Vind ontwerpers in Helmond

Op zoek naar ontwerpers in Helmond? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Helmond, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Helmond

 • Bouwkundig Buro Junior
  Bouwkundig Buro Junior
  Beoordeling: 4.6 van 54.6568 reviews
  Ontwerper in Helmond

  Bouwkundig Buro Junior is een bouwkundig adviesburo, gespecialiseerd in: * het verzorgen van een aanvraag bouwvergunning voor een uitbreiding aan uw woning, renovatie van een woning of een nieuwe woning. * het ontwerpen en uitwerken van uitbreiden aan en renovaties van woningen. Tekenwerk wat zoal uitgevoerd wordt is bestemd voor de aanvraag Omgevingsvergunning, vergunning vrije uitbreidingen, werktekeningen voor de uitvoering van bouwwerkzaamheden, detaillering, etc. Bouwkundig Adviesburo Junior kan het proces van u overnemen vanaf de eerste schets tot het afgeven van de vergunningen of de oplevering van de werkzaamheden. Werkgebied Het werkgebied van Bouwkundig Adviesburo Junior ligt hoofdzakelijk binnen een straal van 65km vanaf de vestigingsplaats Egchel, midden Limburg. Praktisch gezien de provincie Limburg en Oost Brabant.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Zijn hier komen kijken wat er moest gebeuren daar hebben ze een tekening voor gemaakt alles meteen door na de gemeente gestuurd voor goedkeuring. Er klopte iets niet en toen we dat doorgaven zijn ze er ook meteen weer aan begonnen en opnieuw doorgestuurd toen hebben we de goedkeuring wel gekregen. Al met al een fijnne samenwerking
 • Verhagen Bouwadviesbureau
  Verhagen Bouwadviesbureau
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Ontwerper in Helmond

  Verhagen Bouwadviesbureau Voor al uw bouwtekeningen, constructieberekeningen en constructietekeningen. Ook voor volledige vergunningsaanvraag van A tot Z.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Prima kerel en professioneel & snel afgehandeld
 • Tekenbureau Boutek
  Tekenbureau Boutek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Ontwerper in Helmond

  BOUTEK 3D is expert op het gebied van kleinschalige bouwaanvragen. BOUTEK 3D heeft jarenlange ervaring op het gebied van dakkapellen, nokverhogingen, uitbouwen, visualisatie, of verbouwingen. In totaal zijn er honderden opdrachten door het hele land uitgevoerd. Wij kenmerken ons door persoonlijke contact, snelle levering, en meedenkend vermogen. Met zeer vriendelijke groet, Gerben Bouthoorn

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Ik heb Boutek benaderd om een bouwtekening + aanvraag in te dienen bij de Gemeente Helmond, voor het plaatsen van een dakkapel. Gerben heeft van A t/m Z alles goed geregeld. Hieronder enkele pluspunten: - Denkt goed mee - Luistert goed naar je wensen - Betaalbaar - Past de tekening aan waar nodig is - Neemt contact op met de Gemeente bij vragen - Heel vriendelijk - Makkelijk bereikbaar Ik heb geen minpunten kunnen ontdekken.
 • Feuth
  Feuth
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Ontwerper in Helmond

  Feuth. In en rond om het huis

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Dakbedekking van tuinhuis moest worden vervangen. Feuth kwam snel langs om de situatie te beoordelen, kort daarna is ook de klus uitgevoerd. Resultaat is zeer goed. Tijdens de klus werd er ook de nodige houtrot geconstateerd. Dit is ook direct opgelost. Dus werk nam waarschijnlijk wat meer tijd dan vooraf geplanned. Communicatie prima. Gevraagd wat wij wilde (vooraf en tijdens de klus). Dus een aanrader....
 • Brouwers Beheer B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews
  Ontwerper in Helmond

  Brouwers Beheer BV is een allround bedrijf actief in de bouwsector. Met onze twee verschillende type diensten kunnen wij ervoor zorgen onze klaten van A t/m Z te ontzorgen. Onder de naam Bromo Advies verzorgen wij constructief advies, en onder de naam Bromo Bouw zijn wij actief in de aannemerij. Bromo Advies begeleid u bij al uw constructieve en/of bouwkundige vraagstukken zowel groot als klein. U kunt bij ons terecht voor verbouwingsplannen, renovatie en/of nieuwbouw. De afgelopen tijd heeft Bromo Advies zich ook gespecialiseerd in vraagstukken rondom de bouwkundige haalbaarheid van het plaatsen van zonnepanelen. Ook hiervoor zijn wij u dus graag van dienst. Bromo Bouw is een bouwbedrijf met jarenlange ervaring in de bouwsector. Onze focus ligt voornamelijk op de nieuwbouw en renovatie woningen, loodsen, bedrijfsgebouwen, industriegebouwen en stallen. Tevens zijn wij de zogenoemde ‘zelfbouwers’ graag van dienst. Naast het advies en de begeleiding die Bromo Advies u kan bieden, kunnen wij u ook alle benodigde materialen voor de bouw van uw eigen project toeleveren.

  Laatste review:

  Wij zijn super tevreden met Brouwers Beheer. Communicatie ging gemakkelijk en snel. Afspraken zijn netjes nagekomen. Ook makkelijk bereikbaar voor extra vragen e.d. Professioneel team! Ook konden ze anticiperen toen er onverwachts extra werk gedaan moest worden. Zijn hier heel flexibel mee omgegaan. Qua prijs wat aan de hoge kant in vergelijking met sommige andere bedrijven. Wij zouden dit bedrijf absoluut bij anderen aanraden.
 • Bouwbureau Brok
  Bouwbureau Brok
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Ontwerper in Helmond

  Met grote passie voor complexe bouwwerken en hoge kwaliteit sta ik garant voor elk bouwkundig en constructief advies. Als constructeur werk ik graag met verschillende bouwmaterialen en beschik ik over de mogelijkheden om bijna elke berekening zowel handmatig als digitaal te berekenen. Met de praktische ervaring en mijn jonge kracht en kennis over computer gestuurde berekeningen kan ik vlot en betrouwbare berekeningen rapporteren. Elke berekening en tekening wordt technisch gecontroleerd op veiligheid, betrouwbaarheid en leesbaarheid. Dit houdt in dat elke berekening en tekening bouwkundig voldoen aan de Nederlandse richtlijnen en toch begrijpbaar is voor zowel de aannemer als de opdrachtgever. Met als specialiteit op tijdelijke constructies zoals steigerwerk, ondersteuningen tijdens bouwwerken en standbouw, wordt er binnen het bedrijf veel gewerkt aan woning en utiliteitsbouw. Woningen, verbouwingen en aanbouwen en zelfs vergunningen kunnen volledig conform een voorgesteld uurtarief of vast bedrag uitgewerkt worden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Bouwbureau Brok heeft voor ons op de korte termijn én kundig een constructieve berekening voor het doorbreken van een draagmuur gemaakt. Hij heeft al onze vragen vlot, vriendelijk en volledig beantwoord!
 • Roozendaal Bouwkundig Tekenburo
  Roozendaal Bouwkundig Tekenburo

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Helmond

  BOUWTEKENINGEN 2D/3D NIEUWBOUW-VERBOUW-OMGEVINGSVERGUNNING Heeft u bouw of verbouwplannen dan kan Roozendaal bouwkundig ontwerp-, advies- en tekenburo hierin met u meedenken en onderstaande werkzaamheden uitvoeren. schetsontwerp voorlopig ontwerp definitief ontwerp werktekeningen omgevingsvergunning (bouwvergunning) 2d tekenwerk 3d tekenwerk bestaand tekenwerk digitaliseren revisietekeningen Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen met: Roozendaal bouwkundig ontwerp-, advies- en tekenburo Trefwoorden: Architect, Architectenbureau, Ingenieur, Ingenieursbureau, Bouwkundig tekenburo, Bouwkundig tekenbureau, Bouwkundig tekenaar, Bouwkundige, Constructeur, Constructiebureau,Verbouw, Renovatie, Nieuwbouw, Restauratie, Transformatie, Aanbouw, Carport, Dak, Dakkapel, Dakopbouw, Erker, Garage, Huis, Schuur, Tuinhuisje, Uitbouw, Veranda, Villa, Woning, Inmeten, Bouwtekening, CAD tekening, Tekenwerk, Bouwkundig advies, Bouwvergunning, Omgevingsvergunning, Bouwaanvraag, Vergunningscheck, Constructietekening, Constructieberekening, Daglichtberekeningen, Ventilatieberekening, EPC berekening, Project begeleiding, Projectmanager, Schetsontwerp, Voorlopig ontwerp, Definitief ontwerp, Bestek, Technisch ontwerp, Werk, Uitvoeringsgereed ontwerp, Revisie.

 • Sander Swinkels Bouwkundig Tekenburo
  Sander Swinkels Bouwkundig Tekenburo
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Ontwerper in Helmond

  Hebt u plannen voor het realiseren van uw nieuwe woning of bedrijfsruimte? Of wilt u uw huidige woning of bedrijfsruimte vergroten? Een garage, dakkapel, serre, carport of erker plaatsen? Dan bent u voor al deze projecten bij Sander Swinkels Bouwkundig Teken- & Adviesburo aan het juiste adres. Sander Swinkels Bouwkundig Teken- & Adviesburo is een klein, jong en dynamisch buro wat adviseert, ontwerpt, tekent, berekent en voor de juiste papieren zorgt voor uw complete omgevingsvergunning. Ook voor de bouwbegeleiding of kostenbewaking van uw project kunt u bij ons terecht. Ook kunt u als zakelijke klant terecht bij ons voor extern tekenwerk. Indien u krap zit in tijd of niet de expertise hebt voor het uitwerken van uw projecten in bijvoorbeeld 3D of met bepaalde software pakketten, dan kunt u ook voor al die werkzaamheden bij ons terecht. Wilt u meer informatie over hetgeen wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Laatste review:

  Sander heeft ons jaren '30 huis zelf ingemeten en vervolgens ingetekend. De verbouwplannen die we hadden waren hierdoor 3D te bekijken, wat een goede indruk geeft van het eindresultaat voor ogen. Ik heb de samenwerking met Sander als erg plezierig ervaren en kan hem zeker aanbevelen. Ga zo door, zou ik zeggen! Joris van Ginderen Twello
 • Bouwkundigbureau DENNIS
  Bouwkundigbureau DENNIS
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Ontwerper in Helmond

  Een bouwkundig teken- en adviesbureau in Helmond met een uitgebreid track record in particuliere woonhuizen en tekenwerk voor hout skeletbouw (HSB). De architectuur- en bouwbranche is voortdurend in ontwikkeling. Ik vind het erg leuk om deze trends te volgen en ben continu op zoek naar mogelijkheden om vernieuwingen toe te passen in mijn werk. Zo ben ik me sinds enkele jaren aan het verdiepen in 3D tekenen. Vorig jaar heb ik een cursus op dit gebied gevolgd en recent heb ik de knoop doorgehakt om te investeren in de design suite van Autodesk. Dit geeft me onder andere de ruimte om onder eigen label 3D visualisaties op de markt te brengen.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Bouwkundigbureau Dennis heeft voor ons een dubbele complexe uitbouw incl mini carpoort van in totaal ca 100 m2 uitgetekend (2 verdiepingslagen). Er is daarbij zeer goed geluisterd naar onze wensen en alles is perfect getekend. De communicatie liep snel en de kwaliteit verdient een dikke pluim. Ook heeft hij goed geadviseerd. Kortom een aanrader, die samen iets moois op tafel heeft gezet
 • ADD-2
  ADD-2

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Helmond

  ADD-2 Bouwadvies en tekenenbureau. Voor bouwtekeningen een Schetsplan-Voorontwerp, Bestektekening-Definitief ontwerp, Werktekeningen een open adviesgesprek over uw plannen en wat hiervoor nodig is. Omgevingsvergunningen, bouwplantoetsing, bouwbegeleiding etc. Uw advies en tekenbureau dat Toevoegt. Kijkt u ook op mijn website voor meer informatie.

Populaire lokale ontwerpers in Helmond

Andere vakmensen in Helmond

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur