Vind ontwerpers in Zwijndrecht

Op zoek naar ontwerpers in Zwijndrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Zwijndrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 64 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Zwijndrecht

 • BIM-ING
  BIM-ING
  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews
  Ontwerper in Zwijndrecht

  Aangeboden diensten: - Tekenwerk, zowel bouwkundig als constructief voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren; - Kwalitatief en representatief tekenwerk van begin tot eind, van ontwerp-/ omgevingsvergunnings-/ bestek-/ en werktekeningen; - 3D visualisaties voor promotionele doeleinden; - Het genereren van een 3D BIM model van een gebouw gekoppeld aan alle relevante data voor bijvoorbeeld onderhoud en gebouwbeheer / BIM basis ILS.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Snel (binnen een week), voordelige tarieven en professionele oplevering! Zeer tevreden dus.
 • Ned-Ingenieursbureau
  Ned-Ingenieursbureau
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Ontwerper in Zwijndrecht

  Welkom op de pagina van NEDING Wij zijn een klein constructiebureau, opgericht in 2018. Sindsdien zijn we werkzaam in allerlei soorten kleine bouwprojecten, zoals het plaatsen van een uitbouw, een dakopbouw, dakterras of dakkapel, het herstel van funderingen, muurdoorbraak en de constructie van nieuwbouw woningen, appartementen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het maken van constructieberekeningen van verschillende materialen, zoals beton, hout, stalen constructies en vezelversterkende producten. Plan jij een bouwproject waarbij je een kwalitatief, toegewijd en betaalbaar constructiebureau nodig hebt, dan zijn wij het bedrijf voor jou. Als constructiebureau stellen we onszelf bepaalde doelen. Zo staat kwaliteit van werkzaamheden, processen en materialen bij ons altijd bovenaan. We zijn innovatief en vinden het belangrijk om te blijven groeien en verbeteren. Duurzaam bouwen is dan de rode draad en daar hechten we veel waarde aan. Bij renovatieprojecten, bijvoorbeeld, proberen we de bestaande constructie zoveel mogelijk te behouden. Dit doen we op zo’n manier dat het project binnen budget blijft en de financiële doelstellingen worden gehaald. Ons Missie We onderhouden goed contact met de aannemer, opdrachtgever en de architect zodat de doelstellingen van alle partijen worden gewaarborgd. Wij zien onszelf als de bemiddelaar tussen alle partijen en bekijken een bouwwerk niet alleen vanuit ons eigen perspectief, maar ook vanuit die van de andere partijen. Het resultaat is een soepele samenwerking, een duurzaam en kwalitatief bouwwerk en geen financiële verrassingen. Onze diensten Wij vinden het belangrijk dat een bouwproject probleemloos verloopt en dat betekent een goede communicatie tussen alle betrokken partijen. We hebben een aantal bouwprojecten zeer succesvol afgerond en zijn ondertussen specialisten op een aantal vakgebieden op het gebied van constructie. Je kunt daarom onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten: Verbouwingen Nieuwbouw • Uitbouw • Dakopbouw • Funderingsherstel • Dakkapel • Dakterras • Muurdoorbraak • enzovoorts • Woningen • Appartementen • Kantoren • Bedrijfsgebouwen Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het gebruik van: vezelversterkende materialen, stalen constructies, beton en hout. Rekenprogramma’s die we gebruiken: Technisoft, Axis, Matrixframe, Rsligger en diverse hulprogramma’s. Tekenprogramma’s die we gebruiken: AutoCad, Revit Je kunt ons ook gebruiken voor het toetsen van constructietekeningen en de berekeningen van derde partijen.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Alles is snel en vlot gegaan. Ben super tevreden.
 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Ontwerper in Zwijndrecht

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Mark kan snel werken en schakelen en levert niet alleen een constructieberekening of -tekening aan. maar verdedigt deze ook bij de Gemeenten en bespreekt deze met de aannemer. Als er nog vragen zijn, beantwoordt hij ze. Ook als het weken later is.
 • De Creatieffabriek
  De Creatieffabriek

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Zwijndrecht

  Leuk interieuridee!? Maar weet je niet zeker of je het zelf kan realiseren en heb je hulp nodig? Ik help je met… • Een toffe muur speciaal materiaal of Schildertechnieken. • Levering van artificial decoratiewerk. • Pot en plantwerk. • Product ontwerp van hout leer en staalwerk. • Stylingwerk. • kunstwerk Als interieurcoach met de styling en de realisatie van je interieuridee. Ik kom graag langs om samen met je te bespreken hoe we je interieuridee kunnen realiseren en neem dan graag de tijd om samen te werken aan een invulling van jouw interieuridee. Wat kan je van mij verwachten: • Ik werk snel en efficiënt. • Ik regel bestellingen en leveringen. • Ik werk met aandacht, liefde en zorg aan het eindresultaat. • Ik werk accuraat, met precisie en zet mijn vakmanschap voor je in. Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie ontvangen: klik op de button.

 • Kas Korstanje Ontwerp & Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Ontwerper in Zwijndrecht

  Ontwerpstudio met verschillende disciplines; van ontwerpen van een tuin met veranda en overkapping naar een verbouwing binnenshuis. Werkzaam in de regio Zuid-Holland - Noord Brabant - Zeeland. Opgericht om onderscheid te maken van het 'oude' naar het 'nieuwe' bouwen. Gericht op nieuwe innovaties en denkwijze. Ervaring in verschillende particuliere projecten zoals tuinontwerpen, interieurverbouwingen en nieuwbouw. Ook onderdeel van RYK Bouw; gespecialiseerd in hovenierswerk en timmerklussen.

 • Hoogstad Service
  Hoogstad Service
  Beoordeling: 4.4 van 54.4552 reviews
  Ontwerper in Zwijndrecht

  Hoogstad service heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van Sloopwerkzaamheden met alle disciplines die daarbij horen, zowel op vakgebied, milieu als wetgeving. Wij nemen graag uw zorgen van het sloopwerk over, hoe groot of klein ze ook zijn. Ook voor al uw hak, breekwerk, zaag en boorwerk staan wij u graag ter beschikking en als u een machine nodig heeft met bediening gaan wij dat voor u verzorgen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van draagmuren en het plaatsen binten waarvoor wij ook een constructieberekening kunnen verzorgen. Wij willen graag een goede en prettige samenwerking met onze klanten en maken voor uw werkzaamheden een vrijblijvend voorstel. Waarmee kunnen wij u helpen?

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Zeer bedankt voor alle uitgevoerde wensen, wegens wangedrag vorige aannemer hebben wij dankzij jullie weer het verdere vertrouwen gekregen in het verdere bouwproject Nogmaals dank voor alle intensiviteit en voornamelijk op jullie specialisatie op draagkrachten en improvisatie vermogen Het team van Chander en Gerard zeker een aanrader!
 • Peter Verheul Tuinen
  Peter Verheul Tuinen
  Beoordeling: 4 van 54552 reviews
  Ontwerper in Zwijndrecht

  Ik ben 22 jaar werkzaam als zzper Tuinontwerper ,uitvoerder en hovenier Ik maak o.a Escherachtige tuinontwer,met optische illusies,Natuurtuinen,beplantingsplannen, tuin renovatie,bestratingen,vijvers ,vlonders,snoeien,gazon aanleg,enz.Ik gebruik geen gif,kunstmest en hou van ecologisch tuinieren. Ik heb een mbo opleiding tuinaanleg,ontwerp en aanleg gedaan en 30 jaar ervaring. Mijn drijfveer is het blije gezicht van een tevreden klant te zien.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Nooit meer.. Wij zijn erg teleurgesteld. Van de 40 tegels die wij hadden, moesten er 36 gelegd worden. Van de 36 zijn er 9 met een gebroken hoek, schade (gemaakt met een andere tegel) en een zelfs compleet doormidden gebroken en toch laten liggen. Er zijn alleen maar gebroken tegels over. Een van de RVS grondspotjes is zwaar beschadigd door het aanslaan met een hamer. De lijnen en tegels lopen schots en scheef en het geheel ligt veel te hoog. Vervolgens moest ik “zelf maar voegen” omdat hij het niet eens was met onze afgesproken prijs. Als deze klus niet voor jou bestemd was, had dit dan eerlijk gezegd. Nu hebben wij 9 tegels schade a €200 euro een nieuwe grondspot a €45 en kan ik de hele klus overnieuw laten doen.. Wij waren niet thuis tijdens de klus (enkel de oppas was er) en we hebben je daarvan van te voren op de hoogte gesteld. Dat was geen probleem. Nu na herhaaldelijk bellen en berichten, geen gehoor helaas.
 • Beal Engineering

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Zwijndrecht

  Beste, Met de jaren lange ervaring in de uitvoering en engineering kunnen wij zorgen voor een soepel verloop van uw aanvraag. Wij kunnen u volledig ontlasten gedurende uw aanvraag en eventueel tijdens de uitvoering. Door middel van onze integrale aanpak bieden wij een all in pakket aan. Onze tekeningen worden gemaakt waarmee (wij) de aannemer gelijk aan de slag kunnen gaan.

 • Van Driel Bouw & Installatie
  Van Driel Bouw & Installatie
  Beoordeling: 4.3 van 54.3512 reviews
  Ontwerper in Zwijndrecht

  Rechtstreekse aanvragen graag via onze website Als opdrachtgever is het belangrijk dat u weet met wie u in zee gaat, dit is de reden dat wij een bezoek (op locatie) belangrijk vinden. Tijdens deze eerste kennismaking kunt u direct uw wensen kenbaar maken. Vervolgens kunnen wij hiermee aan de slag. wij maken altijd een vrijblijvende open calculatie zodat u meteen ziet waar alle kosten zitten, deze ontvangt u meestal binnen een paar dagen. Van Driel Bouw & Installatie B.V. maakt gebruik van gediplomeerd en gecertificeerd personeel en werkt met vaste en kundige onderaannemers. Wij hebben zowel voor onze eigen mensen als voor de ingehuurde onderaannemers een aansprakelijkheid verzekering afgesloten. Voor constructieve wijzigingen aan uw woning en verzekering van het object tijdens de bouw zijn wij in het bezit van een C.A.R. (C)onstruction (A)ll (R)isk verzekering, waardoor u als opdrachtgever ook verzekerd bent dat wij alles goed voor u hebben geregeld tijdens de bouwperiode. Na de verbouwing en de overdracht zult u zelf bij uw verzekering de nodige aanpassingen moeten laten doen i.v.m. de vermeerdering van de waarde van de opstal en eventuele inboedel. Onze mensen beschikken over goede communicatieve vaardigheden, zodat u tijdens het bouwproces de voor u belangrijke zaken met hun kunt bespreken. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen de afspraken die zij met u maken ook nakomen, verder verwachten wij van hun dat zij zich ook flexibel opstellen op het moment dat het nodig is. Ook u wilt immers graag snel geholpen worden als er zich een onverwachte situatie voordoet en wij de juiste mensen kunnen sturen om u te helpen. Wij hopen dan ook dat wij aan u kunnen laten zien wie wij zijn en hoe wij werken, zodat u, net als veel van onze klanten, voor een langere samenwerking wilt gaan. Wij hebben klanten waar we al ruim 22 jaar werkzaamheden verrichten.

  Laatste review:

  Wij hebben onze jaren '30 woning geheel laten renoveren door Van Driel Bouw & Installatie en zijn daar erg tevreden over. Al in de aankoopfase van onze woning kwam van Driel meerdere keren geheel vrijblijvend langs om advies te geven. Mede dankzij hun scherpe offerte, hebben we onze gehele woning door van Driel laten verbouwen; onder meer de badkamer, keuken, het vervangen van leidingwerk, elektriciteit, kozijnen, stuc-werk en het plaatsen van een aanbouw. Alles is naar volle tevredenheid en super snel volbracht. Een lekkage-probleem ná de verbouwing (waar van Driel niet eens persé verantwoordelijk voor was) is met veel toewijding en snel opgelost. Ook hebben wij complimenten gehad van de buurt, die vond dat de mannen keurig werkten, en de overlast van de verbouwing tot een minimum beperkten. Kortom; wij raden van Driel Bouw & Installatie zeker aan.
 • Moret Bouwadvies
  Moret Bouwadvies
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Ontwerper in Zwijndrecht

  Welkom bij Moret Bouwadvies, Mijn core business is het maken van ontwerp-, vergunnings-, constructie- en werktekeningen voor kleinschalige bouwaanvragen. Naast het aanleveren van tekenwerk kunt u ook bij mij terecht voor het aanvragen van de omgevingsvergunning, advies en offerte vergelijk zodat u zonder zorgen uw droomverbouwing kunt realiseren. Ook ben ik in te huren voor kluswerkzaamheden. Onderstaand vindt u een compleet overzicht van mijn werkzaamheden. Tekenwerk - ontwerptekeningen - vergunningstekeningen - constructietekeningen - werktekeningen - digitaliseren van bestaande tekeningen Advies - bouwkundig advies - offerte vergelijk - kwaliteitscontrole - vergunningsaanvragen - constructieberekeningen Kluswerkzaamheden - plinten plaatsen - laminaat leggen - kleinschalig timmerwerk - ophangen en aansluiten van armaturen en plafonnières - lekkages opsporen en verhelpen (no cure no pay) - overige kluswerkzaamheden in overleg Omdat alle tekeningen maatwerk zijn hanteer ik geen vaste prijzen maar zal ik een vrijblijvende offerte aanleveren. Om de kosten te drukken kunt u zelf al vooronderzoek doen. Hoe meer gegevens u aan kunt leveren hoe sneller, en dus goedkoper, ik te werk kan gaan. Belangrijke zaken om aan te leveren zijn; bestaande tekeningen, constructie berekening, duidelijke schets van uw wensen en foto's van de bestaande situatie. Archieftekeningen en constructie berekeningen kunt u opvragen bij het gemeente/regionaal archief. Met vriendelijke groet, Rens Moret Moret Bouwadvies

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Absoluut een aanrader

Populaire lokale ontwerpers in Zwijndrecht

Andere vakmensen in Zwijndrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur