Vind witgoed monteurs in Naaldwijk

Op zoek naar witgoed monteurs in Naaldwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Naaldwijk

 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65153 reviews
  Witgoed monteur in Naaldwijk

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Uitstekende snelle service! Heel blij mee. Wij kunnen weer wassen!
 • Witgoed held
  Beoordeling: 4.5 van 54.5525 reviews
  Witgoed monteur in Naaldwijk

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en efficiënt 👍
 • Witgoed Warenhuis
  Witgoed Warenhuis
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Witgoed monteur in Naaldwijk

  Wasmachine en droger reparatie (Miele, AEG, Bosch en Siemens) Gespecialiseerd in onderhoud aan Bosch, Siemens, AEG en Miele (warmtepomp)drogers. Voorrijkosten en Diagnose = €59,95* (excl. eventuele onderdelen) Na diagnose betaalt u €19,95 extra per 15 minuten. * Den Haag 20km. * 30km €69,95 * 40km €79,95 * 50km €89,95 * 60km en hoger op aanvraag. Mocht de wasmachine of droger niet meer te repareren zijn, kunt u er 1 bij ons aanschaffen. Wij verkopen jong gebruikte Refurbished en nieuwe machines. Over het algemeen word er vooraf met de klant een prijsafspraak gemaakt. Doet de warmtepompdroger er langer over dan normaal? Dan is deze intern verstopt. Warmtepompdroger van Bosch of Siemens weer optimaal laten functioneren? Dit doen we door middel van een interne Condensor reiniging. Kosten: €159,- (Den Haag+20km) Duur: +- 1 uur Over de reparaties hanteren wij een garantie van 6 maanden. * Wilt u een reparatie in het weekend? Vraag naar de toeslagen. * Reparatie niet geannuleerd? Dan betaald u de voorrijkosten.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Foutmelding E18 opgelost en ik heb zelf de pomp preventief laten vervangen. Na een wasbeurt kwam toch weer de foutmelding. Monteur gebeld en is weer teruggekomen. Alles nog eens goed nagekeken en losgehaald tussen de trommel en de pomp. Netjes alles afgewerkt en erg beleefd. Zeer tevreden over de monteur
 • MHC Witgoed
  MHC Witgoed
  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews
  Witgoed monteur in Naaldwijk

  Al een aantal jaren werkzaam als reparateur van witgoed en bruingoed. Professioneel en betrouwbaar. €69,-

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en keurig geholpen! Vakman. Erg tevreden en aan te raden.
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.8 van 54.85129 reviews
  Witgoed monteur in Naaldwijk

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Geweldige service, dezelfde dag is het probleem al verholpen!!
 • Elektrotech Installatiebureau
  Beoordeling: 2 van 5251 review
  Witgoed monteur in Naaldwijk
  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Bij het inventariseren hadden we wel een goede klik en goed contact. Verstand van zaken. Helaas door omstandigheden niet gelukt om uit te voeren. Paar keer een afspraak gemaakt, maar niet langs gekomen en niet gecommuniceerd. Erg jammer! Op een gegeven moment houdt het wel op natuurlijk..
 • K&K telecom bv.
  K&K telecom bv.
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Witgoed monteur in Naaldwijk

  Wij repareren al uw witgoed in Rotterdam, Den Haag, Delft en omgeving. Wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, ovens, magnetrons, koelkasten enz. ook voor het repareren van inbouw keukenapparaten zoals vaatwassers en koelkasten kunt u bij ons. Bij ons werken goed geschoolde en ervaren monteurs. Indien mogelijk vooraf altijd een prijsindicatie. Starttarief en eerste half uur € 65,-. prijsindicatie reparatie vooraf; drie maanden garantie op reparaties.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Afspraken zijn goed nagekomen. Waren precies op tijd, nette uitvoering van de klus.
 • Nab Electro
  Nab Electro
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Naaldwijk

  Een ruim pakket aan diensten op het gebied van elektrotechniek. Dit varieert van advies en engineering tot aanleg en instandhouding van vrijwel alle elektrotechnische installaties, waaronder: • Licht- en kracht installaties • • Brandmeldinstallatie • Beveiligingsinstallaties • Camera- &-toegangscontroles • Telefoon-en datainstallaties

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goede en snelle service. Snel tot een afspraak kunnen komen, is flexibel en heeft reële prijzen. Aanrader!
 • Witgoedservicejasper.nl
  Witgoedservicejasper.nl

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Naaldwijk

  Ons bedrijf doet alle witgoed reparatie's Behalve koelkasten en vriezers Wij werken in heel zuid-holland en Brabant Voor referenties kunt u kijken op Trustpilot bij witgoedservicejasper

 • Os Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Naaldwijk

  Heb je een Domotica specialist, Elektricien, Witgoed monteur nodig in Middenstede 260 of omgeving? Os Elektrotechniek kan je helpen met alle klussen die een Domotica specialist, Elektricien, Witgoed monteur voor je kan uitvoeren, zoals Alarmsysteem installeren of vervangen, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

4.6

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Naaldwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 155 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Naaldwijk

Andere vakmensen in Naaldwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt