Vind Tuinarchitecten in Nuenen

Op zoek naar Tuinarchitecten in Nuenen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Nuenen

 • Groen Ontworpen
  Groen Ontworpen
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Tuinarchitect in Nuenen

  Op zoek naar een nieuw ontwerp voor de tuin? Met mijn ontwerpstudio Groen Ontworpen maak ik tuinontwerpen voor zowel particulieren als bedrijven. Mijn uitgangspunt is een groene toekomstbestendige tuin die voor iedereen te onderhouden is en het gehele jaar aantrekkelijk is. Een mooie groene oase waar je je fijn voelt. Of je nu van modern en strak houdt of van natuurlijk en organisch (of een leuke mix daarvan), ik vertaal jullie wensen naar en mooi ontwerp die helemaal op jullie is afgestemd. Maar ook als je al een fijne tuin hebt maar je bent niet helemaal tevreden over de beplanting kan ik je helpen. Ik maak dan een nieuw fris beplantingsplan die helemaal toekomstbestendig is en die helemaal bij jouw smaak en stijl past. Kijk voor meer informatie en referenties op de website. groenontworpen punt nl

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Linda denkt goed mee en geeft ook de mogelijkheden en onmogelijkheden aan. Fijne en duidelijke communicatie. Ontwerp is super en eigenwijs. Veel verschillende dingen in een kleine tuin.
 • Hemme Grondwerken Gas en Water Montage
  Hemme Grondwerken Gas en Water Montage

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Nuenen

  Alle voorkomende grondwerkzaamheden. -Tuinen spitten -tuinen uitgraven -funderingssleuven graven -uitbouwtjes uitgraven -Bestratingen -Meer dan 20 jaar werkervaring.

 • Nuenhem Tuinonderhoud

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Nuenen

  Nuenhem Tuinen Uw tuin is een belangrijk verlengstuk van uw huis of bedrijf. Daarom is het van belang dat deze feilloos op elkaar aansluiten. Wij creëren samen met u tuinen waar u jarenlang in kunt genieten. Nuenhem Tuinservices is uw allround hovenier met passie voor het buitenleven. We zijn graag voor uw buitenplezier aan de slag. Door passie voor tuinen heeft Pieter Donkers in 2010 Nuenhem Tuinen opgericht. Nadat hij in diverse bedrijven ervaring heeft opgedaan is hij begonnen om met zijn visie een bedrijf op te zetten. Werkwijze Een aantal punten zijn belangrijk bij Nuenhem Tuinen , de klant staat hierin altijd centraal. Wij zorgen ervoor dat wij tot in detail uw tuingeluk zullen verhogen!

 • BlitzMontage

  Nieuw op Werkspot

  Tuinarchitect in Nuenen

  Als gepassioneerde professional in de utiliteitsbouw, heb ik me toegewijd aan het creëren van hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke schuttingen. Mijn expertise ligt niet alleen in het bouwen van functionele structuren, maar ook in het toevoegen van een vleugje schoonheid aan de omgeving. Met een scherp oog voor detail en een vastberadenheid om aan de behoeften van mijn klanten te voldoen, ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en mijn vakmanschap te verbeteren.

 • PL Tuin & Terrein
  PL Tuin & Terrein
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Nuenen

  Betrouwbaar en vriendelijke hovenier, gespecialiseerd in onderhoud en aanleg van vaste planten borders en daarbij behorende beregening.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Erg prettig, goed werk en advies. Klus snel en goed uitgevoerd
 • Paulus de Huis- en Tuinkabouter
  Paulus de Huis- en Tuinkabouter
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Tuinarchitect in Nuenen

  wij van paulus de huis en tuinkabouter. doen aanleg en onderhoud van tuinen. het reinigen van terrassen en dakgoten. en kleine klussen in en aan het huis. ook is het mogelijk om ons te benaderen voor kleine verhuizingen en het veegschoon opleveren van uw huis garage bedrijf.

  Laatste review:
  Paulus doet bij ons altijd de tuin. Het werk is altijd erg goed, houd zich keurig aan de afspraken. Wij zijn altijd weer blij als hij geweest is.
 • MDR overkappingen en klusbedrijf
  MDR overkappingen en klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Nuenen

  Woodroo overkappingen van hout - Houten en aluminium overkappingen - Diverse timmerwerken/kluswerkzaamheden in en rondom huis - Plaatsen van glaswanden - Verbouwingen/renovatie - Plaatsen van schuttingen

 • De Collse Hoveniers
  De Collse Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Nuenen

  Ik ben zelf al 14 jaar als hovenier aan het werk bij het bedrijf van mijn vader. Sinds begin 2019 ben ik afgesplitst naar een eigen bedrijf. Op de website zijn projecten uit 2018 en 2019 te zien. Nu in de wintermaanden ben ik samen gaan werken met een ervaren klusser meer dan 20 jaar ervaring(electricien, bouw, vloeren, dakdekkers, timmer, loodgieters en luchttechniek) Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Geen half werk en natuurlijk garantie op fouten. Een goede naam bouwen en houden staat voor ons op plek nummer 1

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  De klus is netjes en vakkundig uitgevoerd . Afspraak is afspraak bij hun. We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit van het werk, communicatie en over de prijs-kwaliteit verhouding. We zijn zelfs zo tevreden dat we waarschijnlijk ook al een nieuwe klus voor ze hebben als we het eens kunnen worden over de offerte 😉.
 • Over Bomen
  Over Bomen
  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews
  Tuinarchitect in Nuenen

  Welkom bij Over Bomen boomverzorging, Een jong bedrijf dat zich richt op alles van en over bomen en hagen, van snoei, aanplant tot het rooien van uw boom en hagen. We zijn gespecialiseerd in het klimmend snoeien en rooien van bomen. Het grote voordeel van klimmend snoeien is dat je vanuit de kroon werkt en zo dus op moeilijk bereikbare plekken kan komen. Dat zelfde geld voor het rooien van een boom dat kan klimmend al op een paar m2 ivm je breekt de boom tak voor tak af en voert dit direct af . En mocht u nog veranderingen in uw tuin willen kunnen we daar nog altijd over bomen. Groeten van Stan

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Zeer tevreden over het snoeien van een eik in onze achtertuin. Vakkundig gedaan.
 • Goossens Groen
  Goossens Groen
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Tuinarchitect in Nuenen

  Wij zijn een jong, enthousiast en gemotiveerd hoveniersbedrijf gevestigd in Helmond-Stiphout. We hebben veel ervaring met ontwerp, onderhoud en aanleg van tuinen. Denk hierbij aan het leggen van bestrating, vijvers, zwembaden, schuttingen en aanleg van beregening. Ook kunt u bij ons terecht voor een overkapping of tuinkamer. Wij komen graag kosteloos bij u langs om kennis te maken en uw wensen te realiseren.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Roeland is een hardwerkende man, komt zijn afspraken na en werkt erg netjes! Ik zou hem aanbevelen.

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Nuenen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 5 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Nuenen

Andere vakmensen in Nuenen

Vind vakmensen bij jou in de buurt