Vind gevelspecialisten in Schijndel

Op zoek naar gevelspecialisten in Schijndel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Schijndel

 • Simons service en onderhoud
  Simons service en onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5571 reviews
  Gevelspecialist in Schijndel

  Ben gespecialiseerd in voegwerken.knip en snijwerk.doe ook renovatie en nieuwbouw.heb 30 jaar ervaring.ook voor schaduw en klopwerk.doe ook badkamer renovatie.scheur herstel

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  In verband met ziekte niet doorgegaan
 • Charoy Voegwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6558 reviews
  Gevelspecialist in Schijndel

  Zeer ervaren voeger met 35 jaar werkervaring. Beschikbaar voor alle voorkomende voegwerkzaamheden in een straal van 100 km vanaf Boxtel. Werkt met kant en klare voegmortel of maakt hem zelf met zand en cement.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Cheroy is nu bezig met voegen. Een echte vakman.
 • Klusbedrijf Sabat
  Klusbedrijf Sabat
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Gevelspecialist in Schijndel

  Heb je een Gevelspecialist nodig ? Wij werken landelijk ! Klusbedrijf Sabat kan je helpen met alle klussen die een Gevelspecialist voor je kan uitvoeren, zoals Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  heel snel en goed uitgevoerd
 • De Murendokter
  De Murendokter
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Gevelspecialist in Schijndel

  Wij zijn de specialist op het gebied van scheuren. Wij zitten door heel Nederland en leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Wilt u uw scheur vakkundig hersteld hebben?Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Neem anders een kijkje op onze facebook @De murendokter. Wij werken ook op verzoek in het weekend tegen een kleine toeslag.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Alleen telefonisch contact gehad. Uiterst correct en vakkundig te woord gestaan. Helaas moest wij de klus uitstellen.
 • Verboord totaal onderhoud
  Verboord totaal onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.65271 reviews
  Gevelspecialist in Schijndel

  Verboord Totaal Onderhoud is al 25 jaar een betrouwbare partner met een specialisatie die bestaat uit alles wat er rond en op het dak plaats vind. Denk hierbij aan het vervangen dakpannen en alles wat er onder zit , alle soorten zinkwerk ,dakgoot /daken bekleden dmv epdm , bitume daken en pvc , daken isoleren ,lood vervangen/repareren , schoorstenen voegen/opmetselen , rvs rook afvoer kanalen . Maar ook voor advies en informatie mag u ons altijd bellen. Mvg , Stef Verboord

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Meneer Verboord maakt een puinzooi van je dak. Lang verhaal kort; meneer zou de dakpannen en tegels vervangen. Uiteindelijk lag alles schots en scheef op het dak en was de gehele situatie gevaarlijk. Dakpannen kwamen letterlijk van het dak zetten. Door een bouwkundige expert was ook vastgesteld dat de tengels onjuist en niet op de juiste hoogte bevestigd waren. Het dakfolie was niet juist bevestigd en nog een hele waslijst met fouten. Hierdoor zou het dak dus ook nooit in orde komen en hadden wij inmiddels zeer ernstige lekkage. Meneer Verboord meerdere keren aangesproken en uiteindelijk zou hij de opdracht helemaal opnieuw doen. Hij heeft hiertoe meerdere kansen gekregen, maar is deze afspraken nooit nagekomen. Uiteindelijk heeft een ander bedrijf ons dak opnieuw moeten doen en is Verboord juridisch aansprakelijk gesteld. Ga nooit in zee met deze man.
 • Solid Gevelrenovatie
  Solid Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Gevelspecialist in Schijndel

  Oom-Nossu kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Den Dungen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Warmte isolatie, Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden te beantwoorden. Neem direct contact op met Oom-Nossu om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Het werk werd netjes gedaan door deze aardige man,die hard werkte met een mooi resultaat. Onze voegen zien er weer strak uit en met wat nieuwe stenen en versteviging is het weer up to date! We zijn zeer tevreden en raden hem zeer zeker aan,top!!
 • Keplin Gevelrenovatie
  Keplin Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Gevelspecialist in Schijndel

  Keplin Gevelrenovatie kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Den Dungen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden te beantwoorden. Neem direct contact op met Keplin Gevelrenovatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Achtergevel laten voegen, ziet er strak uit!
 • Peters Dak Technieken
  Peters Dak Technieken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4562 reviews
  Gevelspecialist in Schijndel

  Peters Dak Technieken, voor al uw dak en voeg werkzaamheden !

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Erg behulpzaam en reageerde heel vriendelijk en snel.
 • Alexander’s
  Alexander’s
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Gevelspecialist in Schijndel

  We werken hard, onze klanten zijn altijd zeer tevreden en blij met ons werk

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Alexander, Komt zijn afspraken perfect na hij levert heel net werk en laat de alles netjes opgeruimd achter! Als ik 6 sterren zou kunnen geven hadden de mannen van Alexander’s die gekregen. Beter had ik niet kunnen wensen en daarom zal ik Alexander bij een volgende klus weer vragen!!!
 • Meerbach Gevelrestauratie
  Meerbach Gevelrestauratie
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelspecialist in Schijndel

  Ben je op zoek naar een Gevelspecialist? Dan ben je bij Meerbach Gevelrestauratie op het goede adres. We bieden een uitstekende service en garantie aan onze klanten die hulp nodig hebben met de gevel van het huis. Wij reinigen gevels, repareren schoorstenen en voegen gevels op verschillende manieren. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Goede communicatie, afspraken nagekomen. Prima en netjes gewerkt.

4.8

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Schijndel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 195 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Schijndel

Andere vakmensen in Schijndel

Vind vakmensen bij jou in de buurt