Vind dakdekkers in Nuenen

Woon jij in het Brabantse Nuenen, Mierlo, Geldrop of Nederwetten, en wil je graag meer natuur voor een betere afwatering? Dan overweeg je wellicht om een groendak te plaatsen op je (schuur)dak. Een dakdekker uit Nuenen kan je informeren over de manier waarop je dit kunt doen, en kan direct controleren of jouw dak hiervoor geschikt is. Uiteraard ben je ook voor alle andere klussen op of rond je dak bij deze professional aan het juiste adres.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Nuenen

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55598 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goed werk verricht
 • Linde Renovaties
  Linde Renovaties
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Door van jongs af aan al in het vak mee te gaan zo doende is mijn liefde gegroeid voor vakmanschap. Wij zijn pas klaar als alles naar de wens van de klant is en doen daar onze uiterste best voor. Wij zijn vak mannen en dat is te zien aan het eind resultaat. Soms is goedkoop duur koop. Dat wil zeggen dat iemand die goedkoop is niet altijd goed werk levert waar door het u uiteindelijk meer geld kost, ons advies laat het meteen professioneel en vakkundig doen zo dat dit niet het geval gaat zijn voor u .

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  De reactie was zeer snel met goede communicatie. Klus is goed uitgevoerd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
 • Klusjesbedrijf de toekomst
  Klusjesbedrijf de toekomst
  Beoordeling: 4.4 van 54.4532 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Ik ben een klusjes bedrijf. ik doe dakwerkzaamheden en reparaties uitvoeren Wil je je Klus klaar bel de toekomst maar !

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijk en gaat snel te werk. Na gekeken te hebben naar de dakgoot was de conclusie al snel dat er met de dakgoot niets mis was. Een tussenschot zorgde ervoor dat het water niet goed wegliep. Hij heeft direct het tussenschot weggehaald en het eater loopt nu goed weg.
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85334 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo en zijn collega hebben onze schoorsteen gerepareerd ivm lekkage. Kapotte voegen zijn vernieuwd, loodvervanger is aangebracht en geïmpregneerd. Carlo is een zeer vriendelijke man die zijn afspraak goed is nagekomen. Hij reageert snel op berichten en geeft duidelijk advies.
 • Dakdekker FS
  Dakdekker FS
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  We zijn al jaren actief in de bouw branche Ben je op zoek naar een loodgieter, dakdekker Dan kun je bij Dakonderhoud FS terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met alle klussen in en rondom het huis. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Er is super goed en netjes gewerkt en ze denken ook mee over dingen waaraan niet is gedacht. Tijdens de werkzaamheden zijn deze dingen ook meteen opgelost. Al met al een hele goede ervaring en zou ze zeker aanbevelen.
 • Van marrum isolatie- en klusbedrijf
  Van marrum isolatie- en klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  ALLEEN PLATTE DAKEN!! Hallo allemaal, Bent u dringend op zoek naar een BITUMENE dakdekker op PLATTE DAKEN zoek dan niet verder!!!! Ik sta voor u klaar!!! Wat heb ik te bieden: - het overlagen van uw bitumene daken - het maken van lekkage's - het slopen en her opbouw van u PLATTE DAK - 10 jaar gerantie!!!! Waar werk ik mee - k14 kale bituum - k24 geminimaliseerde bituum - onderlaag - 3mm Zelfklevende bituum - dak trim - loden afvoer - Ontluchters Ben in bezit van vca vol! Wij werken met top materiaal!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Prima werk, geleverd, op tijd. Goede communicatie
 • De Leest Dakwerken
  De Leest Dakwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Werkzaam in alle soorten bitumen ook werkzaam in alle soorten kunststoffen dakleer en zowel pvc en epdm maar tevens werkzaam in zinkwerken al soorten goten felsdaken en roefdaken. al meer dan 30 jaar ervaring in deze branche.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Vakkundig het werk uitgevoerd, geen lekkage en volgens offerte geleverd en betaald.
 • Nosce Ipsum klussenbedrijf
  Nosce Ipsum klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Specialist op het gebied van boeiboorden, gevelbekleding, daklijsten en (het repareren van) goten. Jarenlange ervaring in de hout- en betonbouw. Denk hierbij aan het plaatsen van schuttingen, poorten, schuren, carports, tuinhuizen, aanbouwen etc. Zowel het plaatsen van de fundering als de wanden, kozijnen en het dak vallen onder onze werkzaamheden, op dat gebied zijn we echt allround. Zodoende hebben wij ook ruime ervaring opgebouwd in het plaatsen van zowel dakbeschot als dakbedekking. Daarnaast werken we op projecten samen met verschillende dakspecialisten waardoor we alles op dit vlak aan kunnen bieden.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Paul is een heel aardig en fijn in de omgang. Helaas kan ik niet meer dan 3 sterren geven. Paul had de dag van de klus nog een afspraak staan en wilde dus op tijd weg, dit resulteerde in haast werk waardoor er onnodig dingen zijn beschadigd en schroeven niet zijn aangedraaid of zelfs missen. Heel erg jammer want het begon zo goed…
 • Allround spoedservice B.V.
  Allround spoedservice B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Bij Allround spoedservice B.V. staan wij altijd voor u klaar, 24 uur per dag. Of het nu gaat om renovaties, reparaties of spoedklussen, wij zorgen voor een snelle en professionele oplossing. Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in diverse bouwwerkzaamheden en staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Hele snelle werkers, zijn erg vriendelijk en maken lange dagen om het voor de klant zo snel mogelijk af te maken. Ik ben erg gevreden, bedankt!
 • vd Hurk dakbedekkingen
  vd Hurk dakbedekkingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakdekker in Nuenen

  Voor al uw platte daken! Een team met meer dan 10 jaar ervaring. Altijd 10 jaar garrantie, offerte op maat is gratis. Op zeer snelle termijn uw dak gemaakt in overleg met de opdracht gever. M.v.g vd hurk Dakbedekkingen Kijk ook eens op www. mtplattedaken .nl

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Plat dak perfect vervangen. Tommy is een vakman!

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Nuenen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1127 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Nuenen

Gemiddelde prijs voor een dakdekker uit Nuenen

Welke werkzaamheden je ook aan je dak hebt: het is logisch dat je eerst wilt weten wat je betaalt voor de klus. Helaas is het lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven. Er spelen namelijk nogal wat factoren mee. Denk bijvoorbeeld aan het soort klus en het soort dak (schuin of plat), maar ook het soort dakbedekking op jouw woning in Nuenen speelt een rol. Wil je weten hoeveel budget je moet reserveren? Neem contact op met een dakdekker uit Nuenen en ontvang een prijsvoorstel op maat.

Wil je nu al ongeveer weten wat een dakrenovatie in Nuenen kost? Gemiddeld vraagt een professional een bedrag tussen de € 75,- en € 100,- per vierkante meter voor het renoveren van een plat dak. De vierkantemeterprijs voor een schuin dak ligt tussen de € 75,- en € 130,-.

Klus zelf uitvoeren of uitbesteden aan een dakdekker uit Nuenen?

Om geld te besparen overweeg je misschien om zelf enkele dakpannen te vervangen. Dat klinkt op papier interessant, maar onderaan de streep loop je verschillende risico's. Allereerst werk je vaak op hoogte en dat is niet zonder risico. Naast je eigen veiligheid, kan ook de veiligheid van anderen in het geding komen. Denk maar eens aan de risico's als er per ongeluk een dakpan naar beneden valt. Tot slot is ook de kwaliteit van de klus pas gegarandeerd als je een dakdekkersbedrijf uit Nuenen inschakelt. Zij weten precies hoe je de klus netjes uitvoert, en zo voorkom je lekkages of ander leed op de langere termijn.

Schakel een dakdekker uit Nuenen in voor het renoveren van je dak

Heb je een klus voor een dakdekker uit Nuenen? Op Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met vakmensen uit jouw regio. Benieuwd welke informatie je moet toevoegen voor een prijsvoorstel op maat? Wij geven enkele tips:

 • Omschrijf uit welk jaar je woning is, en wanneer de laatste werkzaamheden aan het dak zijn geweest.
 • Vermeld welk soort dakbedekking er nu op je dak ligt, en welk soort dak je wilt.
 • Laat weten of je het volledige dak wilt laten renoveren of dat je bijvoorbeeld een dakopbouw wenst.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Nuenen

Vind vakmensen bij jou in de buurt