Vind stratenmakers in Hoogvliet Rotterdam

Op zoek naar stratenmakers in Hoogvliet Rotterdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Hoogvliet Rotterdam

 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65208 reviews
  Stratenmaker in Hoogvliet Rotterdam

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Klus is netjes uitgevoerd, kon zelfs nog wat onverwacht afval ook meenemen.
 • TH Tuinen
  TH Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Stratenmaker in Hoogvliet Rotterdam

  Bent u opzoek naar een hovenier in de regio Zuid-Holland? Wij helpen u verder! Ons takenpakket bestaat uit: Tuinaanleg/renovatie, Tuinonderhoud en Boomverzorging.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijne gasten die goed werk verrichtten. Communicatie vooraf was duidelijk en afspraken werden nagekomen. Zou deze mannen zeker aanbevelen.
 • ideaalbestrating
  ideaalbestrating
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Stratenmaker in Hoogvliet Rotterdam

  Ideaalbestrating is een stratenmakersbedrijf uit Zuid Holland. Het is een ideaal en gespecialiseerd bedrijf voor het aanleggen van tuinen. Mijn bedrijf is bekend om de klantvriendelijkheid, hierbij wordt er contact opgenomen en maak ik duidelijke afspraken met opdrachtgevers over de tijdsplanning prijsafspraken, service, garantie en over offertes. Ook een belangrijk punt is het kwaliteit van mijn bedrijf. De kwaliteit is gewaarborgd door de kennis en door de ruime ervaring.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Wat een vakmensen! Nadat een andere stratenmaker ons met smoesjes in een leeg gehaalde tuin lieten zitten, kwam Iskender met zijn zoon langs en konden ze de volgende dag aan de slag. Wat ben ik blij dat zij gekomen zijn. Super netjes, duidelijke communicatie, vriendelijk, goed overleggen en heel precies in wat ze doen. Deze mannen verstaan hun vak! Ik raad ze 200% aan. Wij hebben ze gelijk gevraagd om de voortuin ook te doen.
 • J Termijn Bestratingen
  J Termijn Bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Stratenmaker in Hoogvliet Rotterdam

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Stratenmaker,in Vlaardingen, dan kan J Termijn Bestratingen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Grond afgraven of egaliseren... of een andere klus? Zoals bomen verwijderen, dit is onze specialiteit. Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Tuin aangelegd Heel blij met de tuin die ze hebben aangelegd. Fijne communicatie en aardige mannen. Ik zou ze zeker aanraden en voor een volgende klus zeker weer contacten.
 • Civit B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Stratenmaker in Hoogvliet Rotterdam

  Civit B.V. kan je helpen met je Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Spijkenisse en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Sloopwerk algemeen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Civit B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Goede en vriendelijke contact. Duidelijke prijs afspraak van te voren afgesproken. Mijn schutting is naar mijn wens geplaatst en als extra ook nog wat wortels verwijderd omdat wat tuintegels omhoog kwamen zonder extra kosten. Als ik weer een klus in mijn tuin nodig heb, weet ik bij wie ik moet zijn. Dit was mijn eerste klus via werkspot en ik heb er geen spijt van.
 • Steenzet en Klusbedrijf NOL
  Steenzet en Klusbedrijf NOL
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Stratenmaker in Hoogvliet Rotterdam

  20 jaar arbeidservaring in de grond weg en waterbouw waarvan 7 jaar als zzper

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bleek meer werk dan verwacht - goed geleverd.
 • R'damwerkt
  R'damwerkt
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Hoogvliet Rotterdam

  Allround aannemer in de regio Rijnmond.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Fijne man! Het werk snel uitgevoerd en netjes aan de afspraak gehouden. Zou zeker aanbevelen.
 • The Garden Professionals
  The Garden Professionals
  Beoordeling: 4.5 van 54.5521 reviews
  Stratenmaker in Hoogvliet Rotterdam

  Wie zijn wij? The Garden Professionals is een jong en dynamisch bedrijf. Ieder lid van ons team is vol passie bezig met het creëeren van iets moois. Of het nu een budget-tuin betreft of een volledig aan te leggen tuin, wij zijn er klaar voor! Met onze "groene" vingers maken we iedere dag iets nieuws of veranderen we een jungle in iets geweldigs. Maak nu vrijblijvend een afspraak en ervaar wat we voor u kunnen betekenen, zowel particulier als zakelijk. .

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Via werkspot op the garden professionals uitgekomen na een aantal offertes en praten met wat andere mensen. Initieel plan was de achtertuin (alles moest gebeuren), later ook de voortuin mee laten pakken. Vincent is een hele prettige kerel om zaken mee te doen. Hij is kundig, luistert goed naar de wensen en denkt goed mee. Weet ook duidelijk waar hij het over heeft en maakt goede afspraken. Levert een mooie tuin op. Ik ben erg tevreden. Prijs en kwaliteit verhouding vind ik persoonlijk reeel.
 • Titan Klussenbedrijf
  Titan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Hoogvliet Rotterdam

  Titan klusbedrijf Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Radoslav is een prima vakman en een fijn persoon. Na een eerste contact kon hij direct de volgende dag de klus al doen. Het betrof het herstellen van een verzakt terras. Dit heeft hij heel vakkundig gedaan en het ziet er weer strak uit. Zelfs een losliggende tegel die niet tot het werk behoorde heeft hij weer vast gelegd. Hij werkt heel precies en netjes. Volgende keer weer.
 • van hofwegen hoveniers
  van hofwegen hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Hoogvliet Rotterdam

  van hofwegen hoveniers kan je helpen met je Hovenier klus in Oud-Beijerland en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met van hofwegen hoveniers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Van Hofwegen heeft een hardhouten vlonder bij ons aangelegd en de tuin ontdaan van oude boomstronken. Een pad aangelegd naar de schuur. Onder heel slechte weersomstandigheden gingen de mannen gewoon door. Wij zijn zeer tevreden over het gedane werk. Komt afspraken na en de kwaliteit is goed. Deze hovenier is zeker een aanrader.

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Hoogvliet Rotterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 291 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Hoogvliet Rotterdam

Andere vakmensen in Hoogvliet Rotterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt