Sloopbedrijven in Ridderkerk

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Ridderkerk. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Ridderkerk

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Ridderkerk

 • Arie’s klussies
  Arie’s klussies
  Beoordeling: 4.9 van 54.9558 reviews
  Sloopbedrijf in Ridderkerk

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stratenmaker, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Boskoop, dan kan Arie’s klussies je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Wand- of vloertegels zetten, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en netjes 2 volle puinzakken afgevoerd!
  Kom in contact
 • Prevsbusiness
  Prevsbusiness
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Sloopbedrijf in Ridderkerk

  Wij zijn Hypecleaning & zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van auto’s, huizen & tuinen. Daarnaast doen wij ook sloop- en opruimwerkzaamheden. Een kleine inlichting over de schoonmaakwerkzaamheden zijn: - Auto’s: gedetailleerd interieur & exterieur. - Huizen: meubels zoals banken, stoelen & tapijten. - Tuinen: hogedruk- & groene aanslagreiniging - Vlekken, huisdierharen & vreemde geuren verwijderen en elimineren wij ook. Dit is hoe Hypecleaning in elkaar zit en met onze jarenlange expertise kunnen wij u van dienst zijn. Neem gerust contact op.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en netjes oud bankstel opgehaald. Vriendelijke mannen.
  Kom in contact
 • Lopessloopwerken
  Lopessloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7581 reviews
  Sloopbedrijf in Ridderkerk

  Lopessloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken Boringen in beton- en metselwerk kalkzandsteen,gibo,... Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren; Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten; Boren van ventilatiegaten in woningen hakken werken worden verrichten met lucht hamer of elektrische hakhamer vloer/wand/badkamers en afvoeren. Behalve het werkzaamheden zorgen we er ook dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Fijne werk geleverd!
  Kom in contact
 • Smit Steigers
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Sloopbedrijf in Ridderkerk

  Smit Steigers kan je helpen met je Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Meubel(s) maken, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Fiets reparatie of onderhoud, Metaalbewerking, Openhaard repareren of onderhouden, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Vloer schuren, oliën of lakken, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Smit Steigers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  We moesten een aantal keren de datum voor de klus verschuiven ivm het weer. Eindelijk een zaterdag gehad met mooi weer en ik ben tevreden met mijn tuin. Hele lieve jongeman. Zijn collega was ook lief. Echt een aanrader!
  Kom in contact
 • toni's services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Sloopbedrijf in Ridderkerk

  hallo

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Top
  Kom in contact
 • Van Wijk Boortechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Sloopbedrijf in Ridderkerk

  Van Wijk Boortechniek - Betonboringen

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Everything is good! 2 holes are drilled and sealed, cable is working. Thanks!
  Kom in contact
 • Eric Steigerbouw
  Eric Steigerbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Sloopbedrijf in Ridderkerk

  Wij zijn twee jongens die net voor ons zelf beginnen na 20 jaar loondienst .onze werkzaamheden zijn de meeste betonboor werkzaamheden zoals aircogaten.gaten voor warmtepompen waterleidingen daarbij doen we ook zagen en sleuven met diamant daar naast doen we ook sloopwerk en steigers neem contact met ons op en wij kunnen zien of we wat kunnen betekenen voor u .mvg Eric& Michel

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Waren erg snel beschikbaar, leveren net werk af en waren bereid om mee te denken! Top! Waren ook heel vriendelijke mannen.
  Kom in contact
 • Theis Technical Services
  Theis Technical Services
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Ridderkerk

  Theis Technical Services kan je helpen met reparaties , onderhoud en advies geven van u product. Tevens doe ik ook montage/demontage/ ijzerwerk/laswerk/ hydrauliek , ontruiming en grof vuil afvoeren. Geen enkele klus is voor mij te gek. Ik sta graag voor u klaar, Met Vriendelijke Groet, Dylan Theis

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Aardige gasten, super snel, top geregeld zo!!
  Kom in contact
 • MT Huis Renovatie Company
  MT Huis Renovatie Company
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Sloopbedrijf in Ridderkerk

  MT Huis Renovatie Company gaat altijd voor kwaliteit en heeft daarbij de wensen van de klanten centraal staan. Onze projectleiders bieden een luisterend oor, schetsen een realistisch beeld en denken altijd mee in elke situatie om zo de mogelijkheden te bespreken die aansluiten bij uw wensen! Wij voeren de werkzaamheden uit met een vaste groep geselecteerde professionals waardoor we garant staan voor de kwaliteit van het eindresultaat: eventuele problemen die binnen twee jaar ontstaan worden kosteloos verholpen. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Zuid-Holland, waar ons voorkeur ook naar uit gaat vanwege reistijden en afstanden etc, maar je ziet MT Huis Renovatie ook zijn expertise buiten deze regio inzetten. MT Huis Renovatie Company werkt milieubewust en zo duurzaam mogelijk. Er wordt gewerkt met producten en materiaal van hoge kwaliteit die niet schadelijk zijn voor het milieu.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Zeer vriendelijk en behulpzaam. Denkt mee in oplossingen en gaf snel vertrouwen. Er is zeer netjes gewerkt en dagelijks gecommuniceerd en geupdate.
  Kom in contact
 • ARI-SERVICE ALLROUND
  ARI-SERVICE ALLROUND
  Beoordeling: 4.2 van 54.257 reviews
  Sloopbedrijf in Ridderkerk

  ARI - SERVICE ALLROUND heeft ervaring op het gebied van allround klussen in en om het huis. Met veel plezier zet ik mij in om ARI - SERVICE ALLROUND sterk en toonaangevend te maken. Door de klantgerichtheid, kwaliteit en een uitstekende service wordt er steeds vaker een beroep gedaan op ARI - SERVICE ALLROUND. Op alle werkzaamheden geldt dan ook een 100% tevredenheidsgarantie.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  snelle en fijne communicatie, goed werk geleverd!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Ridderkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 568 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Ridderkerk

Andere vakmensen in Ridderkerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt