Stukadoor Alphen aan den Rijn gezocht?

Heb je een industrieel, landelijk, bohemian, vintage of modern interieur? Niet alleen meubels en accessoires zijn belangrijk, ook het stucwerk op de wanden bepaalt voor een groot deel de sfeer. Zo past leemstuc uitstekend in woningen met een landelijk karakter, en maakt beton ciré een industrieel interieur helemaal af. Matcht het stuc op jouw wanden en plafonds niet meer helemaal bij jouw interieur? Of is het gewoon tijd voor het opnieuw laten stucen van jouw wanden? Een stukadoor uit Alphen aan den Rijn staat voor je klaar.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Alphen aan den Rijn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1419 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Alphen aan den Rijn

 • ÖZ-IS

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.6 van 54.65208 reviews

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeer tevreden met zijn werk. Wij hadden met spoed een stucadoor nodig, hij was erg flexibel, zeer netjes gewerkt en kwam alle afspraken na. Wij raden hem 100% aan. Fantastisch werk geleverd! Nogmaals bedankt
 • OVCAN

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.5 van 54.55134 reviews

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ovcan is een dag nadat we contact hadden al gekomen om de keuken te stucen. De keuken is een lastige plek om te stucen omdat er plekken zijn waar je lastig bij komt en de keuken ook nog eens heel gelaten moeten worden. Gezien mijn eerdere werkspot ervaringen hield ik daarom mijn hart vast. Gelukkig hebben ze zeer goed werk verricht; het ziet er netjes uit en ze hebben er nog een laag topfinish overheen gezet. De prijs was relatief hoog, maar Ovcan kon op zeer korte termijn komen om goed werk af te leveren en beloofde terug te komen bij problemen. Dat is ook wat waard. Kortom, huur deze mannen gerust in.
 • Tutma Stukadoors & Totaal Onderhoud

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews

  STRAKKER DAN UW VERWACHTING prijzen en bereken zelf wat het gaat kosten OF Bel voor meer informatie. Prijzen: Saus klaar (zeer gladde muren) Met materiaal--Saus klaar (zeer gladde muren): € 15,00p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Saus klaar (zeer gladde plafond): € 15,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte Zonder materiaal --Saus klaar (zeer gladde muren): € 12,00 p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Saus klaar (zeer gladde plafond): € 12,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte De stukprijzen zijn gebaseerd op: 1.Overal goed afplakken/afdekken 2.Voorstrijken met voorstrijker 3.Stuccen met KNAUF MP75 of Goldband 4.Sponzen/messen (5x herhalen) (zeer glad) 5.Vloer afplakken met stucloper (waterdicht) 6.Hoekprofielen 7.Goed laten drogen (minimaal 2 dagen) 8.Resultaat: Spiegelglad Spachtelputz/Sierpleister Met materiaal--Spachtelputz (sierpleister): € 15,50 p/m2 (wanden) dikte, soort en kleur naar voorkeur van de klant --Spachtelputz (sierpleister): € 15,50 p/m2 (plafond) dikte, soort en kleur naar voorkeur van de klant Zonder materiaal--Spachtelputz (sierpleister): € 12,00 p/m2 (wanden) --Spachtelputz (sierpleister): € 12,00 p/m2 (plafond) SchuurwerkMet materiaal --Schuurwerk: € 16,- p/m2 (plafond) Zonder materiaal --Schuurwerk: € 13,- p/m2 (plafond) Raapwerk De prijs voor raapwerkzaamheden verschillen tussen € 15,- p/m2 en € 20,- p/m2 .De prijs voor raapwerkzaamheden verschilt per opdracht. Voor een exacte prijs is het noodzakelijk om de klus te bezichtigen. Belangrijk!! Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie. Laat u niet misleiden door lagere prijzen, het kan u een slechte ervaring opleveren. Bij ons is het zo : Bent u niet tevreden dan hoeft u niet te betalen Wij zijn werkzaam in heel Nederland van maandag t/m zondag van 07:00 tot 22:00 (dus ook in de avonden) Voor meer informatie over onze prijzen, producten en diensten kunt u contact opnemen met:Bereikbaar van maandag t/m zondag van 08:00 - 22:00 Mohamed Bakhtiar Tutma Stukadoors & Totaal Onderhoud

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  In aanraking gekomen met Mohammed via Werkspot. Al vanaf eerste contact goed bereikbaar persoon die denkt in termen van oplossingen in plaats van problemen. Het werk dat afgeleverd is uitmuntend. Harde werkers die in tweetal dagen een hele woning hebben gestuct. Een hecht team dat goed weet samen te werken. Nadat het werk is afgerond werd alles netjes opgeruimd en zijn de jongens vertrokken. Een ware aanrader en heeft mij geheel ontzorgd. 10/10!
 • Stucspecialist Osman

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.8 van 54.8557 reviews

  Stukadoor Bent u op zoek naar een stukadoor die voor een mooie afwerking van uw wanden en plafonds kan zorgen? Stucspecialist Osman helpt u graag! Wij weten als geen ander dat het ontzettend belangrijk is dat uw ondergrond goed is afgewerkt. Om uw wanden klaar te maken voor behangen of andere vormen van afwerking, is het belangrijk dat de ondergrond netjes is afgewerkt. Stucspecialist Osman is het stukadoorsbedrijf dat altijd voor u klaar staat. Uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel en wij willen het maximale uit uw wanden en plafonds halen. Dat kan alleen als de basis; het stukadoorswerk, goed is. Wat doen we? Met onze 20 jaar aan werkervaring en al vele tevreden klanten doen wij vrijwel alles op het gebied van stukadoren. Denk aan spuitwerk, sauswerk, het zetten van lijsten, restaureren of het stukadoren van buitengevels. Geen vraag is ons teveel. Heeft u een speciale wens? Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. En ons stukadoorsbedrijf is om een kwaliteitsproduct te leveren tegen een gunstige prijs.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Goed werk geleverd! Osman kon al snel aan de klus beginnen, wat voor ons erg fijn was. Dacht ook goed mee tijdens het stucen van het plafond (met oude stuc en oud afdekplaatje wegwerken). Goede communicatie, al met al heel tevreden!
 • Yuliyanov Service

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews

  Beste Klanten Over uw projecten die we doen,willen we wat bouwers nodig hebben ? Wij zijn een groep van 25 mensen uit Bulgarije . We zijn allemaal bedrijven (ZZP) en we hebben allemaal de juiste documenten,machines en gereedschappen. -We kunnen allerlei soorten stukwerk. -Sausklaar -Behangklaar -Sirpleister -Afwerk pleisteren -Spackspuit -Latexspuit -Tegel en nog veel meer. -Kwaliteit is 100% Neem contact op met als u een glimlach heeft .

  Laatste review:

  Stucwerk buiten -

  Deze ploeg stucadoors uit Bulgarije kan ik zeker aanbevelen,zij waren op de minuut optijd,wat ik niet had verwacht.Het zijn hard werkende mensen ,die de klus netjes op tijd willen afronden,ook bij het opruimen doen ze hun werk goed,kortom is deze firma Yuliyanov een aanbeveling waard. Ga zo door, Jan.
 • HA Stucwerken

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews

  Professioneel, afspraak is afspraak, goede prijzen en garantie.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Hakim heeft naar onze volledige tevredenheid beneden en boven een aantal muren strak gestuct. Het is een aardige kerel die zich aan zijn afspraken houdt en het resultaat is uiteindelijk super mooi geworden. De prijs/kwaliteit verhouding was zeer goed daardoor zouden wij zo weer gebruik maken van zijn diensten.
 • Mieszko Onderhoudsbedrijf

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  1

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Vakman
 • Gashi Stuc- en Onderhoudsbedrijf

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.6 van 54.6542 reviews

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  De klus is perfect uitgevoerd, communicatie was prima en kwam keurig op tijd.
 • Stucadoorbedrijf suzi

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.4 van 54.45288 reviews

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Goed vakwerk afgeleverd! Zeker aan te bevelen
 • Pionier Stucadoorsbedrijf

  Stukadoor in Alphen aan den Rijn

  Beoordeling: 4.8 van 54.85177 reviews

  Wij zijn al 15 jaar werkzaam met totaal renovatie, verbouwing en onderhoud van panden en woningen van particuliere klanten. Waardoor wij voldoende ervaring in diversen vakgebieden hebben. Kort en krachtig kunnen wij van A tot Z alle werkzaamheden uitvoeren. Hierdoor is geen enkele klus voor ons te groot of te klein. Wij zijn kwalitatief

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Werkt netjes en snel, komt afspraak na. Top werk geleverd!

Populaire lokale stukadoors in Alphen aan den Rijn

Prijs stukadoor Alphen aan den Rijn

Gemiddeld betaal je voor een stukadoor uit Alphen aan den Rijn een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Tenminste als je iemand zoekt voor binnen stucwerk. Voor stucwerk buiten moet je rekenen op een prijs tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter. Dit verschil komt door de andere omstandigheden waarin de stukadoor uit Alphen aan den Rijn moet werken, maar bijvoorbeeld ook door het huren van een steiger. Deze kosten rekent de professional aan jou door.

De totaalprijs die jij betaalt aan de stukadoor uit Alphen aan den Rijn is onder andere afhankelijk van het totaal aantal vierkante meters, maar ook van het soort stuc dat je kiest. Spackspuitwerk en sierpleister zijn in de regel veel goedkoper dan tadelakt en leemstuc. Tot slot speelt ook de staat van de woning een rol. Het herstellen van muren, of het stucen van hoekjes en nisjes kost meer tijd en dat zie je daarom ook terug in de prijs. 

Ben jij benieuwd hoe de prijs voor een stukadoor uit Alphen aan den Rijn is opgebouwd? Lees ons artikel. 

Zelf doen of uitbesteden?

Overweeg jij om je wanden zelf te gaan stucen? Dan is het goed om te weten dat stucen een specialistische en zware klus is. Als je bijvoorbeeld te langzaam stuct, droogt de stuc tussentijds op en krijg je oneffenheden op de muur. Daarnaast is het voor een doe-het-zelver bijna onmogelijk om de patronen in het stucwerk te krijgen die een stukadoor uit Alpen aan den Rijn maakt. En als dit je nog niet genoeg heeft overtuigd: bij het stucen van het plafond werk je continu boven je macht. Als je lichaam dat niet gewend is, krijg je al snel te maken met klachten. 

Lijkt het je een goed plan om het stucwerk uit te besteden aan een stukadoorsbedrijf uit Alphen aan den Rijn? Op Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met professionals. 

Vind stukadoor Alphen aan den Rijn

Een stukadoor uit Alphen aan den Rijn kan je inzetten voor elke stuc-klus. Of je nu een woning hebt in Aarlanderveen, Hoge Zijde, Kerk en Zanen, Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot of Zwammerdam: op Werkspot vind je altijd de beste professional voor jouw klus. Zo kom je bijvoorbeeld in contact met OVCAN, Tutma Stukadoors, Yuliyanov Service of stukadoors Pauls uit Alphen aan den Rijn. 

Voor een prijsvoorstel op maat omschrijf je welk soort stuc je op de wanden wilt, om hoeveel vierkante meter het gaat, op welke termijn je de klus wilt laten uitvoeren en wat de staat van de wanden is. Om de stukadoor uit Alphen aan den Rijn een goed beeld te geven van jouw klus helpt het enorm als je foto's toevoegt aan de klus. Heb jij contact met een stukadoor? Dan kun je op het profiel reviews van eerdere klanten lezen. Zo krijg je meteen een goede indruk van de manier waarop de professional werkt. Wel zo'n fijne gedachte.

Andere vakmensen in Alphen aan den Rijn

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur