Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind stukadoors uit Alphen aan den Rijn

Op zoek naar stukadoors uit Alphen aan den Rijn? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Stukadoor

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Alphen aan den Rijn

 • nazif services

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.5 van 54.55110 reviews

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Mijn ervaring is zeer goed. Reageert snel, vriendelijk en een goed en strak plafond. De klus was gauw klaar en ben erg tevreden! Volgende klus gaat ook naar Nazif services
 • ÖZ-IS

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.7 van 54.75167 reviews

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Na een snelle reactie ook gelijk een afspraak om het uit te voeren werk te bekijken. Dat geeft een goed gevoel zodat het duidelijk is met wie je te maken hebt en er geen onduidelijkheid is over wat er gedaan moet worden. Een afspraak was daarna snel gemaakt. Het stucwerk is straks en vlak!
 • Stucadoorbedrijf suzi

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.3 van 54.35242 reviews

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ik had snel een stucadoor nodig. Suzi reageerde snel en kon ondanks de drukke bezetting toch binnen enkele dagen komen. Of hij naast de 90 m2 wanden dan ook maar meteen de 39 m2 plafond wilde meestucen. Dit was geen probleem voor Suzi. Met 3 man sterk zijn ze op donderdagochtend om 8:30 uur begonnen en waren savonds om 19:30 uur helemaal klaar. Het eindresultaat mag er echt wezen. Alle gemaakte afspraken is hij netjes nagekomen.
 • K.B.C. Mulder Stukadoorsbedrijf

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews

  Mijn naam is Kevin Mulder. Sinds 7 jaar ben ik werkzaam als stukadoor en ik heb hier dan ook mijn passie in gevonden. Ik heb zowel de opleiding tot stukadoor gevolgd als meerdere cursussen om aan de wensen van de klant te kunnen blijven voldoen. Het kunnen voldoen aan alle wensen van de klant staat bij mij dan ook erg hoog in het vaandel. K.B.C. Mulder Stukadoorsbedrijf is een jong, groeiend bedrijf die vooral gericht is op het opleveren van geperfectioneerde werken. Hierbij wordt er altijd netjes gewerkt en gaan wij pas naar huis wanneer de klant voor 100% tevreden is. Elk project zal dan ook vakkundig worden afgerond. Om ons te onderscheiden van andere bedrijven zijn wij lid van de Noa en hebben we een mooi keurmerk voor stukadoors genaamd STUCKEUR.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Kevin en maat Jordi hebben een hele mooie klus geklaard. Compleet appartement, 190m² muur & 100m² Plafond laten stucen en ben erg blij met de snelheid en kwaliteit. Communicatie was heel direct en OK daar hou ik van. Ik kan Kevin Mulder zeker aanbevelen! Mooie klus mannen, dikke pluim en nog bedankt. M.Vr.Gr. Rob
 • Van Scheppingen Schilderwerken

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews

  Van Scheppingen Schilderwerken is een bedrijf wat gevestigd is in het groene hart. Met meer dan 15 jaar ervaring in het schildersvak. Ons schildersbedrijf zet zich in voor de zakelijke en particuliere markt. Ons bedrijf is gespecialiseerd in Binnenschilderwerk- buitenschilderwerk , behangen en glasweefsel/renovlies plakken. Ons doel als bedrijf is om u zoveel mogelijk te ontlasten door netjes te werken en een hoge kwaliteit aan te bieden voor een eerlijke prijs. Wij kunnen u een professioneel kleuradvies geven zodat u een totaal andere woning krijgt. Ik werk met de beste verfmerken zoals Sigma en Sikkens zodat u verzekerd bent van hoge kwaliteit. Wij werken samen met meerdere vakmannen dus ook voor de grotere klussen draaien wij onze hand niet om. Voor een klein budget is met ons ook alles bespreekbaar. Wij hopen wat voor u te kunnen betekenen.

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Jeffrey en zijn collega zijn echte vakmannen. Goede communicatie en het resultaat is prachtig! Ik ben er blij mee!
 • HA Stucwerken

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  Professioneel, afspraak is afspraak, goede prijzen en garantie.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Heel blij met het stukwerk! Kon snel aan de slag en heeft heel netjes gewerkt. Voor de beneden verdieping neem ik zeker contact op.
 • Stukadoorsbedrijf van Ibra

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.7 van 54.75219 reviews

  Let op: Op directe aanvragen reageer ik niet. Dit i.v.m. hoge kosten die ik maak aan Werkspot bij het verkrijgen van uw contactgegevens. Hiervoor verwijs ik u door naar mijn website: www.stukadoorsbedrijfvanibra.nI. Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van stukadoors- en schilderwerk, kunnen wij u beloven op kwaliteit en garantie. Dankzij ons verleden in de bouw beschikken we over een brede omgeving met vakmannen in elk branche. Hierdoor is ons bedrijf geschikt voor zowel kleine, als grote klussen voor allerlei soorten woningen. Onze werkzaamheden zijn : - Binnen en -Buitenstucwerk - Glad stucwerk - Saus en -behangklaar - Spachtelputz / Sierpleister - Gespecialiseerd in reparatiewerkzaamheden* - Schilderwerkzaamheden (muren & plafond) Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken op onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Goed werk geleverd, mooi op tijd en fijne communicatie! Aanrader!
 • HBT Stukadoorsbedrijf

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.7 van 54.7580 reviews

  Bij HBT Stukadoors staan klantgerichtheid,kwaliteit,vakkundigheid,netheid,professionaliteit en betrouwbare afspraken voorop! HBT maakt vakkundig stucwerk met hoogwaardige materialen, tegen scherpe prijzen en zijn actief door heel Nederland Wij verzorgen voor alle stucwerkzaamheden in en om het huis en we leveren ons werk elke dag netjes en schoon af Met meer als 20 jaren ervaring de vakman voor modern stuc- en traditioneel stucwerk. Naast stucwerk verzorgen wij ook alle voorkomende schilderwerkzaamheden Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Wat een vakmannen! Zelf heb ik de klus een aantal weken verplaatst, maar dat was geen probleem. Ze beginnen lekker vroeg, (5 vakmannen) en voor dat de koffie klaar is, staat alles al in de voorstrijk, en is alles afgedekt zoals afgesproken. Alles wordt netjes achter gelaten. Ik zou dit bedrijf aanraden, en zeker een offerte laten uitbrengen.
 • Tim's Stukadoorsbedrijf

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.8 van 54.8589 reviews

  LET OP: WEGENS GROTE DRUKTE GRAAG ALLEEN UW GEGEVENS DELEN WANNEER U DAADWERKELIJK GEÏNTERESSEERD BENT IN DE OFFERTE. DEZE OFFERTE KUNT U VOORAFGAAND AAN HET DELEN INZIEN! BESCHIKBAARHEID -Let op: eerstvolgende data OVERDAG vanaf 10:00 uur heb ik nog 19, 20, 21 MAART vrij. CORONA -Tim's stukadoorsbedrijf houdt rekening met de aanwijzingen van het RIVM. Dit houdt in dat u tijdens de klus vriendelijk verzocht wordt om de 1,5 meter afstand van elkaar te respecteren en om veelvuldig de handen te wassen. -Daarnaast gaat de voorkeur uit naar het filmen van de klus om een beeld te krijgen in plaats van een bezichtiging. BEDRIJFSPROFIEL Beste lezer, Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn bedrijfsprofiel. Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Mijn naam is Tim en ik ben een zelfstandige stukadoor zonder personeel. Mijn passie voor het stukadoors vak is al vroeg begonnen en is tot op de dag van vandaag nog steeds mijn grootste drijfveer om dit vak uit te oefenen. Het is dan ook het mooiste vak ter wereld, je kunt namelijk meteen zien hoe mooi iets wordt! Mijn bedrijfsformule is heel simpel: behandel de muren of plafonds alsof het je eigen zijn. Ik merk dat mijn klanten dat enorm waarderen en dat ze door deze kwaliteitseis ook zeer tevreden zijn over het door mij opgeleverde werk. Naast een hoge kwaliteit sta ik ook voor een duidelijke communicatie. Bijvoorbeeld over wanneer ik kom, wat iets kost en hoe het eruit komt te zien. Dat is dan ook wat u van mij kunt verwachten en zult u dan ook in mijn offertes terugzien. Mocht u een van voornoemde klussen hebben, schroom dan niet contact met mij op te nemen. Wie weet kan ik ook binnenkort bij u iets moois creëren! Met hartelijke groet, Tim ps: Ik ben ook op Facebook te volgen. Hier kunt u nog meer reviews en foto's vinden.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeer slechte ervaring. Keukenwanden incl. koof laten stucen, de volgende dag toen het aan het drogen was direct Tim gebeld dat ik niet tevreden was met het resultaat. Hij vroeg om foto's, deze gestuurd en hij begreep wat ik bedoelde nadat hij de foto's had beoordeeld. Via de app heeft hij mij een link naar YouTube gestuurd met een filmpje hoe ik het doormiddel van schuren en plamuren het kon herstellen. Ook vroeg hij mijn rekeningnummer zodat hij de plamuur zou betalen. hij heeft 10 euro overgemaakt!! Dit is niet wat ik van een stucadoor verwacht, om het probleem op te lossen. Uiteindelijk een andere stucadoor gebeld en die heeft alles naar volle tevredenheid hersteld. Het heeft me daardoor wel dubbel geld gekost. Deze Tim nooit meer!!
 • Gashi Stuc- en Onderhoudsbedrijf

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.5 van 54.5530 reviews

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  I was skeptical, however the work stuc (Plaster) that was done by Ibrahim and team is fantastic. I ended by having more than 200 m2 of stuc done. Price quality is fantastic, its not the cheapest, neither the most expensive. Availed his services for painting job as well and that too was brilliant. Very trust worthy, does not over promise, realistic and good finish.

Populaire lokale stukadoors in Alphen aan den Rijn

Informatie over stukadoors uit Alphen aan den Rijn

Onze stukadoors uit Alphen aan den Rijn

Heb je een stukadoor voor je huis in Alphen aan den Rijn nodig? Zoek niet verder, want bij Werkspot ben je aan het goede adres. Onze vakmannen weten hoe ze alle soorten stuc- en pleisterwerk goed kunnen klaren. Een stukadoor uit Alphen aan den Rijn die je het werk uit handen neemt vind je via Werkspot. De bij ons aangesloten stukadoors doen overigens meer dan alleen dat. Naast het algemene stucwerk, ontzorgen ze je, behouden ze het overzicht en is het hun doel om jou met een tevreden gevoel in je huis achter te laten. Glad en strak stucwerk dat weer jaren meegaat. Het fijne aan zo’n stucer uit de omgeving is dat deze snel ter plaatse is. Dit houdt de voorrijkosten laag en jouw portemonnee voller. Bovendien kennen de klussers de buurt op hun duimpje en kan hij indien gewenst extra klushulp inschakelen. Wanneer je kiest voor een stukadoor uit Alphen aan den Rijn, kies je voor zekerheid en een duurzaam resultaat.

Het vakwerk van stukadoors uit Alphen aan den Rijn

Je wilt een mooi resultaat zien, dus verwacht je kwalitatief goed werk. De Werkspot-stukadoors uit Alphen aan den Rijn leveren je dit. Het niveau van onze vakmannen houden we goed in de gaten via ons reviewsysteem. Zien we een negatieve review? Dan lossen we dit meteen op. Bovendien moeten alle vakmannen aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen om in ons bestand te komen. Denk hierbij aan een Kamer van Koophandel-inschrijving, goede verzekering en de juiste certificaten. Jij kunt daarom met een gerust hart een vakman via Werkspot inhuren. De stukadoors Alphen aan den Rijn stukadoors leveren namelijk wat er van ze verwacht wordt.

Zet stukadoors uit Alphen aan den Rijn in voor jouw klus

Zoek je een stukadoor uit Alpen aan den Rijn die mooi spachtelputz aanbrengt of heb je er een nodig die is gespecialiseerd in buitenpleisterwerk? Onze selectie stukadoors uit Alphen aan den Rijn kunnen dit allemaal en nog veel meer. Wanneer je jouw klus op Werkspot plaatst, koppelen wij je aan een stukadoor die past bij de klus. Zoek je ook een klusser die kan schilderen, tegelzetten en behangen? Grote kans dat je meerdere vliegen in een klapt vangt, want de meeste stukadoors zijn ook erg behendig in dit soort klussen. Bespreek alle mogelijkheden met de stukadoor van jouw keuze.

Laat je stucwerk in Alphen aan den Rijn via Werkspot aanpakken

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Alphen aan den Rijn, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Alphen aan den Rijn

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur