Vind timmermannen in Leiden

Op zoek naar timmermannen in Leiden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Leiden

 • Flexibel Afbouw
  Flexibel Afbouw
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Timmerman in Leiden

  Kwaliteit staat op nummer 1 binnen ons bedrijf. Graag komen wij langs om u woning weer tot een pracht plaatje temaken.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Goede communicatie, werk al binnen een paar dagen gereed en adequaat gerepareerd
 • Sobel Services
  Sobel Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Timmerman in Leiden

  Timmerman klussenbedrijf contact via Google

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Topwerk geleverd! Onze stalen deur met glas hangt heel mooi. Ook het kozijn is netjes geverfd. Mooi op tijd, snel en netjes werk geleverd. Zou zeker weer bellen als we een andere klus hebben.
 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.4 van 54.4524 reviews
  Timmerman in Leiden

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Snel en kundig geholpen. Op een fijne manier contact over de klus en zeer snel ingepland. Wij zouden THR Mondial zeker aanraden.
 • PJC interieurbouw & evenementenbouw
  PJC interieurbouw & evenementenbouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Timmerman in Leiden

  PJC interieurbouw & evenementenbouw is je ideale partner als je een Timmerman nodig hebt in Leiden en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Timmerman voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Goed werk geleverd door PJC interieurbouw, denkt heel graag mee met onze wensen. Zeker aan te raden!! Ook is PJC interieurbouw erg creatief! Wie iets moois wil, kiest voor PJC interieurbouw.
 • Saliba
  Saliba
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Timmerman in Leiden

  Gedisciplineerde werkers met behoorlijk wat ervaring

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Mijn laminaat hebben ze keurig gezet, echte vakmannen!
 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.5562 reviews
  Timmerman in Leiden

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten - Meerpuntsluitingen - Service en onderhoud - Spoedservice - Inbraakschade herstellen - Beveiliging - Kluizen - Horren -buiten deuren plaatsen -binnen deuren plaatsen Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Reviews ! ik krijg een -review dat ik geen gehoor geef aan een Afspraak. ook als slotenmaker moet ik naar spoed klus , als je dit zou overkomen wil je meteen hulp! ik focus meteen op deze klus en zal later zonder uitleg of gebeurtenis een nieuwe maken hopend op begrip hiervoor . als ik aan een dag klus bezig zou zijn verwijs ik de spoed naar mijn collega´s door .

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Professional, skilled and modest. It was difficult to find a time which would work, but the wait was worth it. Recommended.
 • DRS Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Timmerman in Leiden

  Hallo mijn naam is Darren. Ik ben een timmerman gespecialiseerd in: • Renovatie werkzaamheden • Houtrot reparatie • Plaatsen, vervangen en afstellen van ramen en deuren Met dertig jaar ervaring in de bouw heb ik naast het timmervak meerdere vakken op professioneel niveau uitgevoerd, waaronder meer dan tien jaar als beroepsschilder. In 2008 startte ik mijn timmerbedrijf waarbij ik me heb kunnen specialiseren in renovatie, het liefst met klussen die ik vervolgens ook nog volledig afgeschilderd oplever.

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  Daren heeft me geweldig geholpen. Perfect werk en extra inspanningen geleverd boven mijn verwachtingen . Ik zou Daren meteen voor een volgende klus benaderen.
 • klusbedrijf Mario Frissen
  klusbedrijf Mario Frissen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Timmerman in Leiden

  Bouwbedrijf MarioWorks is een eenmanszaak waarbij Mario Frissen de vakman is. Mijn ervaring in het algemene vakgebied is vrij groot geworden, naarmate ik op vele vlakken heb meegedeeld aan de opbouw c.q. installatie van alles om en in het huis. De ervaring ligt in het maken van een uitbouw tot het leggen van de pannen op het dak. Specialisaties liggen vooral in de bouw binnenhuis. Denk aan wanden plaatsen, verlaagde plafonds maken, (deur) kozijnen in elkaar zetten. Buitenshuis is houtrot reparaties een van de specialiteiten die ik beheers. Denk dan ook aan boeidelen plaatsen/vervangen. De regio waar ik actief ben zijn regio leiden(leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Katwijk, Voorhout etc. ) en de regio Den Haag. Andere regio's zijn bespreekbaar. Voor het aanvragen van offertes stuur ik bij afwijzing vanuit de klant een factuur met de uren die ik er aan gewerkt heb. Werkspot werkt met leadprijzen, als er op mijn reactie op uw advertentie gereageerd wordt betaal ik een leadprijs. Als we dan alsnog niet met elkaar zaken gaan doen dan stuur ik de leadprijs ook in de factuur. Gaan we met elkaar zaken doen, dan stuur ik geen factuur voor het maken van een offerte.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Onze klus (dorpelvoordeur was verrot ) is goed gemaakt. Mooi strak werk. Zijn erg tevreden . Mocht er in de toekomst nog iets gemaakt moeten worden dan weten we dat we Klus bedrijf Mario Frissen kunnen mailen/bellen.
 • Rame Decor
  Rame Decor
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Timmerman in Leiden

  Aiman (Rame Decor), ik blijf in Nederland doen wat ik in Syrië geleerd heb; mooie dingen maken met hout en ander materiaal Ik heb bijna 38 jaar werkervaring, waarvan de laatste 7 jaar in Nederland als zelfstandig timmerman. Ik werk ook samen met andere colleges om groot klussen binnen de gewenst tijd af te ronden. Ik heb inmiddels een eigenwerkplaats en alle gereedschappen die ik nodig heb om ook hier weer mooie dingen te maken Vraag me vooral eens om foto's van de afgeronde klussen: op maat gemaakte deuren, tussenwanden en vloeren, meubels en buitentimmerwerk en etc

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  De kozijnen waren goed maar helaas niet goed ingemeten en daardooor een kier aan beide kanten die met deklat zijn afgewerkt. Daarnaast ontbrak kitwerk bij de ramen op aantal plekken en lagen kitten aan omderzijde ramen te diep (waardoor daar water in blijft staan). Dit laatste werd na contact afgedaan als iets dat de schilder maar moest doen. Een geleverd en niet passend dorpel is nog wel vervangen. Ik ben tevreden met de kozijnen maar de afwerking laat echt te wensen over helaas.
 • Thokk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Timmerman in Leiden
  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Marco heeft bij de lekkage in oktober 2023 goed gemaakt. Het waren inderdaad de voegen.

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Leiden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1261 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Leiden

Andere vakmensen in Leiden

Vind vakmensen bij jou in de buurt