Vind domotica specialisten in Gemert

Op zoek naar domotica specialisten in Gemert? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Gemert

 • Cors Automation
  Cors Automation
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Domotica specialist in Gemert

  Cors Automation is hier voor uw camerasysteem, beveiliging, domotica en IT. Het bedrijf heeft als motto er is altijd een oplossing. Hiervoor geld dat de oplossing altijd afgestemd is op uw wensen, omgeving en prijskaartje.Vraag naar meer informatie en laat uw vraag oplossen!

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Prima service. Alles netjes aangesloten.
 • iotict
  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews
  Domotica specialist in Gemert

  Electra Smarthome Netwerk utp Coax (ziggo) Ict support

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  B erichtje snel gekregen, dat dit bedrijf interesse had. Geaccepteerd. Toen afspraak gemaakt voor de volgende dag . Half uurtje te laat, maar wel netjes gewerkt, nette bejegening, Beantwoordde al mijn vragen. Mag van mij volgende keer weer komen.
 • Stokbroeks Solutions
  Stokbroeks Solutions
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Domotica specialist in Gemert

  Stokbroeks Solutions "Your Guide to Automated Solutions" Is ontstaan in België (2010), daar waren mijn werkzaamheden voor gericht op olie tanks voor niveau metingen en gasfles schakelingen. Inmiddels weer terug in Nederland en het bedrijf daar verder voortgezet (sinds 2015). Ook al veel ervaring opgedaan en goede beoordelingen mogen ontvangen. De specialiteiten zijn erg breed en vindt voor iedere elektrische vraag wel een oplossing. Verder bied ik o.a. Video intercoms, Thermostaten (waaronder ook Tado), alarm-, camera-, toegangscontrole-, WiFi systemen als ook Airco Installaties, Reparaties en Onderhoud. Zie ook kluswebsite(.)nl/profiel/stokbroeks-solutions/ Voor het plaatsen van een Thermostaat, Video Intercom, staat normaal gesproken 1 uur gepland. De kosten hiervoor, wanneer alle producten aanwezig zijn, zijn € 75,- excl. BTW. Dus wanneer hiervoor interesse is, hoor ik het graag van u. Dus verlichting schakelen via smart home, te bedienen via o.a. Google assistant. Hé Google, lampen aan, of gewoon helemaal geautomatiseerd. Van verlichting (ook LED strips) tot het schakelen van bijna alles. Verder alles op basis van 4G, zoals Video Intercoms en ook 4G routers met verschillende mogelijkheden. Ervaringen zitten vooral in de werkzaamheden die ik allemaal heb gedaan op het gebied zoals hierboven weergegeven. Ook parkeerinstallaties was hier een onderdeel van. Aarzel niet en neem gerust contact op wanneer u een uitdaging heeft, waar u een vakman voor nodig heeft. Met vriendelijke groet, Antoine Stokbroeks Stokbroeks Solutions

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Prima en netjes uitgevoerd!
 • Broeren-IT

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Gemert

  - Aanleg Internet - Verbeteren Internet/Wifi - Reparatie Laptop/PC

 • ICT Allround Amari
  ICT Allround Amari
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Domotica specialist in Gemert

  Aanleggen van databekabeling utp , coax Aansluiten van modem, routers en randapparatuur Wifi oplossing aanbieden en eventueel access points plaatsen

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Een top vakman! Alles was snel geregeld met duidelijke uitleg. Samir heeft meerdere opties aangeboden van welke we de beste voor ons zelf kunnen uitkiezen. Heel vriendelijk en open, zeker een aanrader!
 • De Win Creatief
  De Win Creatief
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Domotica specialist in Gemert

  De Win Creatief is sinds 1986 actief als zelfstandige onderneming en is gespecialiseerd in technische werkzaamheden in en om huis en bedrijf. (loodgieterswerk,Elektra,Montage)Door de vele contacten met zelfstandigen in allerlei branches zijn ook grotere projecten (verbouwingen, badkamers e.d) mogelijk.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Vanwege corona moeten er dingen worden afgewerkt maar ben erg tevreden over de werkzaamheden en de gang van zaken Kan De Win van harte aanbevelen
 • Kusters Systems
  Kusters Systems
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Domotica specialist in Gemert

  Specialist in telecom & datanetwerken. > Telefooncentrales > VoIP systemen > Intercom systemen > data netwerken (switching, routing) > Straalverbindingen (Point to Point/Multipoint) > WiFi netwerken (particulier / bedrijfsnetwerken) > Camera systemen > Inbraak / observatie systemen > GSM versterking / oplossingen > Coax (CAI) installaties > Glasvezel techniek Aanleg data netwerken / glasvezel - gecertificeerd.

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Keurig werk geleverd.
 • Welten's Bazar
  Welten's Bazar
  Beoordeling: 4.8 van 54.85190 reviews
  Domotica specialist in Gemert

  Na jarenlange ervaring in de utiliteit,industrie en onderhoudstechniek ben ik mij meer gaan richten op de publieke sector. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding gecombineerd met vakmanschap zijn de sleutel tot mijn sucses geweest. Een goed onderbouwd advies of ontwerp is daarnaast een van de andere pluspunten om te voldoen aan uw wensen.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Super snel, super vriendelijk, super kundig en super behulpzaam. Kan het echt iedereen aanraden
 • HTB Montage en Onderhoud
  HTB Montage en Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  Domotica specialist in Gemert

  HTB Montage en Onderhoud is een bedrijf wat zich richt op het leveren en plaatsen van alle soorten glas, verrichten van elektrotechnische werkzaamheden en het leveren en plaatsen van rolluiken. Kwaliteit staat voor ons altijd op de eerste plaats als mede ook het goed afleveren van het eindproduct in overleg met de klant.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Top service! Snel, vriendelijk en bekwaam.
 • Marco Lakeman Telecomdiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Domotica specialist in Gemert

  In 2014 ben ik, Marco Lakeman gestart met mijn bedrijf Marco Lakeman Telecom Diensten, waarbij Telecom gerelateerde werkzaamheden 80% van mijn tijd vulde, denk aan netwerk kabels, antenne installatie, stroomvoorziening, maar ook configuratie van routers, switches en modems. Heden ten daags voeren wij niet alleen telecom gerelateerde zaken uit, maar ook gerelateerd tot Domoticom en hulpmiddelen in Intelligent Homes of Eco-homes, zowel installatie als configuratie, denk aan beveiligings camera's, intelligente thermostaten, maar ook zonnepanelen. Kabels verleggen/voorbereiden/uitbreiden bij nieuw- of verbouw is voor ons geen probleem

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Marco heeft UTC kabels doorgetrokken en aangesloten. Mooi en netjes werk verricht, tegen de vooraf afgesproken prijs. Voor mijn volgende klus zou ik hem zeker weer bellen.

4.7

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Gemert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 25 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Gemert

Andere vakmensen in Gemert

Vind vakmensen bij jou in de buurt