Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Naaldwijk

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75547 reviews
  Hovenier in Naaldwijk

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Heg snel gesnoeid en afgevoerd Aardige mensen, netjes gewerkt
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65222 reviews
  Hovenier in Naaldwijk

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Uitstekend 👍
  Kom in contact
 • rick van den berg klussenbedrijf
  rick van den berg klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55561 reviews
  Hovenier in Naaldwijk

  Hallo Ik ben Rick van den Berg, Mijn werkzaamheden bestaan uit: * tuin onderhoud * plaatsen van vlonders/tuinoverkappingen * schuttingen repareren/nieuw plaatsen * leidingwerk repareren * verf werk Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte! www.rickvandenbergklussenbedrijf .nl

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Heel tevreden: Rick is van tevoren komen kijken en heeft het tuinhek hierna op een keurige manier geplaatst. Oude materialen werden door hem afgevoerd.
  Kom in contact
 • M. Haryouli
  M. Haryouli
  Beoordeling: 4.8 van 54.85109 reviews
  Hovenier in Naaldwijk

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Meneer Haryouli heeft in onze voor- en achtertuin verschillende werkzaamheden in sneltempo uitgevoerd en ons geadviseerd. Onder andere het verwijderen van verschillende bomen en een grote haag, snoeien en schoonmaken. Het is allemaal netjes gebeurd en er is echt hard gewerkt. Wij zijn erg tevreden en zullen hem weer benaderen voor nieuwe werkzaamheden.
  Kom in contact
 • Ham Tuinzorg
  Ham Tuinzorg
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Hovenier in Naaldwijk

  Ham Tuinzorg is gespecialiseerd in het tuinonderhoud en tuinverzorging, voor het snoeien van uw hagen struiken en bomen, vormsnoei, onkruidbestrijding, reiniging terras , gazonsverbetering. Getogen in tuindersgezin [groentenkweker], verder heb ik ruim 20 jaar ervaring in het tuinonderhoud en bosonderhoud , mijn klantenkring is zeer divers, van balkontuin tot Landgoed. Ik beschik over het nodige gereedschap, en kan in overleg het tuinafval meenemen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Netjes en betrouwbaar.
  Kom in contact
 • Lansdaal Tuinplanten
  Lansdaal Tuinplanten
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Hovenier in Naaldwijk

  Lansdaal tuinplanten is gespecialiseerd in: - maken van beplantingsplannen - aanplanten van tuinbeplanting - onderhoud van tuinen - meedenken en aanbrengen van tuinverlichting Werkgebied: Westland, Delft, Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Berkel en Rodenrijs en omstreken. Indien u contact met ons opneemt via werkspot dan worden er door deze site bij ons kosten in rekening gebracht. Als u, al vorens er redelijk contact is geweest besluit om niet met ons in zee te gaan, brengen wij de kosten van werkspot bij u in rekening.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Geweldig, reageert snel en kon gelukkig ook snel de tuin doen. Heel blij en ga haar zeker meer vragen.
  Kom in contact
 • Borealis Boomverzorging
  Borealis Boomverzorging
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Hovenier in Naaldwijk

  Hallo! Mijn naam is Daniel en ik ben zelfstandig ondernemer in de boomverzorging. Met een ETW diploma op zak ben ik volledig opgeleid en gecertificeerd om vakkundig al uw bomenklussen te doen. Werk waarbij geklommen moet worden is mijn specialiteit, maar ook rooiwerk en het ander bomenwerk is voor mij geen probleem. Goed snoeien is een kunst waar veel kennis en een goed begrip van bomen voor nodig is. Slecht snoeiwerk zorgt vaak voor lelijke bomen en zieke bomen, die met soms snelle groeischeuten als reactie proberen te overleven - scheuten die later makkelijk kunnen uitscheuren of breken als ze ouder en zwaarder worden. Daarom is het altijd belangrijk om bomen te snoeien met kennis van zaken. Ik denk graag met u mee over uw boom of klus. Neem contact op voor een gesprek en een prijsindicatie!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snelle en duidelijke reactie, prima werk geleverd voor een prima prijs.
  Kom in contact
 • Aanneembedrijf Waelland
  Aanneembedrijf Waelland
  Beoordeling: 4.8 van 54.85104 reviews
  Hovenier in Naaldwijk

  wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het opruimen en ontruimen van woningen/panden. Van het weghalen van de inboedel tot het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden. Wij laten de woning of het bedrijf bezemschoon achter. Zoveel mogelijk inboedel proberen we een tweede leven te geven. Het afval wordt volledig afgevoerd en zoveel mogelijk gerecycled. Wij zijn ook gespecialiseerd in voorledige renovatie in huizen, kantoren en panden Wij kunnen diverse klussen voor u doen in overleg Wij zijn ook gespecialiseerd in siertuinen om weer netjes te maken Wij zijn VCA Gecertificeerd bedrijf

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Binnen 2 dagen afgerond wat 2 weken tijd zou kosten. Veel haast gehad en dus niet alles netjes achtergelaten. Lelijke schilderwerk, kapotte muur, visse ramen En vervolgens hebben ze het “te druk” om werk komen afmaken.
  Kom in contact
 • Dvm bestratingen
  Dvm bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Hovenier in Naaldwijk

  Dvm bestratingen Den Haag

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hele snelle en goede communicatie gehad met Donnie en hij gaf ter voorbereiding nog een aantal praktische tips waar we veel aan hebben gehad. Op de dag van de werkzaamheden netjes op tijd, beleefd en belangrijkste het werk naar onze wens uitgevoerd. Wij zijn er super blij mee en wij kunnen Donnie ten zeerste aanraden!
  Kom in contact
 • L. Groenewegen Grondverzet B.V.
  L. Groenewegen Grondverzet B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8547 reviews
  Hovenier in Naaldwijk

  Goedendag ik ben Leon Groenewegen 28 jaar en kom uit Maasdijk (zuid Holland). Ik ben al 12 jaar actief in dit vak en doe het nog steeds met veel plezier. Ik heb zelf de benodigde machines om grondwerkzaamheden uit te voeren en beschoeiing te zetten. dus als u zo en klus heeft hoor ik graag van u. Heeft u meer vragen stuur me dan en email dan zal ik zo spoedig mogelijk reageren. M.V.G. Leon Groenewegen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Leon heeft ons goed en netjes geholpen! Grond afgegraven en afgevoerd, repac geplaatst als fundering en grind gestort. Snel en alles volgens afspraak.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Naaldwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1054 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Naaldwijk

Andere vakmensen in Naaldwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt