Vind stukadoors uit Naaldwijk

Op zoek naar stukadoors uit Naaldwijk? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Naaldwijk

 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65316 reviews
  Stukadoor in Naaldwijk

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed werk geleverd. Vriendelijke mensen. En een snelle service.
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9574 reviews
  Stukadoor in Naaldwijk

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Was een spoedklus en is netjes en naar wens gedaan. Kwamen ook netjes op tijd.
 • Bulit Bouwbedrijf
  Bulit Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95177 reviews
  Stukadoor in Naaldwijk

  Stukadoor & schilder werk bulitbouwbedrijf . Wij zijn een team van professionals met 10 jaar ervaring. Voor al uw cementen, schilderwerk en om het huis, kantoor, winkel, de bouw van kleine Prijzen: i.v.m. de nieuwe prijzen van de materialen is de prijs bespreekbaar!!! --Sausklaar (zeer galdde muren)-- Als het werkoppervlak groter is dan 250m2. Met materiaal--Sausklaar (zeer galdde muren): € 17,00p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 18,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte i.v.m. de nieuwe prijzen van de materialen is de prijs bespreekbaar!!! Zonder materiaal --Sausklaar (zeer galdde muren): € 14,00 p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 15,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie. Laat u niet misleiden door lagere prijzen, het kan u een slechte ervaring opleveren. De gegeven prijs is gebaseerd op: 1.Overal goed afplakken/afdekken 2.Voorstrijken met voorstrijker 3.Stuccen met knauf MP75 of Goldband 4.Sponzen/messen (4x herhalen) (zeer glad) 5.Vloer afplakken met stucloper (waterdicht) 6.Overal goed schoonmaken 7.Goed laten drogen (minimaal 2 dagen) 8.Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen) --Spachtelputz/Sierpleister-- Met materiaal --Spachtelputz (sierpleister)€ 25 p/m2 (wanden) dikte, soort en kleur naar voorkeur van de klant Zonder materiaal--Spachtelputz (sierpleister): € 15,00 p/m2 (wanden) Notitie: Voor spachtelputz/sierpleister werkzaamheden hoort de muur glad/egaal te zijn. Mocht de muur veel oneffigheden hebben, hoort er eerst een dun laag gesmeerd te worden met gips. Na minimaal 2 dagen drogen kan er pas spachtelpuzt/sierpleister gesmeerd worden. Onze voordelen voor u een rij. GRATIS offerte Geen voorrijkosten SCHILDEREN Met voorstrijk en latex van Brander of Sikkens SPS Vooraf plakken wij uw deuren en kozijnen af met schilderstape. Wij spuiten altijd twee lagen latex om een optimaal strak en egaal resultaat te krijgen. Bezemschoon opleveren. U bent gegarandeert van een dekkende nieuwe frisse look dat past bij uw interieur. Heeft u voorkeur van een bepaald merk latex? Dan kunt u dit uiteraard aangeven. U betaalt pas als u tevreden bent! GEEN AANBETALING! Tevens heeft u 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snelle reactie op mijn verzoek. 2 dagen na mijn verzoek op werkspot is de klus geklaard met superstrak resultaat!
 • Gulmercan
  Gulmercan
  Beoordeling: 4.7 van 54.75166 reviews
  Stukadoor in Naaldwijk

  Welkom op Stukadoorsbedrijf Gulmercan Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de bouw! Hoe werken wij graag? Duidelijke prijzen, Altijd op afspraken, Rechte wanden & plafonds en Ervarende stukadoors . Wij werken graag met u voor de beste kwalitijd en voor de beste resultaat. Onze werkzaamheden zijn: -Gipsplaat werkzaamheid plafond verlaagd en isolatie,Koofmaken,plafond plaatsen,Stukadoor,Schilder,Timmerwerk, Sloop werk. Voor meer info kunt u met ons contact opnemen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Hebben zeer netjes werk afgeleverd en ook geen rotzooi achtergelaten. Aanrader! Bedankt!
 • WS Stukadoors
  WS Stukadoors
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Stukadoor in Naaldwijk

  WS Klusbedrijf is uw ultieme oplossing voor ontwerp, renovatie en decoratie! Bezoek onze portfolio hieronder om te zien welke decoratie-ideeën we voor u hebben en neem contact met ons op als u uw huis of leefruimte wilt verbeteren! Lees meer over wat we doen!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wisam & zijn collega hebben super werkt geleverd. Ze konden direct aan de slag en hebben binnen 2 weken bijna onze hele woning (180 m2 muren + plafonds) gestuct en deels geschilderd. Heel erg blij mee! Ook moeilijk te bereiken plekken (een hoge trap + gebogen plafond) zijn echt heel netjes geworden. Aantal muren waren hadden een paar flinke scheuren, dit is heel netjes opgevuld en gerepareerd en niets meer van te zien. Super strak resultaat! Daarnaast tijdens de werkzaamheden ook besloten om de muren gedeeltelijk te laten schilderen, dit is ook heel netjes gedaan. Tijdens het schilderen heeft Wisam zelfs nog (zonder dat we dit gevraagd hebben) een aantal scheuren in het plafond netjes opgevuld en extra schilderwerk op de trap uitgevoerd omdat hij het anders zonde van het resultaat vond. Wisam is vriendelijk, reageert snel en duidelijk, komt z'n afspraken na en werkt echt hard. Hele dikke aanrader!
 • Ammerlaan Bouwservice
  Ammerlaan Bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.85153 reviews
  Stukadoor in Naaldwijk

  Eerst heb ik de stucadoorsopleiding in rotterdam afgerond en na enige jaren ervaring opgedaan te hebben bij het stucadoorsbedrijf van mijn zwager ben ik als zzp-er 10 jaar geleden, voor mezelf begonnen. Voor evt grote klussen is er de mogelijkheid om met meerdere evaren stucadoors te werken.

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Het werk is prima uitgevoerd. Er was enig gedoe over meerwerk achteraf, daar zijn we uitgekomen.
 • StuTeg
  StuTeg
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Stukadoor in Naaldwijk

  Kleinschalig stukadoors (en aannemers)bedrijf gevestigd in Den Haag. Na jaren in de leer bij mijn vader ben ik 7 jaar geleden mijn eigen bedrijf begonnen. Alle soorten werkzaamheden zijn bespreekbaar (stucwerk, tegelwerk, wanden plaatsen, sierpleister, beton cire etc)

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wat een vakman. Echt zo verschrikkelijk goed werk afgeleverd en ook super netjes. Ook overal over meedenken. Voor de volgende klus weten we je zeker weer te vinden. Super bedankt.
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.7 van 54.75247 reviews
  Stukadoor in Naaldwijk

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Een aantal weken geleden heeft Nazif een klus bij ons gedaan in Den Bosch en dat verliep heel soepel. Het contact was snel gemaakt en hij kon al op korte termijn beginnen. Zijn prijs was marktconform en hij heeft heel mooi werk geleverd. Het was ook opvallend dat hij heel netjes werkt, de stucloper was zelfs nog zo schoon dat ik hem kon laten liggen voor het schilderen. Kortom: goed werk - heel tevreden!
 • Dans Stucadoorsbedrijf
  Dans Stucadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75107 reviews
  Stukadoor in Naaldwijk

  Dansstucadoor 15jaar ervaring, stuc, schilder, behang klaar sausklaar .ik doen altijd netjes en een mooie werekt .

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed en snel team. Netjes gewerkt!
 • UF Klussenbedrijf
  UF Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Stukadoor in Naaldwijk

  KvK - 76007111 LET OP!!! LET OP!!! graag ons alleen toevoegen aan de selectie als u echt geintereseerd bent in onze diensten dat inverband met de lid kosten voor werkspot !!! Stukadoor UF Klussenbedrijf *Uitsluitend kwalitatief hoogstaand materiaal! * Uiteenlopende stukadoorswerkzaamheden! *Bent u op zoek naar een stukadoor die snel en kwaliteit kan stuken dan bent u op bij ons op het juiste adres. *Wilt u uw huis netjes en schoon blijft u ben op juiste adres! *Vakbekwaam personeel.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top werk geleverd door de mannen, erg bekwaam en vriendelijk. Ze denken mee en doen er alles aan om je tevreden te stellen. Zeer aanbevolen, je komt zulke bedrijven zelden tegen.

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Naaldwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 734 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Naaldwijk

Informatie over stukadoors uit Naaldwijk

Sommige werkzaamheden in en rondom je huis kun je het beste uitbesteden. Stucen bijvoorbeeld. Dit is een lastige klus die veel tijd vraagt en laat je daarom het beste door een stukadoor uitvoeren. Deze specialisten zijn er immers niet voor niets. Zoek jij een stukadoor uit de omgeving van Naaldwijk? Dan zit je bij Werkspot helemaal goed. De door ons geselecteerde vakmannen staan klaar om jouw stucwerk als de beste af te leveren.. Het zijn professionele klussers die kwaliteit leveren en waarmee je goede afspraken kunt maken. Plaats nu gratis je klus op Werkspot en we verbinden je graag aan de juiste Naaldwijkse klusser.

Goede stukadoors uit Naaldwijk

Wanneer je op zoek bent naar een zelfstandige stukadoor of stukadoorsbedrijf uit de regio Naaldwijk, ga dan naar Werkspot. Wij koppelen je aan de juiste vakman. Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom een stukadoor uit Naaldwijk inhuren een goed idee is. Ten eerste woont zo’n klusser dichtbij en staat dus zo bij je op de stoep. Heb je een kleine aanpassing? Dat is hij zo weer bij je terug. Daarnaast is een vakman uit deze Zuid-Hollandse regio goedkoper, omdat er minder voorrijkosten zijn. Dit is weer positief voor het uiteindelijke bedrag op je eindafrekening. Tot slot kent een stukadoor uit Naaldwijk de regio op zijn duimpje. Waarschijnlijk kent hij dus ook andere vakmannen die je mogelijk in kunt zetten voor je klus. Al deze voordelen gelden wanneer je jouw stuc- of pleisterwerk uitbesteedt aan een regionale stukadoor. Schakel daarom één van onze Naaldwijkse Werkspot-stukadoors in en je kunt rekenen op een scherpe prijs en glad stucwerk.

Naaldwijkse stukadoors zijn efficiënt, doelgericht en echte aanpakkers

Met een stukadoor uit Naaldwijk haal je echte kwaliteit in huis. Iemand die jou blij maakt met professioneel vakwerk. Hoe wij dit zo zeker weten? Voordat stukadoors uit Naaldwijk zich aan kunnen sluiten bij Werkspot, controleren wij of ze voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Iedere klusser moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en een goed dekkende verzekering hebben. Bovendien hebben de meeste stukadoors ook branchegerelateerde certificaten. Vraag de klusser van jouw keuze gerust naar zijn papieren. Ook houden we onze ogen gericht op de reviews die klanten geven op onze website. Zo kunnen we zien of de stukadoors op het gewenste niveau blijven werken. Is dit niet het geval? Dan grijpen we direct in. Wij doen er alles aan om jou te laten genieten van een prachtig eindresultaat.

Huur een stukadoor uit Naaldwijk in voor diverse klussen

Buiten het stucen, pleisteren en spuiten om, kunnen je Naaldwijkse stukadoors vaak ook inzetten voor andere klussen. Denk hierbij aan het schilderen of behangen van je muren of betegelen van de badkamer. Bovendien zijn er ook stukadoors die zich hebben gespecialiseerd in decoratief stucwerk, zoals marmerpleisters en betonlook. Vraag onze stukadoors naar alle mogelijkheden, zij geven je graag uitleg en persoonlijk advies.

Wil je stucwerk in Naaldwijk via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Naaldwijk, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Naaldwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt