Schilder Rotterdam vind je op Werkspot

Van Vlaardingen tot aan Nieuwerkerk aan den IJssel en van Hillegersberg tot aan de Vaan: op Werkspot vind je altijd de juiste professional uit jouw regio. Dus wil jij binnenkort jouw eengezinswoning, appartement of studio voorzien van een frisse laag verf? Plaats je klus gratis en vrijblijvend op Werkspot en kom in contact met professionele schilders uit de regio Rotterdam.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Rotterdam

 • Diallo Schildersbedrijf
  Diallo Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews
  Schilder in Rotterdam

  Wij zijn een klein, maar zeer ervaren (+22 jaar) schildersbedrijf dat vooral actief is in de regio\'s Zuid-Holland en Utrecht. Uitstekende prijs-en kwaliteitsverhouding en wij hechten veel waarde aan onze dienstverlening. Bij Diallo Schildersbedrijf staan de wensen en behoeften van de klant voorop en deze wensen en behoeften worden met een deskundig en persoonlijk aanpak gerealiseerd.

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Diallo heeft de hele woning van plafond tot wanden geschilderd. inclusief deuren en kozijnen. De woning is fris opgeleverd. Hij is ook duidelijk in zijn planning en komt alles netjes na. Zeker een aanrader voor de volgende keer!
 • Mook Schilderwerk
  Mook Schilderwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews
  Schilder in Rotterdam

  Voor vakkundig Schilderwerk en Onderhoud moet u bij Mook zijn; uw eigen vakman met 15 jaar ervaring! Daarbij ben ik gespecialiseerd in houtrot-sanering, aanpassing van klemmende/draaiende delen en het plaatsen van enkel en dubbel glas. Ik houd er van om mijn klanten blij te maken. Mook Schilderwerk & Onderhoud werkt met plezier, maar veiligheid staat op eerste plaats! Over de prijs komen wij altijd uit. Win-win situatie! *WE LEVEREN BIJ U EERSTE KLAS WERK AF*

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Komt afspraken na en is zeker betrouwbaar. Goed en netjes werk geleverd. Buiten en binnen kozijnen en deuren gedaan.
 • Rick Wandafwerking
  Rick Wandafwerking
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Schilder in Rotterdam

  - Behangwerk ✂️ 🪜 - Afstomen - EKOTEX glasweefsel plakken - Sausen van wanden - Witten van plafonds - Schilderwerkzaamheden - Repair care houtrot reparaties -Laminaat vloeren 🪚🔨. 0️⃣6️⃣ 2️⃣3️⃣ 9️⃣3️⃣ 3️⃣0️⃣ 3️⃣5️⃣ Facebook - Instagram - rickwandafwerking

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Klus is volgens afspraak en netjes en snel uitgevoerd! (Foto)Behang zit er supermooi op.
 • Rapmund B.V.
  Rapmund B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Schilder in Rotterdam

  Rapmund bv kan je helpen met je Schilder klus in Rhoon en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk te beantwoorden. Voor een zeer scherpe prijs!!! Geen lange wachttijd!! Neem direct contact op met rapmund om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Werk zeer netjes.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Vlot contact, vlotte afspraak en netjes werk afgeleverd
 • Your Mano
  Your Mano
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Schilder in Rotterdam

  Hallo, mijn naam is Mike. Eigenaar van Your Mano. ik ben 29 jaar, en Ik ben een binnen en buiten schilder voor al uw klussen, ook andere gerelateerde klussen ga ik niet uit de weg. Ik lever zeer goede kwaliteit . Alles doen we volgens afspraak want het belangrijkste is communicatie tussen ons zodat het werk juist geleverd kan worden

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Prima vakman; werkt snel en netjes. Ik ben zeer tevreden over o.a. lakken deuren en kan hem aanbevelen, ook voor muren verven.
 • WIMPIN schilder en klusser
  WIMPIN schilder en klusser
  Beoordeling: 4.8 van 54.8560 reviews
  Schilder in Rotterdam

  Vanaf jongs af aan is schilderen, behangen en klussen Wim zijn grote hobby! Zijn vader en ooms waren schilder van beroep en altijd handig in het klussen, Wim heeft het dus niet van een vreemde. Nadat Wim ruim 37 jaar werkzaam te zijn geweest in de grafische sector, werd hij na het faillissement van zijn werkgever werkloos. Stilzitten zit er bij Wim niet in, maar hij wilde wel iets gaan doen waarin hij naast een inkomen bovenal ook veel plezier zou hebben. Die combinatie was gelukkig snel gevonden! Wim heeft aan de Ondernemersschool de opleiding Behanger & Schilder gevolgd en heeft dit razendsnel afgerond mét een diploma! Ook heeft hij de technische cursus Inspectie van Sikkens Bouwverven met goed gevolg doorlopen. Inmiddels heeft hij de nodige ervaring in het behangen met vliesbehang, glasvezelbehang, renovliesbehang en het behangen van fotobehang. Ook werkt Wim voor aannemers die veelvuldig zijn expertise inzetten bij het herstellen van schadeklussen (water, brand en roetschades). Het leveren van kwaliteitswerk is het belangrijkste streven, want pas als de klant tevreden is, is Wim dat ook! Naast behang- en schilderwerk, vindt Wim het monteren van Ikea meubelen ook erg leuk om te doen. Hij heeft hierin inmiddels al de nodige ervaringen opgedaan met vele tevreden klanten, wat blijkt uit de vele mooie reviews. Naast Wim zijn eigen orderportefeuille voor particulieren werkt hij ook graag samen met andere zzp'ers! Wie op zoek is naar een goede schilder, behanger of klusjesman kan altijd contact opnemen met Wim Pin.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Wim heeft onze woonkamer voorbehandeld en behangen. Communicatie met Wim was super goed en duidelijk. Betrouwbare vakman! Komt zijn afspraken na en gaat voor een 10.
 • Schildersbedrijf D.Ouwerkerk
  Schildersbedrijf D.Ouwerkerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.5592 reviews
  Schilder in Rotterdam

  Bij Schildersbedrijf D Ouwerkerk sta ik u van A tot Z bij voor al uw binnen en buiten Schilderwerk. Graag kom ik geheel vrijblijvend persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren over kleuren en verdere mogelijkheden. Na mijn bezoek krijgt u een duidelijke prijsopgave zodat u precies weet waar u aan toe bent Alles is mogelijk op het gebied van: - schilderen - plamuren - struktuurverven - sausen - lakken - hout rot herstel Voor het leveren van een hoge kwaliteit en het rekenen van een mooie betaalbare prijs, werk ik met het proffesionele materiaal van Sigma. Met vriendelijke groet van uw vakschilder Denny Ouwerkerk

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Ik ben heel tevreden over het schilderwerk, Denny is een perfect vakman en levert goed werk af netjes en voor een goede prijs Ik zal hem zeker aanbevelen
 • Klusaannemer
  Klusaannemer
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Schilder in Rotterdam

  Vertrouwd, verzorgd en volgens afspraak. Met 40 jaar kluservaring en hoog klandizie gevoel, vindt u bij mij de persoon die netjes werkt, maar ook nee durft te zeggen als mij iets boven de pet gaat. Als de werkzaamheden zich er voor lenen, ben ik door heel Nederland beschikbaar. Persoonlijk kom ik uit de regio Den Haag/Rotterdam.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Uitstekend en heel netjes gewerkt. Ook vooraf de klus goed contact gehad.
 • Shirwan
  Shirwan
  Beoordeling: 4.6 van 54.6523 reviews
  Schilder in Rotterdam

  Goed nieuws! Shirwan is geïnteresseerd in je klusje. En wil graag met je details daar over bespreken.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Communicatie verliep fijn en betrouwbare service
 • Parel Stukadoorbedrijf
  Parel Stukadoorbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews
  Schilder in Rotterdam

  Parelstukadoorsbedrijf , since 26 jaar ervaring in gebiet stukwerk , schilder binnen en buiten , spachtelpoetz binnen en buiten. Ik werk hoog kwaliteit maatriaal . Altijd netjes op afspraken.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Binnen een dag na mijn opdracht op werkspot langs geweest om te komen kijken en een prijs af te spreken. Komt keurig zijn afspraken na, houdt mij tijdens het proces continue op de hoogte dmv foto’s, video’s en berichten. Erg fijn als je er zelf niet bij kan zijn. In vol vertrouwen de sleutel gegeven en de klus binnen een paar dagen naar volle tevredenheid geklaard!! Bij een volgende schilderklus gun ik het je zeker weer!

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Rotterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 511 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Rotterdam

Uurtarief schilder Rotterdam

Hoeveel jij precies betaalt voor een van de schildersbedrijven uit de regio Rotterdam is afhankelijk van het soort schilderwerk. Zo speelt het aantal vierkante meters een rol, maar ook de moeilijkheidsgraad van de klus. Voor verfklussen geldt namelijk dat hoe ingewikkelder de klus is, hoe langer de Rotterdamse schilder hiermee bezig is. Vaak betaal je een huisschilder uit Rotterdam dan ook per uur. Gemiddeld vraagt de professional een bedrag tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Dit bedrag is exclusief btw en materiaalkosten.

Wil jij liever de prijs per vierkante meter weten? Dan is het goed om te weten dat het bedrag voor een schilderklus binnen lager ligt dan voor de buitenschilder uit Rotterdam. Binnen rekent de schilder een bedrag tussen de € 6,- en € 15,- per vierkante meter. Wil jij je gevel in Delfshaven of de kozijnen in Feijenoord laten voorzien van een nieuwe laag verf? Reken dan op een bedrag tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter.

Goedkope schilder Rotterdam

Als jij een schilder inschakelt, is het logisch dat je niet meer wilt betalen dan nodig. Voor een binnenschilder uit Rotterdam kan het daarom slim zijn om de schilderklus in de winter te plannen. Een zogeheten winterschilder uit Rotterdam werkt tegen een gereduceerd tarief in de winter. Dit is een overblijfsel van tijden waarin schilders in de winter bijna geen werk hadden. De winterschilder is overigens alleen geschikt voor al het binnen schilderwerk in Rotterdam. Buiten is het namelijk te koud en/of te nat om te schilderen. Voor klussen buiten schakel je de schilder het beste in tussen april en oktober.

Btw-tarief schilder Rotterdam

Heb jij een woning ouder dan twee jaar? Dan profiteer je bij schilderklussen van het lage btw-tarief van 9 procent. Dit tarief is overigens alleen van toepassing op de daadwerkelijke schilderklus: van de voorbereidende werkzaamheden tot aan daadwerkelijk schilderen van de ondergrond. Wil jij de schilder ook (een deel van) de kozijnen laten herstellen, of moeten ramen, deuren en/of kozijnen zelfs worden vervangen? Over die werkzaamheden betaal je wel het reguliere btw-tarief van 21 procent.

Goede schilder Rotterdam gezocht?

Zoek jij een schilder voor Rotterdam Noord, Zuid, Oost of West? Op Werkspot vind je veel schildersbedrijven uit jouw regio. Zo vind je altijd het beste schildersbedrijf uit Rotterdam voor jouw klus. Ben je nieuwsgierig naar de kwaliteit van de schilder die jij op het oog hebt? Lees dan zeker ook even de reviews op de profielpagina van de professional. Deze reviews zijn geschreven door klanten zoals jij en geven je een goed beeld van de manier waarop de schilder uit Rotterdam werkt.

Andere vakmensen in Rotterdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur