Schilder Tilburg: vind de beste schilder uit jouw regio

Woon jij in de omgeving van Tilburg en liggen er verschillende schilderklussen op je te wachten? Een schilder uit Tilburg helpt je graag uit de brand en zorgt dat jij de komende jaren weer met plezier in je woning woont. Of het nu gaat om onderhoud, een nieuwe stijl of een specifieke schilderklus zoals het verven van radiatoren of glas: onze professionals zorgen altijd voor een mooi resultaat. Kortom, voor jouw woning in het centrum, Tivoli, Armhoef, De Blaak of Udenhout ben je bij Werkspot aan het juiste adres.

4.6

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Tilburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 210 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Tilburg

 • Guichi Reclame

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.3 van 54.3577 reviews

  Guichi Behang is uw partner in het bedrukken van fotos’s op zowel vliesbehang als naadloos vinyl! U kunt bij Guichi Behang terecht voor het volgende: • Fotobehang (bestellen en laten behangen) guichibehang .nl • Eigen ontwerp of keuze uit eigen archief van Guichi Reclame • Regulier behangen ( ook als klant eigen behang heeft) • Werk met alle soorten behang • Instagram: Guichi Behang

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Via werkspot.nl met Omar Guichi in contact gekomen. Waar anderen het lieten afweten, liet hij wel snel van zich horen. Omdat behang op dat moment nog niet binnen was, konden we nog geen definitieve afspraak maken. Bij binnenkomst had hij binnen een week de tijd om te komen behangen. Was super dat we er niet lang op hoefden te wachten. Helaas door een foutje in zijn eigen agenda ging die afspraak niet door. Waren enigszins teleurgesteld, maar hij heeft alles in het werk gesteld om toch zo snel mogelijk te komen. 3 dagen later was hij er alsnog. Superblij met het resultaat. Was het wachten zeker waard. Daarnaast is Omar een hele beleefde, betrouwbare en aardige jongen. Laat zien wat en hoe hij het doet en levert goed werk af. Mochten we ooit nog een behanger nodig hebben , dan zullen wij hem zeker contacten.
 • Martin v. Gorp Schilderwerken

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.6 van 54.65247 reviews

  beste mensen,, hier een beetje een omschrijving van mijn bedrijf.. Voor al u schilderwerken bijv,, schilderwerken binnen en buiten tex werk glaszetten kitten (badkamers deletatie voegen etc) houtrot repareren vloeren coaten dit zijn mijn ambities voor al het schilderwerk

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Martin en team heeft bij ons al het buitenschilderwerk verricht. Snel, op tijd en bovendien strak gedaan. Martin is bovendien vriendelijk en kwam even langs om het werk te beoordelen voor het aan te nemen. Tevreden!
 • Schilderlux

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.8 van 54.85138 reviews

  We voeren renovaties en afwerkingen uit. We kunnen elke cliënt blij maken omdat we samen werken met professionele klussers en vakmannen.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Matti is helder en punctueel. Geen verrassingen en houdt je op de hoogte van de voortgang en eventuele (on)mogelijkheden. Erg te spreken over zijn manier van communiceren en het werk dat hij oplevert. Kortom, een zeer tevreden klant!
 • Soeters Spuit-, en Schilderwerken

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews

  Hallo, mijn naam is Ruud Soeters, Ik ben na vele jaren voor een baas te hebben gewerkt gestart als zelfstandig ondernemer. Doordat mijn klantenbestand al snel groeide is vanaf 2018 ook mijn jongste zoon in de zaak komen werken en vanaf 2021 mijn oudste zoon. Wij werken uitsluitend met de betere apparatuur en gebruiken bij voorkeur de materialen van Sigma. Uiteraard kunnen wij ook (in overleg) met door U aangeleverde materialen werken. Wij werken nauw samen met een 2 collega schilders, welke eveneens al jaren ervaring hebben. Door deze nauwe samenwerking zijn wij in staat om grotere opdrachten aan te nemen en scherpe prijzen aan te bieden. Wij onderscheiden ons door vakwerk met passie uit te voeren en af te leveren tegen nette prijzen. Het afval ruimen wij eveneens netjes op. Uiteraard kunnen wij U helpen met kleuradviezen en komen bij voorkeur eerst met U in contact. Wij geven garantie op onze werkzaamheden. Wij hopen U graag als klant te mogen begroeten. Ruud Soeters

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Ruud en zijn zoons hebben bij ons bijzonder goed werk geleverd. Ruud dacht met ons mee om tot het mooiste resultaat te komen. Het spuitwerk ziet er zeer strak uit en ze hadden de klus sneller klaar dan verwacht. De communicatie verliep goed, afspraken werden nagekomen en we hadden alle vertrouwen in Ruud. Daarnaast zijn deze mannen ook nog eens erg sympathiek, wat maakt dat wij blij zijn dat we met Ruud in zee zijn gegaan en dat hij erg mooi werk afgeleverd heeft.
 • Mari Deckers Schilderwerken en Restyling

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.3 van 54.3552 reviews

  Goedendag wij zijn een goed schildersbedrijf die er voor u en uw vastgoed is. Wij hebben een heel uitgebreid assortiment met met producten en merken die wij in eigen beheer hebben! Vandaar dat wij zeer scherp kunnen prijzen. - Wij werken met vaste partner. - wij werken met professionele producten. - Wij geven een gratis check up van uw vastgoed - Wij doen restyling We maken zeer goede afspraken, dan weet u en wij waar we aan toe zijn ! Lijk u het wat, dan horen wij het graag! .

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Goed werk geleverd, duidelijke prijsafspraken, konden zelfs eerder komen dan geschat en hebben het snel afgewerkt en reageren heel snel op vragen. Voor laatste check paar keer opnieuw afspraak moeten maken maar verder zeker aan te raden.
 • Stucadoorsbedrijf JH

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.7 van 54.75182 reviews

  Stucadoorsbedrijf J.H. uit Tilburg. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in diverse stucadoorswerkzaamheden en in het airlessspuiten (latexspuiten) van wanden en plafonds. Wij werken strak,netjes en correct volgens afspraken. Met ruim 17 jaar ervaring in het vak staat kwaliteit en vakwerk voorop. Kijk ook eens bij de referenties van werkspot tevredenheid is ons beleid. Kijk ook eens op onze Instagram pagina @airlessspuitwerken_tilburg vriendelijke groet, Jasper Hulsenboom

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Top werk geleverd door Jasper. Erg tevreden met het resultaat en vooral ook met de communicatie.
 • Albert KlusjesVakman

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.7 van 54.7560 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Albert en woon in Tilburg waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik verricht nu zo,n 7 jaar kluswerkzaamheden en doe dit met veel plezier! Graag kom ik vrijblijvend langs om de kluswerkzaamheden met u door te nemen en u een passende offerte te doen toekomen. De projecten variëren van low-budget opdrachten tot complete grote opdrachten. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en service-gerichte aanpak welke aansluit bij de wensen en budget van de opdrachtgever. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij kunnen voor u het totale project uitvoeren of ons beperken tot bepaalde onderdelen zoals: > Laminaat leggen > Schilderen > Behangen > Montage (bv IKEA) > Timmerwerk > Accessoires ophangen > Tuinieren Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in Foto-behang en Laminaatvloeren en gaan wij niet voor de laagste prijs maar wel voor de beste kwaliteit!!! Zo weet u dat wij onze dienstverlening gaan afstemmen op al uw wensen en behoeften. Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij ons op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Albert KlusjesVakman

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Albert en Carla zijn twee zeer vakkundige mensen. Zij hebben ons uitstekend geholpen om ons nieuwe huis naar onze wens te maken. De communicatie verloopt goed en het werk dat wordt geleverd is van top kwaliteit. Albert en Carla werken hard en hebben ons geholpen met grote klussen, waarvoor we ze erg dankbaar zijn. Absoluut een aanrader! Als we in de toekomst opnieuw klus - of schilderwerk hebben, zullen we ben zeker benaderen.
 • Klusbedrijf van selder

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.9 van 54.9552 reviews

  Klusbedrijf van Selder is een jong bedrijf met een breede allround kennis. Klussen en verbouwen is mijn passie! En dat is wat het bedrijf uitstraalt. Behangen, schilderen is mijn specialiteit. Maar ga andere klussen ook graag aan.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Helemaal top, het resultaat is zo ontzettend mooi geworden. Heel erg blij mee.
 • Eric de Laat Schilderwerken

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.6 van 54.6535 reviews

  Ik, Eric de Laat, ben 54 jaar en heb in 2015 mijn eigen bedrijf Eric de laat schilderwerken opgericht. Ik heb mijn opleiding gevolgd in Oosterhout vakgericht op schilderen en behangen. Ik ga secuur te werk met buiten/binnen schilderwerk als met tex werk. Voorbereiding van de ondergrond vindt ik zeer belangrijk om een goed reseltaat te kunnen bieden. Ik werk dan ook alleen met top producten zoals Sigma en Wijzonol, daarom geef ik ook garantie op mijn werk. Kortom ik ga graag bij u aan de slag.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  zeer prettig,komen afspraken goed na en adviseren goed en denken mee. goede vakmensen
 • Mel Selij

  Schilder in Tilburg

  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews

  Hallo, mijn naam is Mel Selij. 22 jaar en afkomstig uit Berkel-Enschot. Afgelopen twee jaar heb ik alles met betrekking tot schilderen geleerd door samen te werken met iemand met tientallen jaren werkervaring. En ook veel geleerd om netjes te werk te gaan. En bijna alle werkzaamheden op het gebied van schilderen en reparaties. Ik ben sinds 2018 voor mezelf begonnen als ZZPer. Het is ook fijn om te weten dat ik verzekerd ben. Ik vind het leuk om houtrot te herstellen. En ik werk met plezier. Schilderen op hoogte is geen probleem. Ik beschik over alle nodige materialen om iedere klus goed uit te kunnen voeren. Daarbij werk ik ook 7 dagen in de week. Ook savonds ben ik altijd bezig. Indien nodig heb ik versterking van een ervaren collega. Ik zou graag u een prezier doen om het schilderwerk op te knappen!

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Enthousiast schilder, echte aanrader.

Populaire lokale schilders in Tilburg

Schilder Tilburg gemiddelde kosten

Het is logisch dat je eerst wilt weten wat je betaalt voor een schildersbedrijf uit Tilburg. Gemiddeld kun je uitgaan van een bedrag tussen de € 30,- en € 40,- per uur, exclusief btw en materiaalkosten. Maar hoe lang is een schilder in Tilburg Reeshof of een van de andere stadsdelen bezig? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Dit verschilt namelijk per klus. Zo speelt oppervlakte een rol, maar ook de staat van de ondergrond. Als een schilder uit Tilburg veel voorbereidende werkzaamheden moet uitvoeren, zoals het opvullen van gaten en kieren, merk je dit natuurlijk aan de totaalprijs. Daarnaast verschilt de prijs per locatie.

Zo betaal je voor een binnenschilder uit Tilburg minder dan voor een schilder die de buitenboel grondig aanpakt. Om je een idee te geven van het prijsverschil, schetsen we graag de gemiddelde prijs per vierkante meter. Voor al het schilderwerk binnen betaal je gemiddeld een bedrag tussen de € 6,- en € 15,- per vierkante meter. Voor klussen buiten , zoals het verven van de gevel en kozijnen, rekent de huisschilder uit Tilburg gemiddeld een bedrag tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter. Laat je echter niet door de prijs weerhouden om deze klussen aan te pakken. Het eens in de vijf jaar schilderen van de buitenboel is belangrijk voor het onderhoud van je woning. Een goede laag verf beschermt je woning namelijk tegen regen, wind en zonlicht. Als je deze klussen te lang laat liggen, heb je kans op houtrot en lekkage. Voor het oplossen van dat soort problemen ben je onderaan de streep veel meer geld kwijt.

Btw schilder Tilburg

Is jouw woning in Tilburg en omstreken ouder dan twee jaar? Dan profiteer je van het lage btw-tarief van negen procent. Laat je vooraf wel goed voorlichten welke werkzaamheden precies onder dit tarief vallen. Zo voorkom je dat je uiteindelijk meer betaalt voor de schilderklus dan je vooraf dacht.

Schilder Tilburg gezocht? 

Voor alle schilderwerken in Tilburg en omgeving kun je op Werkspot de juiste professional vinden. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan schildersbedrijven uit Tilburg. Dus wil jij je wanden, vloeren, of badkamer voorzien van een nieuwe laag verf? Plaats dan vandaag nog gratis en vrijblijvend een klus op Werkspot en ontvang prijsvoorstellen van schilders uit Tilburg. Voor een prijsvoorstel op maat is het verstandig om de klus goed te omschrijven. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters, de ondergrond en de termijn waarop je de klus wilt laten uitvoeren. Ben je benieuwd naar de schilder in kwestie? Lees dan vooral ook even de reviews op het profiel van de schilder.

Andere vakmensen in Tilburg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur