De beste schilders in Leiden voor jou op een rij

De buitenkant van jouw woning in Leiden is vast één keer in de zoveel tijd toe aan een nieuwe verflaag. Of wil je dat een schilder de binnenkant van je huis een frisse nieuwe laag geeft? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Werkspot.

4.6

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Leiden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 569 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Leiden

 • K. Hristov

  Schilder in Leiden

  Beoordeling: 5 van 55522 reviews

  Wij zijn al 10 jaar bezig met klussen in alle soorten en maten. Wij bieden garantie en wij leveren de beste kwaliteit. -Schilderwerk binnen en buiten. -Stucwerk sausklaar (glad) -Vloer werkzaamheden.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Snel en secuur, top gedaan! Bedankt!
 • Apollo onderhoud

  Schilder in Leiden

  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews

  Apollo Onderhoud een jong bedrijf met meer dan 6 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in: schilderwerk, houtrot sanering, behangen, trap renovatie. Ook kunnen wij andere werkzaamheden voor u verrichten zoals het leggen van laminaat, parket renovatie en tapijt leggen. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook goede adviezen geven, met u meedenken over het uit te voeren werk. Service staat voor mij op de allereerste plaats en ik hou van transparante communicatie. Mocht u een afspraak willen maken of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet Apollo Onderhoud Farzin

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Uitstekend klusjesman die zich aan afspraken houdt en goed werk aflevert
 • Aannemersbedrijf ANHE

  Schilder in Leiden

  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews

  Na enkele jaren voor een paar vaste opdrachtgever's gewerkt te hebben heb ik de stap genomen om mijn bedrijf aan te melden bij werkspot. Enkele jaren bezig met een klusbedrijf als schilder. Doen altijd net iets meer dan is besproken. Voldoen aan de wensen van de klant vinden wij dan ook zeer belangrijk.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Zeer tevreden over het eindresultaat! Afspraken zijn nagekomen en uit eigen initiatief worden er ( extra ) dingen gedaan , heel fijn ! Zeker een aanrader !
 • van Dam Metselwerken

  Schilder in Leiden

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  Beste, Welkom op mijn profiel mijn naam gijs van Dam mijn bedrijf is gevestigd in leiden maar wij zijn werkzaam in regio’s Werkzaamheden: +metselwerk +Voegwerk +straatwerk/tegelwerk +sloopwerken +schilderwerk +tuin werkzaamheden

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  Werk is volledig volgens plan uitgevoerd. Opdracht bestond uit het uithakken van de achtergevel, reinigen, invoegen en impregneren. Daarnaast zijn alle loodlappen vervangen. Gijs van Dam is een serieuze vakman die zich aan zijn afspraken houdt en heel duidelijk communiceert. Deel van het werk werd uitbesteed, maar Van Dam komt telkens aan het eind van de dag om zelf controle uit te voeren en zorgt ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd. Zonder meer aanrader!
 • Schilderfijn & Klusbedrijf

  Schilder in Leiden

  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews

  Mijn naam is Hazem Hamwi, trotse eigenaar van Schilderfijn & Klusbedrijf. Ik heb al meer dan 25 jaar ervaring in diverse bouwgerelateerde opdrachten maar ik focus mij voornamelijk op het schilderwerk. Sinds 1 maart 2019 ben ik gestart met mijn eigen onderneming. Mijn motto is EERLIJKHEID EN TOEWIJDING .

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Kwam met prijs waardoor ik hem selecteerde, later toen ik offerte vroeg bleek het ex BTW te zijn. Hier hou ik niet van en heb toen gecanceled, via ander kanaal nog weer 3 offertes laten doen…scheelde me 1/3 van de prijs! Achteraf blij dat hij dat deed dus! Heb maar deze sterren gegeven anders wordt het niet geplaatst
 • Schildersbedrijf Schreuder B.V.

  Schilder in Leiden

  Beoordeling: 4.3 van 54.35120 reviews

  Schildersbedrijf Schreuder heeft een opvallende ontwikkeling doorgemaakt. Noordwijker G.J. Schreuder is op 15 augustus 1994 in z�n eentje begonnen. Inmiddels is die eenmanszaak uitgegroeid tot een florerend bedrijf met negen personeelsleden. Een onderneming die volop aanzien geniet. Dat blijkt onder meer uit de nog steeds groeiende orderportefeuille.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Perfect precies op tijd volgens afspraak. Netjes en schoon en schitterend werk geleverd voor herhaling vatbaar als ik weer schilderwerk heb.
 • Marco Höft Schildersbedrijf

  Schilder in Leiden

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  nu ook in eindhoven!!!!! wij leveren super mooi strak werk !! ons groot belang is duurzaam !!! wij doen alle buiten en binnenschilderwerkzaamheden zo als houtrotreparaties !!!! wij zijn u graag van dienst!!! wij gaan voor het beste resultaat !!!

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Zeer kundig, houtrot goed vervangen en alles ziet er weer strak uit. Naast kundig ook super vriendelijk. Aanrader!
 • Klus- en onderhoudsbedrijf Bledder

  Schilder in Leiden

  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews

  Een klein bedrijf met een jarenlange ervaring aangaande schilderwerk binnen en buiten, het sauzen van plafonds en muren en een zeer ruime ervaring met het behangen van Renovlies en Glasvezelbehang. Met ons gemaakte afspraken worden ook echt nagekomen en wij hebben een hekel aan haastwerk! Wij nemen nog echt de tijd voor u en voor uw opdracht! Degene met wie u de opdracht bespreekt is ook degene die de opdracht komt uitvoeren! Wij werken NOOIT met verborgen of extra kosten achteraf. Alles wordt vooraf duidelijk en helder met u afgesproken.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Zeer tevreden over het resultaat. Rico dacht goed mee, goede communicatie en is een vriendelijke man. Mocht ik weer een klus hebben dan zal ik hem zeker benaderen!
 • Nagelkerke onderhoudsbedrijf

  Schilder in Leiden

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Beste opdrachtgevers, Ik ben menno van Nagelkerke Schilder&Onderhoudsbedrijf, inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring met schilderswerkzaamheden. Ik doe zowel buitenwerk en binnenwerk, ook zijn wij gespecialiseerd in het verspuiten van lak en latex. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit en service! Mocht u een afspraak willen maken of heeft u een vraag kunt u altijd een bericht sturen. Met vriendelijke groet, Menno Nagelkerke Nagelkerke Schilders&Onderhoudsbedrijf

  Laatste review:

  Een echte vakman!
 • Klusbedrijf Mira

  Schilder in Leiden

  Beoordeling: 4.5 van 54.55129 reviews

  Mijn naam is Renol,eigenaar van Klusbedrijf Mira. Ruim 20 jaar ervaring in schilderen en stuken. Wij leveren een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Tevens geven wij garantie op onze werkzaamheden. Vraag snel een offerte aan en graag tot ziens.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  top gewerkt!

Populaire lokale schilders in Leiden

We werken met professionele vakmannen en vakvrouwen uit de regio Zuid-Holland. De perfecte schilder voor jouw schilderopdracht zit er dus eigenlijk altijd wel tussen en wij brengen je graag met hem of haar in contact.

Informatie over schilders in de Leiden

Van de Burgemeesterswijk tot de Tuinstadwijk; elk huis in Leiden mag zo nu en dan wel even geschilderd worden. En of het nu om binnenschilderwerk of buitenschilderwerk gaat, bij ons ben je aan het goede adres. Werkspot werkt met een aantal schilders uit Leiden en omgeving en dit zijn stuk voor stuk vakmannen. Ze zorgen voor een lik verf, waardoor je huis weer jaren meekan en ze leveren een super mooi resultaat af! We werken alleen met schilders die voldoen aan onze kwaliteitseisen. En ook houden we de reviews per schilder goed in de gaten. Op deze manier houden we het niveau van onze schilders goed op peil en worden de schilderopdrachten uitgevoerd volgens de hoogste standaard. Je kunt met een schilder via Werkspot vertrouwen een keurig geverfd huis in het mooie Leiden. .

Kwaliteit en uitstekend schilderwerk door schilders uit Leiden

We gaven het al even aan: Bij Werkspot hechten we veel waarde aan kwaliteit. Liever zien we dat een schilder er een paar uur langer over doet, maar wel echt vakwerk aflevert, dan dat het net niet netjes is en jij je dus de komende jaren stoort aan die ene veeg die niet zo past van de rest van je keurig onderhouden huis. In Leiden vind je veel mooie woningen; oude woningen in het havengebied maar ook geheel nieuwe, moderne woningen in de Vogelwijk. Al deze huizen verdienen keurig onderhoud. En daarvoor ben je bij onze Leidse schilders aan het juiste adres. Pak één keer in de drie tot vier jaar de buitengevel van je huis aan en laat de binnenkant van je huis één keer in de vijf tot zeven jaar schilderen.

Een schilder in Leiden kun je hiervoor inzetten

Heb je een schilder nodig voor binnenschilderwerk of juist voor buitenschilderwerk? Dan hebben wij verschillende vakmannen in ons bestand die je kunnen helpen. Maar ook voor decoratief schilderwerk hebben we verschillende specialistische schilders. En ben je op zoek naar een schilder die ontzettend goed kan behangen of je behang juist netjes kan verwijderen? Dan helpen we je ook graag.

Het schilderen van je huis in Leiden via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende schildersbedrijven in de sleutelstad, kun je op zoek naar een schilder die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele schilder in Leiden? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het inhuren van een binnenschilder, buitenschilder, behanger, stukadoor of tegelzetter.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Leiden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur