Vind stukadoors in Waddinxveen

Op zoek naar stukadoors in Waddinxveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Waddinxveen

 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65318 reviews
  Stukadoor in Waddinxveen

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zat in tijdsnood, via werkspot Super snelle reactie verkregen en dezelfde dag stucen! Vak werk geleverd.
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9576 reviews
  Stukadoor in Waddinxveen

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super blij met jullie. Heldere communicatie, snel en mooie prijs. Bedankt!
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75284 reviews
  Stukadoor in Waddinxveen

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De communicatie was goed en snel, daardoor was de klus binnen no-time gepland. Toen de klus op mijn vraag wellicht nog eerder kon dacht Öz-is mee en was flexibel. Binnen een ochtend was onze muur helemaal klaar, super glad en recht! Tevens initieerde hij zelf nog wat kleine reparaties aan een andere muur te doen, die een scheur had. Super tevreden met het eindresultaat en verloop :)
 • LGP Vissers
  LGP Vissers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9542 reviews
  Stukadoor in Waddinxveen

  Beste opdrachtgever, leuk dat je mijn pagina bezoekt. Ik zal eens wat over mezelf vertellen. Ik werk al 18 jaar als professionele stucadoor, en heb sinds 2010 mijn eigen bedrijf. Ik kom oorspronkelijk uit Den Haag maar woon nu met mijn gezin in Waddinxveen. mijn specialiteiten zijn: -Stucen binnen -spachtelputz -spuit en saus werk mijn bedrijf staat voor: -betrouwbaarheid -kwaliteit -oog voor detail -flexibiliteit Voorbereiding van het werk neem ik erg serieus, en goed contact met de klant gedurende de klus is voor mij van essentieel belang! Ik streef naar een optimaal klant tevredenheid. Ik zorg er voor dat elk project de juiste zorg en aandacht krijgt, en alles schoon en netjes opgeleverd word. Ook betaald u pas achteraf. Ik gebruik voor alle klussen dezelfde professionele materialen. het lijkt me leuk om eens langs te komen en uw klus te bekijken. misschien tot gauw ! eigenaar van onderhoud en afwerkingsberdrijf L.G.P. Vissers

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  De heren hebben keurig gestuct en afgewerkt. Stuk woonkamer plus een kozijn t.b.v een z.g. taatsdeur. Dit alles keurig gedaan en alles schoon achtergelaten. Deze heren namen de tijd waren relaxed.
 • Baris Bouw en Laswerken
  Baris Bouw en Laswerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Stukadoor in Waddinxveen

  Baris Bouw en las bedrijf is sinds heden gevestigd in Nederland. Hiervoor zijn wij werkzaam geweest in verschillende landen, waaronder ontwikkelingslanden. Dit onder het mom van vrijwilligerswerk en de bewoners werkervaring op laten doen.  Wij zijn met name gespecialiseerd in stucen en lassen. Daarnaast kan je bij ons terecht voor vloeren leggen, sloopwerk,schilderen, leidingen en elektriciteit.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top!
 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45210 reviews
  Stukadoor in Waddinxveen

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden ☆ Electrawerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Klus geplaatst, prijsopgave gekregen. Daarna whatsapp contact. Ik wilde niet voor verrassingen komen te staan dus afgesproken dat ik foto's zou sturen zodra ik klaar was met mijn eigen voorbereidende werkzaamheden. Foto's gestuurd, prijs bleef hetzelfde. Op afspraak kwam de stucadoor die werkelijk een prachtig stukje heeft geleverd. Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker onze volgende klussen aan dit bedrijf uitbesteden.
 • Gulmercan
  Gulmercan
  Beoordeling: 4.7 van 54.75166 reviews
  Stukadoor in Waddinxveen

  Welkom op Stukadoorsbedrijf Gulmercan Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de bouw! Hoe werken wij graag? Duidelijke prijzen, Altijd op afspraken, Rechte wanden & plafonds en Ervarende stukadoors . Wij werken graag met u voor de beste kwalitijd en voor de beste resultaat. Onze werkzaamheden zijn: -Gipsplaat werkzaamheid plafond verlaagd en isolatie,Koofmaken,plafond plaatsen,Stukadoor,Schilder,Timmerwerk, Sloop werk. Voor meer info kunt u met ons contact opnemen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Hebben zeer netjes werk afgeleverd en ook geen rotzooi achtergelaten. Aanrader! Bedankt!
 • Günay Stukadoorbedrijf
  Günay Stukadoorbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55539 reviews
  Stukadoor in Waddinxveen

  Zoekt u een Ervaren Stukadoor die goed,Snel,Vakkundig en niet te duur tegen een aangename prijs Werk Gespecialiseerd in het Stucwerk Voor Binnen en Buiten

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top vakmannen! Super klus geleverd bij mij in Monster. Begon met 1 kleine klusje. Hierna nog twee klussen gegeven en 4e komt er ook aan. Ontzettend tevreden over Günay en zijn mannen.
 • UF Klussenbedrijf
  UF Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Stukadoor in Waddinxveen

  KvK - 76007111 LET OP!!! LET OP!!! graag ons alleen toevoegen aan de selectie als u echt geintereseerd bent in onze diensten dat inverband met de lid kosten voor werkspot !!! Stukadoor UF Klussenbedrijf *Uitsluitend kwalitatief hoogstaand materiaal! * Uiteenlopende stukadoorswerkzaamheden! *Bent u op zoek naar een stukadoor die snel en kwaliteit kan stuken dan bent u op bij ons op het juiste adres. *Wilt u uw huis netjes en schoon blijft u ben op juiste adres! *Vakbekwaam personeel.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Maakt duidelijke afspraken, werkt erg netjes en wij zijn super blij met het eind resultaat. Als uw een stukadoor zoekt zou ik stoppen met zoeken want dit is een top stukadoor!!
 • Robin Timmerwerken
  Robin Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Stukadoor in Waddinxveen

  Voor uw werkzaamheden in en om uw huis. Voor het plaatsen en slopen van wanden tot het schilderen van uw plafond. Het ontwerpen en uitvoeren van meubels en interieur. Ook voor het leggen van vloeren en toebehoren kunt u bij ons terecht.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Robin heeft een hangrek en rolluikreparatie vervaardigd. Robin is beleefd en neemt de taak die hij op zich neemt serieus. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop de klus is geklaard. We hebben ook een andere klus voor hem. Als we klaar zijn, kan hij deze ook ophalen. Robin wij wensen je heel veel succes met je klussen.

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Waddinxveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1372 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Waddinxveen

Andere vakmensen in Waddinxveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt