Vind dakdekkers in Nuenen

Woon jij in het Brabantse Nuenen, Mierlo, Geldrop of Nederwetten, en wil je graag meer natuur voor een betere afwatering? Dan overweeg je wellicht om een groendak te plaatsen op je (schuur)dak. Een dakdekker uit Nuenen kan je informeren over de manier waarop je dit kunt doen, en kan direct controleren of jouw dak hiervoor geschikt is. Uiteraard ben je ook voor alle andere klussen op of rond je dak bij deze professional aan het juiste adres.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Nuenen

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.7 van 54.75132 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Na het online zetten van de aanvraag belde Carlo gelijk op. Afspraak gemaakt en uitgevoerd. Omdat de klus niet helemaal volgens afspraak was uitgevoerd is Carlo direct in de auto gestapt en heeft het naar tevredenheid opgelost. Fouten maken kan, daarna oplossen is niet altijd van zelfsprekend. Bij dit bedrijf en bij Carlo dus WEL! CHAPPO! Uiteindelijk dus prima werk geleverd!!
 • Dakdekkersbedrijf Le Ruet
  Dakdekkersbedrijf Le Ruet
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Dakdekkersbedrijf Le Ruet kan je helpen met je Timmerman, Dakspecialist klus in Rosmalen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dakkapel of dakraam repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Dakdekkersbedrijf Le Ruet om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen -

  Werkzaamheden door Raoul en Illias laten uitvoeren. Super tevreden met de korte termijn waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd. En geheel naar wens! Ik kan Le Ruet ten zeerste aanbevelen.
 • Klusbedrijf van den Broek
  Klusbedrijf van den Broek
  Beoordeling: 4.3 van 54.35116 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Goede dag, wij zijn klusbedrijf van den Broek. Mijn collega’s en ik staan voor u klaar, heeft u een klus binnen of buiten huis neem dan gerust contact op. Hopelijk tot snel mvg klusbedrijf van den Broek

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Vervanging van deel dakbedekking. Zaterdagavond contact, de volgende dag gedaan. Vriendelijk, snel en vaardig voor een uitermate schappelijke prijs. Top!
 • Zeegers Dak- en Isolatiewerken
  Zeegers Dak- en Isolatiewerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.75258 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Zeegers Dak-en isolatiewerken is een bedrijf dat gevestigd is sinds 1994 en zich vooral richt op de particuliere markt. Onze werkzaamheden bestaan uit; Zink-, koper- en loodverwerking m.b.t. het aanbrengen van dakgoten, bekleden van dakkapellen tot komplete fels- en roevendaken. Verder zijn wij gespecialiseerd in bitumineuse dakbedekking en traditionele leipannen, dakshingles en dakpannen. Voor aantoonbare kwaliteit; Zeegers Dak- en isolatiewerken voor wie geen opdracht te groot en reparatie te klein is !

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Dit zijn harde werkers, uitstekend werk geleverd. Vriendelijk, luisterend oor. Echt een fijne club werkers.
 • MDL maatwerk
  MDL maatwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  MDL maatwerk is een jong bedrijf met veel ervaring. Wij zijn al meer dan 10 jaar werkzaam in de dakdekkersbranche. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe daken of renovatie klussen, hellende daken en platte daken met bitumen en kunststof dakbedekking. Ook hebben wij veel ervaring met zonnepanelen installaties en de nieuwe technieken die daarbij horen. Denk aan beter rendement door een optimale keuze van de bitumineuze of kunststof ondergrond. Garanties verschillen per verwerkt materiaal. Wij zijn er klaar voor om voor u klaar te staan!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  In fasen is het dak vervangen. Na inspectie van het dak bleek dat er voor mijn constructie een andere aanpak van het dak nodig was. Uiteindelijk is alles naar tevredenheid uitgevoerd.
 • Peters Dak Technieken
  Peters Dak Technieken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5542 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Peters Dak Technieken, voor al uw dak werkzaamheden !

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Perfecte communicatie, snel, goed werk en volgens mij echte vakman!
 • Handelsonderneming & Klussenbedrijf A.E.
  Handelsonderneming & Klussenbedrijf A.E.
  Beoordeling: 4.3 van 54.3529 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Mij naam is arian van esch Ik ben werkzaam in verschillende klussen het meeste zijn dakewerken en binnen klussen ik heb al aantal jaren ervaring

  Laatste review:

  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen -

  het was een makkelijke klus
 • Nick Maas Dakbedekkingen
  Nick Maas Dakbedekkingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Hallo, Ik ben Nick Maas. Vanaf mijn 16de ben ik het dak opgegaan en heb hiervoor ook mijn opleidingen gevolgd. Inmiddels sta ik dan ook alweer 10 jaar op het dak. Sinds maart 2019 ben ik als zzp'er begonnen omdat ik de uitdaging zag zitten om eigen werken aan te nemen en zelf te maken met veel passie voor het vak . Dus voor al uw platte daken en al uw dakbedekkingen bent u bij mij aan het goede adres . Met vriendelijke groet Nick Maas Dakbedekkingen.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snelle reactie, werkt netjes, houdt zich aan de afspraken
 • Klussendienst Nuenen
  Klussendienst Nuenen
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Klussendienst Nuenen is een allround klusbedrijf die kwaliteit hoog in vaandel heeft staan. Of het nu gaat om advies, bouwbegeleiding, renovatie, schilderwerk, montage, repareren, timmerwerk, loodgieterswerk of andere klussen, voor ieder karwei hebben wij wel een passende oplossing. Ons klusbedrijf is gespecialiseerd in totaalonderhoud voor al uw klussen in en om het huis of bedrijf. U kunt de klus zo gek niet bedenken of wij komen met een passende oplossing. Wij beheersen het vakmanschap en beschikken over al het benodigde gereedschap voor het klaren van iedere klus. Klussendienst Nuenen levert uitstekende service en geven volledige garantie op door ons verrichte werkzaamheden. Wij weten als geen ander dat nazorg net zo belangrijk is als aan het werken aan de klus zelf. Hier maken we duidelijke afspraken over met onze klanten.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Prettig contact, goed overleg en snelle zorgvuldige uitvoering van het werk. Afspraken werden prima nagekomen.
 • TotaalBouwHeintz
  TotaalBouwHeintz
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  .Totaalbouwheintz gespecialiseerd in alle dak werkzaamheden zowel pannen daken als bitumieuze daken,reparen,vernieuwen,isoleren,reinigen,enz Zelf heb ik 17jaar ervaring op het dak . Totaalbouwheintz zelf bestaat nu 1jaar. Op al onze werkzaamheden zit een garantie die kan verschillen tussen de 3 en 10 jaar dit altijd vooraf besproken met de klant alle werkzaamheden die wij uit voeren zijn ook van te voren besproken en goed gekeurd door de eigenaar van het dak.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Danny Heintz reageerde binnen twee weken op mijn klus. Een week later hadden we al een afspraak voor een inspectie van de klus. En weer een week later lagen de offertes al in de bus. De klus aan mijn dak is vervolgens zeer goed geklaard. Danny heeft mij ook tips gegeven over de algehele conditie van het dak en waar ik op moet letten. De facturering is conform de offerte verlopen.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Nuenen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 582 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Nuenen

Gemiddelde prijs voor een dakdekker uit Nuenen

Welke werkzaamheden je ook aan je dak hebt: het is logisch dat je eerst wilt weten wat je betaalt voor de klus. Helaas is het lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven. Er spelen namelijk nogal wat factoren mee. Denk bijvoorbeeld aan het soort klus en het soort dak (schuin of plat), maar ook het soort dakbedekking op jouw woning in Nuenen speelt een rol. Wil je weten hoeveel budget je moet reserveren? Neem contact op met een dakdekker uit Nuenen en ontvang een prijsvoorstel op maat.

Wil je nu al ongeveer weten wat een dakrenovatie in Nuenen kost? Gemiddeld vraagt een professional een bedrag tussen de € 75,- en € 100,- per vierkante meter voor het renoveren van een plat dak. De vierkantemeterprijs voor een schuin dak ligt tussen de € 75,- en € 130,-.

Klus zelf uitvoeren of uitbesteden aan een dakdekker uit Nuenen?

Om geld te besparen overweeg je misschien om zelf enkele dakpannen te vervangen. Dat klinkt op papier interessant, maar onderaan de streep loop je verschillende risico's. Allereerst werk je vaak op hoogte en dat is niet zonder risico. Naast je eigen veiligheid, kan ook de veiligheid van anderen in het geding komen. Denk maar eens aan de risico's als er per ongeluk een dakpan naar beneden valt. Tot slot is ook de kwaliteit van de klus pas gegarandeerd als je een dakdekkersbedrijf uit Nuenen inschakelt. Zij weten precies hoe je de klus netjes uitvoert, en zo voorkom je lekkages of ander leed op de langere termijn.

Schakel een dakdekker uit Nuenen in voor het renoveren van je dak

Heb je een klus voor een dakdekker uit Nuenen? Op Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met vakmensen uit jouw regio. Benieuwd welke informatie je moet toevoegen voor een prijsvoorstel op maat? Wij geven enkele tips:

 • Omschrijf uit welk jaar je woning is, en wanneer de laatste werkzaamheden aan het dak zijn geweest.
 • Vermeld welk soort dakbedekking er nu op je dak ligt, en welk soort dak je wilt.
 • Laat weten of je het volledige dak wilt laten renoveren of dat je bijvoorbeeld een dakopbouw wenst.

Andere vakmensen in Nuenen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur