Vind stoffeerders in Geldrop

Op zoek naar stoffeerders in Geldrop? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Geldrop

 • K.S. Trapstoffering
  K.S. Trapstoffering
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Stoffeerder in Geldrop

  Ben een zelfstandig ondernemer gespecialiseerd in leggen van trappen met tapijt, pvc maar ook sisal , ook het leggen van oa slk woonkamers keukens met tapijt, vinyl en pvc bestaat tot de mogelijkheden , ruime ervaring sinds 1984. Kan ook diverse, oa tapijten vinyl leveren of heeft u zelf tapijt, leggen we deze graag voor u. Kom graag vrijblijvend bij u langs voor advies . mvg C.J.G Schouten

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Kees is super aardig, gezellig en heeft zijn werk netjes gedaan. Een topper!
 • Conpak B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stoffeerder in Geldrop

  Conpak BV is een productie bedrijf die gevestigd is in Beek en Donk. Conpak is doorgegroeid vanuit de Gymnastiek- & Turnwereld naar echte meubelstoffeerders. We zijn begonnen met het produceren voor scholen en sport faciliteiten, na een paar jaar zijn we gaan produceren voor competities en ook voor de Olympische spelen! Nu leggen we onze focus voornamelijk op het meubelstofferen. Wij produceren voor particulieren maar ook op project basis, zo hebben we meubels herstoffeerd voor o.a. ziekenhuizen, theaters, gemeentes, interieurbouwers, caravan en boot producenten. Wij streven naar uitstekende klant tevredenheid en een hoge kwaliteit.

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Ik heb 7 kamer stoelen laten herbekleden. Deze waren enorm beschadigd door mijn huisdieren en kinderen. Ze hebben me uitgenodigd om even aan tafel te zitten en hebben alle opties besproken. Ze waren erg vriendelijk en kwamen met hele goeie oplossingen en keuzes. Nadat de keuze was gemaakt schakelde ze heel snel, ze hadden binnen 3 dagen de stoelen opgehaald en herbekleed. En dat ook nog tegen een hele scherpe prijs! Echte top vakmannen!
 • Patrick van Houtum Stoffering
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Stoffeerder in Geldrop

  Woning stoffeerder regio Eindhoven. Ik ben al 30 jaar stoffeerder. 25 Jaar werk ik als zelfstandig ondernemer. - Leveren van tapijt en vinyl. (tapijt stalen thuis bekijken) - Werkzaamheden zoals het leggen van tapijt en Vinyl. - Stofferen van trappen. - Leggen van Laminaat. - Egaliseren van vloeren. - Leggen van ondervloeren. Aansprakelijkheidsverzekering

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Wat een vakman! Trap en 2 slaapkamers binnen een dag bijzonder mooi geworden! Het werd ook nog eens spic en span opgeleverd en alle afval werd meegenomen!
 • op den Buijs Projekt Stoffering

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Geldrop

  We zijn een bedrijf dat al 23 jaar in de wonig en projectstoffering zit.wij zijn allround stofferders in slopen egaliseren Het leggen van marmoleum. PVC . PVC stroken Tapijt. ook kunt u bij ons bestellen tarket novilon moduleo belakos marmoleum enz.voor alle werken hebben wij ook aangepast transport dus geen een werk is ons te groot.

 • JM Woning- & Projectstoffering
  JM Woning- & Projectstoffering
  Beoordeling: 1.4 van 51.451 review
  Stoffeerder in Geldrop

  Beste opdrachtgevers, Mijn naam is Jermaine op den Buijs en ben eigenaar van JM Woning- & Projectstoffering. Wij zijn vloerspecialist en leggen tapijt door heel Nederland.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ik ben de samenwerking aangegaan met Jermain. Hij heeft naar eigen zeggen al enige jaren ervaring met de ardex pandomo. Vooraf hebben wij duidelijk foto's laten zien van wat wij graag wilde en ook wat we absoluut niet wilde. Jermain vertelde ons dit te kunnen maken.... helaas is dit niet gelukt... tevens komt hij niet meer opdagen neemt hij zijn telefoon niet meer op... in vertrouwen heb ik hem wel voor 80% betaald. Jermain heeft als service nog een kleine wand gestuct (gips) dit kan hij uitstekend! De betonstuc is hij minder goed in en tevens niet de man van de details. wanden niet mooi vlak, waterpas en alles onder gesmeerd! Het feit dat hij de communicatie stil legt is natuurlijk zeer ongepast.
 • Bets Stoffeert
  Bets Stoffeert

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Geldrop

  Ik ben een zelfstandig meubelstoffeerder en breng graag uw geliefde meubel terug in uitstekende staat. Antiek, vintage of design. Alleen een nieuw jasje, of volledig opnieuw opbouwen. Wat u wenst! Natuurlijk ook voor kussens.

 • van Eijk interieurrealisatie
  van Eijk interieurrealisatie
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stoffeerder in Geldrop

  Hallo toekomstige opdrachtgever, mijn naam is Jasper Everstijn en ik ben eigenaar van Van Eijk interieur-realisatie. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de woningstofferingsbranche en in 2017 ben ik hiernaast begonnen als zzp’er. Ik ben gespecialiseerd in het egaliseren, leggen en slopen van vloeren(PVC, vinyl, tapijt, linoleum). Ook raambekleding, interieurbouw en wand/plafond montage zullen vakkundig door mij worden gerealiseerd. Naast het leveren van diensten, beschik ik ook over de mogelijkheid om vloeren, raambekleding en montagematerialen te leveren. Geïnteresseerd? Bel me en ik hoor graag wat ik voor u kan betekenen.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Jasper heeft top werk bij ons afgeleverd. Jasper heeft onze gehele begane grond en bovenverdieping geëgaliseerd. En daarna overal vinyl gelijmd gelegd. We hadden een redelijke strakke tijdsplanning maar dat was voor Jasper geen probleem. De communicatie en prijs afspraak was erg duidelijk. Alleen maar complimenten voor het mooie werk wat hij heeft geleverd.
 • De Bont Montage

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Geldrop

  Heb je een Stoffeerder nodig in Smalle Haven 109 of omgeving? De Bont Montage kan je helpen met alle klussen die een Stoffeerder voor je kan uitvoeren, zoals Vloerbedekking leggen of vervangen, Trappen stofferen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Stoervloertje
  Stoervloertje

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Geldrop

  Stoervloertje kan je helpen met je stoffeer klus in Eindhoven omgeving. Wij werken alleen met de beste producten. En zelf geleverd materiaal: Ambiant, moduleo Floorlife en Vivafloos Tot in detail afgewerkt. Mogelijkheden: -PVC -Laminaat -Tapijt -Parket -Traprenovaties -Zowel particulier als projecten -Kitklussen

 • MacLebens

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Geldrop

  Heb je een Vloerspecialist, Stoffeerder nodig in Generaal Schagenpad 1 of omgeving? MacLebens kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist, Stoffeerder voor je kan uitvoeren, zoals Laminaat leggen, Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen, Wand- of vloertegels zetten, Vloerbedekking leggen of vervangen, Vloer verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

5

Top beoordelingen stoffeerders

Onze stoffeerders in Geldrop, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 21 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stoffeerders in Geldrop

Andere vakmensen in Geldrop

Vind vakmensen bij jou in de buurt