Vind ontwerpers in Beek en Donk

Op zoek naar ontwerpers in Beek en Donk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Beek en Donk

 • Verhagen Bouwadviesbureau
  Verhagen Bouwadviesbureau
  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews
  Ontwerper in Beek en Donk

  Verhagen Bouwadviesbureau Voor al uw bouwtekeningen, constructieberekeningen en constructietekeningen. Ook voor volledige vergunningsaanvraag van A tot Z.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Hadden snel onze bouw berekeningen binnen. Bram luisterde naar onze wensen en het we zijn blij dat we met Bram in zee gegaan!
 • Bouwservice Kara Eindhoven
  Bouwservice Kara Eindhoven
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Ontwerper in Beek en Donk

  Bouwservice Kara Eindhoven Bouwkundig ingenieur Verwijderen van draagmuren (onderstutten, slopen, plaatsen staalconstructie,...) Bouwkundig advies, ontwerptekeningen, constructie-tekeningen en berekeningen Aannemer renovatie, aanbouw, badkamers. Uitgebreide offerte met specifiek beschreven werkzaamheden. Voor meer informatie en kennismaking kom ik graag langs. Ing. K. Kara (Kamil)

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Kamil heeft bij ons een draagmuur verwijderd en onze deurposten verhoogd. We zijn erg blij met het eindresultaat en met kamil. Hij is erg kundig en heeft heel goed geholpen met adviezen voor de vervolgstappen voor ons. De communicatie was fijn en de werkzaamheden zijn op zeer korte tijd uitgevoerd. Al met al een hele goede ervaring met bouwservice kara!
 • Groen Ontworpen
  Groen Ontworpen
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Ontwerper in Beek en Donk

  Op zoek naar een nieuw ontwerp voor de tuin?  Met mijn ontwerpstudio Groen Ontworpen maak ik tuinontwerpen voor zowel particulieren als bedrijven. Mijn uitgangspunt is een groene toekomstbestendige tuin die voor iedereen te onderhouden is en het gehele jaar aantrekkelijk is. Een mooie groene oase waar je je fijn voelt. Of je nu van modern en strak houdt of van natuurlijk en organisch (of een leuke mix daarvan), ik vertaal jullie wensen naar en mooi ontwerp die helemaal op jullie is afgestemd. Wanneer het ontwerp gedeelte is afgerond kan ik je ook helpen bij het vinden van een fijne hovenier om alles aan te leggen mocht dat nodig zijn. Maar ook als je al een fijne tuin hebt maar je bent niet helemaal tevreden over de beplanting kan ik je helpen. Ik maak dan een nieuw fris beplantingsplan die helemaal toekomstbestendig is en die helemaal bij jouw smaak past. Waarom een tuinontwerper inschakelen? Ik als tuinontwerper creëer tuinen met in het achterhoofd de wensen van de opdrachtgever en geef er mijn eigen creatieve draai aan. Ik kijk met een frisse blik naar jouw tuin en de wensen die je hebt. Doordat ik allerlei aspecten laat meewegen in het creatieve proces, zoals de omgeving, interesses van de opdrachtgever, zicht en looplijnen krijg je een uniek tuinontwerp wat er uitspringt en waar je het verschilt ziet met een Ontwerp en een Tekening. Kijk voor meer informatie en referenties op de website. groenontworpen punt nl

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Het was erg fijn om met Linda te werken. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en we gaan de komende tijd aan de slag om alles te realiseren. We hebben haar al aan meerdere vrienden en bekenden aanbevolen.
 • Mijn Constructeur
  Mijn Constructeur
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Ontwerper in Beek en Donk

  Heeft u een constructeur nodig voor uw bouwaanvraag voor een verbouwing of nieuwbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast een master diploma bouwkunde, zijn wij in bezit van de diverse certificaten van BmS, zoals hallenbouw en staal verbindingen. Wij leveren voor u graag de constructieve stukken. Deze kunt u bij de gemeente indienen voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning. U kunt ons benaderen voor o.a.: • Muurdoorbraken; • Uitbouwen; • Opbouwen; • Aanbouwen; • Dakkapellen; • Funderingsberekeningen; • Paalberekeningen; • Staalconstructies; • Betonconstructies; • Houtconstructies; • Haalbaarheidsonderzoek dakconstructie voor zonnepanelen (t.b.v. scope 12); • etc. LET OP: Vanwege een volle werkvoorraad reageren wij niet meer op de projecten op dit platform. Wilt u dat wij toch een offerte uitbrengen? Dan kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website: www. mijnconstructeur. nl U ontvangt dan binnen één dag een offerte. Na akkoord op onze offerte en bij het compleet aanleveren van alle relevante informatie, de meeste berekeningen leveren wij binnen 1 dag!

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Nette rapportage ontvangen. Gebruikt bij het plaatsen van een schuifpui.
 • Dzt
  Dzt
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Beek en Donk

  Dzt kan je helpen met je Ontwerper klus in Odiliapeel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Dzt om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  We hadden gemakkelijk contact. Rob kwam te plekken het werk bekijken om zo duidelijk mogelijk onze wensen in kaart te brengen. Zeker voor herhaling vatbaar.
 • Studio Boud B.V.
  Studio Boud B.V.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Beek en Donk

  In onze ontwerpen zorgen niet alledaagse keuzes voor het 'wow'-effect. Wij behouden juist die aspecten die bijdragen aan het gevoel en de uitstraling van het pand en vergroten deze uit. Hierdoor behoud een pand zijn karakter en charme. Karakteristieke eigenschappen van het pand houden we intact, maar waar nodig zullen we het object ook voorzien van een eigen 'sausje'. Waar anderen ophouden gaan wij net dat stapje verder, zo hebben we bijvoorbeeld een groot netwerk aan vakmensen maar ook goede connecties met interieurbouwers en meubelleveranciers. Hierdoor zijn we instaat om naast een ontwerp onze klanten ook te begeleiden tijdens de realisatie van hun verbouwing. Wij van Studio Boud nemen dus (naar wens) ook een stukje projectmanagement aan, zorgen dat de vakmensen elkaar opvolgen en kunnen het bestelde meubilair tussentijds opslaan om de doorlooptijd van het project te verkorten. Zo krijgt u niet alleen een mooi ontwerp maar bent u er ook zeker van dat dit ontwerp ook omgezet wordt in uw droominterieur. Net een tikkeltje anders, net iets gewaagder, net iets meer Boud.

 • Studio JMA
  Studio JMA

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Beek en Donk

  Bij Studio JMA kunt u terecht voor: - Ontwerp voor nieuwbouw en verbouw projecten - 2D lichtplan - 2D indelingsplannen - 3D visualisaties - 3D video’s Wij zijn gespecialiseerd in: - Interieur ontwerp - Tuin ontwerp Neem vooral contact op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! Hopelijk tot snel!

 • Bouwkundig Advies en Architectuur
  Bouwkundig Advies en Architectuur
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Ontwerper in Beek en Donk

  Design Studio Salmans is een jong en fris bedrijf dat zich richt op de bouwwereld. Van ontwerp tot uitvoering tekeningen en alles wat er voor nodig is om u dromen werkelijkheid te maken. Bent u opzoek naar een degelijk ontwerp voor een scherpe prijs dan ben u bij ons aan het juiste adres Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Snelle reactie en afhandeling. Duidelijke en goede communicatie. Bereikbaarheid is top! Nette en duidelijke constructieve tekening. Goede ervaring!
 • Designed by Lans
  Designed by Lans
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Ontwerper in Beek en Donk

  Voor direct contact kunt u onze website www.designedbylans .com raadplegen of contact opnemen via info@designedbylans. nl. Als bouwkundig ingenieur en jurist Omgevingsrecht zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten in heel Nederland. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het opstellen van ontwerp/bouw- dan wel constructietekeningen (zowel 2D als 3D), advisering omtrent benodigde omgevingsvergunningen evenals planologische mogelijkheden, juridische advisering en ondersteuning en het aanvragen van omgevingsvergunningen dan wel concept-aanvragen. Tevens voeren wij opdrachten uit in het kader van interieur design. U kunt op ons profiel enkele voorbeelden van tekeningen terugvinden, maar u kunt hiervoor ook onze website raadplegen. Via de website kunt u rechtstreeks met ons in contact komen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Top!
 • MOID
  MOID

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Beek en Donk

  Van concept tot gedetailleerd interieurontwerp voor residentiële projecten en bedrijfsgebouwen. Monique Goossens is afgestudeerd interieurvormgever aan de hoge school van Thomas More Mechelen. Dit was een goede basis om in 2018 te starten onder de naam MOID design with identity. Haar visie om interieur van residentiële projecten en bedrijfsgebouwen identiteit te geven is de drijfveer die de opdrachtgever begeleid naar het uiterste eindresultaat waarbij interieur en exterieur samen werken. Tijdens het proces wordt er rekening gehouden met alle ontwerp-aspecten, de basis zorgt voor kracht en zichtlijnen waardoor er een logische routing in het ontwerp ontstaat. Ieder onderdeel krijgt een positie, kleur, materiaal of een structuur toegewezen. Deze onderdelen zorgen voor spanning, karakter en detaillering. Decoreren moet geen noodzaak zijn, de identiteit van de opdrachtgever zal in de basis van het interieur aanwezig zijn. De ontwerpen van Monique worden gebrandmerkt door karakteristieke materialen en structuren die in balans worden gebracht door hedendaagse, minimalistische en moderne invloeden waarbij het interieur de gewenste beleving zal afgeven aan gebruiker en bezoeker.

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Beek en Donk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 34 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Beek en Donk

Andere vakmensen in Beek en Donk

Vind vakmensen bij jou in de buurt