Vind gevelspecialisten in Gemert

Op zoek naar gevelspecialisten in Gemert? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Gemert

 • Meeuws Voeg- en Sloopwerken
  Meeuws Voeg- en Sloopwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95134 reviews
  Gevelspecialist in Gemert

  Meeuws Voeg en Sloopwerken uit Beek en Donk is een een mans bedrijf waar ten alle tijden kwaliteit voor kwantiteit gaat. Ruim 34 jaar ervaring in voegen van nieuwbouw en renovatie. Heel veel ervaring op gebied van renovatie werken. Plat vol geborsteld, plat vol ,terug liggende voeg , klopvoeg of schaduwvoeg indien gewenst kom ik vooraf kijken en er zijn geen voorrijd kosten aan verbonden. Neem contact met mij op voor een prijsopgave per uur of per m² of aangenomen. Ook voor een knip en of snijvoeg kunt U voortaan terecht bij mij. Dus als U een vakman zoekt die staat voor kwaliteit , aarzel dan niet en neem contact met me op. Natuurlijk wordt na alle werkzaamheden alles netjes en schoon achter gelaten. Nu U toch op mijn profiel pagina kijkt wil ik U graag verwijzen naar mijn referenties zodat U kan zien wat anderen van mijn geleverde werk vinden Wilt u alleen uw gegevens delen of op contactaanvraag klikken als u serieus gebruik wilt maken van de offerte mvg martino meeuws

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Martino heeft voor mijn hele huis + garage het voegwerk vervangen. Hij is een harde werker, communiceert duidelijk en komt afspraken na. Alles is super netjes achter gelaten en ik ben heel blij met het resultaat. Ik beveel hem van harte aan.
 • Voeg- en Bouwservice van Hoek
  Voeg- en Bouwservice van Hoek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75130 reviews
  Gevelspecialist in Gemert

  Geachte, Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met gevelwerken zoals : voegen , hakken , straalwerk , impregneren en gevelreiniging wij geven altijd schriftelijke garantie op onze werkzaamheden. wij hebben ook ervaring met sloopwerken metselwerken verbouwingen aanbouwen gevelonderhoud voor meer info kunt u bellen of mailen Ook voor een GRATIS en VRIJBLIJVENDE offerte. Hopelijk tot ziens

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Peter heeft ons huis opnieuw gevoegd (100+ m²). Tevens heeft hij een nieuwe schuur gebouwd en een nieuwe poort geplaatst en diverse kleine reparaties voor ons gedaan. Waar nodig heeft hij andere vakmannen ingeschakeld om onderdelen van de klus die buiten zijn expertise lagen uit te voeren. Zowel Peter als de vakmannen die hij inschakelde zijn vriendelijk en bekwaam. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Enig minpunt was dat de planning/tijdslijn niet altijd duidelijk was en we daar steeds actief naar moesten informeren. Voor een volgende klus zal ik zeker Peter weer inhuren.
 • Klusbedrijf 1st Choice
  Klusbedrijf 1st Choice
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelspecialist in Gemert

  Heb je een Gevelspecialist nodig in Erp of omgeving? Klusbedrijf 1st Choice kan je helpen met alle klussen die een Gevelspecialist voor je kan uitvoeren, zoals Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Wilco reageerde snel, komt zijn afspraken perfekt na en levert echt heel mooi werk! Ik ga hem zeker weer inzetten mocht ik een klus hebben die in zijn werkgebied ligt. Echt een aanrader.
 • Charoy Voegwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6558 reviews
  Gevelspecialist in Gemert

  Zeer ervaren voeger met 35 jaar werkervaring. Beschikbaar voor alle voorkomende voegwerkzaamheden in een straal van 100 km vanaf Boxtel. Werkt met kant en klare voegmortel of maakt hem zelf met zand en cement.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Cheroy is nu bezig met voegen. Een echte vakman.
 • P.A.M. van Dijk
  P.A.M. van Dijk
  Beoordeling: 4.3 van 54.3522 reviews
  Gevelspecialist in Gemert

  Voegers en Restauratiebedrijf P.A.M. vanDijk Gespecialiseerd in: Restauratie voegwerkzaamheden-Reinigen-Lood vervangen-Impregneren-Metselen.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Super werk geleverd. Een aanrader voor ieder.
 • Simons service en onderhoud
  Simons service en onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5571 reviews
  Gevelspecialist in Gemert

  Ben gespecialiseerd in voegwerken.knip en snijwerk.doe ook renovatie en nieuwbouw.heb 30 jaar ervaring.ook voor schaduw en klopwerk.doe ook badkamer renovatie.scheur herstel

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  In verband met ziekte niet doorgegaan
 • Alexander’s
  Alexander’s
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Gevelspecialist in Gemert

  We werken hard, onze klanten zijn altijd zeer tevreden en blij met ons werk

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Alexander, Komt zijn afspraken perfect na hij levert heel net werk en laat de alles netjes opgeruimd achter! Als ik 6 sterren zou kunnen geven hadden de mannen van Alexander’s die gekregen. Beter had ik niet kunnen wensen en daarom zal ik Alexander bij een volgende klus weer vragen!!!
 • Peters Dak Technieken
  Peters Dak Technieken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4562 reviews
  Gevelspecialist in Gemert

  Peters Dak Technieken, voor al uw dak en voeg werkzaamheden !

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Erg behulpzaam en reageerde heel vriendelijk en snel.
 • B & R Dak- en Schoorsteentechniek
  B & R Dak- en Schoorsteentechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75101 reviews
  Gevelspecialist in Gemert

  BenR dak en schoorsteen techniek is de dakspecialist in de regio. Alle werkzaamheden voeren wij vakkundig, efficient en schoon uit. Als familie bedrijf staan deze termen hoog in ons vaandel. Op onze werkzaamheden geven wij ook garantie ! Waar zijn wij specialist in; - RVS flexibel kanalen. - Dubbelwandige rookkanalen. - Complete schoorsteen renovatie. - Kachels leveren en plaatsen. - Voeg werkzaamheden. - Lood werk. - Bescherming voor uw goten en kanalen - Schoorsteenvegen. Kort om; Vertrouw op kwaliteit voor uw veiligheid.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Fijn contact mee gehad, goede prijs en dak is netjes afgewerkt!
 • V.Berger Onderhoud
  V.Berger Onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews
  Gevelspecialist in Gemert

  Gevelreiniging +gevelrenovatie dakrenovatie en dakwerken

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Prima geleverde klus. Gezellige maar vooral verantwoordelijke en correcte vakmensen.

4.8

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Gemert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 146 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Gemert

Andere vakmensen in Gemert

Vind vakmensen bij jou in de buurt