Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind keukenmonteurs in Naaldwijk

Op zoek naar keukenmonteurs in Naaldwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Naaldwijk

 • ABN Installatie

  Keukenmonteur in Naaldwijk

  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews

  Ik ben een professionele keukenmonteur. Ik ben 10 jaar geleden begonnen met de montage van keukens in Italië en heb mijn werkwijze en ideeën hier in Nederland (in de afgelopen 3 jaar) geperfectioneerd.

  Laatste review:

  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen -

  Aardig, communiceert goed wat hij doet en prima werk afgeleverd! Zou hem iedereen aanraden!
 • Rvanalles

  Keukenmonteur in Naaldwijk

  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews

  Ronald van alles Keuken montage verwijderen van keukens . Ik plaats al 8 jaar keukens voor particulier en beleggingspanden daarnaast werk ik ook voor keukencentra`s .

  Laatste review:

  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen -

  Wat een topper is deze man, een dikke tien, Sor waar we van huren stuurde een loodgieter PUINHOOP met dikke letters deze man kijkt lost alles op en de rest van de keuken afmonteren afwasautomaat plaatsen GEWELDIG, een echte aanrader VAKMAN Ria
 • Alkremo

  Keukenmonteur in Naaldwijk

  Beoordeling: 4.4 van 54.4589 reviews

  Alkremo keukenrestyler keukenspecialist sinds 1997 met montage van keukens keukenrenovatie tevens diverse servicewerk en reparatie.

  Laatste review:

  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen -

  Vriendelijk, ruim op tijd en snel uitgevoerd.
 • Temm-las

  Keukenmonteur in Naaldwijk

  Beoordeling: 4.8 van 54.8554 reviews

  Mijn naam is fekri Zelfstandig, gespecialiseerd in het Keukens monteren & repareren , badkamer & toilet renoveren/ repareren, loodgieter, timmerwerk/ las werk

  Laatste review:

  Keukenblad plaatsen of vervangen -

  Ondanks mijn prehistorische keuken en klein budget heeft Fekri mijn keuken een mooie Look gegeven. Fekri denkt mee, geeft advies en is betrouwbaar. Wat hij beloofd komt hij na. Ben je op zoek naar een betaalbaar en betrouwbaar bedrijf, hier moet je zijn!
 • Marco Rietdijk Keukenmontage

  Keukenmonteur in Naaldwijk

  Beoordeling: 4.8 van 54.85280 reviews

  Welkom bij Marco Rietdijk Keukenmontage. Bent u toe aan een nieuwe keuken? Al iets moois gezien of misschien uw droomkeuken al besteld? Maar nog geen keukenmonteur?. Dan bent u bij Marco Rietdijk Keukenmontage aan het juiste adres.Wij bieden u vakkundige montage van alle merken keukens voor een eerlijke prijs. Binnen een straal van 50 km rondom Rotterdam komen wij graag langs om uw keuken vakkundig te monteren. Met ruim 30jr ervaring bieden wij u niet alleen de juiste vakkennis van alle merken keukens maar ook een nette manier van werken. Ook hebben wij reeds zoveel keukens gezien,dat wij snel kunnen inschatten waar eventuele moeilijkhedenzitten .Dit lossen wij uiteraard netjes voor u op tijdens de keukenmontage. Sinds 2010 is Marco Rietdijk Keukenmontage specialist in monteren van IKEA keukens. Deze keukens vragen net iets meer aandacht en vakkennis dan andere keukenmerken.Wij helpen u graag om een goed resultaat neer te zetten zodat u kunt genieten van uw IKEA keuken. Naast Ikea keukens hebben wij door de jaren gewerkt met vele bekende merken zoals Zeyko,Nolte,Superkeukens. Ook voor bijkomende werkzaamheden zoals: * Aanpassen leidingwerk (water-gas-elektra-afvoer) * Monteren en installeren van alle merken inbouw apparatuur. *Demontage van keukens* Marco Rietdijk Keukenmontage biedt u ook een lagere prijsgarantie dan IKEA montage diensten.Dit kan oplopen tot 40% prijsvoordeel ! . Wilt u meer informatie hebben over de keukenmontage en de prijzen daarvan?Vraag dan een vrijblijfende offerte op bij Marco Rietdijk Keukenmontage. *** 3 jaar Garantie en Service op werkzaamheden*** *** ook als u vastzit met de montage van uw eigen keuken van uw eigen IKEA of ander merk ..ben ik altijd bereikbaar voor normaal tarief *** **** Voor een IKEA spoed keukenmontage volg mijn website Marco Rietdijk keukenmontage nl voor contact gegevens **** Met vriendelijke groet, Marco Rietdijk Keukenmontage nl

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Zeer kundig en professioneel! Marco is een echte vakman en heeft prachtig werk opgeleverd en goed met ons mee gedacht. Houdt zich aan afspraken, prettig in de communicatie, werkt netjes en secuur. En dat alles voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
 • André Cornelder

  Keukenmonteur in Naaldwijk

  Beoordeling: 4.7 van 54.7570 reviews

  Ambachtelijke meubelmakerij/meubelspuiterij met een zeer flexibele instelling. Gespecialiseerd in keukenrenovaties en meubelspuitwerk, meubelen op maat. Daarnaast ook onderhouds en schilderswerkzaamheden. Leveren en leggen parket en laminaatvloeren

  Laatste review:

  Keukenkastjes repareren -

  Andre heeft mijn keuken weer als nieuw gemaakt. Hij heeft ook een vouwdeur gerepareerd en alle deuren gespoten en van folie ontdaan. Andre komt zijn afspraken na en dat voor een mooie prijs.
 • FT Solutions

  Keukenmonteur in Naaldwijk

  Beoordeling: 4.8 van 54.85342 reviews

  Een van de betere klusbedrijven. Net niet de allerbeste, maar wel een goede tweede. Redelijk geprijsd en komt altijd de gemaakte afspraken na. Werk alleen, dus niet zo snel als bedrijven met personeel, maar als er iets meer tijd te besteden is, ben ik een uitstekende keus. Heb ruime ervaring met allerhande klussen in en om uw woning en/of bedrijf. Ruime ervaring opgedaan in het bedrijf van mijn zwager, die voor makelaarskantoren in Amsterdam het onderhoud en de kleine verbouwingen in beheer heeft en uitvoert. Breng ook alle soorten/maten afbeeldingen aan op muren van baby en/of kinderkamers. Schroom niet om voor nadere informatie contact met ons op te nemen via Werkspot. Misschien treffen we elkaar ooit.

  Laatste review:

  Keukenkastjes repareren -

  Frans werkt netjes en heeft reparaties van carousselkast mooi uitgevoerd. Ook het hoger afhangen van de afzuigkap netjes uitgevoerd; omdat deze wat zwaarder is en Frans alleen werkt had hij hiervoor wel af en toe een extra handje nodig. Prettige communicatie.
 • Caelestron bouw

  Keukenmonteur in Naaldwijk

  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews

  Geachte lezer, fijn dat u even tijd neemt om ons profiel te lezen. Wij zijn Caelestron Bouw. Sinds enkele jaren zijn wij al gespecialiseerd in het demontage en montage van keukens. Ook voeren wij kleine sloop of constructiewerkzaamheden uit. U kunt bij ons terecht voor alle bouwwerkzaamheden. Ons specialisme zit vooral in de keukenbouw, wanden zetten, plafonds verlagen en complete hout constructies bouwen op zolders. Keukenmontgae hebben wij vooral als vaste aannemer voor keuken installatie bedrijven gedaan. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen en beschikken ook over een loodgieter en elektricien in het geval er leidingen moeten worden verlegd. Ik ga graag met u in gesprek om te zien of wij de juiste dienstverlening kunnen verlenen welke u met een tevreden gevoel achterlaat.

  Laatste review:

  Keuken (de)monteren en plaatsen -

  Een echte vakman en een pietje precies. Neemt geen genoegen met "net niet" Gaat tot het uiterste om iets 100% naar het zin te krijgen. We hebben weer een prachtige keuken.
 • MRL Bouw- en Klusbedrijf

  Keukenmonteur in Naaldwijk

  Beoordeling: 3.8 van 53.8510 reviews

  klusbedrijf mrl voor al u klussen in en om het huis of het nou om een badkamer een verranda of een complete verbouwing gaat klusbedrijf mrl bied u een goede en betaalbare oplossing.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Ik wilde mijn badkamer in november 2013 laten renoveren. Wij hebben toen MRL (Daan van Weye) gekozen op grond van de reviews op Werkspot. Hij was zeker niet de goedkoopste. Ik vond dat niet heel erg want ik ging er vanuit dat alle waar naar zijn geld is. Daan heeft alleen zelf het bad er uit gesloopt. De rest heeft hij overgelaten aan mensen met wie wij heel slecht konden communiceren. Zij spraken geen Nederlands en heel gebrekkig Engels. Ik heb oprecht spijt dat ik met dit bedrijf in zee gegaan ben omdat: 1. Ondanks dat wij een vaste prijs hadden afgesproken, Daan mij de 1e ochtend al belde met de mededeling dat de verbouwing € 500,-- meer zou gaan kosten. Ik ben daar niet mee akkoord gegaan. Afspraak is afspraak. Het kostte mij moeite om Daan aan zijn afspraak te houden. 2. De doucheslang binnen 2 dagen, nadat de badkamer was opgeleverd, scheurde omdat er geen kniestuk was gebruikt. Toen er iemand kwam om een kniestuk te plaatsen, deelde hij doodleuk mee dat ik dat toch ook wel zelf had kunnen repareren. 3. De buizen van de designradiator echt vreselijk scheef waren getrokken. Toen wij de man daar op aanspraken, vertelde hij in nauwelijks verstaanbaar Engels, dat het echt niet anders kon. Na volhouden van onze kant, bleek het ineens toch netter te kunnen. 4. De ventilator tot 3 keer toe verkeerd is aangesloten, waardoor hij uiteindelijk is doorgebrand. Een mannetje dat door Daan gestuurd werd, wist te vertellen dat het aan de ventilator lag. Nadat een ander bedrijf de ventilator heeft aangesloten, werkt hij perfect. 5. Het bad binnen 10 maanden voor de 3e keer gekit moest worden. De kit was gescheurd en lekte. Ook de kit van de wastafel begint nu te scheuren. 6. Eind juli lag er water naast het bad als wij hadden gedoucht. Ik heb Daan daarom 2 keer gebeld en zijn voicemail ingesproken. Omdat hij niet terugbelde heb ik hem begin van de middag een e-mail gestuurd. Ik heb Daan bericht dat de lekkage boven onze meterkast zat en dat het probleem daardoor urgent was. Een uur of 5 later ik een e-mail hij tot 1 september met vakantie was en dat ik hem daarna weer kon bereiken. Ik heb Daan toen, op aanraden van mijn rechtsbijstandverzekering een termijn gegeven waarbinnen hij kon reageren Toen reageerde Daan wel. Toch heeft het uiteindelijk ruim een week geduurd voordat hij iemand stuurde om de kit van het bad te vervangen. Dat was op 1 augustus, Toen mijn dochter de volgende ochtend ging douchen, bleek er nog steeds water te lekken. Ik heb Daan daarom weer gemaild. Op 7 augustus heb ik nog steeds geen reactie ontvangen. Daarom heb ik iemand anders gevraagd voor mij te kijken wat er aan de hand was. Toen bleek dat de kitter een paar centimeter bij het douchescherm niet gekit had. Dat stukje is nu gekit en het probleem is verholpen. Dit is een heel lang verhaal. Maar in het kort komt het hierop neer dat er in mijn nieuwe badkamer steeds weer nieuwe problemen en probleempjes naar boven komen. Mijn ervaring is dat Daan geen haast heeft de problemen op te lossen; hij stuurt altijd mannetjes en komt niet zelf langs. Hij geeft mij het idee het maar lastig te vinden als ik met een probleem kom. Terwijl dat ruim binnen de garantietermijn is.. Op de reparatie van de ventilator wilde hij mij 3 weken laten wachten omdat hij het erg druk had. Met de reparatie van de lekkage, waarvan wij niet wisten of het al dan niet ernstig was, wilde hij mij in 1e instantie 5 weken laten wachten omdat hij met vakantie was.
 • Verde WGTP

  Keukenmonteur in Naaldwijk

  Nog geen reviews

  Ruime ervaring afgelopen jaren als manager voor complete verbouwing en renovatie van alle werkzaamheden en locaties bij mijn werkgever. Meer dan 27 jaar als manager bij grote bekende allround technisch installateur gewerkt. Kwaliteit voor kwantiteit. Eerlijke heldere offertes, alles is bespreekbaar, werkzaamheden vv betalingen naar ratio werkzaamheden en voorgang. Open, eerlijk en bovenal kwalitatief omdat ik het voor me zelf ook het beste zou willen.

Populaire lokale keukenmonteurs in Naaldwijk

Andere vakmensen in Naaldwijk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur