Vind stratenmakers in Naaldwijk

Op zoek naar stratenmakers in Naaldwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Naaldwijk

 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65168 reviews
  Stratenmaker in Naaldwijk

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Kwam alleen even kijken en heeft het gelijk opgelost ..Ik ben tevreden !!
 • Dvm bestratingen
  Dvm bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Stratenmaker in Naaldwijk

  Dvm bestratingen Den Haag

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Donny heeft onze schuur betegeld. We zijn enorm blij met het resultaat. Super vriendelijk en ze hebben goed rekening gehouden met onze wensen!
 • L. Groenewegen Grondverzet B.V.
  L. Groenewegen Grondverzet B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews
  Stratenmaker in Naaldwijk

  Goedendag ik ben Leon Groenewegen 28 jaar en kom uit Maasdijk (zuid Holland). Ik ben al 12 jaar actief in dit vak en doe het nog steeds met veel plezier. Ik heb zelf de benodigde machines om grondwerkzaamheden uit te voeren en beschoeiing te zetten. dus als u zo en klus heeft hoor ik graag van u. Heeft u meer vragen stuur me dan en email dan zal ik zo spoedig mogelijk reageren. M.V.G. Leon Groenewegen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Wij hebben de grond in onze achtertuin laten frezen door Leon (70 m2), en daarna door Leon graszoden laten leggen. Leon communiceert snel en duidelijk en de grasmat ligt er uitstekend bij! Bedankt Leon!
 • Van den Bos onderhoud
  Van den Bos onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Naaldwijk

  Van den Bos onderhoud is een Bedrijf dat zich bezig houd met het aanleggen en onderhouden van zowel particulieren als bedrijfs tuinen. Verder doen maken we ook erf afscheidingen voor bijvoorbeeld de agrarische sector. En kleinere sloopwerken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Dion, reageerde snel… Heeft prima werk afgeleverd en komt al zijn afspraken na.
 • Tommy's Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Naaldwijk

  kan je helpen met je Stratenmaker klus in Monster en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • M&M bestratingen
  M&M bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Stratenmaker in Naaldwijk

  Als stratenmaker leg ik straten, stoepen, terrassen en pleinen aan. Door gebruik te maken van de juiste materialen kan ik nette, strakke en vlakke ondergronden creëren. Als stratenmaker kan ik naast het handmatig plaatsen van stenen ook bezig houden met machinale bestrating. Ik bezit ook over mijn eigen materialen om als straten maker klusje uit te kunnen voeren. Naast straten maker ben ik ook handig in laminaat leggen, schilderen, behangen en stucen. Ik heb ook mijn vca diploma en heb 2 jaar gewerkt als stratenmaker. Heb ook wat ervaring opgedaan als brandpreventie werkzaamheden waren brand isolerend dicht maken van pijpen, leidingen, pvc goten, kabel goten en lucht kanalen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  hard werkende mannen alles netjes afgewerkt
 • Tuinreconstructie Van de Griend
  Tuinreconstructie Van de Griend
  Beoordeling: 4.5 van 54.5563 reviews
  Stratenmaker in Naaldwijk

  Complete Tuininrichting door Professionals Tuinaanleg, Tuinontwerp en Tuinonderhoud - Hoveniersbedrijf uit Den Haag. Vakkundige plaatsing van terrassen, kunstgras, bestrating en schuttingen met garantie en vaste prijs. Gelegen in Den Haag, richten wij ons op Noord- en Zuid-Holland, maar zijn ook daarbuiten actief. Wij bieden u een complete tuininrichting, onderscheidend van andere hoveniersbedrijven. Met op maat gemaakte producten van topkwaliteit, geven wij elke tuin een unieke uitstraling. Wij verzorgen terrassen, schuttingen, veranda's, vlonders, verhoogde borders en maatwerk schuren. Materialen van Topkwaliteit Bovendien leveren wij ook hoogwaardige materialen voor al uw tuinprojecten, waaronder keramische tegels. Ons uitgebreide assortiment omvat diverse stijlen, kleuren en formaten om naadloos aan te sluiten bij uw wensen en tuinontwerp. Door het combineren van onze vakkundige diensten met de levering van kwaliteitsmaterialen, zorgen we voor een naadloze en efficiënte realisatie van uw droomtuin. Maak gebruik van onze expertise om de perfecte materialen te selecteren die de esthetiek en functionaliteit van uw buitenruimte versterken. Inspiratie en Ervaringen Ontdek de uitgebreide mogelijkheden op ons profiel en bekijk foto's van eerdere projecten in onze beoordelingen. Maatwerk en Passie Bij Tuinreconstructie Van de Griend draait het om het vinden van uw droomtuin. Door uw wensen en onze expertise samen te brengen, creëren we met passie de ideale tuin voor u. Interesse in een vrijblijvende offerte en bezichtiging? Neem contact op via onze contactpagina en laten we samen uw toekomstige tuin bespreken.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Klus is netjes afgemaakt. We hebben een grote tuin incl voortuin. Alles is weer gesnoeid en onkruid is ook weg voor.
 • M.H.Onderhoudsbedrijf
  M.H.Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Stratenmaker in Naaldwijk

  Ik leg tuinen aan doe bestrating maak overkappingen en ook grond werkzaamheden. En in de winter periode doe ik vloeren leggen timmer werkzaamheden en schilderen behangen kan ik ook.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  goede communicatie
 • Mollink Bestratingen
  Mollink Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Naaldwijk

  Hallo! Ik ben Tijmen en heb een eenmanszaak in het vak van het stratenmaken. Ik ben 19 jaar oud, maar heb al jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Ik kom oorspronkelijk uit twente en studeer nu in Delft en zit daar ook op kamers. Ik vind stratenmaken zo leuk dat ik besloot om het voor mijzelf naast mijn studie te doen. Ik beschik over al het gereedschap en de kennis om (niet al te grote) bestratingsklussen voor u uit te voeren.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Tijmen is een harde werker en komt zijn afspraken na. We zijn blij met het uitgevoerde werk. Netjes en professioneel. Prijs is ook netjes. Kan Mollink bestratingen van harte aanbevelen. Top gozer!
 • Infra P.M.
  Infra P.M.
  Beoordeling: 3.5 van 53.554 reviews
  Stratenmaker in Naaldwijk

  Diverse straatwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Onduidelijk bleef het uurtarief. Heb sterk het gevoel dat ik teveel heb betaald voor enkele m2 herstraten

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Naaldwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 155 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Naaldwijk

Andere vakmensen in Naaldwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt