Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind stukadoors uit Leiden

Op zoek naar stukadoors uit Leiden? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Stukadoor

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Leiden

 • nazif services

  Stukadoor in Leiden

  Beoordeling: 4.5 van 54.55110 reviews

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Mijn ervaring is zeer goed. Reageert snel, vriendelijk en een goed en strak plafond. De klus was gauw klaar en ben erg tevreden! Volgende klus gaat ook naar Nazif services
 • Stucadoorbedrijf suzi

  Stukadoor in Leiden

  Beoordeling: 4.3 van 54.35242 reviews

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ik had snel een stucadoor nodig. Suzi reageerde snel en kon ondanks de drukke bezetting toch binnen enkele dagen komen. Of hij naast de 90 m2 wanden dan ook maar meteen de 39 m2 plafond wilde meestucen. Dit was geen probleem voor Suzi. Met 3 man sterk zijn ze op donderdagochtend om 8:30 uur begonnen en waren savonds om 19:30 uur helemaal klaar. Het eindresultaat mag er echt wezen. Alle gemaakte afspraken is hij netjes nagekomen.
 • ÖZ-IS

  Stukadoor in Leiden

  Beoordeling: 4.7 van 54.75167 reviews

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Na een snelle reactie ook gelijk een afspraak om het uit te voeren werk te bekijken. Dat geeft een goed gevoel zodat het duidelijk is met wie je te maken hebt en er geen onduidelijkheid is over wat er gedaan moet worden. Een afspraak was daarna snel gemaakt. Het stucwerk is straks en vlak!
 • Gashi Stuc- en Onderhoudsbedrijf

  Stukadoor in Leiden

  Beoordeling: 4.5 van 54.5530 reviews

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  I was skeptical, however the work stuc (Plaster) that was done by Ibrahim and team is fantastic. I ended by having more than 200 m2 of stuc done. Price quality is fantastic, its not the cheapest, neither the most expensive. Availed his services for painting job as well and that too was brilliant. Very trust worthy, does not over promise, realistic and good finish.
 • Gerard Onderhoud

  Stukadoor in Leiden

  Beoordeling: 4.9 van 54.9561 reviews

  Mijn naam is Gerard van Rhijn van Gerard Onderhoud ik heb al 40 jaar ervaring als Stucadoor sinds 1999 als zelfstandige. U kunt bij mij terecht voor al U werkzaamheden, Sierpleister Spacthelputs Pleisteren Plinten, ornamenten enz Sauzen Beton Cire Reparatie Airless spuiten Cine Wall

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Gerard heeft de wanden in ons kantoor op zolder in twee dagen tijd voorzien van een stuclaag (ca. 24m2). Aan de beoordeling al te zien, maar we zijn erg tevreden over zowel het resultaat als Gerard zelf. De muren zijn erg strak geworden, Gerard is prettig in de omgang en werkt erg netjes en geordend. Bij een volgende klus de eerste persoon die we bellen.
 • Stucadoorsbedrijf J. van Rhijn

  Stukadoor in Leiden

  Beoordeling: 4.7 van 54.75130 reviews

  Mijn naam is Jeffrey van Rhijn. Ik ben al 20 jaar actief in de stucadoorsbranche waarvan 14 jaar als zelfstandige onder de bedrijfsnaam Stucadoorsbedrijf J.vanRhijn. Inmiddels ben ik sinds 2011 actief op Werkspot en heb dan ook in de afgelopen jaren heel veel tevreden nieuwe klanten via dit netwerk erbij gekregen gezien de vele positieve reviews. Wij verzorgen voornamelijk werkzaamheden in de Regio Zuid-Holland in opdracht voor zowel particulieren als bedrijven, nieuwbouw, verbouw of renovatie, van een kleine ruimte tot een gehele woning aanpakken hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres. Belangrijk!!! U heeft de zekerheid dat de gewenste werkzaamheden ten alle tijden naar tevredenheid uitgevoerd zullen worden, door hiervoor gespecialiseerde vakmensen. (Garantie aangesloten bij de Noa Branchevereniging) Ik kom graag en uiteraard geheel vrijblijvend bij u op locatie advies geven over de mogelijkheden die er zijn om uw woning een mooie afwerking te geven. Stucadoorsbedrijf J. van Rhijn staat voor vakmanschap, deskundig advies, kleinschallig dus persoonlijk en snel contact, verstand van zaken en het nakomen van vooraf gemaakte afspraken.

  Laatste review:

  Lijsten en ornamenten -

  De klus is heel professioneel uitgevoerd en het resultaat is volgens ons zeer mooi. Ik zou mijn volgende klus zeker door Jeffrey weer laten uitvoeren. We zijn zeer tevreden met deze vakman.
 • Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

  Stukadoor in Leiden

  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews

  Welkom op het profiel van Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan. Wij hebben al jaren ervaring met totaal renovaties, verbouwing en onderhoud van panden en woningen van particuliere opdrachtgevers. Hierdoor hebben wij voldoende ervaring in diverse vakgebieden. Kort en krachtig kunnen wij van A tot Z alle werkzaamheden uitvoeren, hierdoor is geen enkele klus voor ons te groot of te klein. Wij zijn kwalitatief werkzaam en wij bieden ook garantie op onze werkzaamheden. De werkzaamheden waarmee wij onder andere in gespecialiseerd zijn: - Timmerwerk - Schilderswerk - Kozijnen plaatsen - Deuren plaatsen - Sloten en beslag vernieuwen - Geisoleerde plafonds en wanden plaatsen - Stucadoorswerk - Plaatsen van neut, plinten, koplat en vensterbanken - Afbouw aftimmerwerk - Loodgieterswerk - Badkamers - Totale woning renovatie! Een offerte kunt u altijd vrijblijvend bij ons aanvragen er komt dan eerst iemand langs om te kijken voor een exacte prijs opgaven. Als er vragen zijn kunt uw gerust contact opnemen met ons. Vriendelijke groeten Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

  Laatste review:

  Plafond plaatsen of verlagen -

  Kaygan heeft bij ons een nieuw plafond geplaatst en heeft alles gestuct. De plafonds zijn ook geïsoleerd. Kaygan is deskundig en heeft ons uitstekend advies gegeven. Twee concrete voorbeelden: we hebben een dikkere isolatie gekozen en op aanraden hebben wij voor het verven Sigma voorstrijk gebruikt. Het stucwerk ziet er ook echt top uit: het is spiegelglad en heeft een hoog detail (zie foto). Als er iets is, (vraag of opmerking) staat Kaygan altijd klaar om de zaken te bespreken. Hij was betrouwbaar en mijn ervaring is dat hij de echt een mooi resultaat wil neerzetten. Bij ons is dat ook zeer goed gelukt! Zoek je een vakman? Bel Kaygan!
 • ABAY onderhoud en klusbedrijf

  Stukadoor in Leiden

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Over ons Wij zijn een stukadoorsbedrijf die er niet voor terug deinsen om ook het grote werk aan te nemen Daar wij kunnen terugvallen op Stukadoors die het vak serieus nemen en hoge kwaliteit in het vaandel hebben staan. WAT DOEN WIJ ? Gladmaken van wanden na wegbreken van tegels in badkamer of toilet. . Aanhelen en of repareren. Gladpleisteren (superglad en vlak) Schuurwerk van Plafonds en Muren Sierpleisteren: Spachtelputz , Granol , Marmerplast. ook op kleur. Gipsplaatafwerking : Plafonds, Wanden ,stuukgaas, gladstuken of repareren WIE ZIJN WIJ ?? Stukadoorsbedrijf ABAY heeft jarenlange ervaring op het gebied van stukadoren bij particulieren en aannemers. Door deze ervaring zal elke muur of plafond er na bewerking vlak en glad uitzien. Uitgebroken badkamers worden in de haak en waterpas uitgeraapt om uw bad of douchecabine zo recht mogelijk te stellen. Muren zien er na het sierpleisteren ( spachtelputz ,Granol ,Marmerpleister, Metalicpleister .) zeer natuurlijk uit. Ons bedrijf onderscheid zich van andere stukadoorsbedrijven door ons flexibel op te stellen en niet te zeuren als uw huis te laat wordt opgeleverd.! Ons motto is mouwen opstropen en zorgen dat uw huis zo snel mogelijk af komt, zonder verlies van kwaliteit.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Vriendelijke man. Duidelijke communicatie, vaak via whats app. Komt afspraken na. Muren zien er uitstekend uit.
 • Tim's Stukadoorsbedrijf

  Stukadoor in Leiden

  Beoordeling: 4.8 van 54.8589 reviews

  LET OP: WEGENS GROTE DRUKTE GRAAG ALLEEN UW GEGEVENS DELEN WANNEER U DAADWERKELIJK GEÏNTERESSEERD BENT IN DE OFFERTE. DEZE OFFERTE KUNT U VOORAFGAAND AAN HET DELEN INZIEN! BESCHIKBAARHEID -Let op: eerstvolgende data OVERDAG vanaf 10:00 uur heb ik nog 19, 20, 21 MAART vrij. CORONA -Tim's stukadoorsbedrijf houdt rekening met de aanwijzingen van het RIVM. Dit houdt in dat u tijdens de klus vriendelijk verzocht wordt om de 1,5 meter afstand van elkaar te respecteren en om veelvuldig de handen te wassen. -Daarnaast gaat de voorkeur uit naar het filmen van de klus om een beeld te krijgen in plaats van een bezichtiging. BEDRIJFSPROFIEL Beste lezer, Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn bedrijfsprofiel. Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Mijn naam is Tim en ik ben een zelfstandige stukadoor zonder personeel. Mijn passie voor het stukadoors vak is al vroeg begonnen en is tot op de dag van vandaag nog steeds mijn grootste drijfveer om dit vak uit te oefenen. Het is dan ook het mooiste vak ter wereld, je kunt namelijk meteen zien hoe mooi iets wordt! Mijn bedrijfsformule is heel simpel: behandel de muren of plafonds alsof het je eigen zijn. Ik merk dat mijn klanten dat enorm waarderen en dat ze door deze kwaliteitseis ook zeer tevreden zijn over het door mij opgeleverde werk. Naast een hoge kwaliteit sta ik ook voor een duidelijke communicatie. Bijvoorbeeld over wanneer ik kom, wat iets kost en hoe het eruit komt te zien. Dat is dan ook wat u van mij kunt verwachten en zult u dan ook in mijn offertes terugzien. Mocht u een van voornoemde klussen hebben, schroom dan niet contact met mij op te nemen. Wie weet kan ik ook binnenkort bij u iets moois creëren! Met hartelijke groet, Tim ps: Ik ben ook op Facebook te volgen. Hier kunt u nog meer reviews en foto's vinden.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeer slechte ervaring. Keukenwanden incl. koof laten stucen, de volgende dag toen het aan het drogen was direct Tim gebeld dat ik niet tevreden was met het resultaat. Hij vroeg om foto's, deze gestuurd en hij begreep wat ik bedoelde nadat hij de foto's had beoordeeld. Via de app heeft hij mij een link naar YouTube gestuurd met een filmpje hoe ik het doormiddel van schuren en plamuren het kon herstellen. Ook vroeg hij mijn rekeningnummer zodat hij de plamuur zou betalen. hij heeft 10 euro overgemaakt!! Dit is niet wat ik van een stucadoor verwacht, om het probleem op te lossen. Uiteindelijk een andere stucadoor gebeld en die heeft alles naar volle tevredenheid hersteld. Het heeft me daardoor wel dubbel geld gekost. Deze Tim nooit meer!!
 • Renovate @ Home

  Stukadoor in Leiden

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Renovate@Home. Is een allround klusbedrijf voor al uw klussen in en rond om uw huis of bedrijfsruimte! Zonnepanelen plaatsen. Keukens plaatsen. Vloeren leggen. Schilderswerkzaamheden. Stucwerkzaamheden. Timmerwerkzaamheden. Loodgieterswerkzaamheden. Tegelwerkzaamheden. Steigerhouten tuinmeubelen. Bestratingen. Tuinaanleg. Schuttingen plaatsen. Tuinhuis of schuur bouwen. En we doen natuurlijk nog veel meer! Bij Renovate@Home bent u aan juiste adres als u een allround klusbedrijf zoekt die voor kwaliteit staat!

  Laatste review:

  Ombouw/koof plaatsen/vervangen -

  Willem is een vriendelijke en deskundige timmerman. Ik ben zeer tevreden, het werk is keurig en vlot uitgevoerd. Prima contact ! Geweldig resultaat!!

Populaire lokale stukadoors in Leiden

Waarvoor kan ik een stukadoor uit Leiden inzetten?

Het stucen van je Leidse woning via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoorsbedrijven in Leiden, kun je op zoek naar een stukadoor die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Leiden? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk binnen of misschien buiten schilderen, behangen van je kamer of wand- of vloertegels zetten

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Leiden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur