Stukadoor Alphen aan den Rijn gezocht?

Heb je een industrieel, landelijk, bohemian, vintage of modern interieur? Niet alleen meubels en accessoires zijn belangrijk, ook het stucwerk op de wanden bepaalt voor een groot deel de sfeer. Zo past leemstuc uitstekend in woningen met een landelijk karakter, en maakt beton ciré een industrieel interieur helemaal af. Matcht het stuc op jouw wanden en plafonds niet meer helemaal bij jouw interieur? Of is het gewoon tijd voor het opnieuw laten stucen van jouw wanden? Een stukadoor uit Alphen aan den Rijn staat voor je klaar.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Alphen aan den Rijn

 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45247 reviews
  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden ☆ Electrawerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Prima stuc werk geleverd
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75303 reviews
  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed werk
 • Van Dam
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Wij zijn een stukadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in dunpleister. Dat wil zeggen dat wij in bestaande en in nieuwbouw de muren/plafonds stucken tot een zeer glad resultaat. Dit kan op gipsplaten,giboblokken, spacmuren en op betonnen muren/plafonds. Werkwijze gaat als volgt. Wij komen langs om het werk te bekijken en af te spreken wat er mogelijk is. Als de klus aangenomen wordt dan komen wij alles afplakken met stucloper. Papier en zonodig plastic. Daarna wordt alles voorgestreken met knauf voorstrijk. Gaten en naden worden dichtgesmeerd met rotband. Als dit droog is wordt er dun pleister aangebracht. Hangt van de muur af of dit 1 of 2x gedaan wordt. Als de dun pleister droog is wordt het gehele oppervlak geschuurd tot een zeer gladde muur. Dit alles vanaf €15 M2. Plafonds van €17,50 M2.

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Afspraken over start tijd goed nagekomen. Verder van te voren het plan goed uitgelegd. Hij heeft ook zeer netjes gewerkt en geen troep achtergelaten. Ik ben tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.
 • Ennuwel reiniging
  Ennuwel reiniging
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Graffiti verwijdering, gevel reiniging. Is gevel, terras, metalen onderdeel, houtwerk etc. niet schoon? En nu wel! Ennuwel reiniging is een netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale specialist maakt jouw object weer mooi! Onze specialisten staan voor u klaar voor specialistische én duurzame reiniging. We zijn niet alleen specialist in graffiti verwijdering en reinigen, maar ook in het duurzaam reinigen. Wij reinigen nagenoeg elk object, dit kunnen wij uitvoeren omdat wij gebruik maken van Laser cleaning, Soda stralen, Stoom reiniging en Hogedruk reiniging, Duurzaamheid We maken het niet alleen schoon, maar maken het ook duurzaam schoon! Wij maken geen gebruik van zware schoonmaakmiddelen maar van biologische afbreekbare reinigingsmiddelen. Bij alle werkzaamheden gebruiken we moderne machines en de nieuwste technieken. Wij maken uw object duurzaam mooi! Onze reiniging garantie We komen bij je langs of aan de hand van door jou aangeleverde materialen bepalen wij samen wat jij mooi vindt, want mooi is immers voor iedereen anders. Jong en Ambitieus Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf, waarbij door ons gezamenlijke netwerk van specialisten wij een jarenlange ervaring bundelen in het reinigen van gevels, terrassen, metalen onderdelen, houtwerk en nog veel meer.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Prima gedaan!
 • Van Scheppingen Schilderwerken
  Van Scheppingen Schilderwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Van Scheppingen Schilderwerken is een bedrijf wat gevestigd is in het groene hart. Met meer dan 20 jaar ervaring in het schildersvak. Ons schildersbedrijf zet zich in voor de zakelijke en particuliere markt. Ons bedrijf is gespecialiseerd in Binnenschilderwerk. Waaronder Renovlies behangen en latex spuiten. Tevens kunnen wij ook uw houtwerk voorzien van een frisse verf laag. Communicatie en kwaliteit is voor ons erg belangrijk. U heeft altijd 1 aanspreek punt tijdens de werkzaamheden. Maar we zijn wel breed inzetbaar omdat ons bedrijf bestaat uit meerdere vakmensen. Dus de doorlooptijd is nooit onnodig lang bij ons. Neem een kijke op onze website om te zien wie wij zijn. Ook telefonisch staan we u graag te woord. Wij hopen dat wij iets voor u kunnen betekenen. Jeffrey van Scheppingen Van Scheppingen Schilderwerken

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Heel mooi werk afgeleverd
 • K.B.C. Mulder Stukadoorsbedrijf
  K.B.C. Mulder Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Mijn naam is Kevin Mulder. Sinds 7 jaar ben ik werkzaam als stukadoor en ik heb hier dan ook mijn passie in gevonden. Ik heb zowel de opleiding tot stukadoor gevolgd als meerdere cursussen om aan de wensen van de klant te kunnen blijven voldoen. Het kunnen voldoen aan alle wensen van de klant staat bij mij dan ook erg hoog in het vaandel. K.B.C. Mulder Stukadoorsbedrijf is een jong, groeiend bedrijf die vooral gericht is op het opleveren van geperfectioneerde werken. Hierbij wordt er altijd netjes gewerkt en gaan wij pas naar huis wanneer de klant voor 100% tevreden is. Elk project zal dan ook vakkundig worden afgerond. Om ons te onderscheiden van andere bedrijven zijn wij lid van de Noa en hebben we een mooi keurmerk voor stukadoors genaamd STUCKEUR.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zondag oproep geplaatst en dinsdag was mijn wandje gestukt. Kevin is prettig in de omgang, netjes en niet onbelangrijk heeft mooi werk afgeleverd.
 • Meubelmak/Interieurbouw "Het Oude Ambacht"
  Meubelmak/Interieurbouw "Het Oude Ambacht"
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Ben je op zoek naar een Timmerman of meubelmaker? Dan kun je in Alphen aan den Rijn bij Meubelmakerij/Interieurbouw/Montage"Het Oude Ambacht" meer dan 29 jaar ervaring terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen,raamdecoratie plaatsen of vervangen. Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken of trapkasten en inbouwkasten... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Sympathieke professional die erg nauwkeurig, snel en netjes werkt. Heel erg tevreden met de verrichte werkzaamheden en eindresultaat.
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95105 reviews
  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Netjes alle afspraken nagekomen, kan ze iedereen aanbevelen.
 • Younghouse
  Younghouse
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Een all-round klusjesman die goed is in timmerwerk, afbouwen en renoveren van bestaande woningen. Ik heb 21 jaar ervaring met alle klussen in en om het huis.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Martijn is professioneel, eerlijk, open in communicatie en werkt heel netjes.
 • Ari Broers
  Ari Broers
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Hallo, Ik ben Yunus Ari de eigenaar van Ari broers stukadoor.Het is voor ons erg belangerijk om kwalitatief en een prachtige werk achter te laten. Om de juiste matrialen en de juiste werk te verrichten moet je goed in je vak zijn. Wij bespreken als eerst alle informatie en detail om verrasing te voorkomen. Wij vinden het erg belangrijk om schoon te werken, na het werk maken wij ook het ruimte schoon on alles netjes achter te laten. Wij geven garantie op ons werkzaamheden.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Yunus reageert heel snel en kon op korte termijn starten met de klus. Voert zijn werk heel kundig uit. Plakt alles netjes af. Ben blij met het eindresultaat, muur ziet er strak uit. Zou hem zeker weer inhuren voor een volgende klus.

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Alphen aan den Rijn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1667 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Alphen aan den Rijn

Prijs stukadoor Alphen aan den Rijn

Gemiddeld betaal je voor een stukadoor uit Alphen aan den Rijn een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Tenminste als je iemand zoekt voor binnen stucwerk. Voor stucwerk buiten moet je rekenen op een prijs tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter. Dit verschil komt door de andere omstandigheden waarin de stukadoor uit Alphen aan den Rijn moet werken, maar bijvoorbeeld ook door het huren van een steiger. Deze kosten rekent de professional aan jou door.

De totaalprijs die jij betaalt aan de stukadoor uit Alphen aan den Rijn is onder andere afhankelijk van het totaal aantal vierkante meters, maar ook van het soort stuc dat je kiest. Spackspuitwerk en sierpleister zijn in de regel veel goedkoper dan tadelakt en leemstuc. Tot slot speelt ook de staat van de woning een rol. Het herstellen van muren, of het stucen van hoekjes en nisjes kost meer tijd en dat zie je daarom ook terug in de prijs.

Ben jij benieuwd hoe de prijs voor een stukadoor uit Alphen aan den Rijn is opgebouwd? Lees ons artikel.

Zelf doen of uitbesteden?

Overweeg jij om je wanden zelf te gaan stucen? Dan is het goed om te weten dat stucen een specialistische en zware klus is. Als je bijvoorbeeld te langzaam stuct, droogt de stuc tussentijds op en krijg je oneffenheden op de muur. Daarnaast is het voor een doe-het-zelver bijna onmogelijk om de patronen in het stucwerk te krijgen die een stukadoor uit Alpen aan den Rijn maakt. En als dit je nog niet genoeg heeft overtuigd: bij het stucen van het plafond werk je continu boven je macht. Als je lichaam dat niet gewend is, krijg je al snel te maken met klachten.

Lijkt het je een goed plan om het stucwerk uit te besteden aan een stukadoorsbedrijf uit Alphen aan den Rijn? Op Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met professionals.

Vind stukadoor Alphen aan den Rijn

Een stukadoor uit Alphen aan den Rijn kan je inzetten voor elke stuc-klus. Of je nu een woning hebt in Aarlanderveen, Hoge Zijde, Kerk en Zanen, Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot of Zwammerdam: op Werkspot vind je altijd de beste professional voor jouw klus. Zo kom je bijvoorbeeld in contact met OVCAN, Tutma Stukadoors, Yuliyanov Service of stukadoors Pauls uit Alphen aan den Rijn.

Voor een prijsvoorstel op maat omschrijf je welk soort stuc je op de wanden wilt, om hoeveel vierkante meter het gaat, op welke termijn je de klus wilt laten uitvoeren en wat de staat van de wanden is. Om de stukadoor uit Alphen aan den Rijn een goed beeld te geven van jouw klus helpt het enorm als je foto's toevoegt aan de klus. Heb jij contact met een stukadoor? Dan kun je op het profiel reviews van eerdere klanten lezen. Zo krijg je meteen een goede indruk van de manier waarop de professional werkt. Wel zo'n fijne gedachte.

Andere vakmensen in Alphen aan den Rijn

Vind vakmensen bij jou in de buurt