Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Zwijndrecht

 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95129 reviews
  Metselaar in Zwijndrecht

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Heel snel geholpen en netjes gedaan wat er moest gebeuren!
  Kom in contact
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.7 van 54.75283 reviews
  Metselaar in Zwijndrecht

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Een nieuwbouw woning stucen is niet ingewikkeld. Ons jaren 50 huis met sierlijsten en gebroken muur daarentegen was best een uitdagende maar Nazif en zn collega hebben het werkelijk super strak afgewerkt. Communicatie verliep vlot, kwam de volgende dag kijken en de dag daarop begonnen. Werken hard voor een scherpe prijs. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.
  Kom in contact
 • Günay Stukadoorbedrijf
  Günay Stukadoorbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55567 reviews
  Metselaar in Zwijndrecht

  Zoekt u een Ervaren Stukadoor die goed,Snel,Vakkundig en niet te duur tegen een aangename prijs Werk Gespecialiseerd in het Stucwerk Voor Binnen en Buiten

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Günay heeft de opdracht als gewenst uitgevoerd. Zeer tevreden met het eindresultaat en het verkregen extra advies. Snel, netjes en efficiënt. Zeker een aanrader!
  Kom in contact
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75327 reviews
  Metselaar in Zwijndrecht

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Heren hebben zeer snel gewerkt. Binnen een dag alles voor elkaar. Tevens oog voor detail. Bedankt!
  Kom in contact
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65354 reviews
  Metselaar in Zwijndrecht

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Binnen een paar dagen gestart met de klus, en ondanks een kleine taalbarrière heeft dit geen invloed gehad op de uitvoering van onze klus. Wat zijn wij dankbaar voor dit geweldige resultaat die zij binnen een paar uur hebben gerealiseerd.
  Kom in contact
 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.85172 reviews
  Metselaar in Zwijndrecht

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Adrian is een nette en professionele vakman. Goede communicatie en netjes zijn werk uitvoeren. Na afloop heeft hij alles netjes opgeruimd. Aanbevolen. Thanks Adrian!
  Kom in contact
 • Antoni Lukas
  Antoni Lukas
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Metselaar in Zwijndrecht

  Ik doe renovatiewerk, stukadoorswerk, schilderwerk, laminaat leggen, altijd mooi en netjes Ik ben jong, sterk, nauwkeurig en hardwerkend!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Antoni heeft de stucklus netjes gedaan. Resultaat is mooi. Tot de volgende klus!
  Kom in contact
 • Correiastucadoor
  Correiastucadoor
  Beoordeling: 4.9 van 54.95193 reviews
  Metselaar in Zwijndrecht

  Mijn naam is Osvaldino Correia, ik ben van Kaapverdische afkomst. Ik ben al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het tegelklaar en sausklaar stucen van plafonds en muren(Geen spachtelputz). Dit alles tegen concurrerende prijzen. Iedere klus behandel in met de grootst mogelijke zorg. Daarnaast hanteer ik ook een nauwkeurige planning, waardoor de werkzaamheden op het met u afgesproken tijdstip starten en binnen het afgesproken termijn worden afgeleverd. Verder ben ik zeer flexibel waardoor we meestal wel tot een akkoord kunnen komen. Mocht u voor mijn dienst gaan, kan ik u garanderen dat u zeer tevreden zult zijn met het resultaat. Met vriendelijke groet, Correia Stucadoor Osvaldino Correia

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De badkamer is bij ons gestuukt. Dit heeft hij heel netjes gedaan! Hij werkt vrij snel en is heel erg vriendelijk. Ik zou hem zeker aanraden.
  Kom in contact
 • Konak Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Metselaar in Zwijndrecht

  Aannemersbedrijf gespecialiseerd in aanbouw.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ali heeft ons zeer goed geholpen met deze klus. Hij denkt met e mee en heeft overal een oplossing voor. Werkt netjes voor een goede prijs. Voor iedereen die nog twijfelt een absolute aanrader. Ali, jij krijgt van ons 5 sterren!
  Kom in contact
 • Stefanov Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Metselaar in Zwijndrecht

  Al meer dan 15 jaar stucadoor.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Erg netjes gedaan!
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Zwijndrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1854 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Zwijndrecht

Andere vakmensen in Zwijndrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt