Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

De beste schilders in Tilburg voor jou op een rij

Is de buitenkant van je woning in Tilburg toe aan een flinke lik verf of moet de binnenkant van je huis juist goed worden aangepakt door een schilder? Je bent in zo’n geval aan het juiste adres bij Werkspot.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Tilburg

 • Guichi Reclame

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.3 van 54.3553 reviews

  Guichi Behang is uw partner in het bedrukken van fotos’s op zowel vliesbehang als naadloos vinyl! U kunt bij Guichi Behang terecht voor het volgende: • Fotobehang (bestellen en laten behangen) • Eigen ontwerp of keuze uit eigen archief van Guichi Reclame • Regulier behangen ( ook als klant eigen behang heeft) • Wrappen (keukens, kasten eettaffels etc.) • Arte of Elitis behang guichibehang .nl

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  De reviews waren veel belovend en dachten hiermee een betrouwbare man voor onze klus te hebben gecontracteerd. Eerste contact verliep snel en de prijs leek in eerste instantie keurig tot dat we de offerte ontvingen. aantal activiteiten die we telefonisch hadden besproken waren niet opgenomen in de offerte. Daarnaast bleek dat de prijzen die telefonisch waren doorgesproken exclusief BTW waren!?!? Er zou nog 21% overheen komen terwijl deze activiteiten onder de 9% BTW vallen. We zouden een nieuwe offerte ontvangen met de activiteiten en aangepaste BTW. Sindsdien geen reactie meer vernomen (ondanks meerdere herinneringen). Mocht je kiezen voor Guichi voor je klus controleer de werkzaamheden die je uitvraagt en de BTW. wij hebben ondertussen voor een andere klusser gekozen. qua beoordeling kunnen wij geen oordeel geven over de kwaliteit van het werk en hebben deze hierdoor op gemiddeld beoordeeld. De rest is voor ons een onvoldoende.
 • Martin v. Gorp Schilderwerken

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.6 van 54.65233 reviews

  beste mensen,, hier een beetje een omschrijving van mijn bedrijf.. Voor al u schilderwerken bijv,, schilderwerken binnen en buiten tex werk glaszetten kitten (badkamers deletatie voegen etc) houtrot repareren vloeren coaten dit zijn mijn ambities voor al het schilderwerk

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Nette en keurige mannen Is precies op tijd en en laat zijn werkplek netjes a htet
 • T. Elesen montage

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews

  HET MOOISTE RESULTAAT : DAT IS WAT TELT. Kwaliteit en service zijn dan ook enkele kernwoorden die op ons van toepassing zijn. Wij zijn een transparant bedrijf met jarenlange ervaring in bouw werkzaamheden. Daarnaast gaan wij altijd goed in overleg met de klant waarin u wensen centraal staan zodat u van ons de kwaliteit mag verwachten die u verdient. Uiteraard geven wij garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  De afspraken werden nogal eens aangepast maar uiteindelijk wel net werk afgeleverd
 • Rijken Klusbedrijf

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews

  Hallo, Mijn naam is Frans Rijken en ben airless latex spuiter en het spuiten van lakken van beroep. Op airless gebied heb ik de nieuwste apparatuur aangeschaft. Ik heb gekozen voor de HEA techniek. deze techniek zorgt ervoor dar de lak of latex nog beter op de ondergrond gespoten wordt zodat de ondergrond nog strakker wordt. Ik vraag 10 euro per m2. Dit is inclusief BTW, voorstrijken, afplakken, eventueel afkitten in lelijke hoeken en latex spuiten met Flexa lak, Opruimen van al het afplakwerk. Ik werk met het beste materiaal en neem de tijd voor mijn werk. Let wel op. Wie u ook kiest voor spuitwerk in uw pand. Zorg ervoor dat "daar waar nodig "altijd voorstrijk wordt gebruikt. Wordt vaak beloofd maar zelden gedaan. Laat bij niet duidelijk sprekende nedrelanders, duidelijk uw wensen kennen en dat de opdracht ook goed en duidelijk begrepen wordt. Dit om misverstanden achteraf te voorkomen. Praat nooit over vakantie data en betaal niet vooraf. Als uw woning of pand ouder is dan 2 jaar, wordt er 9 procent BTW berekend. Is uw pand jonger dan 2 jaar dan is dat 21 procent. Let hier op, dit grapje kan nog wel eens omgewisseld worden. LET OP IK DOE OP DIT MOMENT GEEN TRAPPEN, DEUREN OF KOZIJNEN LAKKEN. Controleer daar op aub. Bij mij krijgt u geen omgegooide goedkope latex van de action in dure emmers. Bij mij krijgt u garantie op mijn werk. Van mijn kant uit wordt alles netjes geregeld en word gedaan waar u voor betaald en wat er afgesproken wordt. Als u een directe aanvraag doet houd u er dan rekening mee dat u al op de hoogte bent van 10 euro per m2. Meld rook en nicotine schade graag vooraf. Dank u. Vriendelijke groeten Frans Rijken.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Goed. Begon met een erg goede prijsopgave, daarna erg goede beschrijving van werk en een goede communicatie. Op de uitvoerdag was er ook over de telefoon goede communicatie en beschrijving. Na uitvoering is mijn overbuurvrouw doorgelopen om aan te geven aan mij of alles goed was. Erbij werd door haar gevraagd iets netter nog op te ruimen. Bij thuiskomst volgende dag, was ik zelf erg blij met het schilderwerk! Ik moet dan wel toegeven dat er voor eind-opruiming evtl een communicatie begrip zou kunnen zijn. Ik ging vanuit dat er geen overgebleven spetters / knoeien meer op de vloeren, meubels of trap zou zijn, en heb deze zelf schoon gemaakt. wat prima was. Enige duidelijke minpunt was mijn vraag vantevoren of het spuiten veel stof / nevel creeert in huis, wat door deheer Rijken is ontkent, waarbij ik wel nog een aantal uur het hele huis aan het schoonmaken was van de witte stof. Als dat dus duidelijk is de volgende keer vraag ik hem weer: Top spuit-werk, nette randen en goede prijs!
 • Albert KlusjesVakman

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.6 van 54.6557 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Albert en woon in Tilburg waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik verricht nu zo,n 7 jaar kluswerkzaamheden en doe dit met veel plezier! Graag kom ik vrijblijvend langs om de kluswerkzaamheden met u door te nemen en u een passende offerte te doen toekomen. De projecten variëren van low-budget opdrachten tot complete grote opdrachten. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en service-gerichte aanpak welke aansluit bij de wensen en budget van de opdrachtgever. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij kunnen voor u het totale project uitvoeren of ons beperken tot bepaalde onderdelen zoals: > Laminaat leggen > Schilderen > Behangen > Montage (bv IKEA) > Timmerwerk > Accessoires ophangen > Tuinieren Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in Foto-behang en Laminaatvloeren en gaan wij niet voor de laagste prijs maar wel voor de beste kwaliteit!!! Zo weet u dat wij onze dienstverlening gaan afstemmen op al uw wensen en behoeften. Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij ons op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Albert KlusjesVakman

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Prima stel om in zee mee te gaan. Vriendelijk, netjes, duidelijk, betrouwbaar en klus met goed resultaat voltooid.
 • Johan van den Hoek bouwservice

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.7 van 54.7546 reviews

  Hoi ik ben johan en kan voor u diverse werkzaamheden in en om het huis uitvoeren U kunt bij mij terecht voor alle voorkomende schilderwerken,tevens stucwerk kan door ons gedaan worden, Verbouwen of renoveren van u keuken of badkamer bestaat ook tot de mogelijkheid, Verwijderen van tegelvloeren,beton,laminaat,muurtjes, betonschuurtjes,aanbouw,schuttingen en nog veel meer U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen Mvg Johan van den hoek bouwservice

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Erg tevreden! Mooi schilderwerk, betrouwbare aardige man, fijne rustige en schone manier van werken! Johan bedankt!
 • Schildersbedrijf Dirkx

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews

  Schildersbedrijf Dirkx. - Voor al uw schilderwerk (Binnen/buiten). - Behangwerk. - Glaszetten. - Houtrot reparatie - kit werkzaamheden.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Donald heeft goed werk afgeleverd.
 • T.A. onderhoud service

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.2 van 54.251 review

  Hoi, Ik ben een spontane jongen van 23. Ik doe als beroep schilderen en behangen. Aangezien ik wat ruimte vrij heb zoek ik een paar klusjes voor erbij. Normaal gesproken werk ik op een bouw en behang en schilder ik 20.000m2 aan muren.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Top
 • J.A. klusbedrijf

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.8 van 54.8579 reviews

  Sinds 4 jaar bestaan mijn werkzaamheden voornamelijk uit trappen schilderen. Ik ben een vakman die pas weg gaat als de klus geklaard is en mijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door mij zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets. Qua prijs zit u bij mij goed,zowel kwalitatief als prijstechnisch. Ik werk altijd met 1 prijs die van te voren met uw afgesproken is, zodat er altijd duidelijkheid is en dus nooit kosten achteraf. Alle projecten worden met garantie afgeleverd. Voor een geheel vrijblijvende offertte kunt uw altijd contact met mij opnemen.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Jonas is een aardige, hardwerkende schilder die goed werk heeft afgeleverd.
 • NH Schilderwerken

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.5 van 54.5517 reviews

  NH Schilderwerken Wij zijn een jong en fris bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge kwaliteitsstandaard. Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel! Onze schilderwerkzaamheden variëren van allerlei binnen en buitenschilderwerk tot het zelf vakkundig uitvoeren van houtrot reparaties. Ook voor spuiten van uw wanden en plafonds kunt ons bij ons terecht. Mocht u op een wand of meerdere iets speciaals willen, wij zijn ook zeer actief op het gebied van decoratief schilderwerk. Wij werken alleen met de beste producten zodat wij u duurzaamheid en kwaliteit kunnen garanderen.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Vaklui die snel werken, mooie kwaliteit leveren en zich aan afspraken houden. Aanrader!

Populaire lokale schilders in Tilburg

Informatie over schilders in Tilburg

Waarom een schildersbedrijf in Tilburg inhuren?

Wil je eens een kleuradvies voor je woning in Oud Zuid of wil je graag een schilder inhuren die de gevel van je woning in Reeshof eens een mooie nieuwe verflaag geeft? Werkspot helpt je bij het vinden van een geschikte professional. Verschillende schilders uit de regio Tilburg zijn op ons aangesloten; allemaal vakmannen met liefde voor het vak en kennis van zaken. Dat kan dus alleen maar resulteren in een prachtig resultaat! Des te meer omdat onze Tilburgse schilders voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Daarnaast houden we de schilder reviews goed in het oog, zodat het niveau van de Tilburgse schilders waar we mee werken op peil blijft. Hierdoor zijn de schilderopdrachten die uitgevoerd worden via Werkspot van hoog niveau en kun je binnen korte tijd weer van een keurig geverfd huis genieten. En dat alles in het mooie Tilburg.

De schilders uit Tilburg leveren uitstekende kwaliteit

Als je een mooi huis in Tilburg hebt, is het zaak om deze goed te onderhouden. Dat kan relatief gemakkelijk door je pand of woning goed te onderhouden en het zo nu en dan van een lik verf te voorzien. Zo voorkom je onnodige renovaties en bespaar je op de lange termijn zelfs kosten. Want een verflaag oogt niet alleen mooi, het beschermt je huis ook nog eens. Het buitenschilderwerk van je huis is een keer in de drie tot vier jaar aan te raden, kijken we naar het schilderwerk binnen, dan adviseren we om een schilder één keer in de vijf tot zeven jaar door je Tilburgse huis te laten gaan. Van muren tot plafonds en van deuren tot kozijnen, onze schilders pakken alles voor je aan. En ben je benieuwd naar de mening van een professional? Onze Tilburgse schilders geven je ook graag advies.

Je zet een schilder uit Tilburg voor het volgende in...

Schilders in Tilburg kun je inhuren voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en decoratief schilderwerk. En ben je op zoek naar een vakman die je behang netjes en efficiënt verwijderd óf juist aanbrengt? Ook daar kunnen onze Tilburgse schilders je bij helpen.

Je Tilburgse woning via Werkspot laten schilderen?

Nu je een idee hebt van de verschillende schildersbedrijven in Amsterdam, kun je op zoek naar een schilder die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele schilder in Amsterdam? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het inhuren van een binnenschilder, buitenschilder, behanger, stukadoor of tegelzetter.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Tilburg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur