Vind stoffeerders in Heeze

Op zoek naar stoffeerders in Heeze? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Heeze

 • Özsüt Meubeldesign
  Özsüt Meubeldesign
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Stoffeerder in Heeze

  Beste, Allereerst zal ik me even kort aan u voorstellen. Mijn naam is Teyfik Ozsut en ik ben samen met mijn vader, Ergun Ozsut de eigenaar van Ozsut Meubel. Ozsut Meubel is sinds het jaar 2006 als een familiebedrijfje opgezet en is gespecialiseerd in het maken van banken en stoelen. Daarnaast beschikt mijn vader over meer dan 30 jaar ervaring aan stikken, snijden en stofferen van ledere banken, stoelen en nog vele andere meubelen. Het werken in de meubelsector is een grote passie van mij en mijn vader en dat willen we graag zo houden. Wij zijn op zoek naar een vertrouwelijke opdrachtgever waar we goede zaken mee zouden kunnen doen. Ik en mijn vader hebben als team en solo een positieve en flexibele instelling en we beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast vinden we het belangrijk om altijd mee te denken en in zowel teamverband als zelfstandig goed te functioneren. Wij denken dat wij een goede aanwinst voor uw organisatie kunnen zijn. U kunt er zeker van zijn dat wij onze capaciteiten volledig zullen inzetten om ons functionering tot een succes te maken. Met vriendelijke groet, Tevfik en Ergun

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Heel fijn contact, flexibel en kwaliteit geleverd !
 • Patrick van Houtum Stoffering
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Stoffeerder in Heeze

  Woning stoffeerder regio Eindhoven. Ik ben al 30 jaar stoffeerder. 25 Jaar werk ik als zelfstandig ondernemer. - Leveren van tapijt en vinyl. (tapijt stalen thuis bekijken) - Werkzaamheden zoals het leggen van tapijt en Vinyl. - Stofferen van trappen. - Leggen van Laminaat. - Egaliseren van vloeren. - Leggen van ondervloeren. Aansprakelijkheidsverzekering

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Prima uitgevoerd conform afspraak!
 • Pro-Fix
  Pro-Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Stoffeerder in Heeze

  Pro-Fix onderhouds- en renovatiebedrijf: -Elektra -Badkamer, toilet renovatie -Tegelwerk -Sanitair -Stuckwerk -Schilderwerk (binnen / buiten)

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Tomasz helped us very well. After a thorough investigation, we correctly concluded the leak was somewhere else than we thought and we could take appropriate action on that. In the mean time he also looked at another thing that needed fixing. He is very friendly, does as he promises and does a thorough job.
 • B.P.M. van Baar Parket Montage
  B.P.M. van Baar Parket Montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Stoffeerder in Heeze

  Wij zijn een klein allround familie bedrijf in de parketbranche en zijn al 30 jaar in deze branche bezig. Wij leveren en leggen alle parketvloeren en doen hiervan ook het schuren en onderhouden Tevens leveren en leggen wij pvc en laminaat Ook voor kleine klussen en timmerwerken kunt u bij ons terecht. Wij staan voor service en kwaliteit

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  BPM van Baar heeft 77m laminaat gelegd. Het resultaat ziet er goed uit, komen hun afspraken na en het afval werd netjes opgeruimd
 • Fast floor removal
  Fast floor removal

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Heeze

  Door ervaring en het juiste materiaal is Striekwold floor removal een perfecte oplossing bij het verwijderen van uw vloerbedekking. Als klein, jong en zeer gemotiveerd bedrijf streven we naar perfectie en tevredenheid voor de klant. We zijn gespecialiseerd in het verwijderen van bijna alle vloer bedekkingen. Denk hierbij aan: Parket Tapijt Vinyl Pvc Flowtex Laminaat Etc. Wij verwijderen geen tegels, epoxy of kunststof gietvloeren Doordat wij gebruik maken van een ride-on vloeren stripper word de kans op schades aan de ondervloer verkleind, mits de ondervloer niet goed is kan er ook geëgaliseerd worden.

 • Ollefers Afbouw Service
  Ollefers Afbouw Service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stoffeerder in Heeze

  Welkom op het profiel van Ollefers Afbouw Service actief in de omgeving van Geldrop.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Geweldig goed
 • op den Buijs Projekt Stoffering

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Heeze

  We zijn een bedrijf dat al 23 jaar in de wonig en projectstoffering zit.wij zijn allround stofferders in slopen egaliseren Het leggen van marmoleum. PVC . PVC stroken Tapijt. ook kunt u bij ons bestellen tarket novilon moduleo belakos marmoleum enz.voor alle werken hebben wij ook aangepast transport dus geen een werk is ons te groot.

 • JM Woning- & Projectstoffering
  JM Woning- & Projectstoffering
  Beoordeling: 1.4 van 51.451 review
  Stoffeerder in Heeze

  Beste opdrachtgevers, Mijn naam is Jermaine op den Buijs en ben eigenaar van JM Woning- & Projectstoffering. Wij zijn vloerspecialist en leggen tapijt door heel Nederland.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ik ben de samenwerking aangegaan met Jermain. Hij heeft naar eigen zeggen al enige jaren ervaring met de ardex pandomo. Vooraf hebben wij duidelijk foto's laten zien van wat wij graag wilde en ook wat we absoluut niet wilde. Jermain vertelde ons dit te kunnen maken.... helaas is dit niet gelukt... tevens komt hij niet meer opdagen neemt hij zijn telefoon niet meer op... in vertrouwen heb ik hem wel voor 80% betaald. Jermain heeft als service nog een kleine wand gestuct (gips) dit kan hij uitstekend! De betonstuc is hij minder goed in en tevens niet de man van de details. wanden niet mooi vlak, waterpas en alles onder gesmeerd! Het feit dat hij de communicatie stil legt is natuurlijk zeer ongepast.
 • SmitFloor
  SmitFloor
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Stoffeerder in Heeze

  SmitFloor is een servicegerichte organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van naadloze vloeren, zoals Betonlook vloeren (BetonDesign en Beton Ciré), Gietvloeren op basis van polyurethaan (PU), cementgebonden, kurk genaamd Liquid Design en epoxyvloeren. SmitFloor maakt (design) vloeren voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De vloeren van SmitFloor kom je tegen in showrooms, woonkamers, keuken maar ook in badkamers. De epoxyvloeren zijn zeer geschikt als kelder-, garage- of fabrieksvloer. In 1993 begonnen in een oud pand met 1 medewerker onder de naam Smit Facilitair. Momenteel heeft Smit Facilitair 12 medewerkers in dienst en is gevestigd in een respectabel bedrijfspand waar groei mogelijk is. Smit Facilitair is een stabiele onderneming waar het leuk is om te werken voor fijne klanten. Smit Facilitair heeft twee handelsmerken namelijk SmitFac Professional Cleaning Solutions en SmitFloor Professional Flooring Solutions SmitFac is gespecialiseerd in vloeronderhoud, tapijt- en meubelreiniging, raambekledingreiniging en specials. Wij hebben een sterkbedrijfsbureau dat de opdrachten degelijk voorbereidt waardoor een efficiënte uitvoering gegarandeerd is. Veelal wordt gewerkt vanuit vastgelegde processen en goede voorbereidingen. In onze showroom kunt u de diverse vloeren aanschouwen die wij aanbrengen. We denken met u mee en geven graag een passend advies.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Ik ben zeer tevreden! Arlan denkt mee over de beste oplossing, komt afspraken na, werkt zeer netjes, ruimt na het werk ook op(!) en hanteert normale prijzen. Een echte aanrader!
 • Jrvg

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Heeze

  Jrvg is de ideale partner als je een Vloerspecialist, kitter of Klusbedrijf nodig hebt in Eindhoven en omgeving. Ik ben gespecialiseerd in PVC vloeren leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer egaliseren, Kitten, Architraven en nog veel meer diensten die ik als Vloerspecialist, Klusbedrijf voor je kan uitvoeren. Neem contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte kan opstellen.

5

Top beoordelingen stoffeerders

Onze stoffeerders in Heeze, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 21 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stoffeerders in Heeze

Andere vakmensen in Heeze

Vind vakmensen bij jou in de buurt