Vind schilders in Beek en Donk

Op zoek naar schilders in Beek en Donk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Beek en Donk

 • Behangservice Schoenmakers
  Behangservice Schoenmakers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Schilder in Beek en Donk

  Gericht op de particuliere en evt bedrijven sector. Behangwerk,( vinyl, glasvlies(projectbehang)vliesbehang) en ook poster/fotowerk. Schilder en tex werk zowel binnen als buitenwerk. Kleuradvies en materiaalkeuze behoort tot de mogelijkheden. Kwaliteit is mijn streven en ervaring van dertig jaar. In een persoonlijk gesprek wordt alles veel duidelijker. Ik kom graag bij U langs. met vriendelijke groet, Gerard Schoenmakers.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Duidelijke communicatie en snelle service. Komt van te voren even langs om het een en ander door te nemen zodat je weer waar je aan toe bent. Is flexibel en werkt erg netjes. Heel tevreden over Gerard!
 • Alhalabi Schilder
  Alhalabi Schilder
  Beoordeling: 4.2 van 54.2522 reviews
  Schilder in Beek en Donk

  Klusbedrijf: Bedrijfsnaam: Kwaliteitsklusser Website: Wanden maken, gips decoratie expert stucwerk, behangen, Timmerwerk schilder Allround spuiter, isolatie.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Hele buitenkant van het huis laten schilderen. Super snel een afspraak en binnen 1 dag al klaar! Met heel mooi resultaat. Zou hem zeker weer vragen!
 • MVG Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Schilder in Beek en Donk

  Bij Klus- en Onderhoudsbedrijf Hamertje Tik / MVG Schilderwerken staan wij voor kwaliteit en een goed voorkomen. Wij weten dat het altijd maar de vraag is wie je uiteindelijk over de vloer krijgt. Daarom vinden wij het belangrijk dat u met een partij in zee gaat waar u een goed gevoel bij heeft. Heeft u een klus waarvan u denkt dat wij deze voor u kunnen maken? Neem dan gerust contact op! Ons portfolio bestaat uit: schilderwerk, kit werken, licht timmerwerk, plinten plaatsen, sloopwerken, kleine handigheidjes

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Zeer vakkundig. Laat alles netjes achter, prima werktempo. Aanrader!
 • Custom paint
  Custom paint
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Schilder in Beek en Donk

  Schilder werkzaamheden binnen en buiten, air-less spuitwerk Kwaliteit is een must, wij streven naar perfectie Wij geven u advies op maat, service gericht. garantie. Op Instagram kunt u onze projecten bekijken sk_custom_paint

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Bij ons alle binnenkozijnen gedaan. Super tevreden! Luistert naar je en vraagt door. Kleine dingetjes worden bijgewerkt. Communicatie verloopt vlot. Wij zijn blij!
 • M.Groen schilderwerken
  M.Groen schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Beek en Donk

  Mijn naam is Mitchell groen ik ben nu zoń 12 jaar schilder en heb veel ervaring opgedaan in die jaren , zoekt u een vakman op het gebied van Schilderwerk,Begangwerk of Glaswerk dan bent u op het juiste adres bij ; M.groen Schilderwerken !

 • J. Jansen Stuc- en Schilderwerken
  J. Jansen Stuc- en Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Schilder in Beek en Donk

  john jansen schilderwerken . ik ben reeds 40 jaar als schilder werkzaam waar van de laatste 20 jaar als zelfstandige schilder. ook ben ik aangesloten bij de vakorganisatie "de betere schilder " tevens probeer ik een goed advies te geven betreffende het schilderwerk en denk ik graag met u mee wat er mogelijk is. ik werk met hoogwaardige verfen en latexen. kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Vriendelijke schilder met erg veel ervaring. De gehele benedenverdieping is geschilderd en alles ziet er tip top uit.
 • Wesley Cornelissen Klus & Schilderwerken
  Wesley Cornelissen Klus & Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schilder in Beek en Donk

  Hallo ik ben Wesley Cornelissen en ben 36 jaar. Ik ben op dit moment ruim 20 jaar werkzaam in het schildersvak. Ik heb al mijn diploma's behaald, ik vond het nu tijd om voor me zelf te beginnen. Ik doe het werk erg graag en lever graag goed werk af bij de klanten, ben puntje precies en geef altijd eerlijk advies tegen de klant. Ik werk met de beste producten en durf daar zeker garantie op te geven. Wilt u meer van mij weten, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Let op nu aktie 10% korting op binnenschilderwerk.”check de site” Met vriendelijk groet en hopelijk tot snel!! Wesley Cornelissen cornelissenschilderwerken .nl

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Heel goed verlopen. Ben heel tevreden. Erg hardwerkende vakman.
 • WAY2B HOMEDESIGN
  WAY2B HOMEDESIGN
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Schilder in Beek en Donk

  WAY2B HOMEDESIGN Wij zijn gespecialiseerd in kleine homemakeover’s; van bedenken tot en met complete uitvoering. Snel, creatief en voor ieder budget. Ons kleine team van vakmensen kan ook worden ingezet voor losse klussen, zoals: Verven, behangen, lakken, spullen opbouwen, elektra, apparatuur aansluiten en instellen, opruimen en afvoeren. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt; Think outside the Box !!

  Laatste review:
  “Wauw! Wat een verschil is mijn huisje nu als ik het vergelijk met n’ half jaar geleden…” Malou is een gedreven, hardwerkende vrouw met liefde voor haar vak. Ze wilt echt het beste voor haar klanten en zal altijd voor het hoogst mogelijke gaan in het budget wat je haar geeft. Door mijn ASS was het aanpakken van mijn huisje erg spannend en er kwam een boel emotie op me af door alle verandering. Gelukkig wist Malou daar goed mee om te gaan en mij gerust te stellen… Door de make-over heb ik enorm veel geleerd op persoonlijk vlak en ik heb er ook nog is een ontzettend mooi huisje aan over gehouden!
 • 100% BRAM
  100% BRAM
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schilder in Beek en Donk

  Het bedrijf 100%Bram bestaat uit 1 werknemer. Die graag en goed met zijn handen kan werken. Schilderwerk is een vakwerk wat goed wordt uitgevoerd door 100%Bram

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Erg vriendelijke jongeman. Komt op tijd en komt zijn afspraken na. Alles netjes opgeruimd, zelfs als hij de volgende dag weer terug komt Heeft erg goed werk afgeleverd en voor eventuele verdere verfwerk zaamheden zal ik hem zeker weer benaderen.
 • One 2 Fix
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Schilder in Beek en Donk

  One 2 Fix kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist klus in Son en Breugel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Gevelrenovatie, Laminaat leggen, Behang verwijderen te beantwoorden. Neem direct contact op met One 2 Fix om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Goed

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Beek en Donk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 203 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Beek en Donk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Beek en Donk

Vind vakmensen bij jou in de buurt