Bekijk alle vakmensen

Brouwers Beheer B.V.

Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Helmond
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Ontwerper

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 17091163

Brouwers Beheer BV is een allround bedrijf actief in de bouwsector. Met onze twee verschillende type diensten kunnen wij ervoor zorgen onze klaten van A t/m Z te ontzorgen. Onder de naam Bromo Advies verzorgen wij constructief advies, en onder de naam Bromo Bouw zijn wij actief in de aannemerij. Bromo Advies begeleid u bij al uw constructieve en/of bouwkundige vraagstukken zowel groot als klein. U kunt bij ons terecht voor verbouwingsplannen, renovatie en/of nieuwbouw. De afgelopen tijd heeft Bromo Advies zich ook gespecialiseerd in vraagstukken rondom de bouwkundige haalbaarheid van het plaatsen van zonnepanelen. Ook hiervoor zijn wij u dus graag van dienst. Bromo Bouw is een bouwbedrijf met jarenlange ervaring in de bouwsector. Onze focus ligt voornamelijk op de nieuwbouw en renovatie woningen, loodsen, bedrijfsgebouwen, industriegebouwen en stallen. Tevens zijn wij de zogenoemde ‘zelfbouwers’ graag van dienst. Naast het advies en de begeleiding die Bromo Advies u kan bieden, kunnen wij u ook alle benodigde materialen voor de bouw van uw eigen project toeleveren.

Reviews (3)

 • Calculation plan: Draagmuur
  raadt vakman aan
  Den Dungen
 • Het verzorgen van de constructieve berekening en -tekening voor stalen draagbalk ten behoeve van een muurdoorbraak. Tevens de realisatie van het project waarbij de stalen draagbalk is geplaatst tussen de woonkamer en keuken.
  raadt vakman aan
  Bij Brouwers Beheer B.V. weet je dat je aan het goede adres bent. Van constructietekening tot uitvoering! Wij zijn heel blij met de doorbra…
  Lees meer
 • Bouwkundig advies, constructief tekenwerk en constructieve berekeningen voor een renovatie en uitbouw van een woonhuis. Tevens hebben wij daarna de constructieve aanpassingen in huis en de uitbouw van de woning mogen verzorgen.
  raadt vakman aan
  Communiceren is top! Continu bereikbaar, denken mee (ook tijdens het werk) en werken hard door. Prijs kwaliteit is goed. Afgesproken om con…
  Lees meer