Vind domotica specialisten in Veldhoven

Op zoek naar domotica specialisten in Veldhoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Veldhoven

 • Inal Solutions
  Inal Solutions
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Domotica specialist in Veldhoven

  Goedendag, even voorstellen. Ik ben Caner van Inal Solutions in Dongen met ruim 15 jaar ervaring. Voor o.a. computer gerelateerde zaken, kabels trekken, Smart-Home en Wifi bereik in huis bent u bij mij aan het juiste adres. Uw vraag naar wens te kunnen uitvoeren is mijn werkwijze. Mijn motto is '' De klant is de koning''. Ik zal mijn uiterst best doen om u probleem zo goed mogelijk op te lossen. Discretie, netjes werken/opruimen, sociaal, afspraken nakomen zijn mijn pilaren tijdens mijn werkzaamheden Samengevat, als U voor een nette prijs Uw klus geklaard wilt hebben op korte termijn met service zoals het hoort, dan kom ik graag met U in contact om dit verder persoonlijk te bespreken. Met vriendelijke groet, Caner Inal

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Super snel en netjes! Top
 • Cors Automation
  Cors Automation
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Domotica specialist in Veldhoven

  Cors Automation is hier voor uw camerasysteem, beveiliging, domotica en IT. Het bedrijf heeft als motto er is altijd een oplossing. Hiervoor geld dat de oplossing altijd afgestemd is op uw wensen, omgeving en prijskaartje.Vraag naar meer informatie en laat uw vraag oplossen!

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Prima service. Alles netjes aangesloten.
 • Lardo van Loon Productions

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Veldhoven

  Lardo van Loon Productions is van oorsprong een Audiovisueel bedrijf gespecialiseerd in Showcontrol en Lichtopstellingen. Daarnaast beschikt het bedrijf over onderstaande opleidingen en bieden wij onze diensten graag aan. Werkzaamheden: - Elektrotechniek - Domotica - Beveiliging - Sturingstechniek Voor meer informatie kan u vrijblijvend contact opnemen! Wij staan u graag ter woord.

 • Green Watt Innovations
  Green Watt Innovations
  Beoordeling: 4.8 van 54.8560 reviews
  Domotica specialist in Veldhoven

  Greenwattsinnovations bestaat 15 jaar en wordt gevormd door een gespecialiseerd team van enthousiaste en ervaren vakmannen. Onze expertise ligt op het gebied van het installeren van binnen- en buitenelektra, het plaatsen van verlichting en lichtinstallaties (lichtreclame), het aanleggen van netwerken en het installeren van air conditioning. Daarnaast zijn wij expert in het installeren en plaatsen van zonnepanelen. Wij hebben meerdere awards in solar irrigation systems

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Bojan heeft prima werk geleverd voor een nette prijs. De laadrobot zit stevig aan de muur en de kabel in de garage is netjes gemonteerd. In eerste instantie werkte de laadrobot niet, maar het probleem bleek in mijn bestaande installatie te zitten. Dit heeft Bojan ook meteen gecorrigeerd en de laadrobot werkt nu als een zonnetje (letterlijk als de zonnepanelen veel energie geven :-) ).
 • Julicher
  Julicher
  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews
  Domotica specialist in Veldhoven

  Hallo, Ik ben 30 jaar geleden in de bouw terecht gekomen om mijn studie werktuigbouw en elektrotechniek te bekostigen; deze studies heb ik niet afgemaakt ( wel ´n certificaat eerste jaar TU/Eindhoven Elektrotechniek), omdat de bouw mij goed beviel, er steeds langer bleef werken en geschapen ben om met hoofd en handen te werken. In de loop van de jaren heb ik mij verschillende vakgebieden eigen gemaakt, omdat ik van afwisseling van werk houd. Ik ben sinds 1994 zelfstandig aan de slag gegaan als ZZP’r en doe het werk met veel genoegen en voldoening. Als er ’n nieuwe keuken geplaatst moet worden, kan ik de diversiteit aan voorbereidingen in mijn eentje goed aan. Wanneer de tijdsdruk ’n rol mocht spelen bijv. ’n badkamer, schakel ik toch het liefst andere vaklieden in en pak ik meestal alleen het installatiewerk( water, afvoer, cv en elektra) of één daarvan. Mijn referenties zijn onder meer, Stichting Complex, Iris Maas Architectuur Stedenbouw, Advocaten Bureau Houben & van Dijck, allen gevestigd in Eindhoven. Het liefst kom ik voor ’n klus altijd even kijken zodat ik ’n goeie tijd en kosten schatting kan maken alvorens ik ’n indicatie of ’n eventuele offerte uitbreng. Op uurbasis werken vind ik ook prima, als mijn rol daar goed beschreven wordt. Ik werk het liefst binnen ´n cirkel van 30 km zodat de service die ik geef er niet onder gaat lijden. Binnen Eindhoven vraag ik geen voorrijkosten en er buiten valt er over te praten, ik heb daar geen vaste tarieven voor, maar ik probeer alles zo snel eerlijk mogelijk op te lossen Als er vragen zijn, hoor ik dat natuurlijk graag. Groet, Chrit

  Laatste review:
  Radiatorkranen plaatsen of vervangen-
  Alles netjes en op tijd uitgevoerd - onverwachte problemen werden snel en professioneel opgelost.
 • J Denissen Computer & Telecom
  J Denissen Computer & Telecom
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Domotica specialist in Veldhoven

  J Denissen Computer & Telecom is een totaaloplosser in de ICT en Telefonie. Wij begrijpen wat u nodig heeft om succesvol te kunnen werken. En om uw continuïteit te garanderen bieden wij ruime openingstijden en geen 8 tot 5 mentaliteit. De openingstijden vind u op onze website. Wij bieden hulp bij aankoop, beheer en installatie van; Hard en software. Voip Telefonie. Datanetwerken (kabel & Wifi) Kabels trekken geen probleem. Opslag en back-up systemen. Domeinen en hosting

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Heeft mijn pc weer werkend gemaakt
 • MijnHuisAansluiting
  MijnHuisAansluiting
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Domotica specialist in Veldhoven

  gespecialiseerd in smart home installaties, opzetten van wifi netwerken, switch implementaties en het oplossen van storingen. voor meer informatie: mijnhuisaansluiting ziggo & kpn gecertificeerde monteur !

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Snelle reactie en perfect werk geleverd. Ik ga hem binnenkort weer inhuren
 • Mister IT
  Mister IT

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Veldhoven

  Mister IT is een bedrijf uit Valkenswaard dat, particulieren, ZZP’ers en de klein zakelijke markt op locatie ondersteunt. U kunt denken aan verschillende soorten ICT-service zoals systeembeheer, probleemoplossing, virus verwijdering, hardwarereparatie, dataherstel, levering van apparatuur en advies. Maar ook voorzien wij camera beveiliging installaties. Wij maken enkel gebruik van gerenommeerde A-merken. Doordat wij groot inkopen, kunnen wij u een A-merk Camera Beveiliging Installatie bieden, tegen spot prijzen!

 • Smarterwifi
  Smarterwifi

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Veldhoven

  Beste opdrachtgever, Welkom op het profiel van Smarterwifi. Momenteel ben ik 4 jaar actief als storing/service-monteur voor verschillende grote providers in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Ik ben gespecialiseerd in Coax, UTP, aanleggen van netwerken, aansluiten van mediaboxen en routers en electrawerk. Met vriendelijke groet, Smarterwifi

 • Ready4service
  Ready4service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Veldhoven

  Advies en reparatie hulp omtrent laptop/pc en andere electronica apparatuur. Wij helpen u ook met extra beveiliging van uw persoonlijke gegevens.

  Laatste review:
  Ready4service heeft alle data van mijn gecrashde laptop kunnen redden. Zeer goed geholpen! en een prima service

4.8

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Veldhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 45 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Veldhoven

Andere vakmensen in Veldhoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt