Vind ontwerpers in Ridderkerk

Op zoek naar ontwerpers in Ridderkerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Ridderkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 53 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Ridderkerk

 • Ned-Ingenieursbureau

  Ontwerper in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews

  Welkom op de pagina van NEDING Wij zijn een klein constructiebureau, opgericht in 2018. Sindsdien zijn we werkzaam in allerlei soorten kleine bouwprojecten, zoals het plaatsen van een uitbouw, een dakopbouw, dakterras of dakkapel, het herstel van funderingen, muurdoorbraak en de constructie van nieuwbouw woningen, appartementen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het maken van constructieberekeningen van verschillende materialen, zoals beton, hout, stalen constructies en vezelversterkende producten. Plan jij een bouwproject waarbij je een kwalitatief, toegewijd en betaalbaar constructiebureau nodig hebt, dan zijn wij het bedrijf voor jou. Als constructiebureau stellen we onszelf bepaalde doelen. Zo staat kwaliteit van werkzaamheden, processen en materialen bij ons altijd bovenaan. We zijn innovatief en vinden het belangrijk om te blijven groeien en verbeteren. Duurzaam bouwen is dan de rode draad en daar hechten we veel waarde aan. Bij renovatieprojecten, bijvoorbeeld, proberen we de bestaande constructie zoveel mogelijk te behouden. Dit doen we op zo’n manier dat het project binnen budget blijft en de financiële doelstellingen worden gehaald. Ons Missie We onderhouden goed contact met de aannemer, opdrachtgever en de architect zodat de doelstellingen van alle partijen worden gewaarborgd. Wij zien onszelf als de bemiddelaar tussen alle partijen en bekijken een bouwwerk niet alleen vanuit ons eigen perspectief, maar ook vanuit die van de andere partijen. Het resultaat is een soepele samenwerking, een duurzaam en kwalitatief bouwwerk en geen financiële verrassingen. Onze diensten Wij vinden het belangrijk dat een bouwproject probleemloos verloopt en dat betekent een goede communicatie tussen alle betrokken partijen. We hebben een aantal bouwprojecten zeer succesvol afgerond en zijn ondertussen specialisten op een aantal vakgebieden op het gebied van constructie. Je kunt daarom onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten: Verbouwingen Nieuwbouw • Uitbouw • Dakopbouw • Funderingsherstel • Dakkapel • Dakterras • Muurdoorbraak • enzovoorts • Woningen • Appartementen • Kantoren • Bedrijfsgebouwen Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het gebruik van: vezelversterkende materialen, stalen constructies, beton en hout. Rekenprogramma’s die we gebruiken: Technisoft, Axis, Matrixframe, Rsligger en diverse hulprogramma’s. Tekenprogramma’s die we gebruiken: AutoCad, Revit Je kunt ons ook gebruiken voor het toetsen van constructietekeningen en de berekeningen van derde partijen.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Alles is snel en vlot gegaan. Ben super tevreden.
 • BIM-ING

  Ontwerper in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  Aangeboden diensten: - Tekenwerk, zowel bouwkundig als constructief voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren; - Kwalitatief en representatief tekenwerk van begin tot eind, van ontwerp-/ omgevingsvergunnings-/ bestek-/ en werktekeningen; - 3D visualisaties voor promotionele doeleinden; - Het genereren van een 3D BIM model van een gebouw gekoppeld aan alle relevante data voor bijvoorbeeld onderhoud en gebouwbeheer / BIM basis ILS.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Goede ervaring, ik werd direct gebeld voor de specificaties en er is snel geleverd.
 • Hoogstad Service

  Ontwerper in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.5 van 54.5545 reviews

  Hoogstad service heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van Sloopwerkzaamheden met alle disciplines die daarbij horen, zowel op vakgebied, milieu als wetgeving. Wij nemen graag uw zorgen van het sloopwerk over, hoe groot of klein ze ook zijn. Ook voor al uw hak, breekwerk, zaag en boorwerk staan wij u graag ter beschikking en als u een machine nodig heeft met bediening gaan wij dat voor u verzorgen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van draagmuren en het plaatsen binten waarvoor wij ook een constructieberekening kunnen verzorgen. Wij willen graag een goede en prettige samenwerking met onze klanten en maken voor uw werkzaamheden een vrijblijvend voorstel. Waarmee kunnen wij u helpen?

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Zeer bedankt voor alle uitgevoerde wensen, wegens wangedrag vorige aannemer hebben wij dankzij jullie weer het verdere vertrouwen gekregen in het verdere bouwproject Nogmaals dank voor alle intensiviteit en voornamelijk op jullie specialisatie op draagkrachten en improvisatie vermogen Het team van Chander en Gerard zeker een aanrader!
 • VDM Engineering

  Ontwerper in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Heel snel de benodigde constructieberekening ontvangen ! Prettige communicatie.
 • Malik Construction & Engineering Consultancy

  Ontwerper in Ridderkerk

  Beoordeling: 5 van 55513 reviews

  Malik Construction & Engineering consultancy zijn jonge raadgevende ingenieurs die gespecialiseerd zijn op meerdere facetten van de bouwprocessen. Er is kennis en kunde opgedaan in de loop der jaren op het gebied van: Bouwkundig ontwerp – constructieve berekeningen – uitvoering – bouwbegeleiding – technische ontwerp – bouwfysische berekeningen – constructieve ontwerp – 3D modelleren – BIM coördinatie – omgeving vergunning aanvraag. Tot Snel!!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Zeer snel en zeer goed, uitgevoerd. Tweemaal tel. Contact gehad om een en ander goed door te praten,. Vrijdag ingeschakeld via werkspot, zondagavond alles binnen via de mail.
 • Karu Engineering

  Ontwerper in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  Beste opdrachtgever, Ik heet Suenz Hoffman en ben bouwkundig ingenieur. Middels mijn bedrijf Kura Engineering bied ik mij aan als een ondersteunend CAD tekenaar/Revit modelleur. Voor mijn opdrachten werk ik vanuit huis in de regio Rotterdam. Uiteraard is het afhankelijk van het type opdracht mogelijk om op locatie advies te geven of metingen te verrichten. Mijn werkzaamheden bestaan uit het uitwerken en verwerken van bouwkundige tekeningen die nodig zijn voor verbouwingen, wijzigingen van plattegronden of een bouwvergunning. In de afgelopen 10 jaar heb ik bij diverse architectenbureaus en ingenieursbureaus gewerkt als bouwkundig tekenaar. Dit waren projecten op verschillende schaalgroottes, van rijtjeswoningen tot appartementsgebouwen en utiliteitsgebouwen. Dit heeft geresulteerd in een bak ervaring tijdens verschillende fases in bouwprojecten. Zelf heb ik 2 opleidingen bouwkunde gevolgd op het mbo en hbo. En ik beschik over een VCA-certificaat en 2 certificaten voor het werken met het softwareprogramma Revit. Hiernaast heb ik een grote affiniteit met het uitwerken van bouwkundige details en het oplossen van technische uitdagingen aan het gebouw. U kunt ervan verzekerd zijn dat ik mijn opdracht zeer serieus en professioneel oppak en er alles aan doe om u een product te bieden van goede kwaliteit. Mijn bedrijfsmotto is eerlijkheid, goede communicatie en kwaliteit!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Er is zeer vakkundig werk geleverd. Gedetailleerde tekeningen en 3D weergave van de woning. Prima afstemming over het geleverde werk en planning.
 • Tivoli Interieur Projekten

  Ontwerper in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.6 van 54.6532 reviews

  Mag ik mij aan U voorstellen : Mijn naam is Eric Pietersen, de man achter Tivoli Interieur Projekten. Nadat ik jaren werkzaam ben geweest voor de grotere interieurbouwbedrijven voor projekten als: Schiphol, Holland Casino, de SS Rotterdam, het Vredespaleis, UPC en diverse andere projekten in de scheepsinterieurbouw, ben ik in 2010 begonnen met Tivoli. Hier verwezenkijk ik alles van ontwerp tot het maken van kleinmeubelen alsmede de volledige aanpassing en inrichting voor zowel de privé als zakelijke klant. Door het uitgebreide netwerk aan vakmensen, leveranciers en interieurbouwbedrijven dat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, is geen klus te groot en is vrijwel alles wat U wenst te realiseren.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Fijn zoals Erik meedenkt in de ontwikkelfase en oog had voor onze wensen en smaak. Uitvoering is snel en vakkundig gedaan en levert prachtig resultaat. En tijdens de klussen is de sfeer goed, met de nodige humor. Problemen zijn er niet voor Erik: als het tegen zit of er verassingen zijn tijdens de klus, richt hij zich direct op de oplossing.
 • Afiyat Construction

  Ontwerper in Ridderkerk

  Beoordeling: 3.8 van 53.854 reviews

  Ik ben Samar en ben bouwkundig tekenaar en ingenieur. Ik heb een afgeronde HBO Bouwkunde opleiding en ben beschikbaar voor diverse bouwkundige werkzaamheden zoals het doen van omgevingsvergunningen, maken van bouwkundige tekeningen, het digitaliseren van tekeningen, het maken van 3D ontwerpen etc.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Ronduit slecht. Meneer zou een Ikea keuken bij mij plaatsen. Echter kreeg ik vooraf de vraag welke materialen hij mee moest nemen.. Een professioneel bedrijf weet dit. Toen meneer kwam bleek hij gee. Enkele kennis te hebben van het plaatsen van Ikea keukens. Had geen idee waar hij moest beginnen en begon ondoordacht aan de klus. Toen ik zag hoe hij te werk ging heb ik hem weggestuurd.
 • Allround Engineers V.O.F.

  Ontwerper in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  Allround Engineers is een jong bedrijf en bestaat uit ons, Chris en Rudhy. Ruim 15 jaar hebben wij ervaring met ontwerpen, renoveren en verbouwen. Sinds 2017 slaan wij de handen ineen en combineren kennis, ervaring en passie. Door met onze handen en creativiteit te werken maken wij er samen iets moois van! Wij maken: • Meubels op maat • Woon en lifestyle gerelateerde producten • Passende maatwerk oplossingen voor uw interieur • 3D (bouw)technische tekeningen • Badkamers en keukens Graag helpen wij u met verbouw- en woonideeën. Geïnteresseerd? Graag komen we bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Rudhy Rhemrev en Chris Wever

  Laatste review:

  Super tevreden! Alles is door ze zelf ontworpen en geplaatst, het is echt heel mooi geworden. Alleen maar complimenten!
 • Bouw en Advies Huis

  Ontwerper in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  Wie is Bouw en Advies Huis? Na mijn opleiding Bouwkunde ben ik als bouwkundige adviseur gestart met mijn carrier in de Bouw. Als bouwkundig adviseur bij een gerenommeerde adviesbureau heb ik honderden woningen en VVE's mogen inspecteren. Aan de hand van deze inspecties werden de eigenaren geadviseerd over de onderhoud die nodig was voor hun woning. Behalve een meerjarigeonderhoudsplanning(MJOP) werden de adviezen gecombineerd met de mogelijke duurzame maatregelen en eventueel beschikbare subsidieregelingen. Als vervolgstap ben ik van advies geven overgestapt naar het begeleiden van kleinschalige bouwprojecten. Het aansturen van verschillende disciplines ging mij goed af. Voor een project ben ik gaan werken voor een grote internationale bouwbedrijf die gespecialiseerd is in de bouw van zwembaden, sport en bedrijfshallen. Als uitvoerder heb ik een gemeentelijke zwembad mogen gebouwd. Nadat het project succesvol was afgerond ben ik werk gaan werken in de werkvoorbereiding, en dit doe in nog heden met plezier. Als werkvoorbereider (bij een hoofdaannemer) heb ik honderden nieuwbouw projecten voorbereid. Deze projecten verschillen uit rijtjeshuizen, appartementen, eengezinswoningen en villa's. Naast mijn werk als werkvoorbereider werd ik regelmatig benaderd door particulieren voor diverse diensten zoals met maken van: Complete Bouw en werktekeningen Detailleringen Constructietekeningen Constructieberekeningen Bouwbegeleiding en adviezen Om deze reden heb ik besloten om mijn diensten ook professioneel via Werkspot aan u te bieden. Ik ben een spontane meedenkende bouwkundige die zijn werk zeer serieus neemt. Zowel kleine klusjes als grote projecten pak ik dan professioneel aan. U als klant wordt zover gewenst betrokken bij uw project. Behalve goed werk leveren vindt ik communicatie en afspraken belangrijk. Met plezier bied ik u mijn dienstverlening en garandeer ik u van een prettige ervaring. Ik wil u bedanken voor het lezen van mijn profiel. Tot ziens!

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Super tevreden. Alles was duidelijk en overzichtelijk. Ik raad Bouw en Advies iedereen aan.

Populaire lokale ontwerpers in Ridderkerk

Andere vakmensen in Ridderkerk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur