Vind een stukadoor uit Katwijk op Werkspot

Dichtbij de zee en toch ook zo in de grote stad. Dat kan met een woning in Katwijk. Verhuis jij binnenkort naar een appartement in Katwijk aan Zee? Of naar een eengezinswoning in Rijnsburg? Grote kans dat je de wanden dan wilt laten stucen. En ook als je al langer in jouw woning in Katwijk Noord of 't Heen woont kan het zijn dat jouw wanden toe zijn aan een verse stuclaag. Ga niet zelf aan de slag met deze lastige klus, maar schakel voor het beste resultaat een stukadoor uit Katwijk in.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Katwijk

 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45257 reviews
  Stukadoor in Katwijk

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden ☆ Electrawerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top! Mooi werk afgeleverd. Werkt netjes en snel. Voor de volgende klus huren wij jullie zeker weer in!
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75318 reviews
  Stukadoor in Katwijk

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Klus is goed en erg snel verlopen. De mannen hebben erg hard gewerkt en het hele huis was klaar binnen 3 dagen. Ze denken mee en als er iets extra gedaan moet worden is dat geen probleem!
 • Betaklussenbedrijf
  Betaklussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65106 reviews
  Stukadoor in Katwijk

  Stukadoor

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Work nicely done, satisfied.
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95119 reviews
  Stukadoor in Katwijk

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wat kan ik zeggen behalve: super service, super snel en vooral heel mooi resultaat!! Muur stucen doen ze heel goed en snel. Muur zien nu heel glad uit. Ik zal zeker nog zijn hulp vragen voor andere klussen
 • Klus- en onderhoudsbedrijf Bledder
  Klus- en onderhoudsbedrijf Bledder
  Beoordeling: 5 van 55554 reviews
  Stukadoor in Katwijk

  Een klein bedrijf met een jarenlange ervaring aangaande schilderwerk binnen en buiten, het sauzen van plafonds en muren en een zeer ruime ervaring met het behangen van Renovlies, Glasvezelbehang, Fotobehang, Patroonbehang en ARTE behang. Met ons gemaakte afspraken worden ook echt nagekomen en wij hebben een hekel aan haastwerk! Wij nemen nog echt de tijd voor u en voor uw opdracht! Degene met wie u de opdracht bespreekt is ook degene die de opdracht komt uitvoeren! Wij werken NOOIT met verborgen of extra kosten achteraf. Alles wordt vooraf duidelijk en helder met u afgesproken.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Ik schrijf een beoordeling als de klus gedaan is. 5 sterren voor de snelle reactie, meedenken en prijs.
 • Dick Schaap Schilderwerken
  Dick Schaap Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stukadoor in Katwijk

  Dick Schaap Schilderwerken kan je helpen met je Schilder, Behanger klus in Katwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Behangen kamer, Behang verwijderen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Dick Schaap Schilderwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Ik ben uiterst tevreden met de betonlook op mijn wanden. De vakmensen waren niet alleen super ervaren, maar ook ongelooflijk concreet in hun werk. Mijn ruimte heeft nu de perfecte uitstraling waar ik op hoopte.!
 • Huig Plas Renovatie & Timmerwerk
  Huig Plas Renovatie & Timmerwerk
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Stukadoor in Katwijk

  Goed opgeleide timmerman. Veel ervaring opgedaan bij grotere en kleine projecten. Zeer flexibel ingesteld. Netheid en tevredenheid zijn mijn prioriteit. Op elk soort werk wordt garantie verleend.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Huig nam snel contact op om een afspraak te maken. Zeer net werk geleverd. Erg tevreden!
 • Stucadoorsbedrijf J. van Rhijn
  Stucadoorsbedrijf J. van Rhijn
  Beoordeling: 4.8 van 54.85145 reviews
  Stukadoor in Katwijk

  Mijn naam is Jeffrey van Rhijn. Ik ben al 24 jaar actief in de stucadoorsbranche waarvan 16 jaar als zelfstandige onder de bedrijfsnaam Stucadoorsbedrijf J.vanRhijn. Inmiddels ben ik sinds 2011 actief op Werkspot en heb dan ook in de afgelopen jaren heel veel tevreden nieuwe klanten via dit netwerk erbij gekregen gezien de vele positieve reviews. Wij verzorgen voornamelijk werkzaamheden in de Regio Zuid-Holland in opdracht voor zowel particulieren als bedrijven, nieuwbouw, verbouw of renovatie, van een kleine ruimte tot een gehele woning aanpakken hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres. Belangrijk!!! U heeft de zekerheid dat de gewenste werkzaamheden ten alle tijden naar tevredenheid uitgevoerd zullen worden, door hiervoor gespecialiseerde vakmensen. (Garantie aangesloten bij de Noa Branchevereniging) Ik kom graag en uiteraard geheel vrijblijvend bij u op locatie advies geven over de mogelijkheden die er zijn om uw woning een mooie afwerking te geven. Stucadoorsbedrijf J. van Rhijn staat voor vakmanschap, deskundig advies, kleinschallig dus persoonlijk en snel contact, verstand van zaken en het nakomen van vooraf gemaakte afspraken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Stuc en verf werk naar tevredenheid uitgevoerd. Goede en fijne communicatie.
 • Stucadoor Albakour
  Stucadoor Albakour
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Stukadoor in Katwijk

  Neem contact 👇🏻👇🏻👇🏻 📞(Nul zes vier nul negen drie een vijf zeven zes) Beste klanten werkspot is niet gratis voor vakmensen dus graag als je klus eerlijk wordt behandeld wij kunnen de hoge kosten die werkspot rekent niet betalen doe dit niet gewoon uit nieuwsgierigheid Wilt u offerte neem contact gerust 👍🏻 Stucadoor Albakour kan je helpen met je Stukadoor, klus in Noordwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Stucadoor Albakour om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Welkom bij Albakour stucadoors Contact!!!! Nul zes vier nul negen drie een vijf zes zeven Prachtig glad en strak resultaat.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Harde werker, heel flexibel, levert net werk af. Zou hem zeker nog een keer inhuren!
 • Timmer en Onderhoudsbedrijf Stoof
  Timmer en Onderhoudsbedrijf Stoof
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stukadoor in Katwijk

  Heb je een Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Timmerman nodig in Oegstgeest of omgeving? Timmer en Onderhoudsbedrijf Stoof kan je helpen met alle klussen die een Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Aanrader! Tim en z’n collega zijn vriendelijk, denken echt mee en hebben de klus in korte tijd zeer professioneel afgerond. We zijn heel tevreden en zouden ze zo weer vragen.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Katwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1625 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Katwijk

Stukadoor Katwijk inschakelen of zelf doen?

Het stucen van de wanden of het plafond in jouw woning is niet iets dat je heel vaak doet. Alles moet aan de kant en er gaat ook best even wat tijd in zitten als je de stuclaag goed wilt laten drogen. We kunnen ons voorstellen dat áls je deze klus dan gaat oppakken, dat je het ook direct goed wilt doen. En dan is het verstandig om de klus over te laten aan een professionele stukadoor uit Katwijk. Niet alleen scheelt dat je veel tijd en moeite, je kunt ook zeker zijn van een strak resultaat, zonder scheuren of andere oneffenheden. Stucen is echt een specialistische klus, die je het beste over laat aan de ervaren stukadoor uit Katwijk.

Kosten stukadoor Katwijk

Wil je deze lastige klus inderdaad uitbesteden aan een stukadoor uit Katwijk, houd dan rekening met een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter voor stucwerk binnen. Juist in een badplaats als Katwijk kan het natuurlijk ook zo zijn dat je het stucwerk buiten wilt laten doen. Zo bescherm je de buitenmuren van jouw woning weer voor een aantal jaar tegen de zilte lucht en weersinvloeden. Voor buiten stucwerk rekent de stukadoor uit Katwijk gemiddeld een bedrag tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter.

De genoemde prijzen zijn gemiddelden. De prijs die jij het stukadoorsbedrijf uit Katwijk uiteindelijk betaalt, is afhankelijk van een aantal factoren. De omvang en moeilijkheidsgraad van de klus spelen een belangrijke rol. Maar ook het type stuc dat je kiest, heeft invloed op de prijs. Spackspuitwerk is de goedkoopste stuc. De reden hiervoor is dat de stukadoor uit Katwijk minder tijd kwijt is, omdat de professional de stuc op de muur spuit. Met het aanbrengen van sierpleister  is de stukadoor uit Katwijk in de regel langer bezig, omdat dit met de hand moet gebeuren. Dat zie je terug in de prijs. Wil je echt iets heel anders, dan zou je ook voor bijvoorbeeld beton ciré of leemstuc kunnen kiezen. Daar hangt alleen wel weer een geheel ander prijskaartje aan. Ben je benieuwd naar de diverse soorten stuc en de bijbehorende kosten? Bekijk dan onze themapagina over stucen. Liever advies van een professional? Een stukadoor uit Katwijk geeft het je graag.

Stukadoor Katwijk gezocht

Overtuigd dat je jouw klus wilt uitbesteden aan een professional? Je komt snel en eenvoudig in contact met vakmensen uit jouw regio. Je plaatst je klus online, zodat stukadoors uit Katwijk kunnen reageren. Voor het maken van jouw keuze kun je vervolgens de reviews raadplegen. Die geven je een goed beeld van de werkwijze en kwaliteit van de stukadoor uit Katwijk.

Andere vakmensen in Katwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt