Vind stoffeerders in Helmond

Op zoek naar stoffeerders in Helmond? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Helmond

 • Conpak B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stoffeerder in Helmond

  Conpak BV is een productie bedrijf die gevestigd is in Beek en Donk. Conpak is doorgegroeid vanuit de Gymnastiek- & Turnwereld naar echte meubelstoffeerders. We zijn begonnen met het produceren voor scholen en sport faciliteiten, na een paar jaar zijn we gaan produceren voor competities en ook voor de Olympische spelen! Nu leggen we onze focus voornamelijk op het meubelstofferen. Wij produceren voor particulieren maar ook op project basis, zo hebben we meubels herstoffeerd voor o.a. ziekenhuizen, theaters, gemeentes, interieurbouwers, caravan en boot producenten. Wij streven naar uitstekende klant tevredenheid en een hoge kwaliteit.

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Ik heb 7 kamer stoelen laten herbekleden. Deze waren enorm beschadigd door mijn huisdieren en kinderen. Ze hebben me uitgenodigd om even aan tafel te zitten en hebben alle opties besproken. Ze waren erg vriendelijk en kwamen met hele goeie oplossingen en keuzes. Nadat de keuze was gemaakt schakelde ze heel snel, ze hadden binnen 3 dagen de stoelen opgehaald en herbekleed. En dat ook nog tegen een hele scherpe prijs! Echte top vakmannen!
 • K.S. Trapstoffering
  K.S. Trapstoffering
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Stoffeerder in Helmond

  Ben een zelfstandig ondernemer gespecialiseerd in leggen van trappen met tapijt, pvc maar ook sisal , ook het leggen van oa slk woonkamers keukens met tapijt, vinyl en pvc bestaat tot de mogelijkheden , ruime ervaring sinds 1984. Kan ook diverse, oa tapijten vinyl leveren of heeft u zelf tapijt, leggen we deze graag voor u. Kom graag vrijblijvend bij u langs voor advies . mvg C.J.G Schouten

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Kees is super aardig, gezellig en heeft zijn werk netjes gedaan. Een topper!
 • Santos pvc vloeren en projecten
  Santos pvc vloeren en projecten

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Helmond

  Santos pvc vloeren en projecten is je ideale partner als je een Stoffeerder nodig hebt in Helmond en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Vloerbedekking leggen of vervangen, Gordijnen (ver)maken, Meubels stofferen, Trappen stofferen en nog veel meer diensten die wij als Stoffeerder voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Van Aerle Woningstoffering V.O.F.
  Van Aerle Woningstoffering V.O.F.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7533 reviews
  Stoffeerder in Helmond

  Wij zijn gespecialiseerd in het egaliseren vanaf 15,00m2 ,het leggen en leveren van PVC vloeren , laminaat , sisal , vinyl , tapijt.vloerkleden , schoon en droogloopmatten. Ook bekleden we trappen met tapijt (traplopereffect) en trappen met Sisal. Door direct in te kopen bij de fabriek kunnen wij een goede prijs/kwaliteit bieden. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via Werkspot ,neem een kijkje op onze Facebook pvcspecialist

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Hele vriendelijke, en sympathieke man, komt afspraken na, en heel duidelijk met communicatie. Zeker aan te raden
 • Patrick van Houtum Stoffering
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Stoffeerder in Helmond

  Woning stoffeerder regio Eindhoven. Ik ben al 30 jaar stoffeerder. 25 Jaar werk ik als zelfstandig ondernemer. - Leveren van tapijt en vinyl. (tapijt stalen thuis bekijken) - Werkzaamheden zoals het leggen van tapijt en Vinyl. - Stofferen van trappen. - Leggen van Laminaat. - Egaliseren van vloeren. - Leggen van ondervloeren. Aansprakelijkheidsverzekering

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Wat een vakman! Trap en 2 slaapkamers binnen een dag bijzonder mooi geworden! Het werd ook nog eens spic en span opgeleverd en alle afval werd meegenomen!
 • Meubel- en Interieurrestauratie L.G.C.M.M. Vogels

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Helmond

  Mijn bedrijf is opgericht in 1987. Wij voeren werkzaamheden uit in Nederland en ver daar buiten. Wij zijn gespecialiseerd in restauratie van meubels, handmatig en machinaal vervaardigen van meubels, schilderij restauratie, houtsnijwerk, vergulding, politoerwerk, handmatig stofferen van meubilair en vele andere disciplines. Informeer naar de mogelijkheden. Opleiding: Opleiding Restauratoren Amsterdam (museaal restaurator ). Werkervaring: referentie Huize de Laak Eindhoven, restauratie van meerdere kerkinterieurs, talloze meubel-, en schilderijresrauraties, meerder kunstwerken (leonardoartdesign) Materialen waar we mee werken: massief hout en plaatmateriaal,kunststoffen en harsen, olieverf, bladmetalen, lakken, politoer, stoffen etc. Lid restauratoren Nederland.

 • Stoffeerderij-Nederland
  Stoffeerderij-Nederland

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Helmond

  Stoffeerderij Nederland heeft al meer dan 30 jaar ervaring! Wij zijn gespecialiseerd in het (her)stofferen, repareren en op maat maken van meubels voor particulieren en horeca. Verder zijn wij ook actief in het reinigen van meubels en tapijten. Wij geven optimale service, kwaliteit en garantie! Onze stoffeerders gaan aandachtig en zorgvuldig te werk met uw meubels, en worden uiteraard met kwaliteit geleverd. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen, ook doen wij aan gratis haal-en breng service.

 • JM Woning- & Projectstoffering
  JM Woning- & Projectstoffering
  Beoordeling: 1.4 van 51.451 review
  Stoffeerder in Helmond

  Beste opdrachtgevers, Mijn naam is Jermaine op den Buijs en ben eigenaar van JM Woning- & Projectstoffering. Wij zijn vloerspecialist en leggen tapijt door heel Nederland.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ik ben de samenwerking aangegaan met Jermain. Hij heeft naar eigen zeggen al enige jaren ervaring met de ardex pandomo. Vooraf hebben wij duidelijk foto's laten zien van wat wij graag wilde en ook wat we absoluut niet wilde. Jermain vertelde ons dit te kunnen maken.... helaas is dit niet gelukt... tevens komt hij niet meer opdagen neemt hij zijn telefoon niet meer op... in vertrouwen heb ik hem wel voor 80% betaald. Jermain heeft als service nog een kleine wand gestuct (gips) dit kan hij uitstekend! De betonstuc is hij minder goed in en tevens niet de man van de details. wanden niet mooi vlak, waterpas en alles onder gesmeerd! Het feit dat hij de communicatie stil legt is natuurlijk zeer ongepast.
 • op den Buijs Projekt Stoffering

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Helmond

  We zijn een bedrijf dat al 23 jaar in de wonig en projectstoffering zit.wij zijn allround stofferders in slopen egaliseren Het leggen van marmoleum. PVC . PVC stroken Tapijt. ook kunt u bij ons bestellen tarket novilon moduleo belakos marmoleum enz.voor alle werken hebben wij ook aangepast transport dus geen een werk is ons te groot.

 • Studio ZETEL
  Studio ZETEL
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stoffeerder in Helmond

  Studio ZETEL Meubelstoffering regio Den Bosch. Nadat ik enkele jaren naast een fulltime baan gestoffeerd heb kreeg ik steeds meer liefde voor het vak. Zodoende is in 2021 Studio ZETEL geboren. Ik ben in het bezit van het vakdiploma Meubelstoffeerder. Opgeleid om zowel antieke stoelen als moderne en vintage exemplaren te kunnen herstofferen. Hiervoor werk ik met diverse authentieke, professionele materialen en kwalitatieve stoffen van diverse merken.

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Snelle en vriendelijke communicatie, scherpe offerte, veel keuze in stalen, prachtig gemaakt! we zijn blij met onze nieuwe Artifort stoeltjes!

5

Top beoordelingen stoffeerders

Onze stoffeerders in Helmond, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 25 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stoffeerders in Helmond

Andere vakmensen in Helmond

Vind vakmensen bij jou in de buurt