

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Erg vriendelijk, kwam eerst de situatie bekijken daarna een offerte gestuurd. Na akkoord binnen 2 weken klus uitgevoerd. Zeer tevreden over de uitvoering. Zeker aan te raden
 • Ruitenbeek milieutechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Tuinman in Nuenen

  Gespecialiseerd in renovatie sloopwerken, hoveniers werkzaamheden. En straatwerkzaamheden. Altijd netjes te werk met vele jaren ervaring .snel beschikbaar op kort termijn

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Buitengewoon goed
 • Klusjesman Robert
  Klusjesman Robert
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Tuinman in Nuenen

  Welkom op de website van Klusjesman Robert. Het bedrijf is opgericht in 1993 in Polen. Vanaf die tijd is het actief in renovatie en aanbouw. Medio 2003 is de Nederlandse vestiging geopend en groeien de opdrachten wekelijks. Wij zijn een allround klusbedrijf dat expertise heeft in een brede scala van werkzaamheden van het leggen van een vloer tot een complete verbouwing en dit alles voor een betaalbare prijs. Wij hebben de volgende ervaren mensen daarvoor in dienst: * stukadoor * tegelzetter * schilder * metselaar * timmerman * loodgieter Certificaten Wilt u enkele voorbeelden zien van het werk dat wij tot nu toe hebben verricht klik dan op werk en bekijk de foto's.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Robert komt zijn afspraken na. Hij is vriendelijk, hij werkt hard en hij werkt netjes.
 • MCK Service
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinman in Nuenen

  MCK Service kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Helmond en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met MCK Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zeer kundig. En prettige vakman. Krijgt in de toekomst andere klusjes rondom de tuin. Een goede eerste ervaring met Werkspot.
 • Thoonen tuinen
  Thoonen tuinen
  Beoordeling: 4.2 van 54.2512 reviews
  Tuinman in Nuenen

  Thoonen tuinen kan je helpen met je Hovenier klus in Veghel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Thoonen tuinen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Gazon aan de voorkant aangepakt. Onkruid verwijderd met ijzersulfaat. Na twee weken de grond geëgaliseerd/opgehoogd, en daarna geverticuteerd, opnieuw ingezaaid en bemest. Netjes gedaan.
 • Groeneaanslag.com
  Groeneaanslag.com
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinman in Nuenen

  Bent u opzoek naar een betrouwbare en vakkundige partij die uw buitenruimte (terras, oprit, vlonder of paden) er weer mooi uit laat zien, dan kom ik graag vrijblijvend bij u langs. Naast het reinigen van uw terras, oprit, vlonder of ander straatwerk zal het onkruid vrij gemaakt worden waardoor u weer heerlijk zorgeloos kunt genieten van uw buitenruimte. -Milieuvriendelijk -Gegarandeerde tevredenheid en schoonheid garantie. -Professionele en vakkundige service. -Zorgeloos en veilig genieten van uw buitenruimte. Naast het reinigen van uw buitenruimte ben ik ook beschikbaar voor het onkruidvrij maken van uw tuin. Wilt u meer weten over wat ik voor u kan betekenen dan kom ik graag met u verder in contact Met vriendelijke groet, Ferris Bechtold

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snelle reactie, duidelijke afspraken, kon snel beginnen met de klus. Vriendelijk. Prima werk geleverd!

4.4

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Nuenen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 153 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Nuenen

Andere vakmensen in Nuenen

Vind vakmensen bij jou in de buurt