Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Wat is je klus?

Aannemer

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Vlaardingen

 • Grab-it

  Aannemer in Vlaardingen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8558 reviews

  Grab-it werkt momenteel voor particulieren maar ook voor woningcorporaties en vastgoedbedrijven. Wij verrichten hoofdzakelijk binnenhuisrenovatie, dat betekent dus badkamer, toilet, keuken, timmerwerk, stucwerk, electrawerk, leidingwerk en diverse andere werkzaamheden. De woning wordt naar de wensen van de opdrachtgever verbouwd maar er wordt altijd ook gericht geadviseerd om een esthetisch resultaat te bereiken. Tevens zijn wij gespecialiseerd in renovatie van badkamers. Luxe badkamer met niches en verlaagd plafond en een bad of inloop douche. U geeft de wensen aan en op verschillende fases in het traject evalueren wij de voortgang. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook nemen wij luxer timmerwerk aan , te denken aan sfeerhaarden met opbouw, design tv meubel direct aan de muur bevestigd, verlaagde design plafond met sfeerverlichting, iedere afwerking te vinden op Pintrest kunnen wij voor u realiseren. Vakmensen waarmee wij werken hebben ruime ervaring in de bouw. Wij leveren minimaal 5 jaar garantie op ons werk. Wij grijpen iedere mogelijkheid aan om u een tevreden resultaat te leveren.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  In eerste instantie alleen een afspraak gemaakt om de gang te stuccen en de badkamer, toilet en keuken te verbouwen. Ook alle leidingen zijn weggewerkt. Nadat de werkzaamheden waren begonnen hebben wij aan Hamza gevraagt of het mogelijk was om ook de electriciteit in het huis te vernieuwen, de rest van de muren en plafonds in het huis te stucen en alle gestucte muren/plafonds te witten. Dit was gelukkig geen probleem, ondanks dat de klus zo goed als verdubbeld was, heel fijn! Hamza en zijn team hebben onwijs mooi werk geleverd en goed meegedacht over de mogelijkheden van de verbouwing. Enige kanttekening is dat niet iedereen uit het team Nederlands of Engels spreekt, waardoor de communicatie via Hamza of zijn voorman liep, gelukkig is Hamza goed bereikbaar dus dit was geen groot probleem. Wij zijn helemaal gelukkig met het resultaat en zullen Hamza's contact gegevens zeker bewaren voor een volgende verbouwing.
 • Jansven Betonboringen

  Aannemer in Vlaardingen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8546 reviews

  Jansven ( Betonboringen /afdichtingen/onderhoud ) Bestaat dit jaar 10 jaar met 20 jaar werkervaring in de bouw! werkzaamheden die we verrichten: tegelwerk, loodgieters werk, sloopwerkzaamheden,tegelvloer verwijderen, boor en zaag werkzaamheden in de beton. MOTTO: leveren kwaliteit, meedenkend!!

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Super snel geregeld.
 • Klusbedrijf Hazebroek

  Aannemer in Vlaardingen

  Beoordeling: 4.6 van 54.65360 reviews

  klusbedrijf voor alle voorkomende werzaamheden in en rond om het huis plaatsen water/ gasleiding afvoer sanitair cv dakbedekking ontstoppingen

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Communicatie was top, uitvoering was top, echt een aanrader.
 • HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf

  Aannemer in Vlaardingen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8599 reviews

  Hallo, mijn naam is Harry Verbeucken. Ik ben sinds begin 2016 mijn eigen bedrijf HVB schoonmaak en onderhoudsbedrijf gestart waar ik tot heden heel tevreden over ben . Ik heb voorheen in dezelfde branche gewerkt waardoor ik inmiddels 8 jaar ervaring heb . Mijn focus ligt grotendeels op de schoonmaakwerkzaamheden en reparaties van pannen en bitumen daken. Dit varieert enorm van het reinigen van u dakgoot tot het gehele dak , van het vervangen van enkele pannen tot een geheel nieuw dak.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Ik ben met deze review behoorlijk laat voor het mooie, maar ik wil 'm toch graag plaatsen. Vorig jaar zomer lekkage aan het dak van mijn woning gehad. Klus via werkspot geplaatst. Harry was de eerste die reageerde. De lekkage bleek lastig en op verschillende plekken te zitten. Hij heeft het in twee keer verholpen. Harry is een bijzonder sympathiek en vriendelijk mens. Hij houdt zich aan zijn afspraken, communiceert erg goed en levert vakwerk. De verhouding prijs/kwaliteit is prima. Een bijzonder betrouwbaar adres. Ik kan 'm iedereen aanraden.
 • S&S Bouwbedrijf

  Aannemer in Vlaardingen

  Beoordeling: 4.2 van 54.2534 reviews

  Wij zijn een allround bouwbedrijf waar u terecht kunt voor alle kleine en grote werkzaamheden op het gebied van verbouw, uitbouw en renovatie. Wij hebben uitsluitend vakmensen in dienst met een jarenlange ervaring in de bouw. We hebben onze eigen voertuigen en professioneel gereedschap. Onze werkwijze is gebaseerd op kwaliteit, meedenken en duidelijkheid. Daar, waar mogelijk, houden we de projecten het liefst van begin tot eind onder onze verantwoording om zo tot het gewenste resultaat te kunnen komen. Bovendien kunt u, vrijblijvend, bij ons terecht voor persoonlijk interieur advies.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Hele goede ervaring met S&S. Hebben onze badkamer volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Het is nu een genot om te douchen. Offerte en rekening zijn zeer gedetailleerd en alles is bespreekbaar. S&S is een betrouwbare partij welke met je meedenkt en super mooie kwaliteit levert.
 • VBFlex

  Aannemer in Vlaardingen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7595 reviews

  VBFlex is een klein klussenbedrijf, die staat voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs en waar u als klant centraal staat. Ik heb ruim 11 jaar ervaring als klusman. U kunt bij mij terecht voor de meest uiteenlopende klussen in en rond uw woning: zoals renoveren/verbouwen badkamers en toiletten; tegelwerk binnen- en buitenshuis; stukken (exclusief en decoratief), binnen- en buitenschilderwerk; behangen; gipswanden en plafonds plaatsen; (ver)plaatsen CV-radiatoren; montage van meubels en inbouwkasten; allerlei reparaties en kleine klussen. Ook kunt u bij mij terecht voor het maken stenen binnen en buiten open haarden, tuinpriëlen en schuttingen. Ik wil mijn klanten zekerheid bieden, daarom ontvangt u vooraf een vrijblijvende offerte en mijn motto is: afspraak is afspraak.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Goed bedrijf. Hardwerkend en vakkundig personeel.
 • FNS Bouwbedrijf B.V.

  Aannemer in Vlaardingen

  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews

  FNS Bouwbedrijf is een nieuwe ondernemingsbedrijf met een kennis van ruim 20 jaar, welke ons personelen hebben. FNS Bouwbedrijf bestaat sinds 2019. Tot op heden hebben wij heel veel projecten met succes voltooid. Wij zijn gespecialiseerd in het storten van beton, funderingstechniek, het uitbouwen van woningen / panden, complete woningen / panden bouwen. In ons werk geven wij 5 jaar garantie voor de diensten welke wij leveren. Wij kiezen kieskeurig ons personeel die sinds het jaren 2000 al bezig zijn met dit werk. Wij weten ook daarom waarover wij het hebben! Kies voor FNS Bouwbedrijf, en u zult zeker geen spijt krijgen van de gewenste werk wat u opgeleverd wilt hebben.

  Laatste review:

  Aanbouw of opbouw plaatsen -

  Een prettig en vooral snel en betrouwbaar bedrijf. Het starten van het heien begon 9 februari, de eindoplevering was op 16 maart. (5 weken) Dit was inclusief het afwerken van plafond en muren stucwerk, het plaatsen van de vloerverwarming over de gehele begane grond en het leggen van een nieuwe tegelvloer.
 • Global bouw

  Aannemer in Vlaardingen

  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews

  Hartelijk welkom op het profiel van V.O.F. Global Bouw. Global Bouw is een aannemers- en bouwbedrijf gevestigd in Rotterdam. Wij zijn dé betrouwbare aannemer die actief is in Zuid-Holland en wijde omgeving met de focus op kwaliteit en vakmanschap. Het familiebedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf met diverse projecten in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. We beschikken over een ervaren team van gecertificeerde vaklieden die allen over de expertise beschikken die nodig is in diverse werkterreinen binnen de bouw. We realiseren bouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt dus voor werkelijk alles terecht bij ons bouwbedrijf. Of het nu gaat om een grote of kleine project, het isoleren van de daken of het vervangen van alle kozijnen, geen klus is ons teveel. Bij ons bent u altijd nummer één. Behalve dat wij sterk betrokken zijn bij u en uw opdracht, denken wij volop met u mee en leggen wij er onze hele ziel en zaligheid in. Wij voeren uw bouwproject van A tot Z uit, van de eerste schets tot de laatste schroef. Als u kiest voor Global Bouw is uw project in goede handen

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Global zou woensdag offerte sturen, maar tot nu toe , vrijdag 17.17 uur, nog niks gezien. Dat is nou jammer, want als global niet zijn belofte kan na komen om offerte te sturen , hoe zou dan het uitvoeren van opdracht gaan, Het spijt me maar mijn opdracht gaat niet naar globel.
 • M.A.M. Klusbedrijf

  Aannemer in Vlaardingen

  Beoordeling: 4.1 van 54.1525 reviews

  M.A.M. Klusbedrijf is een algemeen klusbedrijf voor klussen in en om het huis, bedrijf of kantoor. Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen omdat de tijd ontbreekt, het juiste gereedschap of de handigheid. Het begint met een klein klusje, maar de lijst kan snel langer worden, maar om daarvoor nou meteen een aannemer of een onderhoudsbedrijf te bellen, gaat te ver. En daarvoor is M.A.M. Klusbedrijf het aangewezen adres. Ook voor grote klussen kunt u uiteraard bij ons terecht. M.A.M. Klusbedrijf denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Heeft u een klus? M.A.M. Klusbedrijf komt graag vooraf langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken. Er is veel mogelijk. Betaling per uur, per dag, per project, het is allemaal bespreekbaar. Voor een vrijblijvende offerte kunt u de offerteaanvraag zo volledig mogelijk invullen. U kunt eventueel foto’s meezenden zodat de situatie vooraf nog beter bekeken en beoordeeld kan worden. - 12 jaar ervaring in onderhoud, renovatie en decoratie. Wij werken in regio Rotterdam en geven 2 jaar garantie op onze werkzaamheden -

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Bescheiden heren die heel mooi werk hebben geleverd. De tegels zijn heel mooi geplaatst waarbij de voegen perfect op elkaar aansluiten. Alles is netjes, schoon en opgeruimd achtergelaten. Super gedaan!
 • A. van Aken Onderhoudsbedrijf

  Aannemer in Vlaardingen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6555 reviews

  Mijn ervaring in het loodgieters vak is 40 jaar waarvan de laatste 20 jaar ook meer in het dakwerk waaronder lood koper en zinkwerk.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Altijd vriendelijk én heeft super werk geleverd.

Populaire lokale aannemers in Vlaardingen

Informatie over aannemers in Vlaardingen

Geen bouwklus te gek voor onze aannemersbedrijven in het Rijnmondgebied

Heb je een grote bouwklus, te groot om zelf te coördineren? Of ontbreekt het jou aan de deskundigheid om goed in te kunnen schatten of iets bouwtechnisch wel verantwoord is? Dan is een aannemer geen overbodige luxe, maar pure noodzaak! Een aannemer leidt elk bouwproject in goede banen en neemt jou alle zorg uit handen. Om er zeker van te zijn dat je een aannemersbedrijf kiest met ruime ervaring en kennis van zaken, kun je het best een bouwbedrijf kiezen dat bij ons is aangesloten. Alleen de beste aannemers kunnen zich bij ons aansluiten. Daardoor weet je zeker dat jouw bouwklus in veilige handen is. Onze aannemers in Vlaardingen hebben de expertise om de klus snel en goed te klaren. Geen bouwklus is te gek voor onze bouwbedrijven!

Realiseer een aanbouw met een aannemer uit Vlaardingen

Je wilt al tijden de woonkamer uitbreiden met een aanbouw of serre, maar het komt er maar niet van omdat je erg tegen het werk opziet. Welke vakmannen heb je precies nodig? Welke materialen heb je nodig en hoe kom je daaraan? En hoe weet je nou of een klusser zijn beloften nakomt en goed werk aflevert binnen de afgesproken tijd? Misschien zou een aannemersbedrijf uit Vlaardingen een goede oplossing zijn. Een bij ons aangesloten aannemer neemt de bouwklus volledig uit handen. Hij plant alle afspraken met gekwalificeerde vakmensen en coördineert de hele klus. Voor je het weet zit je in je perfect afgewerkte serre koffie te drinken en vraag je je enkel nog af waarom je niet veel eerder tot actie over bent gegaan!

Het uitbreiden van je woning in Vlaardingen via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende aannemersbedrijven in Vlaardingen, kun je op zoek naar een aannemer die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele aannemer in Vlaardingen? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het inhuren van een aannemersbedrijf/ bouwbedrijf.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Vlaardingen

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur