Vind verhuisbedrijven in Beek en Donk

Op zoek naar verhuisbedrijven in Beek en Donk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Beek en Donk

 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95221 reviews
  Verhuisbedrijf in Beek en Donk

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Top verhuizers, vriendelijk en snel!
 • Nienke Brouwer
  Nienke Brouwer
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Verhuisbedrijf in Beek en Donk

  ‘’Ik breng orde in de chaos. Stap voor stap werk ik met mijn klant aan een logische nieuwe indeling en een selectie van spullen die kunnen blijven. Met name obsessieve verzamelaars (hoarders) hebben baat bij mijn duidelijke aanpak.’’ Opdrachtgevers: gemeenten, zorginstellingen, wooncorporaties en particulieren. Opruimcoach - hoarderspecialist - verhuishulp Voor zowel 1-op-1 consults, als verhuizingen, ontruimingen, opruimservice etc., alles is bespreekbaar en wordt op maat gemaakt voor de klant.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Great service for moving.
 • Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Verhuisbedrijf in Beek en Donk

  Stukadoor,Schilder,Meubel,Behang,sanitaire,elektra,laminaat,timmerwerk etc Nog niet tegels

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Vriendelijk, gaan direct aan het werk. Netjes uitgevoerd.
 • Verhuiskanonnen
  Verhuiskanonnen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Beek en Donk

  Als je op zoek bent naar een Verhuisbedrijf, dan kan Verhuiskanonnen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Opslag goederen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • D´accord Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Beek en Donk

  Hallo, mijn naam is Wim Hartlief. In 2009 ben ik begonnen met mijn eigen zaak D'accord schilderwerken. Na een jarenlange carrière als schilder voor een werkgever heb ik de keuze gemaakt om te starten met een eigen bedrijf. Mijn bedrijf heeft veel diversiteiten, of te wel een bedrijf dat van A tot Z kan leveren. Wat u wilt krijgt u. Projecten die ik draai zullen allemaal onder mijn verantwoordelijkheid vallen, zodat u geen omkijken heeft naar randzaken. U kunt er van op aan dat u een service van hoge kwaliteit ontvangt met veel aandacht voor detail. Ontdek de aantrekkelijke winterkorting waar u optimaal van kan profiteren.Wij zullen dit zo duidelijk mogelijk omschrijven in uw offerte. Hou rekening met de datum van de winterkorting. Deze is namelijk van 20 Oktober tot 20 Februari.

 • JRS Beek en Donk

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Beek en Donk

  Klusbedrijf regio Helmond, Veghel en Uden

 • T. v. Oorsouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Beek en Donk

  Als je op zoek bent naar een Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Sloopbedrijf in Beek en Donk, dan kan T. v. Oorsouw je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Kringloop " Nieuw Begin"
  Kringloop " Nieuw Begin"
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Beek en Donk

  Hallo, Wij zijn kringloop “ Nieuw Begin” Met kantoor in Venray en een grote bedrijfspand met winkel in Beek & Donk. We hebben dit bedrijf overgekocht wat voorheen : Boedel-totaal heette en sinds 2005 bestond. We hebben een nieuwe naam, nieuwe websites en een vernieuwde winkelpand. Onze expertise ligt in : 1 : woningontruimingen 2 : bedrijfsontruimingen 3 : sloopklussen 4 : verhuizingen 5 : klussen in en om uw woning/ bedrijfspand. Daarnaast beheren wij een winkel met volop 2de handse goederen zoals kasten en banken, tv’s, computers en vele artikelen meer. We beschikken over verschillende bussen en personeel met de juiste ervaring en kennis voor uw opdracht. Met vriendelijke groet, Kringloop “ Nieuw Begin”

  Laatste review:
  Het is top uitgevoerd
 • Aannemersbedrijf Peter van Lieshout
  Beoordeling: 4.4 van 54.452 reviews
  Verhuisbedrijf in Beek en Donk

  Wij zijn een klein gediplomeerd aannemersbedrijf gespecialiseerd in aan en verbouwingen. Ook renovatie werkzaamheden worden door ons veel vuldig uitgevoerd. De grote kracht van ons bedrijf is dat ikzelf meewerk zodat er altijd hetzelfde aanspreekpunt aanwezig is. Verder hebben wij een CAR verzekering op onze bouwwerken afgesloten en is er een bedrijfs WA afgesloten. Onze offertes zijn zodanig gespecificeerd dat er geen verrassingen achteraf komen. Peter van Lieshout Aannemersbedrijf te Beek en Donk

  Laatste review:
  Overige klussen-
  We hebben een erg prettige verbouwing achter de rug met Peter en zijn team. De verbouwing is naar volle tevredenheid uitgevoerd met goede materialen. Peter zorgde ervoor dat iedereen punctueel op tijd was en zijn strakke planning zorgde ervoor dat de klus binnen drie weken geklaard was. ZIjn team bestaat uit vakkundige mensen die allen ook nog prettig in de omgang zijn. Enige puntje van aandacht wat ik kan bedenken is de communicatie / afwerking met de stucadoor. We kunnen Peter van harte aanbevelen.
 • Gerard Klussen, Elektra & Verhuizingcentrale
  Gerard Klussen, Elektra & Verhuizingcentrale
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Verhuisbedrijf in Beek en Donk

  Gerard Klus Onderhoud en Elektra is een onderdeel van Global Network & Kos Engineering projecten Gerard Klus Onderhoud en Elektra staat klaar ! voor grote en kleine klussen staat Gerard klus Onderhoud & Elektra services voor u paraat. Of het nu om een storing gaat of een complete verbouwing en/of schilderwerk ,wij helpen u verder. Tevens hebben we ook een 24 uurs service voor de regio brabant . - elektrotechniek - data / telecom - intercom - cctv - inbraak alarm systemen - brandmeld systemen .. of voor welke spoed geval dan ook. Naast alle klussen kunt u ook bij ons voor al uw klussen op het gebied van verhuizing of transport. Onze expertise en verhuis bus staat voor u klaar.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Klus is prima uitgevoerd. Prettig contact

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Beek en Donk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 69 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Beek en Donk

Andere vakmensen in Beek en Donk

Vind vakmensen bij jou in de buurt