Vind gevelspecialisten in Vlaardingen

Op zoek naar gevelspecialisten in Vlaardingen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Vlaardingen

 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.4 van 54.4531 reviews
  Gevelspecialist in Vlaardingen

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Kitten-
  Klus heel netjes gedaan. Vakmensen, super!
 • Heppener facility service
  Heppener facility service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Gevelspecialist in Vlaardingen

  Heppener gevel services Staat voor restauratie en renovatie aan u gevel Wij doen onder andere Metselwerk Voegwerk Reinigen Impregneren Ankerplan Constructie aan u gevel Met HGS ziet u gevel er weer stralend uit

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Klus was groter dan oorspronkelijk verwacht, Heppener kon alle onderdelen zelf realiseren (loodwerk en aanhechtingen, voegen, impregneren) Netjes gedaan, op hele korte termijn begonnen en zelfs tussendoor nog langs gekomen voor een noodreparatie tijdens een natte winter. Blij met het resultaat, hoewel we pas 100% zeker weten of alle reparaties succesvol zijn als het weer flink regent.
 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Gevelspecialist in Vlaardingen

  Wij zijn een fris bedrijf die gespecialiseerd is in de gevelrenovatie. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Ik had last van lekkage op de eerste verdiieping van mijn huis. Na de inspectie heeft Roel de loodslab van de dakterres vernieuwd en de oude voegen eruit gehakt en opgenieuw gevoegd. Roel is eerlijk, reageert snel en komt zijn afspraak na. Een aanrader!
 • Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf
  Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Gevelspecialist in Vlaardingen

  Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het bedrijf bestaat ruim 25 jaar een echt familie bedrijf waarbij altijd garantie word gegarandeerd. De specialieteiten zijn stucen-latex spuiten-metselen en voegen.Ook al de diploma's zijn hier voor aanwezig het zit hem in de vingers!

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Zeer tevreden over de vakbekwaamheid en snelheid waarin alles werd opgepakt. In goed overleg afspraken gemaakt die gerespecteerd werden. Stucwerk professioneel aangebracht en geverfd inclusief de nodige herstelwerkzaamheden onder het oude stucwerk. Ook kunststof rabatdelen aan de zijkanten van onze uitbouw geplaatst. Kan er weer jaren mee vooruit.
 • JPCL Gevelreiniging en Glasbewassing
  JPCL Gevelreiniging en Glasbewassing
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Gevelspecialist in Vlaardingen

  We zijn een aannemers bedrijf die vooral actief is in de bouw. tevens doen wij vanuit ons bedrijf JPCL Gevelreiniging ook allerlei gevel reiniging werkzaamheden, reinigen en conserveren van kunstof kozijnen. reinigen en conserveren van gevels. Al uw kunstof kozijnen, gevelbeplating. Wij doen ook Glasbewassing voor zowel de particuliere en zakelijke kant. We zijn gevestigd in Schiedam nabij Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor alle klussen in en om het huis en bij kantoorpanden en/of ruimtes.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Nieuwe afspraak gemaakt en netjes gebeld
 • Mook Schilderwerk
  Mook Schilderwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews
  Gevelspecialist in Vlaardingen

  Voor vakkundig Schilderwerk en Onderhoud moet u bij Mook zijn; uw eigen vakman met 15 jaar ervaring! Daarbij ben ik gespecialiseerd in houtrot-sanering, aanpassing van klemmende/draaiende delen en het plaatsen van enkel en dubbel glas. Ik houd er van om mijn klanten blij te maken. Mook Schilderwerk & Onderhoud werkt met plezier, maar veiligheid staat op eerste plaats! Over de prijs komen wij altijd uit. Win-win situatie! *WE LEVEREN BIJ U EERSTE KLAS WERK AF*

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Mook Schilderwerk reageerde snel op mijn werkspot klus, ze konden snel aan de slag en tegen een scherp tarief. Ze hebben door weer en wind gewerkt om de kozijnen van onze uitbouw te schilderen aan de buitenzijde. Hij heeft het houtrot dat hij tegenkwam netjes vervangen en alles zit weer strak in de lak. Heel tevreden met het resultaat!
 • Wolters gevelrenovatie
  Wolters gevelrenovatie
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Gevelspecialist in Vlaardingen

  Gevelspecialist

  Laatste review:
  Na een paar mensen te hebben benadert kwam M. Wolters met een duidelijke offerte. Goede uitleg van te voren. Harde werkers sociaal en respectvol. Netjes opgeruimd ik zou deze heren zeker adviseren mooi vak werk geleverd. Duidelijke communicatie wanneer ze kwamen of niet ivm het weer.
 • A.H. Schoonmaakbedrijf
  A.H. Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75128 reviews
  Gevelspecialist in Vlaardingen

  Wij kunnen alles aan in onze brance, wij hebben hoogwerkers, tukker systeem, hogendruk reinigers en div renovatie werk en schilderwerk en voegwerk Dakreiniging en coating , metselwerk Op al ons werk geven wij garantie. Als er iets niet naar u zin is komen we het gelijk in orde maken. Wij zijn 10 jaar bezig maar ik heb 45 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Zeker aan te bevelen ! Hendrik was op tijd aanwezig en heeft samen met een hulp de voegen van de tuinmuur-bakstenen keurig uitgehakt en weer gevoegd. Na afloop is de tuinmuur keurig geïmpregneerd en alles ziet er weer top uit !
 • Puchito Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews
  Gevelspecialist in Vlaardingen

  Ruim 15 jaar ervaring

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Wat een droevig bedrijf is dit zeg. Heel slecht (knip) voegwerk (250m2), mij laten zitten met een aanzienlijke schadepost doordat door hun toedoen een 10.20mtr huur rolsteiger over 3 auto's is gevallen, en als klap op de vuurpijl is mijn klant achtergelaten met een schadepost van +/- €25.000 en nooit meer iets van hun vernomen na enkele appjes, telefoontjes en mailtjes... Dan maar toch die nare review schrijven. Ik raad dit bedrijf echt af ook al zullen er mensen zijn met goede ervaringen met dit nare bedrijf.
 • Gerrebrands Gevel Renovatie
  Gerrebrands Gevel Renovatie
  Beoordeling: 4 van 54524 reviews
  Gevelspecialist in Vlaardingen

  Gerrebrands Gevel Renovatie Al meer dan 20 jaar de beste keus op het gebied van gevels en dakwerkzaamheden. ''Kwaliteit voor de juiste prijs''

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Kane Gerrebrands reacted very quickly, he performed the inspection within a few days and completed the work professionally, for a good price and within the agreed time. He was always available and happy to provide explanations, as necessary, and went that "extra mile" to keep the client happy. Very professional and service oriented. Highly recommended!

4.7

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Vlaardingen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 118 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Vlaardingen

Andere vakmensen in Vlaardingen

Vind vakmensen bij jou in de buurt