Vind gevelspecialisten in Naaldwijk

Op zoek naar gevelspecialisten in Naaldwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Naaldwijk

 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Gevelspecialist in Naaldwijk

  Wij zijn een bedrijf die gespecialiseerd is in de gevelrenovatie en scheurherstel. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Roel was duidelijk in de communicatie en vakkundig in zijn werk. Dank :)
 • Wolters gevelrenovatie
  Wolters gevelrenovatie
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Gevelspecialist in Naaldwijk

  Gevelspecialist

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Mitchell heeft samen met zijn collega mijn achtergevel aangepakt. De mannen nemen hun werk serieus en weten wat ze doen. Ook was de communicatie voor, tijdens en na de klus top. Helder en duidelijk. Als ze klaar zijn laten ze alles netjes achter. Ik zou hen zeker aanbevelen.
 • Keusklusenonderhoudsbedrijf
  Keusklusenonderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Gevelspecialist in Naaldwijk

  8 jaar ervaring in de bouw. -Nieuwbouw - Onderhoud - Renovatie -Restauratie Specialisaties - Metselen & voegen - Metselaar niveau 2 & VCA Werkgebied - Zuid en Noord-Holland

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  We kunnen Dennis van harte aanbevelen. Hij heeft onze voor- en achtergevel perfect hersteld; reageert snel op vragen en heeft goed naar onze wensen geluisterd. Een echte vakman.
 • Jean Dakwerk
  Jean Dakwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Gevelspecialist in Naaldwijk

  Mijn naam is Jean Jansen, En ik ben woonachtig in het Westland. Ook goed bekend in Den Haag, Delft, Wassenaar, Rotterdam, Noordwijk E.O. Ik ben een zeer ervaren dakdekker, zit al vanaf 1996 in het vak. Gespecialiseerd en gediplomeerd in Bitumen daken, EPDM, en Zink. Wilt u een echt mooi, strak en gegarandeerd waterdicht dak? Twijfel niet en bel/app/mail mij. Ik geef 15 jaar garantie. Ik ben vlot beschikbaar, en geef u zsm een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Snel geholpen, eerlijke prijs
 • A.H. Schoonmaakbedrijf
  A.H. Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75132 reviews
  Gevelspecialist in Naaldwijk

  Wij kunnen alles aan in onze brance, wij hebben hoogwerkers, tukker systeem, hogendruk reinigers en div renovatie werk en schilderwerk en voegwerk Dakreiniging en coating , metselwerk Op al ons werk geven wij garantie. Als er iets niet naar u zin is komen we het gelijk in orde maken. Wij zijn 10 jaar bezig maar ik heb 45 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Hendrik is een sympathieke man met veel ervaring. Komt afspraken na en maakt de klus keurig netjes af. Tot hij zelf helemaal tevreden is. Hij heeft onze hele gevel opnieuw gevoegd, gereinigd en geïmpregneerd. Hendrik denkt ook mee. Zijn serviceniveau is heel hoog en zulke service/ betrouwbaarheid kom je niet vaak meer tegen. Kortom we zijn heel tevreden en raden hem aan als je iemand zoekt om je gevel te reinigen/ renoveren.
 • Heppener facility service
  Heppener facility service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Gevelspecialist in Naaldwijk

  Heppener gevel services Staat voor restauratie en renovatie aan u gevel Wij doen onder andere Metselwerk Voegwerk Reinigen Impregneren Ankerplan Constructie aan u gevel Met HGS ziet u gevel er weer stralend uit

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Ryan is een echte vakman. De klus is prima uitgevoerd.Van tevoren is goed gecommuniceerd over welke baksteen er gebruikt kan worden. Het weer zat tegen, daardoor duurde klus iets langer dan gepland, maar ook daar werd goed over gecommuniceerd. Ben erg blij met m'n herstelde gevel! Complimenten! Ook voor z'n pa! :-)
 • K.Stigter gevelwerken
  K.Stigter gevelwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Gevelspecialist in Naaldwijk

  Mijn bedrijf bestaat uit een 1 manszaak de werkzaamheden die ik uitvoer zijn - uithakken van de gevel - voegen -scheurherstel -impregneren -Gevel reiniging - klein metselwerk Alles wat uw aan de gevel gedaan wil hebben of als uw een probleem heeft aan de gevel daar zoek ik samen met uw naar de beste oplossing Voor vragen of interesse kunt uw contact opnemen om een goede en fijne samenwerking op te starten 👍

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Kevin is vriendelijk en komt zijn afspraken na. Hij communiceert over de voortgang en levert prima werk. Ik zou hem aanbevelen.
 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.3 van 54.3537 reviews
  Gevelspecialist in Naaldwijk

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  Klus niet gedaan, er is geen contact opgenomen na telefonische afspraak nog 4 dagen gewacht
 • Reza bouwservices
  Reza bouwservices
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Gevelspecialist in Naaldwijk

  Reza bouwservices kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Vloer,Klusbedrijf, Timmerman, Behanger, Sloopbedrijf, klus in Den Haag en Rotterdam en amsterdam en omgeving , Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Stucwerk binnen, te beantwoorden. Neem direct contact op met Reza bouwservices om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. ,of U kunt de foto's van de werkzaamheden opsturen en de werkzaamheden opschrijven die gedaan moeten worden, zodat ik u een offerte kan sturen, en als u akkoord gaat, plannen en stellen we samen met uw coördinatie een starttijd van de werkzaamheden vast. Met vriendelijke groet Reza

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Werken snel en goed. Taalbarrière is wat lastig, maar goed te doen. Erg vriendelijke mensen.
 • Schildersbedrijfrapmund
  Schildersbedrijfrapmund
  Beoordeling: 4.8 van 54.8536 reviews
  Gevelspecialist in Naaldwijk

  Rapmund bv kan je helpen met je Schilder klus in Rhoon en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk te beantwoorden. Voor een zeer scherpe prijs!!! Geen lange wachttijd!! Neem direct contact op met rapmund om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Werk zeer netjes. Nul zes dertien tweeënveertig zesenveertig tweeënzestig

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Lex is naast een aardige kerel ook een goede schilder. Mooie prijs voor prima werk. Aanrader.

4.6

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Naaldwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 276 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Naaldwijk

Andere vakmensen in Naaldwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt