Vind schoonmaakbedrijven in Geldrop

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Geldrop? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Geldrop

 • Dirteraser
  Dirteraser
  Beoordeling: 5 van 55553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geldrop

  Dirt Eraser is een professioneel schoonmaakbedrijf werkzaam in het hele provincie Noord-Brabant, wij zijn gespecialiseerd in de grondige reiniging van BBQ’s, fornuizen, ovens en ramen. We gebruiken alleen milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare schoonmaakmaterialen, die speciaal voor het reinigen van BBQ’s, fornuizen, ovens en ramen zijn ontwikkeld. Deze producten zijn 100% veilig en laten geen dampen of geuren achter. Zelfs de oven is na de reiniging direct klaar voor gebruik. We nemen ons werk erg serieus. Daarom gaan we grondig te werk en letten we bij het schoonmaken op de kleinste details. Daarbij vinden we het ook heel normaal dat we oog hebben voor jouw huis. We gaan daar respectvol mee op. We beschermen je vloer en keukenkastjes tegen eventuele vlekken en laten alles keurig schoon en opgeruimd achter. En we zetten graag net die extra stap om te zorgen dat jij écht tevreden bent!

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Jaa ging goed , werkt netjes . Heeft t dak van de serre schoongemaakt. Erg tevreden
 • Anir Cleaning Service
  Anir Cleaning Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geldrop

  -schoonmaak kantoren -schoonmaak oplevering/nieuwbouw/ renovatie -schoonmaak gebouwen -schoonmaak sanitair

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  They did a good job
 • Delgado's Glazenwasserij en schoonmaakdiensten
  Delgado's Glazenwasserij en schoonmaakdiensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geldrop

  ZORG VOOR EEN HELDERE EN FRISSE OMGEVING. Een klantvriendelijke bedrijf met 23+jaren ervaring in de Glazenwasserij. Gespecialiseerd in: hoogwerkers(gecertificeerd) gondel werk Glasbewassing Tucker Pool systeem Hogedruk Reiniging

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  perfect service and really fast as well
 • Eilo schoonmaken
  Eilo schoonmaken
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geldrop

  Welkom bij ons schoonmaakbedrijf, waar we u graag helpen bij het behouden van een schone en hygiënische omgeving. Onze professionele schoonmaakdiensten zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren, en we bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten, waaronder privé woning, kantoren, winkels, scholen, hotels, restaurants , bedrijven en nog veel meer. Onze ervaren en betrouwbare schoonmakers zorgen ervoor dat uw ruimtes er altijd schoon en netjes uitzien . Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met uw schoonmaakbehoeften. We bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en budget.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Heel serieus, betrouwbaar en aardig. Werkt ook in het weekend. Aanrader!
 • Schoonmaak 040
  Schoonmaak 040
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geldrop

  Schoonmaak 040 kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Eindhoven en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Schoonmaak 040 om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Was geweldig. De klus was meer dan gedacht maar dat was geen probleem. Huis is weer helemaal schoon.
 • Limpiesa
  Limpiesa
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geldrop

  Limpiesa schoonmaak bedrijf Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak in jouw huis of bedrijf ? Een partner die zorgt voor een schone en gezonde leef en werk omgeving. Wij hebben ervaring in de dagelijkse en periodieke schoonmaak.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  shuhaini heeft keurig werk geleverd. Prima volgens afspraak. Garagebox is weer mooi schoon. Top
 • Nienke Brouwer
  Nienke Brouwer
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geldrop

  ‘’Ik breng orde in de chaos. Stap voor stap werk ik met mijn klant aan een logische nieuwe indeling en een selectie van spullen die kunnen blijven. Met name obsessieve verzamelaars (hoarders) hebben baat bij mijn duidelijke aanpak.’’ Opdrachtgevers: gemeenten, zorginstellingen, wooncorporaties en particulieren. Opruimcoach - hoarderspecialist - verhuishulp Voor zowel 1-op-1 consults, als verhuizingen, ontruimingen, opruimservice etc., alles is bespreekbaar en wordt op maat gemaakt voor de klant.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Goede communicatie, Prima bereikbaarheid, Super vriendelijk!
 • Pro-S Group
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Schoonmaakbedrijf in Geldrop

  Zovaste is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Helmond en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Vriendelijke dames die goed door werkten en ook netjes werkten. Af en toe een hoekje vergeten, maar ben zeer tevreden
 • Plushulp

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Geldrop

  pluspoets kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Geldrop en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met pluspoets om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • A.K.E. Schoonmaak

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Geldrop

  A.K.E. Schoonmaak kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Geldrop en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met A.K.E. Schoonmaak om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.8

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Geldrop, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 98 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Geldrop

Andere vakmensen in Geldrop

Vind vakmensen bij jou in de buurt