Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Vlaardingen

 • Witkamp Metselwerken
  Witkamp Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Metselaar in Vlaardingen

  Witkamp Metselwerken Metselt voor u de projecten die u heeft. Zowel in de particuliere sector als in de grote bouw. Voegd u gevel weer als nieuw (restauratie werken) bijv scheurherstel, stenen vervangen schoorsteen renovatie. Oude voegen vervangen voor nieuwe. Binnen muren lijmen zoals ytong kalkzandsteen en Gibo wanden Stucadoorsklussen voor mooie gladde strakke muren en plafonds. Al meer dan 18 jaar ervaring Werk met passie voor mn werk.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Duidelijke afspraken aan de voorkant, op tijd en keurig klus geklaard!
 • Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf
  Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Metselaar in Vlaardingen

  Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het bedrijf bestaat ruim 25 jaar een echt familie bedrijf waarbij altijd garantie word gegarandeerd. De specialieteiten zijn stucen-latex spuiten-metselen en voegen.Ook al de diploma's zijn hier voor aanwezig het zit hem in de vingers!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Net werk afgeleverd, super blij mee
 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.4 van 54.4531 reviews
  Metselaar in Vlaardingen

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Kitten-
  Klus heel netjes gedaan. Vakmensen, super!
 • Metsel-onderhoudsbedrijf S. de Wild
  Metsel-onderhoudsbedrijf S. de Wild
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Metselaar in Vlaardingen

  37 jaar ervaring Renovatie ,voegwerken , nieuwbouw All- round metselaar Gevelrenovatie

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Na de oproep meteen contact via de ap, gelijk vertrouwen in deze man,.. duidelijk in wat hij ging doen, en over de prijs,. Precies op de afgesproken tijd, was hij er, en voelde meteen goed,..fijne communicatie en doet wat hij beloofd. En wat een resultaat, prachtig werk geleverd, wij zijn superblij... Thanks Stef...!!
 • Maurice Jongejan Metsel- & Lijmwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Metselaar in Vlaardingen

  Voor alle metsel, lijm en voegwerken! Al 25 jaar ervaring en in bezit van VCA-VOL. Verder werk ik ook samen met andere bedrijven zodat grote klussen geen probleem zijn, kwaliteit staat voorop. Bel voor een vrijblijvende offerte 0621825577 of mail naar maurice470@live.nl

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Een super metselaar. Meedenkend, vriendelijk, zeer bekwaam en goed in z’n werk. Een echte ambachtsman. Bij ons een enorme renovatie uitdaging met zeer dunne voegen is het m’n toch gelukt om het wandje in verband op te metselen.
 • Van Yperen Onderhoud
  Van Yperen Onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45187 reviews
  Metselaar in Vlaardingen

  ..

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Onze gevel is perfect hersteld, ben er heel blij mee. De originele stenen voorzichtig verwijderd en daarna weer keurig teruggeplaatst. Voegen is ook netjes gebeurd en ik ben blij dat er nu ook een loodslab is geplaatst (foutje bij de bouw). Zeer professioneel bedrijf. Bedankt Ton (ehm, heer van Yperen) !!
 • Onderhoudsbedrijf René Sla
  Onderhoudsbedrijf René Sla
  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews
  Metselaar in Vlaardingen

  Onderhoudsbedrijf Rene sla al meer dan 20 jaar actief in stenen en beton ik maak oude gevels weer nieuw door middel van uithakken reinigen of zandstralen en opnieuw voegen en impregneren , met eventuele schilderswerk is uw woning weer als nieuw. in bezit van 200m2 steigermateriaal daksteigers rol/vaste steigers bij grote projecten beschik ik over een vaste groep medewerkers. ik maak gratis offertes en kom graag bij u langs. voor beton herstel alle voegwerken alle metselwerken het plaatsen van wanden en plafonds, van gips of steen verbouwingen, badkamers, toilet,dakkapel enz. ook kunt u bij mij terecht voor diversen werkzaamheden in en om uw huis. sinds mijn start heb ik een netwerk om mij heen gebouwd van betrouwbare vakmensen dakdekkers, timmerlui, stukadoors, loodgieter, en elektriciens

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Snelle reactie om een binnenmuurtje te plaatsen, komt afspraken na en heeft duidelijke communicatie, was erg tevreden met Rene en zijn werk!
 • Gevelonderhoud ANO bv
  Gevelonderhoud ANO bv
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Metselaar in Vlaardingen

  ANO Gevelonderhoud is gespecialiseerd in restauratie, renovatie en onderhoud van gevels in alle soorten en maten. Wij onderscheiden ons met ruime ervaring in het herstellen van metselwerk en ambachtelijk voegwerk zoals het zetten van een knipvoeg of snijvoeg. Dit doen wij in het bijzonder voor het monumentale panden maar ook voor bedrijfspanden en particulieren.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Vriendelijke mensen. Doen stukjes extra zonder extra te rekenen
 • Keusklusenonderhoudsbedrijf
  Keusklusenonderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Metselaar in Vlaardingen

  8 jaar ervaring in de bouw. -Nieuwbouw - Onderhoud - Renovatie -Restauratie Specialisaties - Metselen & voegen - Metselaar niveau 2 & VCA Werkgebied - Zuid en Noord-Holland

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Slechte communicatie…. Komt afspraken niet na.
 • M. Spaans
  M. Spaans
  Beoordeling: 4.3 van 54.3533 reviews
  Metselaar in Vlaardingen

  Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw metsel- en bouwwerkzaamheden. Of het nu gaat om een groot (nieuw)bouwproject of een kleine verbouwing; wij zullen u met onze kennis en ervaring graag bijstaan. De volgende activiteiten zijn slechts een deel van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten:

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Goede communicatie. Maarten denkt echt met de klant mee en heeft een soort resultaat achter gelaten.

4.3

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Vlaardingen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 69 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Vlaardingen

Andere vakmensen in Vlaardingen

Vind vakmensen bij jou in de buurt