Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Naaldwijk

 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.7 van 54.7570 reviews
  Kozijnspecialist in Naaldwijk

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Prima gerepareerd!
  Kom in contact
 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95179 reviews
  Kozijnspecialist in Naaldwijk

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Jay heeft ons fantastisch geholpen. Alles kan snel en hij is heel duidelijk in wat hij doet en waarom hij het doet. Precies wat wij zoeken. Dank Jay
  Kom in contact
 • Wei onderhoud
  Wei onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Kozijnspecialist in Naaldwijk

  Wei onderhoud kan je helpen met je Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Naaldwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Wei onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Vakkundig, behulpzaam, meedenkend, en betrouwbaar. Garick had over meer details nagedacht dan ik zelf had gedaan, waardoor het resultaat nog beter was dan ik had verwacht! Ik zou Garick zonder twijfel benaderen voor eventuele toekomstige klussen.
  Kom in contact
 • Genevi B.V.
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Kozijnspecialist in Naaldwijk

  Welkom bij Genevi BV, uw partner voor totaalonderhoud en renovaties. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van onderhoud en renovaties voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Diensten: - Schilderwerkzaamheden voor binnen en buiten huis - Kozijnen vervangen - Renovatie projecten zoals vernieuwde badkamer, keuken of trap. - Constructies opzetten binnen huis. - Tegelzetwerkzaamheden - Laminaat of pvc leggen. - CV ketels vervangen en/of onderhouden - Woningen aanpassen volgens de SNF regels - Schoonmaakwerkzaamheden - Loodgieter werkzaamheden Staan uw werkzaamheden er niet tussen? Neem alsnog gerust contact op, misschien kunnen wij u toch helpen. Genevi BV staat voor Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij streven ernaar om elke opdracht met de grootste zorg uit te voeren, waarbij wij alleen maar gebruik maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. Neem vandaag nog contact op met Genevi BV voor al uw totaalonderhoud en renovatiebehoeften. Samen kunnen we uw visie realiseren. Zodat dat uw gebouwen in de beste staat behouden kunnen worden of getransformeerd worden.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Snelle reactie, de klus is volgens afspraak en voor een nette prijs uitgevoerd
  Kom in contact
 • I.G. Service Westland
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Kozijnspecialist in Naaldwijk

  Wij zijn een Westlands bedrijf dat nu 23 jaar bestaat. Het is een eenmanszaak, waarvan ik al 41 jaar in het vak zit. Ik maak ook kleine houtrot reparaties als blijkt dat bij het vervangen van glas het kozijn gedeeltelijk slecht is. kwaliteit en tevredenheid is voor mij belangrijk, daarom geef ik altijd 10 jaar garantie op het glas en het plaatsen van glas. Wij leveren en plaatsen alle glas soorten en adviseren altijd voor de best mogelijke oplossingen. Wij vragen geen aanbetaling, factuur wordt pas gestuurd naar dat de klant het werk heeft goedgekeurd en tevreden is.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Komt zijn afspraken na, is betrouwbaar en doet zijn werkgoed! Ga zo door
  Kom in contact
 • SBGW
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Kozijnspecialist in Naaldwijk

  -montage, reparatie van deuren en ramen -reparaties en vervanging van trappen - meubelmontage - renovatie van vloeren - leggen van vloerpanelen - renovatie van appartementen

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  snel en accuraat
  Kom in contact
 • Montagebedrijf A. Mulder
  Montagebedrijf A. Mulder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Kozijnspecialist in Naaldwijk

  Bent u op zoek naar een ervaren specialist voor uw dak- en gevelplating of asbestrenovatie project? Dan is Mulder Montage de perfecte keuze voor u!

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Klus netjes en tevreden uitgevoerd. Er werd meegedacht wat voor ons de beste oplossing was. Communicatie verliep prima, en tijdens de klus waren er twee uiterst beleefde mannen bezig. Nadat de klus was geklaard hebben ze alles opgeruimd en al het afval mee genomen. Kortom, dik tevreden
  Kom in contact
 • Sobel Services
  Sobel Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8581 reviews
  Kozijnspecialist in Naaldwijk

  Timmerman Den haag www.sobelservices. deuren kozijnen specialists

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Had geen behoefte om de breedte van de stompe deur ook in te korten (83 naar 79). Dit was te veel werk voor het bedrag wat we hadden afgesproken. En om alleen de opdekdeuren te doen was niet interessant, want daar verdiende hij te weinig aan. Daarna gewoon weggelopen (“kan ik beter thuis gaan zitten”). Hij had ook gewoon de meerprijs van de stompe deur bespreekbaar kunnen maken of dat we een ander (hoger) bedrag hadden besproken voor alleen de opdekdeuren. Daar was alleen geen ruimte voor, want toen was hij alweer weg.
  Kom in contact
 • Bouwbedrijf Rene Hulsman
  Bouwbedrijf Rene Hulsman
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Kozijnspecialist in Naaldwijk

  Wij zijn een net bouwbedrijf die vooral meedenkt met de klant. We bestaan dit jaar alweer 12 jaar en doen met veel plezier ons werk. Van aanbouw tot dakkapel, van kozijn tot keuken, kleine of grote klussen. Tot complete verbouwingen all in........(elektra/loodgieterswerk/tegelwerk e.d) Bel gerust voor een afspraak en een vrijblijvende offerte. Mvg. René hulsman (tel: 0624880250)

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Wow wat deed Rene goed zijn werk. Hij heeft een raampje geplaats in mijn voordeur. Heel netjes en ook weer netjes opgeruimd en schoongemaakt. Aanrader! betrouwbaar. Snelle reacties. Denkt mee.
  Kom in contact
 • Miva Techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Naaldwijk

  h

  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Naaldwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 840 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Naaldwijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Naaldwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt