Vind witgoed monteurs in Monster

Op zoek naar witgoed monteurs in Monster? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Monster

 • Witgoed held
  Witgoed held
  Beoordeling: 4.4 van 54.4553 reviews
  Witgoed monteur in Monster

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijke nette man, goede reparatie uitgevoerd, zeer tevreden
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65157 reviews
  Witgoed monteur in Monster

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.8 van 54.85150 reviews
  Witgoed monteur in Monster

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en kundig
 • Witgoed Warenhuis
  Witgoed Warenhuis
  Beoordeling: 5 van 55539 reviews
  Witgoed monteur in Monster

  Wasmachine en droger reparatie (Miele, AEG, Bosch en Siemens) Gespecialiseerd in onderhoud aan Bosch, Siemens, AEG en Miele (warmtepomp)drogers. Voorrijkosten en Diagnose = €59,95* (excl. eventuele onderdelen) Na diagnose betaalt u €19,95 extra per 15 minuten. * Den Haag 20km. * 30km €69,95 * 40km €79,95 * 50km €89,95 * 60km en hoger op aanvraag. Mocht de wasmachine of droger niet meer te repareren zijn, kunt u er 1 bij ons aanschaffen. Wij verkopen jong gebruikte Refurbished en nieuwe machines. Over het algemeen word er vooraf met de klant een prijsafspraak gemaakt. Doet de warmtepompdroger er langer over dan normaal? Dan is deze intern verstopt. Warmtepompdroger van Bosch of Siemens weer optimaal laten functioneren? Dit doen we door middel van een interne Condensor reiniging. Kosten: €159,- (Den Haag+20km) Duur: +- 1 uur Over de reparaties hanteren wij een garantie van 6 maanden** * Wilt u een reparatie in het weekend? Vraag naar de toeslagen. * Reparatie niet geannuleerd? Dan betaald u de voorrijkosten. ** Op sommige onderdelen/reparaties is de garantie 1 maand

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijk, goed werk. Top!
 • Vrolijk Services
  Vrolijk Services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Witgoed monteur in Monster

  Welkom bij Vrolijk Services - Timmerwerk - Onderhoud - Renovatie - Klussen in en rondom huis - Langdurige projecten - Sloten / cilinders vervangen en of onderhoud - Kleine montage in en rondom huis - Montage / demontage

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Op tijd, denkt erg mee, komt zijn afspraken na en is erg vriendelijk!
 • Eijssink All-round
  Eijssink All-round
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Witgoed monteur in Monster

  Eijssink all-round is een echt klus bedrijf. Geen klus is te gek en gekke vragen bestaan niet. Pinnen ook mogelijk.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Zo snel en vakkundig En een fijne communicatie
 • Gelijk Gemaakt
  Gelijk Gemaakt

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Monster

  Gelijk Gemaakt

 • Montage next

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Monster

  Montage bedrijf

 • Verde WGTP

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Monster

  Ruime ervaring afgelopen jaren als manager voor complete verbouwing en renovatie van alle werkzaamheden en locaties bij mijn werkgever. Meer dan 27 jaar als manager bij grote bekende allround technisch installateur gewerkt. Kwaliteit voor kwantiteit. Eerlijke heldere offertes, alles is bespreekbaar, werkzaamheden vv betalingen naar ratio werkzaamheden en voorgang. Open, eerlijk en bovenal kwalitatief omdat ik het voor me zelf ook het beste zou willen.

 • A-Z Klusklaar
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Monster

  .

4.7

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Monster, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 149 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Monster

Andere vakmensen in Monster

Vind vakmensen bij jou in de buurt