Vind ontwerpers in Gemert

Op zoek naar ontwerpers in Gemert? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Gemert

 • Mijn Constructeur
  Mijn Constructeur
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Ontwerper in Gemert

  Heeft u een constructeur nodig voor uw bouwaanvraag voor een verbouwing of nieuwbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast een master diploma bouwkunde, zijn wij in bezit van de diverse certificaten van BmS, zoals hallenbouw en staal verbindingen. Wij leveren voor u graag de constructieve stukken. Deze kunt u bij de gemeente indienen voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning. U kunt ons benaderen voor o.a.: • Muurdoorbraken; • Uitbouwen; • Opbouwen; • Aanbouwen; • Dakkapellen; • Funderingsberekeningen; • Paalberekeningen; • Staalconstructies; • Betonconstructies; • Houtconstructies; • Haalbaarheidsonderzoek dakconstructie voor zonnepanelen (t.b.v. scope 12); • etc. U ontvangt binnen enkele minuten een offerte. Na akkoord op onze offerte en bij het compleet aanleveren van alle relevante informatie, de meeste berekeningen leveren wij binnen 1 dag! Bekijk onze website voor meer informatie (of om direct een offerte aan te vragen). www. mijnconstructeur. nl

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Professioneel, uitgebreide constructie binnen 1 dag! Contact verloopt via alle kanalen zeer makkelijk en snel (ook buiten kantoortijden) Hij denkt mee en is flexibel. Prijs ook schappelijk. Zou hem zeker aanbevelen.
 • Verhagen Bouwadviesbureau
  Verhagen Bouwadviesbureau
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Ontwerper in Gemert

  Verhagen Bouwadviesbureau Voor al uw bouwtekeningen, constructieberekeningen en constructietekeningen. Ook voor volledige vergunningsaanvraag van A tot Z.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  kon snel langskomen en vlug ook de tekening klaar. heel vriendelijk en gaf graag advies met de algemene constructie. alles precies goed
 • Designed by Lans
  Designed by Lans
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Ontwerper in Gemert

  Voor direct contact kunt u onze website www.designedbylans .com raadplegen of contact opnemen via info@designedbylans. nl. Als bouwkundig ingenieur en jurist Omgevingsrecht zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten in heel Nederland. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het opstellen van ontwerp/bouw- dan wel constructietekeningen (zowel 2D als 3D), advisering omtrent benodigde omgevingsvergunningen evenals planologische mogelijkheden, juridische advisering en ondersteuning en het aanvragen van omgevingsvergunningen dan wel concept-aanvragen. Tevens voeren wij opdrachten uit in het kader van interieur design. U kunt op ons profiel enkele voorbeelden van tekeningen terugvinden, maar u kunt hiervoor ook onze website raadplegen. Via de website kunt u rechtstreeks met ons in contact komen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Priscilla has been an excellent help. She was responsive, timely and went well above and beyond to help us out. We were clueless about the stuff that needed to be done. She not only made professional drawing work for us but also helped us understand the local systems better as that can be a challenge as an expat. This has been an amazing experience with Designed by Lans - and we highly recommend them.
 • Dzt
  Dzt
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Gemert

  Dzt kan je helpen met je Ontwerper klus in Odiliapeel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Dzt om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  We hadden gemakkelijk contact. Rob kwam te plekken het werk bekijken om zo duidelijk mogelijk onze wensen in kaart te brengen. Zeker voor herhaling vatbaar.
 • Bouwservice Kara Eindhoven
  Bouwservice Kara Eindhoven
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Ontwerper in Gemert

  Bouwservice Kara Eindhoven Bouwkundig ingenieur Verwijderen van draagmuren (onderstutten, slopen, plaatsen staalconstructie,...) Bouwkundig advies, ontwerptekeningen, constructie-tekeningen en berekeningen Aannemer renovatie, aanbouw, badkamers. Uitgebreide offerte met specifiek beschreven werkzaamheden. Voor meer informatie en kennismaking kom ik graag langs. Ing. K. Kara (Kamil)

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Kamiel, Kerem and Kamil were simply amazing. The old kitchen was removed and the room prepared with the necessary elements in electricity, water and walls. Kamil led the communications before, during and after the work and he was always accessible and communicative. They are hard workers with a flexible and willingness to help mindset. It was a real pleasure and I will contact them again if anything is needed in the future.
 • Kyra Bouw en Duurzaamheid
  Kyra Bouw en Duurzaamheid
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Ontwerper in Gemert

  Maatwerk bouwkundig advies sinds 2017. Onderhoud | Renovatie | Verduurzaming | Herbestemming | Tekenwerk | Ontwerp | Wet-/regelgeving | Aankoop | Gebrekenonderzoek | Kostenramingen | Subsidieaanvragen

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  We willen een braai room concept ontwerpen. Mark was behulpzaam. Professioneel. Efficiënt. Hij nam de tijd om langs te komen en twee keer de ruimte op te meten. Droeg ook ontwerpideeën aan. Maakte niet alleen de tekeningen, maar legde ze ook voor aan 3 verschillende bouwers voor de kosten. Een echte aanrader om met Mark te werken.
 • MOID
  MOID

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Gemert

  Van concept tot gedetailleerd interieurontwerp voor residentiële projecten en bedrijfsgebouwen. Monique Goossens is afgestudeerd interieurvormgever aan de hoge school van Thomas More Mechelen. Dit was een goede basis om in 2018 te starten onder de naam MOID design with identity. Haar visie om interieur van residentiële projecten en bedrijfsgebouwen identiteit te geven is de drijfveer die de opdrachtgever begeleid naar het uiterste eindresultaat waarbij interieur en exterieur samen werken. Tijdens het proces wordt er rekening gehouden met alle ontwerp-aspecten, de basis zorgt voor kracht en zichtlijnen waardoor er een logische routing in het ontwerp ontstaat. Ieder onderdeel krijgt een positie, kleur, materiaal of een structuur toegewezen. Deze onderdelen zorgen voor spanning, karakter en detaillering. Decoreren moet geen noodzaak zijn, de identiteit van de opdrachtgever zal in de basis van het interieur aanwezig zijn. De ontwerpen van Monique worden gebrandmerkt door karakteristieke materialen en structuren die in balans worden gebracht door hedendaagse, minimalistische en moderne invloeden waarbij het interieur de gewenste beleving zal afgeven aan gebruiker en bezoeker.

 • Valentijn Niessen
  Valentijn Niessen

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Gemert

  Wie is Valentijn? (Een gezellige Brabander!) Ondernemen: Begonnen in de interieurbouw, overgestapt naar creatieveling bij de Efteling. Uiteindelijk gegroeid met creatieve projecten maken voor events. Ontwerper, DJ, Na-Isolatie, foodtrucks etc etc. Waar vind je mijn ondernemendheid? 1: sinds kort een klein transport bedrijfje 2: Het op de markt zetten van een gezonde Powerdrink 3: Instagram is een hobby die ik zelf mix met mijn projecten en dergelijke bezigheden

 • Tuinstudio Tom
  Tuinstudio Tom

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Gemert

  Ik ontwerp unieke particuliere en zakelijke tuinen met een eigen handtekening. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. U wordt begeleid van een helder, doordacht en onderhoudsvriendelijk tuinontwerp tot de uitvoering ervan.

 • Studio Boud B.V.
  Studio Boud B.V.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Gemert

  In onze ontwerpen zorgen niet alledaagse keuzes voor het 'wow'-effect. Wij behouden juist die aspecten die bijdragen aan het gevoel en de uitstraling van het pand en vergroten deze uit. Hierdoor behoud een pand zijn karakter en charme. Karakteristieke eigenschappen van het pand houden we intact, maar waar nodig zullen we het object ook voorzien van een eigen 'sausje'. Waar anderen ophouden gaan wij net dat stapje verder, zo hebben we bijvoorbeeld een groot netwerk aan vakmensen maar ook goede connecties met interieurbouwers en meubelleveranciers. Hierdoor zijn we instaat om naast een ontwerp onze klanten ook te begeleiden tijdens de realisatie van hun verbouwing. Wij van Studio Boud nemen dus (naar wens) ook een stukje projectmanagement aan, zorgen dat de vakmensen elkaar opvolgen en kunnen het bestelde meubilair tussentijds opslaan om de doorlooptijd van het project te verkorten. Zo krijgt u niet alleen een mooi ontwerp maar bent u er ook zeker van dat dit ontwerp ook omgezet wordt in uw droominterieur. Net een tikkeltje anders, net iets gewaagder, net iets meer Boud.

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Gemert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 27 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Gemert

Andere vakmensen in Gemert

Vind vakmensen bij jou in de buurt