Vind sloopbedrijven in Waddinxveen

Op zoek naar sloopbedrijven in Waddinxveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Waddinxveen

 • Arie’s klussies
  Arie’s klussies
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Sloopbedrijf in Waddinxveen

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stratenmaker, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Boskoop, dan kan Arie’s klussies je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Wand- of vloertegels zetten, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Was zeer snel, kon gelijk aan de slag en zo opgeruimd. Heel erg bedankt!
 • J.Treur Dienstverlening
  J.Treur Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.95146 reviews
  Sloopbedrijf in Waddinxveen

  John en Giovanni Treur doen werkzaamheden in beton boren en zagen. Hierbij word gewerkt met boren en zaagbladen met diamant. Het bedrijf bestaat inmiddels 9 jaar en is sinds november 2021 met zijn zoon erbij. Gaten voor ventilatie of airco boor wij droog met stofafzuiging. Heeft u een gat nodig voor afzuiging of een nieuwe sparing voor kozijnen. Neem contact op.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Ze kwamen exact op de afgesproken tijd. Werkzaamheden zijn heel goed uitgevoerd. Alles schoon en netjes achtergelaten. Dus PRIMA.
 • BosLeds
  BosLeds
  Beoordeling: 4.9 van 54.9572 reviews
  Sloopbedrijf in Waddinxveen

  Voor diverse kleine klussen bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk hard, netjes en ben beleefd. Wellicht kent u mij als Erik de klusjesman uit Een Jaar Van Je Leven van SBS6, waar ik aan mee heb gedaan van Augustus 2022 t/m Augustus 2023. Mijn werkgebied is een omtrek van 20km vanaf Waarder (tussen Bodegraven en Woerden).

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Goed en zeer snel geholpen
 • T.I.B Onderhoud & Renovatie
  T.I.B Onderhoud & Renovatie
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Sloopbedrijf in Waddinxveen

  • Let op! Alle voorgestelde prijzen zijn excl btw. Prijsindicaties: • Wasmachinekraan vervangen v.a €60 • Radiator verwijderen & afdoppen v.a €150 • Keuken/badkamerkraan v.a €65 • puin/meubels afvoeren v.a €60 •T.I.B Onderhoud & Renovatie is een gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse klussen rond huis en bedrijf bouw/renovaties. Wij werken met verschillende vakmensen die over de nodige ervaring beschikken, waardoor wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Door onze flexibiliteit kunnen wij een korte agenda houden. Dankzij ervaring en enthousiasme helpen wij klanten al vele jaren met zowel grote als kleine klussen. Bent u op zoek naar een vakman voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Netjes, nette communicatie, snel een afspraak ingepland
 • KaLu Sloop en Asbestsanering
  KaLu Sloop en Asbestsanering
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Sloopbedrijf in Waddinxveen

  Ben je op zoek naar een asbestverwijderaar? Dan kun je in Nieuwerkerk aan den IJssel bij KaLu Sloop & Asbestsanering terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Asbest verwijderen Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Asbest verwijderen-
  Snelle service, vriendelijk personeel, planning in goed overleg
 • Lopessloopwerken
  Lopessloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7574 reviews
  Sloopbedrijf in Waddinxveen

  Lopessloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken Boringen in beton- en metselwerk kalkzandsteen,gibo,... Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren; Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten; Boren van ventilatiegaten in woningen hakken werken worden verrichten met lucht hamer of elektrische hakhamer vloer/wand/badkamers en afvoeren. Behalve het werkzaamheden zorgen we er ook dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Klus was zo gedaan, communicatie ging goed
 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9551 reviews
  Sloopbedrijf in Waddinxveen

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Gat geboord voor afzuiging. 150 mm. Dacht mee hoe het aan te pakken. Kwam van te voren kijken om de situatie te bespreken. Gat zit er perfect in. Goed werk.
 • Prevsbusiness
  Prevsbusiness
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Sloopbedrijf in Waddinxveen

  Wij zijn Hypecleaning & zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van auto’s, huizen & tuinen. Daarnaast doen wij ook sloop- en opruimwerkzaamheden. Een kleine inlichting over de schoonmaakwerkzaamheden zijn: - Auto’s: gedetailleerd interieur & exterieur. - Huizen: meubels zoals banken, stoelen & tapijten. - Tuinen: hogedruk- & groene aanslagreiniging - Vlekken, huisdierharen & vreemde geuren verwijderen en elimineren wij ook. Dit is hoe Hypecleaning in elkaar zit en met onze jarenlange expertise kunnen wij u van dienst zijn. Neem gerust contact op.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  I needed things removed from my apartment and Prevbusiness got it done the same day! Was well equipped. Super efficient, good communication , good price agreement. Will definitely use again! Thank you!
 • Kea's Bloemenhandel
  Beoordeling: 4.5 van 54.55134 reviews
  Sloopbedrijf in Waddinxveen

  Het herindelen/ inrichten van bestaande tuinen, snoeiwerkzaamheden verwijderen van oude beplanting, grondwerkzaamheden enz. Tevens voeren wij ook sloopwerkzaamheden uit zoals slopen van badkamers,keukens schuren verwijderen van vloerbedekking plavuizen laminaat parket enz. u heeft het idee en wij denken graag met u mee

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Duidelijk communciatie vooraf, op tijd, snel en goed gestripte trap.
 • Back to drive
  Back to drive
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Sloopbedrijf in Waddinxveen

  Hallo ik ben Ruud van Vliet. Ik ben al ruim 12 jaar actief in de logistieke sector. Ook doe ik graag de kleine klusjes in en rondom het huis.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Prima!

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Waddinxveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 497 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Waddinxveen

Andere vakmensen in Waddinxveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt