Vind gevelspecialisten in Hoogvliet Rotterdam

Op zoek naar gevelspecialisten in Hoogvliet Rotterdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Hoogvliet Rotterdam

 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.4 van 54.4531 reviews
  Gevelspecialist in Hoogvliet Rotterdam

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Kitten-
  Klus heel netjes gedaan. Vakmensen, super!
 • Heppener facility service
  Heppener facility service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Gevelspecialist in Hoogvliet Rotterdam

  Heppener gevel services Staat voor restauratie en renovatie aan u gevel Wij doen onder andere Metselwerk Voegwerk Reinigen Impregneren Ankerplan Constructie aan u gevel Met HGS ziet u gevel er weer stralend uit

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Klus was groter dan oorspronkelijk verwacht, Heppener kon alle onderdelen zelf realiseren (loodwerk en aanhechtingen, voegen, impregneren) Netjes gedaan, op hele korte termijn begonnen en zelfs tussendoor nog langs gekomen voor een noodreparatie tijdens een natte winter. Blij met het resultaat, hoewel we pas 100% zeker weten of alle reparaties succesvol zijn als het weer flink regent.
 • Mook Schilderwerk
  Mook Schilderwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews
  Gevelspecialist in Hoogvliet Rotterdam

  Voor vakkundig Schilderwerk en Onderhoud moet u bij Mook zijn; uw eigen vakman met 15 jaar ervaring! Daarbij ben ik gespecialiseerd in houtrot-sanering, aanpassing van klemmende/draaiende delen en het plaatsen van enkel en dubbel glas. Ik houd er van om mijn klanten blij te maken. Mook Schilderwerk & Onderhoud werkt met plezier, maar veiligheid staat op eerste plaats! Over de prijs komen wij altijd uit. Win-win situatie! *WE LEVEREN BIJ U EERSTE KLAS WERK AF*

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Mook Schilderwerk reageerde snel op mijn werkspot klus, ze konden snel aan de slag en tegen een scherp tarief. Ze hebben door weer en wind gewerkt om de kozijnen van onze uitbouw te schilderen aan de buitenzijde. Hij heeft het houtrot dat hij tegenkwam netjes vervangen en alles zit weer strak in de lak. Heel tevreden met het resultaat!
 • JPCL Gevelreiniging en Glasbewassing
  JPCL Gevelreiniging en Glasbewassing
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Gevelspecialist in Hoogvliet Rotterdam

  We zijn een aannemers bedrijf die vooral actief is in de bouw. tevens doen wij vanuit ons bedrijf JPCL Gevelreiniging ook allerlei gevel reiniging werkzaamheden, reinigen en conserveren van kunstof kozijnen. reinigen en conserveren van gevels. Al uw kunstof kozijnen, gevelbeplating. Wij doen ook Glasbewassing voor zowel de particuliere en zakelijke kant. We zijn gevestigd in Schiedam nabij Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor alle klussen in en om het huis en bij kantoorpanden en/of ruimtes.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Nieuwe afspraak gemaakt en netjes gebeld
 • Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf
  Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews
  Gevelspecialist in Hoogvliet Rotterdam

  Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het bedrijf bestaat ruim 25 jaar een echt familie bedrijf waarbij altijd garantie word gegarandeerd. De specialieteiten zijn stucen-latex spuiten-metselen en voegen.Ook al de diploma's zijn hier voor aanwezig het zit hem in de vingers!

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Zeer tevreden over de vakbekwaamheid en snelheid waarin alles werd opgepakt. In goed overleg afspraken gemaakt die gerespecteerd werden. Stucwerk professioneel aangebracht en geverfd inclusief de nodige herstelwerkzaamheden onder het oude stucwerk. Ook kunststof rabatdelen aan de zijkanten van onze uitbouw geplaatst. Kan er weer jaren mee vooruit.
 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.85134 reviews
  Gevelspecialist in Hoogvliet Rotterdam

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Kan niets anders zeggen dan dat meneer heel keurig werk heeft geleverd. Prijs is schappelijk en er wordt hard gewerkt. Afspraken worden nageleefd. Zeer zeker aan te bevelen!
 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Gevelspecialist in Hoogvliet Rotterdam

  Wij zijn een fris bedrijf die gespecialiseerd is in de gevelrenovatie. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Hij is een rustige jongeman die zijn vak verstaat en netjes werkt.Komt zijn afspraken na en overlegt als het niet uitkomt.
 • Multiwan
  Multiwan
  Beoordeling: 4.3 van 54.3518 reviews
  Gevelspecialist in Hoogvliet Rotterdam

  Hallo mijn naam is Iwan Thomas. Ik heb mijn eigen klusbedrijf en doe voornamelijk schilder en stucwerk, dat is mijn passie. Op mijn website (mag ik geven bij aanvraag) staan foto's en films van uitgevoerde klussen waaronder gevelreiniging en impregneren, schilderwerk, stucwerk, verhelpen waterlekkages, brandschade herstellen, keuken vernieuwen, trappenhuis renovatie, dakreparatie en ben een gecertificeerd houtrotsaneerder. Kwaliteit is voor mij erg belangrijk omdat het er voor zorgt dat er ook weer nieuwe klussen in de toekomst worden aangevraagd.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  We did sandblasting of our house. Iwan did a very good work at a very good price. I recommend
 • Wolters gevelrenovatie
  Wolters gevelrenovatie
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Gevelspecialist in Hoogvliet Rotterdam

  Gevelspecialist

  Laatste review:
  Na een paar mensen te hebben benadert kwam M. Wolters met een duidelijke offerte. Goede uitleg van te voren. Harde werkers sociaal en respectvol. Netjes opgeruimd ik zou deze heren zeker adviseren mooi vak werk geleverd. Duidelijke communicatie wanneer ze kwamen of niet ivm het weer.
 • DPL Gevelrenovatie
  DPL Gevelrenovatie
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Gevelspecialist in Hoogvliet Rotterdam

  Wij zijn een gevelrenovatiebedrijf gevestigd in Krimpen aan den IJssel. We zijn gespecialiseerd in alle voorkomende gevelrenovatie werkzaamheden zoals: alle voorkomende Voegwerken, Zandstralen, Hakken, impregneren, Gevelreiniging, gevellood vervangen ,reparatie metselwerk. Met 30 jaar ervaring. Op elke opdracht geven wij 10 jaar garantie.

  Laatste review:
  Prettig contact en goede communicatie (proactief). Vind ik erg belangrijk. Kwam snel langs voor offerte welke heel schappelijk was. Werkzaamheden volgens afspraak nagekomen en goed verricht. Het grootste probleem (scheur in de gevel) vakkundig opgelost en gefixeerd. Resultaat is netter geworden dan ik had verwacht. Kan niet anders dan hem aanbevelen!

4.7

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Hoogvliet Rotterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 115 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Hoogvliet Rotterdam

Andere vakmensen in Hoogvliet Rotterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt