Vind domotica specialisten in Zwijndrecht

Op zoek naar domotica specialisten in Zwijndrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Zwijndrecht

 • G.R. ter Steeg
  G.R. ter Steeg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75100 reviews
  Domotica specialist in Zwijndrecht

  Setel-Securty Wij zijn installateur van alarm en camera en intercom systemen zowel voor de particulier als zakelijke gebruiker. Samenwerkingspartner van Securitas, Beveiligd Nederland waar we ook werkzaamheden voor uitvoeren. Vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Den haag en Heerlen, maar andere plaatsen zijn natuurlijk ook van toepassing. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9.00/17.30. Niet op Zondag. U kunt ook een berichtje sturen.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Vriendelijke man snel geholpen
 • Inal Solutions
  Inal Solutions
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Domotica specialist in Zwijndrecht

  Goedendag, even voorstellen. Ik ben Caner van Inal Solutions in Dongen met ruim 15 jaar ervaring. Voor o.a. computer gerelateerde zaken, kabels trekken, Smart-Home en Wifi bereik in huis bent u bij mij aan het juiste adres. Uw vraag naar wens te kunnen uitvoeren is mijn werkwijze. Mijn motto is '' De klant is de koning''. Ik zal mijn uiterst best doen om u probleem zo goed mogelijk op te lossen. Discretie, netjes werken/opruimen, sociaal, afspraken nakomen zijn mijn pilaren tijdens mijn werkzaamheden Samengevat, als U voor een nette prijs Uw klus geklaard wilt hebben op korte termijn met service zoals het hoort, dan kom ik graag met U in contact om dit verder persoonlijk te bespreken. Met vriendelijke groet, Caner Inal

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Super snel en netjes! Top
 • Attent in ICT
  Attent in ICT
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Domotica specialist in Zwijndrecht

  Wij zijn een ICT bedrijf die u kan helpen met allerlei klussen. Aanleggen van een netwerk, installeren en beheren van netwerk apparatuur. Wilt u een goede wifi dekking? Dit regelen wij! Het aansluiten van domotica en thermostaat kunnen wij ook. We hebben al kilometers netwerk kabel gelegd en veel klanten blij gemaakt met een goede wifi dekking!

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Amazing professional. Quick, knowledgeable and attentive. He thought along my requests and did a tidy installation of the new network cables we needed for our living room and attic. Recommended!
 • IR Wattz Technics

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Zwijndrecht

  IR Wattz Technics is je ideale partner als je een Domotica specialist, Elektricien nodig hebt in Plutostraat 23 en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Vloerverwarming installeren of vervangen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen en nog veel meer diensten die wij als Domotica specialist, Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • RO Techniek
  RO Techniek
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Domotica specialist in Zwijndrecht

  RO Techniek is een enthousiast bedrijf met een passie voor elektrotechniek Met onze ervaring van meer dan 17 jaar op ons vakgebied kunnen wij altijd de beste oplossing bieden U heeft daardoor de garantie dat de werkzaamheden op het gebied van elektra correct worden uitgevoerd volgens de normen die in Nederland gelden De kracht van RO Techniek is Kwaliteit, Flexibiliteit & Service. U als klant staat bij ons in het middelpunt Ons team staat klaar voor u

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Ik heb een klus uitbesteed aan RO Techniek. Na het plaatsen van deze klus duurde het niet lang of ik kreeg contact met Ibrahim. Daar aangegeven wat de bedoeling was en hoe ik het wilde. Keurig te woord gestaan. Afspraak is nagekomen. Een vriendelijk persoon die weet wat hij doet en het keurig achterlaat.
 • DH Techniek
  DH Techniek
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Domotica specialist in Zwijndrecht

  Een totaalinstallateur voor al uw elektrotechnische opdrachten. Wat kunt u verwachten? Kwaliteit, service, betrokkenheid, meedenkend, innovatief, scherp geprijsd en zeer flexibel. U kunt bij ons terecht voor alarmsystemen, camerasystemen, elektra, telecommunicatie, data, beheer en onderhoud voor grote en kleine opdrachten met dezelfde passie uitgevoerd. Wij zijn official partner van onder andere de volgende merken: Axis, Risco, AJAX, Aritech, Dahua, Hikvision, Truvision en ook zijn wij een service provider voor de zakelijke markt, waardoor wij voor elke opdracht maatwerk kunnen leveren. Na een tevreden oplevering kunt u de betaling via pin, contant (particulier) direct of via factuur (zakelijk) veilig uitvoeren. Neemt u rustig een kijkje op onze website.

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Daniel heft het AJAX alarmsysteem bij ons opgehangen.Mijn man kwam er niet helemaal uit.Hij reageerde snel op onze advertentie.Hij kwam keurig netjes op tijd.Werkt vlug. Geeft duidelijk uitleg over het plaatsen van de sensoren.Het hoe en waarom. Na het plaatsen een duidelijke uitleg hoe alles werkt.En heeft alles keurig netjes ingesteld op onze telefoons. Grazyna & Henk Blaak
 • Özpinar Telecom Service
  Özpinar Telecom Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Domotica specialist in Zwijndrecht

  Sinds 2006 gespecialiseerd in data/telecom, computerproblemen/ICT en beveiligingsinstallaties. Aanleggen van coax/utp kabels, geen probleem. Netwerk bereik van draadloos verbeteren, geen probleem. Problemen met uw computer/laptop/smartphone, geen probleem. Wij zijn er altijd voor u. Wij stralen professionaliteit uit en streven altijd naar kwaliteit en doen daarom ons uiterst best. Uw wens is onze zorg. Onderstaand geeft een indicatie wat wij allemaal doen. Computer/laptop hulp • Installatie en upgrade van hardware, software en randapparatuur • Aanleggen interne netwerken • Probleemoplossingen • Verkoop van hardware IP camera • Videobewaking voor thuis/kantoor Data- telecommunicatie en kabeltelevisie • Installatie/configuratie digitale ontvangers/modems • Opzetten WiFi netwerk • Aanleg Coax/data netwerk STB/IPTV • Installeren van STB’s • Installeren IPTV EV • Installeren van laadpalen

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Clear and professional. Showed genuine willingness to find solutions and shared ideas/possibilities.
 • Dahoe Networks
  Dahoe Networks
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Domotica specialist in Zwijndrecht

  Ik ben Rashied Dahoe en eigenaar van Dahoe Networks. Ben al ruim 12 jaar specialist in netwerk, elektra en domotica. Voor het installeren en optimaliseren van AV, Netwerk, beveiligingsoplossingen bent u bij mij aan het goede adres. Heeft u problemen met uw beeld of wifi of wilt u graag een extra tv in huis of op kantoor? Ik zorg graag samen met u voor de beste oplossing. Naast alle ervaringen die ik heb opgedaan heb ik de opleiding ICT-beheerde MBO 4 afgerond en ben ik NEN-3140 gecertificeerd. Daarnaast staat de klant altijd centraal en geef ik de garantie dat de klant 100% tevreden is. Kijk er naar uit om voor u aan de slag te gaan. Met vriendelijke groet, Dahoe Networks

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Ik ben blij te kunnen melden dat ik zeer tevreden ben met de klus die Dahoe heeft uitgevoerd. De deurbel installatie is netjes en professioneel gedaan en ik kan nu eindelijk genieten van een goedwerkende deurbel. Wat me vooral opviel is dat Dahoe punctueel was en zich aan de afspraken heeft gehouden. Dahoe was echter stipt op tijd en heeft de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd. Al met al kan ik Dahoe dan ook zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en kundige klusjesman. Bedankt Dahoe!
 • TeleFosse Telecom & Electra
  TeleFosse Telecom & Electra
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Domotica specialist in Zwijndrecht

  TeleFosse elektra en brand is een eenmanszaak die gespecialiseerd in elektrotechnische installatie en brandveiligheid. De verantwoordelijkheden: * Aanleggen van elektrotechnische installaties. * Groepenkasten plaatsen/vernieuwen. * Samenbouwen, opstellen en aanbrengen van schakelkasten, patchkasten en bedieningspanelen. * Rookmelders vakkundig volgens de NEN plaatsen/installeren/onderhouden. * Maakt materialen en gereedschappen gebruiksklaar en onderhoudt gereedschappen. * Neemt algemeen geldende voorschriften, richtlijnen en procedures in acht met betrekking tot kwaliteit, arbo en milieuzorg. * Lid van UNETO-VNI NEN1010 NEN2654 NEN2535 =Deskunig-Veelzijdig-Betrouwbaar=

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Helaas was er wat fout gegaan op werkspot en heeft dit bedrijf de klus ook niet gemaakt. Vandaar ook 1 ster bij kwaliteit. Maar de communicatie was super en we zijn tot een goede oplossing gekomen.
 • Insightsecure B.V.
  Insightsecure B.V.

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Zwijndrecht

  Strioba B.V. kan je helpen met databekabeling, computers,randapparatuur en software. Ontwikkelen,produceren en uigeven van software,telecommunicatie.Verhuur/verkoop van logistieke internetsystemen en verkoop/verhuur van alarm en CCTV systemen Neem direct contact op met Insightsecure B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.8

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Zwijndrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 107 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Zwijndrecht

Andere vakmensen in Zwijndrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt