Vind stratenmakers in Maassluis

Op zoek naar stratenmakers in Maassluis? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Maassluis

 • Dvm bestratingen
  Dvm bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Stratenmaker in Maassluis

  Dvm bestratingen Den Haag

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel en goed contact gehad, heldere afspraken. Tegen degelijke prijs erg mooi afgewerkt werk geleverd gekregen. Het betrof hier uithalen oud straatwerk (+/- 18m2 verspringend, 2 steensoorten), alles ophogen en deels vervangen door (zelf aangeschafte) nieuwe bestrating (dit alles in 1 dag) met afvoer van oude bestrating (als afgesproken 2 dagen later). Verstand van zaken en erg netjes gewerkt; aanrader!
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65183 reviews
  Stratenmaker in Maassluis

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede klus geklaard.
 • J Termijn Bestratingen
  J Termijn Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Stratenmaker in Maassluis

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Stratenmaker,in Vlaardingen, dan kan J Termijn Bestratingen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Grond afgraven of egaliseren... of een andere klus? Zoals bomen verwijderen, dit is onze specialiteit. Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Bedankt Joey voor je goede werk! Alles netjes gedaan en volgens afspraak, bij de volgende klus kom ik bij je terug.
 • Milan Skrobich
  Milan Skrobich
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Stratenmaker in Maassluis

  Milan Skrobich kan je helpen met je Stratenmaker klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Milan Skrobich om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Milan zou mijn terras opnieuw leggen. Dat heeft hij netjes en snel gedaan, en zonder daar iets voor te vragen heeft hij ook gelijk een aansluitend stukje bestrating meeopgehoogd en strak getrokken. Hij spreekt zeer goed Engels, communicatie is geen probleem en prijs is netjes. Ik houd hem in mijn adresboekje.
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85121 reviews
  Stratenmaker in Maassluis

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Alles is helemaal top gedaan. Goede communicatie. Zeer tevreden
 • Vbeek
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Maassluis

  Als je op zoek bent naar een Stratenmaker in Brielle, dan kan Vbeek je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super geworden! Fijn in overleg en uitvoering!
 • Steenzet en Klusbedrijf NOL
  Steenzet en Klusbedrijf NOL
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Stratenmaker in Maassluis

  20 jaar arbeidservaring in de grond weg en waterbouw waarvan 7 jaar als zzper

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bleek meer werk dan verwacht - goed geleverd.
 • Van den Bos onderhoud
  Van den Bos onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Maassluis

  Van den Bos onderhoud is een Bedrijf dat zich bezig houd met het aanleggen en onderhouden van zowel particulieren als bedrijfs tuinen. Verder doen maken we ook erf afscheidingen voor bijvoorbeeld de agrarische sector. En kleinere sloopwerken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Dion, reageerde snel… Heeft prima werk afgeleverd en komt al zijn afspraken na.
 • M&M bestratingen
  M&M bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Stratenmaker in Maassluis

  Als stratenmaker leg ik straten, stoepen, terrassen en pleinen aan. Door gebruik te maken van de juiste materialen kan ik nette, strakke en vlakke ondergronden creëren. Als stratenmaker kan ik naast het handmatig plaatsen van stenen ook bezig houden met machinale bestrating. Ik bezit ook over mijn eigen materialen om als straten maker klusje uit te kunnen voeren. Naast straten maker ben ik ook handig in laminaat leggen, schilderen, behangen en stucen. Ik heb ook mijn vca diploma en heb 2 jaar gewerkt als stratenmaker. Heb ook wat ervaring opgedaan als brandpreventie werkzaamheden waren brand isolerend dicht maken van pijpen, leidingen, pvc goten, kabel goten en lucht kanalen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  hard werkende mannen alles netjes afgewerkt
 • L. Groenewegen Grondverzet B.V.
  L. Groenewegen Grondverzet B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews
  Stratenmaker in Maassluis

  Goedendag ik ben Leon Groenewegen 28 jaar en kom uit Maasdijk (zuid Holland). Ik ben al 12 jaar actief in dit vak en doe het nog steeds met veel plezier. Ik heb zelf de benodigde machines om grondwerkzaamheden uit te voeren en beschoeiing te zetten. dus als u zo en klus heeft hoor ik graag van u. Heeft u meer vragen stuur me dan en email dan zal ik zo spoedig mogelijk reageren. M.V.G. Leon Groenewegen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Ophogen tuin: duidelijk aanbieding, duidelijke communicatie, snelle en correcte uitvoering. Het is een plezier om met Leon samen te werken en het resultaat is prima.

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Maassluis, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 189 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Maassluis

Andere vakmensen in Maassluis

Vind vakmensen bij jou in de buurt